eşim son zamanlarda eli bir türlü uslu durmuyor çocuğun yanında dokunmalar oturmaya gelenlerin yanında gizliden dokunmaya çalışmalar arabada falan beni kızdırıyor bazen sizdede var mı bu tür şeyler?
Cevabın nedir?
+1 yılbelliki adam monotonluktan sıkılmış. farklı şeyler arıyor. size tavsiyem eşinize uyup kur yapmanız. inanın herşey daha güzel ve daha mutlu olacaktır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılişe yarayan yanlarıda var yani
- +1 yıl
kesinlikle var :D
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde hoşuma gider, bu tip şeyler daha heyecanlı ve cazip geliyor.
02 Yorumla
Soran+1 yıleşiniz kızmıyor mu
- +1 yıl
Bekarm ama kizmiyr ileri gtmicmi bilir o yzden onnla oynasma hosuna gider
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında misafirler ve çocuğunun bunu görmesini istiyor. Ensest ve çocuk sevici olma ihtimali %90. Bari çocuğunu iyi eğit. Kocandan uzak tut :(
12 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ya öyle biri değil çocuk varken gizli gizli yani ulu orta değil
- +1 yıl
tamam işte diyo ki bilinç altında bu var.
+1 yılpatlat tokadı yoksa asla bunu yapmaktan vazgeçmez baş edemezsin.
05 Yorumla
Soran+1 yılgizliden yapıyor ya kızıyorum ama
- +1 yıl
tokat atamıycağını bildiği için. gizliden de yapsa açıktan patlat bir tane 1 sefer rezil olur bir daha yapmaz
Soran+1 yıltamam :)
- +1 yıl
benim de başıma geldi hala sinirlerim zıplıyo hatırladıkça aynısını yaşadım. 1000 kere söledim ona. insan olan laftan anlar bu eşekti anlamıyodu. milletin içinde gizli yapıyordu aynen. sonradan kızıyodum bağırıyodum kar etmiyodu. bir gün 7-8 kişinin içinde yine eşekliği tuttu. gizlice yapmaya başladı bir tane yapıştırdım. patronu da vardı. millet şaşırdı. sordular dedim gizlice elliyor rahatsız oluyorum 1000 kere söyledim anlamıyor. ben de vurmak zorunda kaldım dedim rezil rüsva oldu. bir daha onu yapmak izin almadan elimi bile tutamadı. aynı şeyleri yaşadım. kezban anaları saygıyı öğretmiyosa ben öğretirim sorun değil.
Soran+1 yılcanım ne kadar doğru bişey konuştun ya
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
- https://m.youtube.com/watch?v=4dbNRQCk8iQ
Direk bu geldi aklima.. yuh ismail cus ismail..12 Yorumla- +1 yıl
çok iyiymiş yanlız :D
- +1 yıl
@GoldenPuppet eee biraz vitamin sart:)
Kocan değil mi, senin gülerek karşı çıkman gerekir belki onu istiyor
08 Yorumla
Soran+1 yıloda doğru bak güzel dediniz
Soran+1 yılsağolun ya
- +1 yıl
rahatrsız oluyomuş kadın. bu işin kocası mı var. istemediği bir şeyi kocası da yapsa tacizdir. gülerek karşı çıksa adam daha da sapıtır. cilve yapıyo der o karakterdekiler. bazıları sadece kötü muameleden anlar. bu da o tiplerden. bende yaşadım biliyorum. çok sert bir tokat yedi gözünde yaş geldi. bir tane daha atmaya hazırlanıyorsum ses çıkarmadı oradakiler de müdahale etti atmadım. ondan sonra bırak yavşakça hareketler yapmayı elimi tutarken bile izin istedi
- +1 yıl
@hoşafınferyadı herkesin ilişkisine kimse karışamaz
- +1 yıl
soruyo. bize danışıyo
- +1 yıl
@hoşafınferyadı ben görüşümü sundum, hanımefendide yanıtladı
+1 yılNasıl dokunur yaa olamaz. Kocası karısına nasıl dokunabilir günah bir kere ya uff yanacaksınız cehennemde.
00 Yorumlaçocuğun yanında olmaz psikolojisi çok kötü etkilenir söylemedi deme
23 Yorumla
Soran+1 yılçocuğun yanında gizli yapıyor zaten
Soran+1 yılevet olur mu olur
- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte hala adam seni deli gibi arzuluyor demek ki gitsin başkasını mi mıncırsın
010 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya
- +1 yıl
bu mudur yani. kadın istemiyo. o da laf anlamıyo yapıyo. istemiyo daha ötesi yok işte. saygı duyması lazım
- +1 yıl
@hoşafınferyadı zannetmiyorum ki sert bir biçimde uyarılsa yapsın evet biraz yüzsüzlük var ortada ama sonuçta onlar karı koca. Keskin çizgiler birbirinden soğutur insanı
- +1 yıl
haklısın da. belki kadın olmadığın için farkedemiyorsun. bir kadın istemediği halde kocası da dokunsa bir iğrenti gelir. kendini tacize uğramış gibi hisseder ve o adama kızr acımaya başlar sevgisi azalır. bende böyle oluyor. gerçekten. o yüzden tokatladım adamı
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bence siz kendi yaralarınız yüzünden genelleme yapıyorsunuz bu kadar acımasız olmamak lazım diye düşünüyorum sonuçta karşınızdaki bir ömrü paylaşacağınız insan
- +1 yıl
yine bir erkek. yine hoşuna gitmeyen bir yorumda ksrşıdaki kadına yarasından saldırmaya çalışıyo. benim yaram varsa bu benim kabahatim değil. lütfen biraz adil düşünün. bu beni eksiye düşürmez
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bu öfke ve feminizm ile nasıl bir gaflet anında evlendiniz bilemedim ama bu şekilde sağlıklı bir ilişkiniz olmasını da beklemek polyannacılık olur bence bir aile terapistine gitmeyi düşünün. İyi akşamlar
- +1 yıl
he zaten sesimizi çıkardıkmı hemen ruh hastası oluruz. sağlıklı ilişki herşeye göz yumup pasapas olmak mı yani?
- +1 yıl
@hoşafınferyadı beni hiç tanımadığın halde 1 saattir sert bir şekilde yazıyorsun ben de aksine sana karşı üslubumu hiç bozmuyorum dikkat ettiysen. Keskin Sirke Küpüne zarar demişler. Bu kadar öfke ile sadece sen kaybedersin. Susma, hakkını savun ama su an eminim karşında olsam dişlerini sıkıp bağırarak konuşuyor olurdun. Karşındaki insanı sürekli yargılayarak ve suçlayarak haklı çıkamazsın. Ve ben erkek veya kadın bu tarz da konuşan bir insanla tartışmam.
- +1 yıl
ya iyi de. anlatıyorum anlamıyosun ki arkadaş. açıklamasını yapıyorum sen yine aynı şeyi söylüyosun bende sinirleniyorum. sen de 1000 kere laf anlatsan karşıdaki anlamasa sen direk küfredersin
istekli demekki heyacan arıyor.. ama misafir yanında olmaz yaaa
08 Yorumla
Soran+1 yılyanında gizli yapıyor ya dokunuyor
Soran+1 yılgizliden yapıyor diyoruz millet görmüyor heralde
Soran+1 yılsaçma oldu :)
Soran+1 yıliyi siz gitmeyin tamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi arıyordur. Sen de jartiyer falan al ne bileyim analdan deneyin daha önce yapmadıysanız. vsvsvsvsvsvs
00 Yorumla
+1 yılvar ama tam tersi direksiyon başında rahat vermiyor hatta gecenin bir yarısı temde kucağıma çıkmıştı sevgilimdi eşim değildi çok çılgındık
04 Yorumla- +1 yıl
çakmadın mı bir tokat yılışık yavşağa
- +1 yıl
Kelimelerine dikkat et @hoşafınferyadı
- +1 yıl
aman. bu ülkede yılışığa yılışık denir
- +1 yıl
En nihayetinde ben burada hoşlandığım bir durumu dile getiriyorum o kşi hayatımda olmasa bile ben laf etmezken bir başkasına laf ettirmem konu ya da kişi her ne olursa olsun. İnsana Saygı
cinsel haytında hareketli heyecanlı ve farklı bir deneyim arıyor bence sevinmelisin hem seni hem kendisini nasıl daha heyecanlı tutarım diye ugrasıyor
02 Yorumla- +1 yıl
ama tecavüz eder gibi sokak sapıkları tacizcileri gibi bir insana gıcık olduğu şeyi yaparak mı. biri heyecan duyarken öbürü öfke duyuyor rahatsız oluyor. bunun nesine sevinsin
- +1 yıl
@hoşafınferyadı tamam haklsınız ama rahatsız oldugundan bahsetmiyor öyle bir durum varsa zaten tepki gösterecektir ama ben sunu anlayamıyorum buradaki kadınların çogu monton olan ilişkilerinden şikayet ediyorlar beyefen di heyecan katmak istemiş sadece tamam yönteminin dogrulugu tatısılır ama yinede bir gayret var bunuda göz ardı etmemek gerekir diye düşünüyorum
Ulan ne guzel esiniz sozle ugrasiyo oynasiyo eğleniyo daha ne istiyosunuz yaaaa... yapmasa ilgilenmiyo niye yapmıyo dersiniz yaa
06 Yorumla- +1 yıl
taciz eder gibi yavşakça ilgilenmek mi olur. kadın rahatsız oluyo daha net bir açıklaması var mı.
- +1 yıl
Riskli ortamda seviyo belki adam daha heycanli oluyo belki ne var bunda ya @hoşafınferyadı
- +1 yıl
kadın sevmiyo. biğ tek adamın mı heyecanı var. adam heyecan duyuyo kadın rahatsız oluyo. yemişim öyle heyecanı. gelip bir de burada öküzlüğü savunmayın bize
- +1 yıl
Siz varya zaten heycani her seyi öldüryosunuz... sonrada erkekler niye böyle yapiyo oluyo işte. .. ben öküzlugü savunuyosam sende rutinliği heycansizligi savunuyosun... napsin erkekler allah allah @hoşafınferyadı
- +1 yıl
ya herşeyin bir adabı var. yüzsüzlüğün alemi yok. herşey de istenmez. insan kendine hakimse insandır değilse hayvandır. hayvan bile değildir.
- +1 yıl
Bu kafayla gidiyosunuz iste... sonrada erkeklerin gözü neden disarda... neden ilacak heycan olarak ne yapmak istesen herseye hayirrr diyosunuzz... o zamanda hakediyosunuz... adam karisiyla neden yasamasin yapmasın herseyi yaaa... azicik rahat olun yaa şu kurallarinizdan kurtulun yaa
Bizde öyle şeyler yok herşeyin bir yolu yordamı var :)
16 Yorumla- +1 yıl
evli misin sende
Soran+1 yılbizdede aynı zaten
- +1 yıl
aynen öyle herşeyin bir yolu yordamı var
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilenin duymasını istiyor iyi yapıyor desinler diye
12 Yorumla
Soranyok artık
Cevap sahibi+1 yılGüç gösterisi bu
İstediğini versene ona.
28 Yorumla
Soran+1 yılveriyorum :)
Soran+1 yıldoymuyor
- +1 yıl
Sen veriyor musun dostum?
- +1 yıl
@perfectionx ben senmiyim?
- +1 yıl
Şaka kızma
Soran+1 yıl@perfectionx bir yorumun altınada atlamayın ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılarkadaş sevip istesek suç ellemesek suç napcaz böle
01 Yorumla- +1 yıl
herşeyin yolu yordamı var. öküzlüğün alemi yok. herşeyin yeri var. biri rahatsız oluyosa bişe yapılmaz. biri gelip ha bire senin saçını çekse sen istemediğin halde eşekliği tutsa anlamasa en sonunda kalkar patlatırsın dimi bir tane.
+1 yılSen uyarmazsan tabi oyle olur ses cikartmazsan
11 Yorumla
Soran+1 yıluyarıyorum
+1 yılhaha yok biz başka erkekiz
12 Yorumla
Soran+1 yılsizin hiç anlaşılmıyor cidden yorumlar her soruda görüyorum :)
- +1 yıl
nesi anlaşılmıyor :)
+1 yılNe yediriyon Ada'ma 😀 Gudurmuş ateşi yüksek
02 Yorumla
Soran+1 yılhep öyle ya
- +1 yıl
Kışın gripten kurtulamazsınız işte 😀
adam elleme oksama derdin de
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılheyecan arıyor işte kaç yıl oldu evlilik
02 Yorumla
Soran+1 yıl7 yıl
- +1 yıl
tamam işte heyecan arıyordur bizimde 5 yıl oldu artık sıradanlaşmaya başladı umarım aklında farklı şeylerde vardır yani sanırsam :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eşimde bazen çaktırmadan dokunmayı seviyor
13 Yorumla- +1 yıl
kaç yıllık
Cevap sahibi+1 yıl1 sene olmadı
Soran+1 yılaynen buda ya daha akşam yaptı annemlerde
demekki sen çok seksisin seni istiyor sürekli...
01 Yorumla- +1 yıl
demekki sen de çok yavşaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılvar var :D demekki heyacan arıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
kim verdi la eksiyi :D
Ortamda yapilacak seyler degil bunlar kulagini cek
06 Yorumla
Soran+1 yılgizliden yapıyor
Soran+1 yılgaliba
- +1 yıl
kafası bacak arasına kaçmış
- +1 yıl
@hoşafınferyadı bilmemki ulu ortam yapan insan fantezi pesinde macera pesinde
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. ne güzel kadınına ilgi göstermek sevmek gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam fantezi istiyo aga
02 Yorumla- +1 yıl
fantazi isteyip öküzlük eden alır dayak fantazisini
Cevap sahibi+1 yıl@hoşafınferyadı bana ne kızıyon
asla olmaz bizde
17 Yorumla
Soran+1 yılcanım bende tedirginn oluyorum ya gören falan olursa diye
Soran+1 yılevet ya yakalansan koca koca insanlarız
Soran+1 yılmesaj özelliği kapalı sizin
+1 yılFantazi yapıyor doyur kocanı
02 Yorumla- +1 yıl
s. çtırmasın fantazisine. öküzlüğün alemi yok. her yerde fantazi olmaz. bu bildiğin aç, abaza
- +1 yıl
o zaman dengesizlik var kocanda acaba cnsel yasamanızmı durgun neden
Gizli Üye(36-45)+1 yılselam neler yapıyordu mesala?
00 Yorumla
+1 yılVer kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim yani :d
- +1 yıl
e tammam bende biliyorum :D adam istiyo napsın dışarı mı baksın
Kelepçe al:))
02 Yorumla
Soran+1 yılyok artık
+1 yılkudurmus senın kı :D
14 Yorumla
Soran+1 yılgaliba :D
- +1 yıl
kaç yaşındasınız acelesi ne akşam yiyin birbinizi :D
Soran+1 yıl30 yaşındayım
- +1 yıl
seksin en baskıcı oldugu yaşlar enişte kaç :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHeycan peşinde
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba ama çekiniyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç hoş değil
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya kızıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal
02 Yorumla- +1 yıl
değil. karısı da olsa onun malı değil. istemediği birşeyi yapamaz
- +1 yıl
İstemediğini asla yapmamali ama nazmı yoksa karşımı bunu anlamali
+1 yılne güzel işte
00 Yorumla
+1 yılheyecan istiyo
02 Yorumla- +1 yıl
ama kadın istemiyo.
- +1 yıl
@hoşafınferyadı erkeğin isteğini belirttim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoyuramamışsın ondan
02 Yorumla- +1 yıl
24 saat şişme kadın gibi hizmet mi vericek. bu ne ya. adam abaza adamın ruhu aç adam görmemiş ondan. herkes kendine hakim olmayı bilmeli.
Cevap sahibi+1 yılAdam bazı şeylere doyduktan sonra zaten o hal ve hareketleri bırakıp normale döner ama açsa önce doyurmak lazım diğer türlü bişey yapamaz😉 @hoşafınferyadı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbazen bende duramam
04 Yorumla
Soran+1 yılkızmazmı
Cevap sahibi+1 yılbazen siz geçnede arabayla ilgili bir sorumu sormuştunuz
Soran+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılbenzettim pardon
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi