Beni bakire değilim die gidip başkasıyla nişanlandı ama ben en başından söyledim bunu ama o kabul ediyorum diyerek yalan söyledi belkide kendiside kabul ediceğine inandı. Sonra benleyken başkasıyla nişanlandı ben bunu sonradan öğrendim kısaca beni aldattı. Sonra geri döndü ben onu bir başkasına bırakmamak için kabul ettim kızı bırakmak istedi kız bırakmıyor peşini aileside izin vermiyor buna kızın sosyal hesaplarında hala orda burada resimleri var. Ben hergün kan kusturuyorum ona yaptıklarını affedemiyorum. Yaşamıyor gibiyim sırf o kıza gitmesin diye onu bırakmak istemiyorum. Kafam düşünmekten ağrıyor artık çok toplam 2 yıllık beraberlik
Cevabın nedir?
öncelikle bir rahatla, sakin ol ve şükret bu adamın gerçek yüzünü evlendikten sonra da görebilirdin. senin derdin diğer kızla, olayı rekabet haline getirmişsin. bırak ya bırak gitsin bırak kendi bekaretini aldığı kızla da evlenmeden bekaretini verdi diye hazmedebilecek mi.. bu adamı çok abartmışsın ki 2 yıl dediğin nedir kısacık zaman..
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Olayı bu hale getirdim kendi içimde kıskanıyorum ona bırakmak istemediğim için bırakmıyorum yoksa çoktan bırakırdım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani öyle dansöz kılıklı bir adamdan kurtulduğun için sevineceğine üzülüyorsun ben de bunu anlamıyorum. Eğer üzüleceksen diğer kız için üzül. Çünkü şimdi gidip onun hayatını karartacak.
Ne mutlu sana ki vakit varken kurtulmuşsun ondan. İleriye bak. Unutma "Güzel günler henüz daha yaşanmadı"12 Yorumla
SoranDiğer kız için neden üzüleyimki bana direk o* dedi kaşar dedi ruh hastası dedi kıza senin suçun yok dediğim halde ve ben aşkımı affettim aramızdan çık dedi hak ediyolar birbirini işte
- +1 yıl
iyi işte. tencere kapak olmuş. birbirlerini bulmuşlar.
boşver onları. sen kendi gelecek güzel günlerine bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam zıt olarak böyle bir olay benim başıma gelmiştir.1 yıl beraber olmaya zorladık. Aileleri izin vermiyorlardı benimle konuşmasına ayrıca bakire de değildi. Tam alacağım dedim. Evet oda nişanlanmış. Ne mi yaptım hiçbir şey yapmadım. Sadece kendimi teselli ettim ve bir daha hiçbir şekilde bayanlarla konuşmayacağım diye... ..
13 Yorumla
Soran+1 yılSeninki de tam şerefsizmiş sorna noldu geri dönmedi mi hiç
Cevap sahibi+1 yıldönmek mi? güldürme beni evleniyor gözümün önünde ben acımı içimde yaşıyorum.
Soran+1 yılŞerefsiz ya
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kabul etmez bu durumu çoğusu aile baskısı yüzünden sindiremez içine ve sonucu bu olur ama 2 yılda olsa iyi tarafından bak eğer seni böyle kabul edip evlendiğin zaman seni ben bozmadım geldiğinde böyleydin demesi daha ağırına gidebilir
115 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kabul etmezde bu kişi eski sevgilisyle beraber olup onun bekaretini almış buna ilahi adalet demesi gerekmezmi. Hadi diyelim buna rağmen kabul etmedi en başından söyleseydi bende onu sevmeseydim bu kadar vaktim gitmeseydi
- +1 yıl
İnsan oğlu bu yaptıklarını yok sayar ama karşıdaki leri dağ gibi büyütür hepimizde vardır biraz bu huy kimimiz yapar kimimiz yapmaz haklisin en doğru olan başta söylemesi olurdu ama kendi kabul etsede ailesine ettirmemiş demekki
Soran+1 yılÇok adaletsiz dünya bide dün gece bana yemişsin bokları gelip konuşuyosun dedi ya
- +1 yıl
Hayat bazen acımasızdır ve kanatır insanın yaralarını ama kafana takmamaya çalış geçer zamanla unutuyor insan çoğu acıyı sana çamur atarken kendi pisliklerini örtmeyi unutmuş galiba cahilliğine ver
Soran+1 yılÇok canımı yakıyor evet kendiside bir kızın günahına girmiş ve o kızda belki şu an benim gibi sorunlar yaşıyor. Ama diyorki kadın kuyruk sallamasa erkek gitmez erkekler masummuş
- +1 yıl
Hee masumuz masum hemde o kadar masum ki anamdan doğduğum gibi kusura bakmasın senin ki kızı ikna etme çabalarını boş geçmesin hic bir zaman ikiside yemiş o boku kimse suçu kimseye atamaz kız da hakkı olanı almış oğlanda kız dur diye diretseydi zaten tecavüz ederdi bunuda sana anlatamazdı olay bu kadar basit yavsaklasmaya gerek yok
Soran+1 yılBende dedim zaten kadın sadece sevdiğine dokunabilir erkek duyguszcada bunu yapabilir hangisi masum hangisi pislik dedim sonra sinirle söyledim bunları dedi bana
- +1 yıl
Kadın sadece sevdiğine dokunmaz yanlışınız var biz erkekler masum olmayabilirz ama siz kadınlarda masum değildiniz örnekleri çoktur zevk için ilişkiye giren kadınların iki kişi ister bunu ve adına ya sevgi denir ya da istek olur mu olur özgürdür insanlar yaparlar bunu bu bukadar basit kimseye yıkmaz gerekmez ama bunu yapıp ortada bırakan hemde hic sebebi yokken bırakan biri de kadın erkek fark etmez karaktersiz bir orspu çocuğudur bu kadar açık
Soran+1 yılBilmiyorum. Ben kendim öyle olduğum için öyle olabilir sevdiğim insana dokunmak istediğim için o* oldum ama dışarıda o kadar hassasım ki yanımdan geçen insan bana değmesin diye dikkat ederim hatta yanlışlıkla değse bile ağlarım ama ben orospuyum yemişim yemişim bokları konuşmaya hakım yokmuş
- +1 yıl
Sen orspu falan olmasin arkadaşım yaşın kaç bilmem ama ne olursa olsun böyle biri degilsin bunu yapan insanlar o* değil sen güvendin ve sevdin yaptın karşıdaki erkekliğini yarıda bıraktı kaçtı sana bu lafı eden aslında orspu çocuğu da haberi yok üzme kendini sıktır et hayatından o iti daha iyisini insanını bulursun çıkar karşına
Soran+1 yılÜstelik ben bunu isteyerek yaşamadım biliyomusun daha 14-15 yaşımdaydım o zaman 19 yaşında biri vardı kandırdı beni bir yere götürdü beni zorladı beraber olmaya üzerimi yırttı parçaladı ama ben suçluyum bunu anlatmama rağmen hala kadın istemezse erkek birşey yapmaz dio
- +1 yıl
Bana daha fazla sovdurme istersen konuşmak istersen nick orda açık anlatmak istersen de ama birseyi değiştir hayatında çıkar o pezevenki hayatından ve yaşamına bak illaki bir allahın kulu çıkar karşına sıktır et o iti ondan sana hayır gelmez üzer seni
Soran+1 yılTeşekür ederim...
- +1 yıl
Rica ederim umarım dediğimi yapar ve hayatında biraz da olsa gülüp huzur bulmayı seçersin
Soran+1 yılumarım
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
Canım gideceği varsa gider bağlasan da durmaz bence sen onu bırak tamam belki ayrılmasının nedenleri vardır ama sonuçta en başından biliyormuş olayı bu gönül eğlendirmeye giriyor hem bu saatten sonra sana dönse ne olur ki bir kere gitmiş zaten bir daha gitmeyeceği ne malum?
22 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum bu kezde evlndiğini duyarsam ölürüm herhalde ama kıza mesaj attım resimleri yolladım kızda çirkef çıktı bırakmıyor ben affettim onu diyor mesajları bile yolladım kız vazgeçmiyor
neler için neleri feda ettiğini iyi seç
bir aptalın bir başkasıyla olmaaması için kendi hayatını mahfediyo olabilirsin
onunla mutlu olamadı senide elinde grdüğü için sana geri döndü ve sende o adamı haklı çıkartıyosun bunu yapma sende git bbaşkasıyla sevgili ol bende svgilimden ayrıldıktan sonra aylarca yüzüne vurdum bir sürü şeyi tekrar barıştık ama olmadı ve olmayacak gerçekleri yüzüne vurmak yüzsüzlerde işe yaramıyor bu yüzden keskin bir karar almalısın12 Yorumla
Soran+1 yılBende sürekli yüzüne vuruyorum elimde değil bu.. Hayatım zaten mahfolmuş bir tarafından tutmaya çalışıyorum ama olmuyor
+1 yılBence tam ruh hastasısın sen. Yaptıkların sağlıklı insanın yapacağı şeyler değil. Seni birisi için terketmiş erkek arkadaşını tekrar geri dönüyor affediyorsun o kıza dönmesin diye sırf bırakmıyorsun. Ama bir yandan dünyayı zehir ediyorum çocuğa diyorsun. Tedavi görmen gerek acilen
01 Yorumla
Soran+1 yılöyleyim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO seni hak etmiyor iyi olmus unut onu :/ www.kizlarsoruyor.com/.../q3947316-sevgiliniz-evlendiginizde-boyle-biri-ciksaydi-bosanirmiydiniz-devami
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeniolduğun gibi kabul eden biriyle ol, kimseye kendini kullandırma.
110 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri yokki
- +1 yıl
Var elbette, bundan emin olabilirsin.
Nenim iki tane kadın oldu hayatım da... İkisini de çok sevmiştim, amacım evlilikti ve bakire değillerdi. Tabi sonuç belli.. Başka tatlar tatmak için terkedildim.
Demem o ki, benim gibi bakireliğe önem vermeyen erkekler de var.
Soran+1 yılAma ben kapalıyım muhafazakar insanlarn tercihiyim sadece o insanlarda kabul etmiyor
- +1 yıl
Emin ol ki muhafazakâr dediğin insanlar (yapanlara söylüyorum) muhafazakâr olmayanlardan daha çok hovardalık yapıyordur.
Soran+1 yılEvet yapıyor. Bu insanda çok yapmış ama yinede tercih etmiyorar
- +1 yıl
Bu resmen bencillik! Ben istediğim kadınla istediğimi yaşarım, Ama! Evleneceğim kadın bakire olacak.. Bu düşünce kadar kadını aşağılayan bir şey yoktur sanırım.
Soran+1 yılEvet canımı çok yakıyor
- +1 yıl
Bende diyorum ki, senin canını yakanlar değil, sevip sahip çıkanla ol.
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Diyeceksin ki demesi kolay.. Evet haklısın sen de, demesi kolay, ama hayata geçirmek çok zor.
ne gereği var neden kendine hayatı zindan ediyorsun, o çok yakışıklı sende çok mu çirkinsin? başkasını bulamam diye mi üzülüon?
19 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum. Neden bu kadar aptalım bilemiyorum. yarım kalmaktan yoruldum sürekli hayatı başa sarıp izlediğim bir film gibi hissediyorum
Soran+1 yılgüzel oldu :) teşekkürler
Soran+1 yılsağol abi :D
Soran+1 yılsizin tecrübeleri daha çok dikkate alıyorum bizden daha çok şey biliyosunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakireliğini ona mı verdin? ailesi tutucu bir aileyse karsı olurlar evlenmenıze?
315 Yorumla
Soran+1 yılHayır o değil başkası evet ailesi engel oldu zamanında benim aptal gidip ailesine anlattı bunu ama sonradan ailesi yumuşadı bu kez benimki gidip demiş ben onla evlenemem bana kız bulun diye
Cevap sahibi+1 yılah bu erkekler onun nıyetı bellıymıs bastan berı kardeş ciddi değilmiş ciddi olsa ailesıne söylemez dırek evlenır senle. karaktersız galıba arkadaş bu arada onla yapmadın demı hevesını almıs olmasın barı?
Soran+1 yılHayır. Bende dün dedim en başından bıraksaydın beni çünkü ben saklamadım ki söyledim en başında oda kabul ederim dedi ve 1 buçuk yıl hayallerimi çaldı hergün oyaladı annemle tanışcaksın diye sonra bir duydumki başkasıyla nişanlanmış hemde benleyken
Cevap sahibi+1 yılşerefsizlik diz boyu ınsanın resmen kaderıyle oynuyorlar madem evlenmıcen ne umut verıyon * evladı ya kardeş bısey dıcem bence sakın geri dönme seni kullanmaya calısabılır cunku buyuk ıhtımal o kızla evlencek sıl artık bence onu
Soran+1 yıl2 ay sonra geri döndü nasıl böyle bir hata yaptığını bilmediğini söyledi bana
Cevap sahibi+1 yılyalan ya o kızdan da ayrılmamaıstır o
Soran+1 yılkıza ben resim yolladım
Cevap sahibi+1 yılne resmi?
Cevap sahibi+1 yılbirde o çocukta mı ılıskıye girmiş önceden bakir değil mi yani?
Soran+1 yılEvet önceki sevgilisinin bekaretini almış.
Cevap sahibi+1 yılinanmıyorum ya ben böyle serfsiz insan görmedim. ben yaparım ama karım bakıre olcak kafası. Allah topusunun belasını versın. bende sandım bakır ından kabul etmıyor suraya bak ya kendı yaptıgı neymıs serefsızın?
Soran+1 yılİşte bide bana dün yedin yedin bokları şimdi gelip bana böyle inşallah maşallah konuşma dedi ya resmen canımı yakmak için konuştu
Cevap sahibi+1 yılsen ne yedin deseydin ya?
Soran+1 yılO yememiş o erkek o yapınca masum kadın o* oluyo kanun bu
Cevap sahibi+1 yılerkeğin orospusuda böyleleri demek ki
+1 yılbu seni aldattıysa tekrar aldatıcak hatta aldatıyodur bile hatta belki nişanlısını bırakmamıştır sana ayak yapıyodur..
110 Yorumla
Soran+1 yılYok kıza resim yolladım ben ayırdım. Benim aptalın bişey yapcağı yoktu kendisi korkak olurda biraz onu bile ben hallettim ama kız ne dedi biliyormusun olsun bn onu affettim dedi hatadır olabilir dedi
- +1 yıl
çocuk seni aldatıyo gidiyo diğer kızı aldatıyo.. ikinizde çocugu affediyosunuz.. helal olsun çocuga :)
Soran+1 yılBen affetmedim bana yalvardı yakardı konuşuyorum ama bir it gib davranıyorum o kız hesap bile sormadı ona
- +1 yıl
bence o çocuktan sana hayır gelmez.. hakkında hayırlısı olsun
Soran+1 yılBencede hayır gelmez karaktersiz çünkü
- +1 yıl
bugun herşey güzel olsada.. yarın evlenince bu tekrar aldatıcak emin ol..
Soran+1 yılGüvenim yok zaten hiç bana güven vermedi
- +1 yıl
o zaman bence hiç uzatma zor tabi ama kendine yeni bir hayat kur
Soran+1 yılKurdum zaten 2 ay sonra ama geldi kendini affettirdi affetmedim ama konuştum
- +1 yıl
o pişman olsun boşver
Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. affedemediğin kişi ile birliktelik yaşayamazsın.. bırak ne hali varsa görsün
20 Yorumla
+1 yılsızı sevenı sız sevmezsınız sızın sevdıklerınız sızı sevmez
16 Yorumla
Soran+1 yılSözde beni çok seviyor benim için ölüyor her dakika sevdiğni söylüyo e madem sevdi neden başkasıyla nişanlandı hadi diyelim nişanlandı neden geri döndü?
- +1 yıl
umursamaz tavırlar takın emın ol kıçından ayrılmayacaktır
Soran+1 yılSorun bu değil ki sorun ben onun yaptıklaını sindirmiyorum ve o kız hala resimleri kaldırmıyor benim inadıma
- +1 yıl
sındırırsın zamanla hersey sındırılır
Soran+1 yılÖyle mi dersin gerçekten
- +1 yıl
zaman herseyın ılacı emın ol sındırırsın
+1 yılKullanılmış prezarvatif gibi hiastemene gerek yok kendini
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl hissetmeliym
- +1 yıl
Takma kafana sen ne yaparsan yap gidesi varsa gider
+1 yılartık birleşsende o ilişki sağlıklı olmaz kendine yeni bir sayfa aç daha karakteri oturmuş bir insanla birlikte olmalısın
10 Yorumlasadece seni kullanmış atmış kenara bu kadar basit..
10 Yorumlabu adam dan sana hayır gekmez, bir an önce ayrıl kime giderse gitsin... seni aşağılayarak senle birlikte oluyor nasıl izin veriyorsun... merak etme seni bakire olmadanda alan olur... bunun için birliktelik sürdürülmez...
00 Yorumla
+1 yılondan sana hayır gelmez... bence bırak gitsin... abi sözü dinle...
00 YorumlaPeki nr kadar iliskiye girdiniz?
14 Yorumla
Soran+1 yılonla değil başkası
Soran+1 yılyok yapmadık
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni beceriyor mu?
35 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl bir uslüp? Hemde hemcinsim olarak sen evlenince kocan seni beceriyormu olcak
Cevap sahibi+1 yılevet o eylemin adı becermek güzelim. yedin yedin şimdi ahlak dersi mi veriyorsun
Soran+1 yılTıpki onun gibi konuştuk dün gece bana yedin yedin boku şimdi gelmiş öyle konuşuyon böyle konuşuyon dedi nefret ediyorum ya gerçkten benimle beraber aynı boku yiyen erkek olduğu içn ona laf söz yok ama demi kadını bu kadar yerin dibine sokmayın
Cevap sahibi+1 yılyoo aksine.. soruma yanıt verseydin lafım ona olacaktı. ama sen bana ahlak dersi vermeye çalıştın
Soran+1 yılAhlak dersi değil. Sen becermek kelimesiyle kadını aşağılıyorsun.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsenin adam tam bir şerefsizmiş.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. karaktersizmiş seni seks için kullanmıştır
00 Yorumlaiyi kullanmış seni.
10 Yorumla
+1 yılEeeee
10 Yorumla
+1 yılçok aptalsınız
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbosver giden gider
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı