Eve gelen temizlikçiyle yattığımı düşünüyorlar, yardım edin

Annem bel fıtığı ve evimizin 2 katlı olması sebebiyle temizlik işlerini yerine getiremiyor. Son 3 yıldır nerdeyse her 2 günde bir temizlikçi gelir bizim eve. Yıllardır aynı kişiyle çalışıyordu fakat, o aynı kişide son 1 aydır rahatsızlığı sebebiyle kızını gönderiyordu bizim eve. Kızıda 19,20 yaşlarında bir şey. Ben pek dışarı çıkmayıp günümün yarısını evde geçirdiğim için kızla çok denk geliyoruz. Gelişinin 2,3 haftasında çok temizliğe geldiği için yabancılık çekmesin, hani utanmasın diye bir sohbet geçti aramızda. Ben maddi durumumuzun iyi olmasının başka bir zamanda iyi olacağı gibi bir izlenim verdim kendisine. Sohbetimiz burdan açıldı, o işini yaparken bende bilgisayar başındayım hep. Son zamanlarda hep geldiği için konuşuyoruz. Bu gün şansıma her gün eve geldiğinde annem evde olurdu fakat bu gün dışarı çıkmıştı. Bu gün kız farklı bir şekilde görünmeye çalıştı bana bende odamdayım bilgisayarda öyle takılıyorum. Benim dikkatimi çekti ben yanlış olmasın diye herhangi bir şeyde bulunmadım. Her tarafı temizleyip üst kata çıktı ve benim odama başladı. Benden dışarı çıkmamı istedi bende birazdan çıkacağımı dile getirdim. Kız bu gün her zamankinin aksine haddinden fazla açık giyinmişti. Böyle yanımda dolanmalar eğilmeler falan göğüslerini göstermeler. Dikkatimi çekti ben ise en iyisi dışarı çıkayım dedim. Nereye gidiyorsun dedi, anlamadım dedim. Nereye gidiyorsun diye sordum dedi. Bende aşağıya inicem sen rahat işini yap diye dedim. Ne düşünüyorsun bu gün hakkımda diye cevap verdi ne düşünebilirim bir şey düşünmüyorum dedim ardından seninde beni istediğini biliyorum deyip birden beni öpmeye çalıştı. Bende karşı çıkmaya namusumu kirletmemesi adına ne yapıyorsun sen diyip ittim onu ve ardından kız kapıya kafasını çarptı ve bayıldı. Ben panikledim, annemde oysaki 5 dakika önce gelmiş ve hemen alt katımızdaki odadaymış. O sesi duyunca yukarı çıkmaya çalıştı bende kızı kaldırıp yatağa koydum. Kızın haddinden fazla açık olduğunu görünce bir şey diyemedi tabi. Doktora götürdük kız, hamile çıktı. Ben olanları anlattım ama bana inanmıyorlar. Kızla ile bir şeyler yaşarken bayıldığını düşünüyorlar. Allahım ne yapabilirim
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen okuyun, emeğe saygı duyalım lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Olayı duyan arkadaşlarım beni desteklemeye erkeğe şiddete hayır yürüşü yapmaya karar verdiler. Babama ise oğlunuzu ne ile besliyorsunuz sorusunu sormuşlar. Genellikle arpa ile beslediğini bu devirde böyle güçlü erkeklerin bulunmadığını ideal koca adayı olup herkesi bayıltabileceğimi iddaa etmiş. Eve gelip elimi sıktı ayrıca peşimde dolanıyor kerata. Taktik istiyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Diğerlerinede bakmanızı tavsiye ederim gardaşlar.

Canım sıkıldıkça senaryo uyduruyorum, ah ah muhteşem yüzyılı bana vereceklerdi.

Padişahın gönlünü hoş edeydim.
Eve gelen temizlikçiyle yattığımı düşünüyorlar, yardım edin