Canım sıkıldıkça senaryo uyduruyorum, ah ah muhteşem yüzyılı bana vereceklerdi.
Padişahın gönlünü hoş edeydim.
hikayen güzel ama inandırıcı bulmadım cunku hikayende namuslu erkek ayagına yatıp sonunda gercekden pompalamadım sözüyle nuri alço kılıgına girmişsin piskolojik film gibi geldi sizofrenmisin içinde nuri alco olupda kendini düzgün görme gibi
kısın yedigin hurmalar yazın kıcını tırmalar daldan dala zıplayıp can yakmak hos gibi ama bir gun canını yakarlarsa o dallardan bırınde cansız bedenın sallanır
iyi fantezi
Gerçek zaten ortaya cıkar cocuk üzerine kalacak diye endişe ediyorsan
Ben eksiledim ben yasar usta. Kirk yillik psikologum boyle vaka gormedim.
Fena degil. Biraz daha zorlarsan brazzers de senarist olabilirsin.
Terbiyeni sakin! Sana haraket etmemisim, takildim sadece. Hakaret oldugunu dusunuyorsan sikayet eder gecersin. Bana bu sekil de saldiramazsin!
Ciddi de olsa, şaka da olsa neresinden tutsam elim de kaliyor! Neyse iyi aksamlar ..
Cevap
23Cevap
Sikseydin bari boşa gitmezdi. Hamile olsa bile çocuk doğduğunda senin olmadığı anlaşılırdı DNA testinden. Hem mala vurmuş olurdun hem de derdin olmazdı.
Tek elle yazmana rağmen iyi kullanmışsın klavyeyi helal olsun.
baya da uzun olmuş, aralarda boşluk bırakaydın iyiydi.
öteki eliyle ne yaptığını bilmek istemiyorum
Vay bea bakışlarla hamile bıraktım diyorsun...Hayal gücüne hayran kalmamak elde değil !
ne hayal gücüymüş arkadaş senin ki şahsen ben elimle yatarken bu kadar zorlanmıyorum sizin ilişki sınırları zorlamış
site amacı dışına çıktı kizlarsoruyor.com yerine erotikhikayeler.com oldu
aman sakın milli piyangodan büyük ikramiye çıkmasın sana yoksa kız bir düzüne çocukla karşına çıkar beni hamile bıraktın der
sen kendinden eminsen hiç sorun yok dna diye birşey var yaptırırsınız gerçek ortaya çıkar kız ne diyor önemli olan bu senle yattığını mı söylüyor ?
iftira atmış o zaman dostum hiç korkma ver mahkemeye ailene söyle destek çıksın sen yapmadıysan sorun yok dna ile bulunur zaten durum oraya kadar gidince kız itiraf bile edebilir korkma
Sürükleyici bir hikaye, ikinci bölümü merakla bekliyorum :)
ya senin hikaye sitesi yasaklanmış nerden okuyacagız ısımdı :D
fakir kız zengin çocuk hikayeleri artık tutmuyor millet gülmek istiyor komedi tarzı yaz bence ;)
eğer bu gerçekse uçasım geldi sana of off ofki ne of :(
hamile ise kaç aylık bilinir demeki kı zkendini sana kakalyacaktı iyiki yapmamşsın test yaptırak belli olur kimd eoldugu merak etem sorun etmeme bence
bizede temizlikçi geliyor hatunun götü başı açık hepsini görüyorum ama tahrik olmuyorum.Hatun karakuvvetlerinden çünkü :D
komandomu
p*rno film çekiyorum, uygun parada anlaşırsak senaryosunu sana yazdırcam belki sanada bi rol veririm
hiç inandırcı gelmedi inanki
bunu bize okutturamazsın!
incide fernandoalonso vardı onu hatırladım :D
sırf senaryo iyimi diye okudum, fena değil
"Kız kafasını kapıya çarptı ve baydıldı"dan sonra okumadım. Mantık hatası var.
Ben de.
osman sınav gibi adamsın he
tamamm rıza baba olaya el atıcak sakin ol evlat :D
Çok Sex hikayesı okumak sakıncalıdır.. örneksin
Temizlikçi kızın suçu ne :)
YAZMAYA DEVAM ET, DAHA GÜZEL ŞEYLER YAZACAKSIN
Serin hikaye
Kes len düdük, çok konuşma, senaryo yaz. Bir iki abaza okusun da zevke gelsin. İşin ne? düdük
Çok karişik bi durum hacım...
Bir temizlikçi kadar olamadım vay halıme :D
Nikin seni ele veriyor Esprisyen esprı yapmaaa
cool story bro :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar