Sayemde kilo almış :) mutluluktan havalara uçuyorum
Merhaba yarin evleniyorum ve çoğu bayan gibi gerdek gecesinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Sayemde kilo almış :) mutluluktan havalara uçuyorum
Gerdeğe girmeyin oturun film seyredin başka şeyler yapın. Bunu bir görev gibi algılamak saçmalık. Canınız ne zaman isterse o zaman birlikte olursunuz...
Çekingen olduğnuz için kış ayındayız yorganı örtün ışıkları kapatın derim...
Çekingenliği atmak sizin için zaman alacak biraz...
İlk ilişkiniz olacağından eşinizin çok sabırlı davranması gerekiyor. Kötü giden ilk deneyimden sonra vajinal birleşmede zevkten çok acı hissedersiniz. Herşey kafada bitiyor. Kontrolün sizde olmasında fayda var. Korktuğunuz anda ara verin soluklanın sonra yeniden devam edersiniz. Arkanızdan atlı koşturmuyor, tabakane yetişecek değilsiniz...
Allah tamamına erdirsin mutlu bir evliliğiniz olsun inşallah...
teşekkür haklısınız. Evlendim ve cok zevkliydi
Allah tamanıma erdirsin...
Amiin inşallah
Eğer ki gelip evleniceğim şansız kadın bana dese korkuyorum daha önce hiç böyle birşey yaşamadım derse ben 1-2 hafta beklerim sonuçta tatmadıgım bir zevk değil yani bunu ona söylemem ama müsade ederim kendini hazır hissetiğinde gelirsin derim olay bu kadar basit :) ki bana senin gibi bir bayan hayatta gelmez nerde kaşar orda ben arkadaş :S kurtalamadık bir türlü İzmir güzelde yan etkisi sorun :D
Bekle mi diyosun? Anlıyorum ama uzmek istemiyorum. Bilmiyorum ama hevesli gözüküyor. Çok anlayışlı biri. Olmasını isterim ama korku var
Kontrol tamamen bendeydi. Çok zevk aldık ve alıyoruz. Bol yapıyoruz 2 hafta boş. Balayı gitcez 2 gün sonra
Öncelikle görücü usulü evlendiğin biriyle nasıl yatabilirsin? Birde ilişkiye gireceksin ki henüz sevmediğin biriyle bence bu çok iğrenç.. Adama sana zaman vermesi gerektiğini söyle ilişkiyede girmeyin.. Psikolojin hasar görcek gibi..
1 yıldır tanıyorum. Arkadaslarm tavsiye eti.
Haftada 2-3 defa gorusuyorduk. Şimdi her gün. Herşey çok iyi geçti. Acı tatlıya dönüştü. Çok mutluyuz
Allah mesut etsin 😊
A m i n
Eşine durumu anlat, korkuyorum normal olarak de. Anlayacaktır
Çok anlayisliydi. Nasıl hissettiğini tahmin etmişti
Cevap
31Cevap
Yarin aksam evleniyorsun ve buradasin hala öylemi :) bence simdi git guzelce uyu ve dinlen. Merak etme zamani gelince hersey kendiliginden guzel bir sekilde gelisir canim.
Evet geçen hafta kına gecemiz vardı. Herşey önceden alınmış ve organize edilmiş. Çoğu şey o yaptı. Uykum hiç yok...
sana önerim bu konuyu onunla konuşmak. hem korkunu yenmene yardımcı olacaktır hem de erkeğin daha anlayışlı ve dikkatli olmasını sağlayacaktır. güncellemene gelince; saçmalama! ağda yapman bile çok daha acılı birşey. büyütülecek birşey değil.
Evet
öncelikle hayırlı olsun allah bozmasın..
bence en önemlisi akışına bırakmak elbette ilk hamlede canın acıyacaktır ( abartacak şekilde değil tabi ) Bu yüzden eşine sadece biraz kibar davranmasını söylersin
İşte ilk başta bir tecrübe yapılması gerekir, zina falan derler ama yapmayınca da böyle korkuyor kadınlar erkeklerin de istediği olmuyo. En azından acı ve kan ı karıştırmadan bir ön eğitim verilir evlilik öncesi sevgili tarafından diye düşünüyorum
Evet ama zina dan yana değilim. Bukadar bekledim. Zoru aşmam gerekiyor. Söylemek kadar kolay olsa
bikere bayan demen itici...
çaresizlikten evlenmen maalesef uzun süre mutsuz olcağına işaret.
sevmediğin için zaten bilinçaltı vücut kendini kilitlicek kascak ve o gecen iğrenç olcak.
onun yerine gerçekten seveceğin birini bekleseydin
Tam tersi. Çok zevkliydi. Karma çok buyutugumu fark ettim. Değmez. Çok mutluyum
eninde sonunda olacak acidan degilde soyunmaktan cekinir genelde insan, birer kadeh biseyler icerseniz daha rahat olursun
Evet, mutlu ve korku içindeyim
Icsem ona karşı kabalik olur. Sarhoş olmak istemiyorum
Alkol beni çarpıyor ve uykumu getiriyor
Evet bana yaramıyor. Migdemi bulandiriyo
yarından sonra hayatta kalırsam anlatırım demişsin fakat fazla detaya girmemişsin olayın nasıl oldugunu özetlememişsin sende herkes gibi korktugum gibi olmadı deyip geçiştirmişsin yardım istiyorsun fakat sonradan merak edenlere pek yardım etmiyorsun :))))))))
Korkma hayvan gibi saldırmıycak ya, yavaş yavaş yapın mutlaka kaygsnlaştırıvı kullan ya da ön Sevişme uzun tut vaginan ıslanmalı eğer zorluk çekerse girmede kaygan değilse işe birazcık o zaman rahat girer kanma çok aşırı değil korkma
Evet. Süper geçti
Acaba ne oldu? Ewet yarin buyuk ihtimalle aciklama yapılacak simdilik aktaricaklarimiz bu kadar studyoya baglaniyoruz :D
Evlendim. Önsevisme baya üzündu. Biraz açıyordu ve kan ama 5 dakkika da zevkten "cildirmsya" başlamıştım. Son saniye kadar devam etti :) muhteşemdi
teşekkür 》 ağzım kulaklarima kadar《
Utanacak bir şey yok öncelikle.
Eğer efendiyse gerçekten ilk geceden üzerine fazla gelmez zaten, gelirse de kendini kasma, sakin ol ve almaya çalış. Kendini kasarsan canın muhtemelen daha çok yanar.
Gelir mi gelmez mi bilemem. Evliliği bekleyen erkek gerdekte beklentileri var
Muhakkak ki beklentileri olacak senib olduğu gibi ama umarım sert davranmaz. En kötü söylersin uygun bir dille..
Çok iyi geçti. teşekkür
Geçmiş oldu o zaman.. 😊 Yine sormak istediklerini sorabilirsin, tecrübem kadar yardımcı olmaya çalışırım. Belki benim de yardıma ihtiyacım olur.
teşekkür
Uyman gereken bazı kurallar var. Sorun olmaz bunlara uyarsan.
Korkum tamamen gereksizdi
ok.
büyük ihtimallemi :D ne ihtimali kesin olucak kaç kurtar kendini
Çok iyi biri. Yanından kacmam. Keşke o iş olmasa
Tecavüz tipi yok onda
Artık kadın oldum ne ya? Ulan zzzzz kadın sikilmeyen kız diye ayrim yapiyosunuz bide ya. Asil cinsiyetciligi kadinlar yapiyor l*n resmen
On sevismeyi ne kadr uzun tutarsan okadr cok zevk alirsin
Evet!!!
sen şimdi kına dan çıktın , bunun hesabını mı yapıyon :)
Geçen hafta pazar kınam vardı
hayırlı olsun. şu an yeni evlisin sanırım.
okuduğunda dönersen sevinirim.
Huuu hayatdayim :) teşekkür. Çok iyi geçti. Zevkliydi. Okadar tahmin etmemistim. Birazdan eve gelcek ve zafer baslicak
kapa gözlerini
kendini serbest bırak
vaginanı sıkma hiç
sivrisinek bile daha çok acıtır, arı sokmasına kıyaslanmaz bile.
Gözlerimi kapatmadim ama çok zevkliydi ;)
senın adına sevindim diğerlerine ornek olsun
Teşekkürler
rica ederim, bol mutlu mesut aganagili günler ;)
kız dı da kadın olmuş nasıl seviniyo ;)
ilk gece ilişki kısa sürmelidir. sadece kısa bir cinsel birlikteli olsun ve geceyi bitirin...
Temiz ol. Adam öküz değilse ağzına alacaktır, iyice yalat, itiraz etme. Kayganlaştırıcı kullan. Keyfini çıkar.
herifçi oğlu hallaç pamığına çevirecek seni çaput olcan beş parçaya ayrılcan yeminle...
Ön sevismeyi uzun tut rahatlarsin yavas yavas.:)
Tecrübe yok. Nasıl başlayacağımi bilmiyorum
Hiç dokunmadi sadece elini omuzuma koymuş resim cekinirken ve elimi tutmuş
korkma rahat ol mutluluklar
Teşekkürler
nasıl bir duyguydu :D
S u p e r
anlatır mısın abla merak ettim ben de evlencem de kadınların ne hisettiklerini merak ediyorum
Acısı sinek ısırması gibiydi
Korkucak birsey yok
Rahat ol payı akışına birak
Cok ama cok komiksin hic gulecegim yoktu
Bayan olsaydin sende benim gibi korkardin
Cekiniyorum. Kişilik meselesi. Benim için büyük bir adım
rahat ol ilk gece yapmayalım sarılıp uyuyalım de
Çok Evlenmek istediğine göre bir gece daha bekliyecegini sanmam
o ona bakmaz saygıya sana verdiği degere bakar
Tamam 1 olmadi 2 olmadi 3 olmadi
bir gün yeter artık diyebilir
yok 1 olmadı 2 olmalı abartma ilk gece beraber uyuma az alısma gibi 2. gun romantk kahvaltı ve uyumla yvs yvs olmalı
İşte büyük gün bugün :D
Eşinle konuş bence şeffaflık önemlidir
Söylememe gerek bile yoktu. Kendisi çok iyi davrandı.
Bugun acikla artik :)
bencede dinlen derim
Uykum yok
sakin ol
Olamicam
Inşallah daha kolay olur,31
Teşekkürler
yaşın kaç?
31 yaşındayım onun yaşı 34
onun seks bilgisi ne durumda acaba?
Derin nefes al ver
Geç kaldım 😊