Ağdadan önce Emla krem sürmek istiyorum acısını azaltmak için, ama daha önce hiç kullanmadım. Emla kremin fiyatı kaç TL, tüm vücuda yeter mi? Ağda acısını tamamen yok ediyor mu? Eğer çok pahalıysa daha uygun fiyata gerçekten uyuşturan kremler önerir misiniz fiyatlarıyla birlikte? İnternette 54 TL olduğunu okudum almaya gidecektim ama vazgeçtim bir kreme bu kadar veremem diye.. Gerçekten fiyatı bu mu siz kaça aldınız? Eğer bu fiyat doğruysa aynı etkiyi gösterecek başka bir öneri sunabilir misiniz? Emla kremin fiyat ortalaması nedir?emla kremin fiyatı ne kadar?
Fiyatı zamanla değişiyor. Ben 100 TL gibi bir fiyata almıştım. Ama fiyatına değer bir krem olduğunu düşünüyorum. Çoğu güzellik merkezleri ve kuaföre de bu kremi oldukça sık kullanır. Ben de kuaförümde görüp almıştım.
Genelde bikini bölgesi ağdasından önce kullanılıyor. Krem sürüldüğü bölgeyi uyuşturuyor ve acısız ağda yapmamızı sağlıyor. Ağdadan 1 saat önce nohut büyüklüğünde sürüyorum. Ben memnunum.
Fiyatı doğru 100TL civarı bir şey. Gerçekten etkiliymiş. Bende bir ara alıcaktım ama çok pahalı olduğunu görünce gittim başka bir krem aldım. Oda işe yaramadı açıkcası .Aaa bide soğutucu aldım. O biraz etkili ama emla krem gibi değil .Bide emla krem çok azıcık bişi içinde 5 tüp falan var.
Ablam estetisyen ve lazer epilasyon falan da yapıyor. Bildiğim kadarıyla muadili yok ama etken maddeleri lidokain ve prilokain hidroklorür olduğu için eczaneye bir sor bakalım içinde bu maddeler olan bir krem varsa deneyebilirsin.
Konuyla direk bağlantısı olmasada faktörlerden biridir hekim olarak önerim bağışıklık sistemi güçlendirici adımlar atmak ağrı eşiği yüksekliği bağışıklık hassasiyeti ile ilişkilidir.
Bilmiyorum bazıları hiç faydasını göremedim diyor bazılarıysa gayet iyi diyor. Bizim eczane tüp olarak verebilirim demiş bir tüpü 25 lira. Ama bazı eczaneler vermiyor.
En İyi Cevaplar