Erkek arkadaşımla basıldık

3 senelik bi ilişkim var ya da vardı. Erkek arkadaşımı eve almıştım odamda sevişiyoduk birden annem geldi ve bizi gördü altımız giyinikti üstümüz çıplaktı bende sütyen vardı. Sonra tabi büyük kavga çıktı dayak yedim kaç hafta annem yüzüme bakmadı eve gidemedim yemek yemedim hiç bi sınavıma çalışamadım bazı günler okula gitmedim çok kötü bi durumda kaldım hep ağlıyodum tek başıma zor duruyodum bu zamanda sevgilim ben çağırmadıkça yanıma gelmedi ondan bişeyler bekledim şuraya buraya gidelim geliyim yemek yiyelim kafan dağılsın tarzında. Ama o hele daha 2 hafta sonrasında ailesiyle bi olay yaşamış sinirim bozuk konuşmayalım içimden gelmiyo ben bi iyi olayım sonra sana daha iyi olurum beni bi tek rahat bırak sorunlarımı hallediyim düşünüyüm dedi. Bu zamanda da face ine yeni yeni resimler arkadaşlarıyla falan attı başka kızların resmini beğendi üstelik ben öyle o kızlar gibi resim koysam ya da bi oğlanın resmini beğensem bana o... der. Bana ilişkisi var yazıyo bende diyodu oysa ilişkisi yok yazıyomuş. Yeri gelir senle hep beraber olcaz hep yanındayım yalan söylemem der sonrada bunları yapar ben anlamıyorum bu çocuğu yorum yapın lütfen fikir verin bi. Teşekkür ederim
Erkek arkadaşımla basıldık