Normal mi :D evet aekadaşlar bu gece sürtünerek mast yapıyordum uyumuşum öyle yatakta demin kalktım durum bu. Çamaşırda dize kadar sıtrılmış vaziyette dalmışım :D
Var mı başına gelen neden ya böyle oldu?
Var mı başına gelen neden ya böyle oldu?
Bende ergenlik döneminin başlarında bir kez uyuyup kalmisim gece yarısı annem uzerimi örtmeye gelince gormus. Sabah kalktigimda söyleyince uyku sersemligiyle olmuştur demiştim aklıma geldikçe hala utaniyorum
Annen neyi söyledi sana mast yaprken uyumuş olduğunu mu anlamadım
Cok hossun ya. Goruntu gozumun onune geldi de o halde gorsem hemen yalardim :)
Onu sadace kocam yapabilir :D
E dogal olarak :) ben sadece hayal ederim ;)
:D :D
İğrenç sini z valla bak
Ne alaka be cinsel bölümdeyiz işedim sı*tım diyenlere git onlara de
Cevap
54Cevap
Çok saçma bir durum olsa gerek..
Canlandırdım gözümde ama mantık hataları var.
Pozisyon hatası ahaha :D
@bjkandahmet üstüne üstün çamaşırda dize kadar sıyrık..
Ne diyon hacı ya :D
Birkere org oldum bekledim ikinciye başladım o arada uyumuşum. Çamaşırı da ben sıyırdım
Hayır o değil de mantık hatası arıyon bir de türkçe test sorusu mu çözüyon anlamadım ki, olayın tamamı baştan sona mantığın bittiği yer ne mantığı arıyon sen, herkesin arzusu fantazisi kendisi için mantıklı bunu unutma, bana göre de senin nasıl yaptığın mantıksız gelr ona bakarsan ;)
Hacı dedim çünkü ahlakcılık yapacaksın gibi geldi bana. neyse uzatmıyalım..
Erkek olaymışsın sabaha kadar çadır dikili uyurmuşsun :) beyse dikkat et bir dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin :)
ailenle mi yaşıyosun. Yani odana birinin girme ihtimali falan :D
Ailemle ama kapım kilitlidir böyle durumlarda :)
o zaman sıkıntı yok yapıştır bir mast daha şerefine :D
Çamışırı sıyrılmışmış 😂😂
İyi birisi gelip geçirmemiş...
Komedisin yaa sen zoru basarmissin bravo kalk kiz bir abdest al temizlen kendine gel💋
Ahaha tamm :D
Bak sonrada detayli rapor ver islem tamam diye heee unutma 👅
Ben mast yapmıyorum ama seks bitince üstümden tren geçmiş gibi oluyor.
sabah uyandığında tecavüze ugramıs gıbı hıssetmissındır ((:
İk uandığımda sersemlikle aklıma geldi noluyo oldum endişeyle.. sonra hatırladım :D
Gece buzdolabından dondurma alıp uyuyakalmıştım, neyse ki kap dondurmaydı :D
Oda iyimiş :D
evde tek başımayken mast yapıp çıplak olarak uyumuşluğum var sen tekmiydin evde :)
Haha benimde oldu bir sefer Allahtan oda kimse girmemiş 😂😂😂😂
Biraz daha Cinsel yaşamda ki olayları okuyup mastürbasyona geçeceğim
cogu kişinin başına gelen olay :D allahtan sabah annem odaya dalmadan uyanıp farketmiştim
Kapım kilitliydi ya :D
boşaldıktan sonra uyumuşluğum var ama yaparken dalmışlığım yok hiç :) , hem enheyecanlı yerinde nasıl uyuyakaldın kız :D
Bikere org oldum sonra tekrar başladım ikinci için sonrası yok :D
Oluyor tabii. Vücut rahatlıyor, tansiyon düşüyor. Uykusu geliyor.
En kötü telefon elimde uyuyorum.
Millet neler yapıyor ya 🙈
Eli cukunde uyuyan var mi beyler 😳
Benimde birçok kez başıma geldi sabak kalktım çırılçıplak vaziyetteyim mast çekerken enerji patlaması yaşıyoruz yorulup düşüyoruz bu normal aslında...
Yaparken değil de yaptıktan sonra sızdığım olmuştu.
demekki rüyanda daha gerçekçi sevişmşin ya da gece biri gerçekten zükmüş olmasın seni :)
Kim yapacak onu ya evde bunu yapacak kimse yok hem kapım kilitliydi :D
:D :D :D aile evinde mi kalıyon yaş kaç ya başkaısında anahtar vardısa :D yoksa çamaşırın naaasıl yırtıldı :D
ilginç bir durummuş sürtünürken nasıl sızdın kaldın orayı anlamadım
Hiç başıma gelmedi :D Hayal ettiğin biri var mıydı? :P
bunu yaparkende çıplak olmayaydın
Her yerde böyle uyuya kalma.
Yuzunde anlamsiz bir tebessumle uyuman cok güzel
Ahah evet ;)
Abi çok iyi güldüm yaa ahaha :D
uyanmadan biri odana gelseydi ne yapacaktin :D
Kapım kilitliydi kitlerim hep mast yapacaksam ;)
belki de zevkten bayılmıssındır :P
orgazm olup mu uyumuşun yoksa olmadan mı
İlkini olmuştum, ikinciye başlıyordum uyumuşum
hmmm. benimde günde 2 defa yaptığım zamanlar oluyor. tabi insan boşalınca baya bir yorgun düşüyor. hemen arkasına uyuyup dinlenmesi güzel oluyor ama şortumu çekipte uyuyorum öyle malzeme açıkta uyumak olmaz. : )))))) boşaldığında sizde de böyle akıntı fala oluyor mu?
Belki de herşey rüyaydı
Yok yok o kadar değil
Paranoyak olacanız artık la fake fake diye öleceksiniz ;) Seni gerçek dünyaya alalım..
sırtılmak nedir ya :))
Sıyrılmak olacak o
Zamanı çok uzattıysan😀
İkinciye başlıcaktım o arada uyumuşum :D
Kapım kitlitliydi o kadar değil ya gizliliğimiz vardır :)
Ben cogunlukla iliskiden sonra uyurum...
ben 2 kere elimdeyken uyuyakaldım :D ciddiyim.
sabah orgazmı güzel bişey ya mayışıyosun :D
O kadar olmadı daha 😇
Dua et iceri kimse girmemiş
Bende bu sabah yorgani delmisim
ıslakmıydı çamaşırın peki? Boşaldın mı?
Gece gelip yalasam hissetmen herslde 😂
Enerji boşalıyo ve normal yani
Yarım kalmış dewam edelim hadi
Rahatlamisin ondan dolayi uyku hali olmuş
eğer yorgunken yaptıysan normaldir uyuman
O vaziyette nasıl uyuyabildin? Hayret..
bazı sabahlar cıblak ve domalmış uyanıyorum
Skoru hatırlıyor musun bari ben kendi skorumu hatırlıyom 1-0 dı ikinci gol için bastırıyordum stadın ışıkları söndü. Neyse sabah kalktığında haberlrden öğren bari
sen gece ne yaptığını sabah haberlerde mi izliyorsun
Aynı şey değil uyku halindeki fantazilerle ayık haldeki fantaziler farklı şeyler aslında ama neyse.. Kızma be kovboy sen ti'ye aldın ben de aldım. ;)
Bu arada mod arkadaş eig yanlışlıkla seçtim ya iptal etme durumumuz var mı, ya da tamamen silme o görüşü ben şikayet edicektim zaten alakasız görüş diye ettim de zaten ama yanlışlıkla seçmiş bulundum aslında kalkarsa görüş sorun kalmıcak ;)
Uyanık olduğumu nerden çıkarttın onu anlamadım ben, o şekilde uyanıyorum dedim uyanıp domalıyorum demedim de neyse hakkaten karıştı işler:)
Eig olayına gelince şahsi düşüncem alakasız olmadığı yönünde ama yanılıyorsam zaten kaldırılır merak etme
Bizim değiştirme gibi bir yetkimiz yok eig yi
Hımm ben yanlış anlamışım o vakit pardon ;)
Ama bana iğrenç demiş sataşma var bir de istediğimi yazarım karışamazsın demiş onlara cevap verdim aslında, benim sorumun patronu benim istediğini yazamasın susturrum seni demiştim ve engellemiştim ama benim görüşüm kaldırılmış sataşma amacı varmış diye :S Bunun nesi sataşma söyler misiniz? Yaa ben ne sataşmalarla hakaretlerle karşılaşıyorum, muhattap oluyorum kaldırılmıyor şikayet etmeme rağmen. Eğer ben sataşmışsam o da sataşmıştır..
Şöyle izah edeyim;
Sorunun patronu değilsin sadece soranısın çünkü umuma açık bir yerde cevaplanması amaçlıyla soruyorsun bu da birilerinin soruna müdahil olması anlamına gelir. yani ben sorarım ve cevapları istediğim gibi seçer ya da elerim gibi bir mantık sitede malesef yok.
Ama haddini aştığını düşündüğün, kurallara uymadığını düşündüğün her paylaşımı şikayet edebilirsin. incelenir ve kurallar çerçevesinde gereği yapılır.
Senin yorumun ise burada ben istediğimi yaparım patron benim tarzında olduğu için hem kaba hemde peşine bir tartışma yaratacak kadar sataşma amacı taşıyor.
O yorumda neden hakaret yok diye düşündüğümü sorarsan; katılmıyor olsam bile mast yapmanın iğrenç olduğunu düşünebilir, onun ahlak anlayışı bu durumu böyle algılayabilir. net olarak bir kanıya varamadım ve haksız yere kaldırmak istemedim. kendi adıma olay tamamen objektif olamayacağımı düşündüğüm için uzak durmaktan ibaret yani.
Fakat dediğim gibi şikayet edebilirsin başka biri daha objektif düşünüp kaldırabilirde.
İstediğimi istediğim yere yazarım demiş, tıpkı senin diğer yorumlara verdiğin cevaplar gibi o da istediğini yazar ve gene sende olduğu gibi kurallara aykırı durumda kaldırılır ben dahil herkesin yorumu
Anladım haksızsınız demiyorum zaten size ve sorunnu patronu benim demem de sakıncalı onu da biliyorumgörümün kaldırılmasıda doğru onu da kabul ediyorum zaten. Ben sadece cevap vermek amacıyla onu dedim.. Ben sorunun patronu olmayıcağım gibi O da istediği şeyi istediği yere yazamaz, kurallar vardır kötü örnektir bu cümle bayım. Ben kmseyedurduk yere böyle yazmadım ne bunda ne de diğer görüşlerimde, eğer incelerseniz hep cevap niteliğinde karşılık olsun diye yazmışımdır.
Diyeceksiniz ki cevap vermen hata onda da haklısınız ama yani madem kaldrılıyor görüş abi bu modlar napıyor bu kızneden böyle hiddetlenmiş öncesinde nolmuş demiyor mu ya.. Olayneyden kaynaklı nasıl geliimiş insan ona bir bakar buna sebeb olan tüm görüşleri kaldırır ya.. Sizi tenzihediyorum ve tebrik ediyorum objektif olamıyacağınızı belidirp müdahele etmemeniz büyük olgunluk, tıpı benim bunu anlayışla karşılamam gibi. İyi günler zahmet verdik.
Saolasın
Önce bütün cevaplarını okudum, sonra kaldırdıkların oldu sana verilen cevaplardan da senin verdiğin cevaplardan da.
Kaç görüşün kaldırıldı bilmiyorum o yüzden hepsini ben yaptım diyemem ama sana verilen cevaplardan da kaldırılanlar olduğunu göreceksin kontrol edersen.
Yani tam olarak dediğin gibi yaptım aslında şu eig hariç onda emin olamadım.
Sen ne insanlardan bu kadar çabuk ümidi kes ne de insanlardan büyük beklenti içine gir, bu kadar da üzme kendini her söylenen bu kadar ciddiye alınırsa neye gülücez kız biz :)
o halde kimseye yakalanmadın umarım :)
Kapım kitliydi ;)
verilmiş sadakan varmış o zaman :)
Sakın zevkten bayılmış olma :)
Hatırlamıyorum olabilir :)
Nasıl bir orgazmsa artık belkide öyle
Ay çok gıcık oldum.
@TeğmeNihat Sanane.
Tavır atma bana çirkin
Niye ki
@TeğmeNihat Kes çirkin.
Ben mi çirkin tamam kesmem şart :)