12 Yaşında olduğunu biliyor muydunuz?
Sizce Türkiye'de ki rakam nedir?
Sizce Türkiye'de ki rakam nedir?
biz kolombiyalı değiliz. kolombiyalılar müslüman değil, türk değil
türkler dışında aile kavamı başka milletlerde yoktur. ayrıca inanışları farklı.
bizi kimin ne yaptığı bağlamaz.
@Mrs_Sinir orta asya genelde kültürü bize yakın. Oradan geldik çünkü
Türkiye'de ki rakam nedir bilmiyorum ama, abazalık olarak Kolombiya'yı 10'la çarparız herhalde. Bastırılmış duygular.
Bu siteden öğrendiğim kadarıyla Türkiye de 17 inmiş. Ama benim için bekaret evlenene kadar bozulmamalı. Hem din'en hemde geleceğini düşünenler için.
Katılıyorum
Katılıyorum görüşünüze.
bizde 16-18'dir herhalde ama sorsan her evlenen bakireyim der, ilk elimi tutan erkek kocamdır der o ayrı tabi.
Cevap
47Cevap
Güney Amerikalılarda nedense cinselliğe veya çocuk sahibi bir birey olmaya yatkınlık var.. Çok küçük yaşta diyebileceğimiz insanlar evleniyor kısa sürede çocuk sahibi oluyor.. yaşadıkları cinselliği , çocuklarını , hamile olduklarını başkalarına göstermek ilgilerini çekiyor.. garip bir kesim :S
Kolombiya denilince aklıma iki şey gelir
1) Pablo Escobat
2) Kokain
:D :D
True bende öyle hahah
Ya 18 yaşından küçük bir kızı bozmak hem midesizlik hemde oçluktur ya
15 16 ama bı tanıdıgım kız arkadasım 12 yasında yasadıgını soylemıstı
Çok erken bence
bana gorede erken 12 yas daha bedenını tanımadan yapması fakat yapmıs kendısı.. kız arkadasım felan degıl oyle konustugum sıradan bı arkadasımdı onun ıcın normaldi yanı
Bak şimdi.. erkek define avcısıdır kadınsa definedir, vajina ise o definin en değerli mücevheridir bakirelikse o mücevherin üzerindeki koccaman elmastır , erkek her zaman en değerli defineyi arar bulduğu definede öncelikle o mücevheri almak ister hele elmasıda üstündeyse koparıp almak ister , aldıktan sonra yeni definelerin peşine düşer.. kadının yapmadı gereken bir define olduğunu belli etmek. Ama sandığı açtırmamaktır doğru anahtarı beklemektir.. defineni yağmalatırsan değersizleşirsin bitti
şu an 18 olsa her 2 senede bir yaş düşüyor bencee.
Gençleri spora yönlendirmek lazım bugün bir messi kaç yaşında altyapıya alındı biliyor musunuz?
Hiç bir fikrim yok
kolombiyaya gittim çok güzel sevişiyorlardı tecrübeden dolayı sanırım
Inanirim
bende 16 yaşımda kaybetmiştim ama italyada
sübyancılığın olmadığı bir türkiye düşlersek, toplumsal linç kalkabilirse bizdede 15 lere falan düşer. yoksa 19-21 bence. ama sübyancılık da var. ondan sebep bilemeyecem.
Türkiye ortalaması 17 yaş civarında.
Çin, Hindistan, Kore gibi ülkelerde 22-23
Japonya 20 yaş civarında.
Hindistan? çok ilginç
ortalama 16 dır bence bizde. tamam %30luk 16 dan once bile bozduruyor ama geri kalanıda 18 20 vs gibi bence en gec 25 te kızlar cinsellik yaşamış oluyor. kolombiyada 12 olmasına da şaşırmadım. :)
Kolombiya uyusturucuda bir numara.. bilmem anlatabiliyormuyum
Demesen bilmezdim
12 olsaydı Türkiye'de bu kadar tecavüz vakası yaşanmazdı
12 mi olsun yaşanmaması için
düz mantıkla bakarsan dediklerimden bunu anlarsın sadece.
Türkiyede 16 bilemedim en az 14 avrupada 13 lere kadar düşüyor
12 yaşında bizim kamışa su yürümüyor daha, kızların göğüsleri bile çıkmıyor. Sanırım coğrafi etkileşimden dolayı oralarda ergenliğe daha erken giriyorlar.
Türkiyede de 17 ye indi bana kalırsa belki daha da inmiştir
Türkiye'de 25 falandır mk. Kariyeri için geç evlenenler var burada. bir de çocuk yaştaki gelinler var. Ortalaması düz mantık bence 25.
hemen hemen aynı...
bizde bir tek zar saklanır onun dışında kompedanı olurlar
evet onlar çok açık bir millet vardı yazıştığım Kolombiya lı bir kız hayatı fazla takmazlar jajajaja ama Türkiyedede bu yaş gitgide düşüyor
herkes kendı vajınasından sorumlu canım banane kım bakıre kım degıl
12 yasındakileri kimler alıyo ya. yalan haber bence
Bekaret kızlık la ama çoğu genç arkadan yapıyor nasıl olacak?
23-24 Türkiye bence :D
bılmıyordum bızdede pek farklı degıl.
12 bizim için oldukça erken bence
15-20 yaş arası bence
Turkiyede 25
KS'de 16 :)
türkiyedeki rakamda su an bence ortalama15
17 18 e gibi bizim ülkemizde diye biliyorum
Türkiye'de ki rakam gün geçtikçe düşüyor..
Kolombiyaya bak vay anassını :D
Turkiye 15-16 ya dusmustur sanirim
Bizdede öyle birseydir max 14
Aga bu kadar düşmesi rezil leş anne babaların suçudur yeterince ilgilenmiyor çocuklarıyla
@pilav_ustu_az_kuru_2 ilgilensen ne kardesim milletin ruhu fahişe.
bunu ağır dedin o* kız yoktur ilgisiz ana baba vardır her zaman bunu bilir bunu söylerim
@pilav_ustu_az_kuru_2 benim dusuncemde budur kardesim birinin ruhu fahiseyse kilit vursan yine mani olamazsin.
saygı duyarım kardeşim amacım kırmak değilde ne bileyim insanın zoruna gidiyor 14 yaşındaki bir kız bakireliğinin bozulması @BirTutamSakal
@pilav_ustu_az_kuru_2 aynen benimde ama olay bozdurandada degil. Bozan o. Cocugunda. Sübyancı dolu ülke
@BirTutamSakal ikiside suçlu cezalar bu kadar hafif olduktan sonra böyle olur neyse kardeşim cansın iyi geceler :)
@pilav_ustu_az_kuru_2 iyi geceler :)
Türkiyede 17 galiba
kolombiyayı boşver sen burada rakam 21 bence
10 yil sonra turkiyede bu rakamlar rahat düşer
15-16 bizde
Biliyorum malum orada yaşıyorum :)
18 varızdır biz
12 yaşında kalkıomu da yapıolar mk
Kızlardan bahsediyorum
mk öyle ülkenin sübyancımıdır nedirler
12 yaşında kızla sevişilirmi
türkiyede 8 9 vardır herhalde en fazla