Merhaba arkadaşlar ben kayganlaştırıcıyı sadece ilk gece kullanılıyor diye biliyordum çünkü hani kayganlaştırıyor ya acı az olur diye burada da bir arkadaş meyvelisi filanda var demiş bunu kullanınca ne oluyor, ne kadar bir de nerde satılıyor bay bayan ikisi de kullanabiliyor mu lütfen hepsine cevap verirseniz sevinirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellikte kullanılan bu ve benzer bir çok ürünün aslında bir ticaret, para işi, tuzağı olduğunu da unutmayın. Sevgi ve aşktan yoksun kişilerin çar çabuk oldu bittiye getirmek için kullandıkları bu tarz şeylerin aslında mevcut yan etkilerini de düşünün ce bunun kadın vajinasına, erkek penisine vereceği alerjik ve benzer etkileri de hesaba katılınca, çok ta cazip olmadığını da anlıyoruz, ister istemez. Size tavsiyem cinselliği ciddiye almanızdır. Aşkın olmadığı her türlü ilişkide yapay, sahte, duygusuz, ilaçla şişirilmiş, kayganlaştırıcılar ile kolaylaştırılmış ama duygusu, hissi olmayan cinselliğin nesine talip olacağımızı, bunun bir oyun, bir tuzak, bir aldatmaca olduğunu ne zaman görüp kabul edeceğimizi de merak ediyorum. Aşk ile olsun tam olsun. Aşk ile sarılan, öpen, dokunan ve arzulayan bir adamın siz kadınlarda yeteri kadar ıslanma ve gevşemeyi sağlayamayacağını sanmak çok büyük bir ahmaklıktır...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Selam,🥰
Cinsel yaşamını daha kaliteli bir hale getirmek isteyenlerin tercihi bu aralar kayganlaştırıcı jellerden yana oluyor. Ben de keşfettiğim günden beri severek kullanıyorum diyebilirim. Tabi bu konuda tercihim OKEY markasının ürünlerinden yana oluyor.
Kayganlaştırıcı jel ne işe yarar?
Partnerinize ve size en uygun kayganlaştırıcı jeli seçmeden önce kayganlaştırıcı jeller ne işe yarıyor bu sorunun cevabını vermek daha doğru olacaktır.Kayganlaştırıcı jeller; cinsel ilişkiden alınan hazzı artırmak, sürtünme, aşınma nedeniyle ciltte oluşan tahrişi azaltmak ve daha etkili orgazmlar yaşamak için kullanırlar. Penis veya vajina kenarlarına uygulanması yeterlidir. Prezervatif üzerine uygulanarak da kullanılabilir.
Meyveli kayganlaştırıcı olur mu? Oluyormuş işte: OKEY Çilek Kayganlaştırıcı Jel!

OKEY Çilek Kayganlaştırıcı Jel! OKEY Çilekli Kayganlaştırıcı Jel, bayılarak tercih ettiğim bir ürün. Rahatlık sevenlerin tercihi olan OKEY Kayganlaştırıcı Jel, yeterli kayganlığı sağlayarak daha etkili bir cinsellik sunuyor. Benim en bayıldığım yönü ise harika çilek kokusu oldu.🍓
OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel ile sıfır kuruluk, %100 rahatlık!

OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel, ipeksi kıvamdaki su bazlı yapısı sayesinde cinsel ilişkiden alınan hazzı üst noktalara taşırken, vajinal kuruluğun da önüne geçmeye yardımcı oluyor. Rahatlığına önem verenlerin tercihi olan OKEY Zero Kayganlaştırıcı Jel, prezervatif ürünlerle birlikte rahatlıkla kullanıma uygundur!
OKEY Kayganlaştırıcı jelleri OKEY’in sitesinden, eczanelerden ve diğer e ticaret sitelerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.
10 Yorumla
Senin çevrenin çok geri kaldığını satırlarından anlıyorum. Kayganlaştırıcı cinsel ilişki sırasında bayan tahrik olmuyorsa veya tahrik olduğu halde vajinası ıslak olmuyok sıvı gelmiyorsa kullanabilirsin. Bu durum da 70-80 yaşındaki bayanlarda olur belki. Diğerlerinde çok nadir belki binde bir rast gelinebilir. Merak etme zaten ön sevişme yaptığınızda senin vajinanı sular seller götürecek o süreceğin kayganlaştırıcıının 10 katı daha etkili doğal kayganlaşacak böyle şeylerle kafanı yormamanı tavsiye ederim. Ayrıca sunni şeyler cinselliğe dolaylı zarar verir.
00 Yorumla
Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa ilk gece dahil kayganlaştırıcıya ihtiyacın olmaz. Senin kadınlığın zaten en güzel kayganlaştırıcıyı üretir.
Kayganlaştırıcı, kadınını ateşlemeye zahmet etmeyen erkeklerin işini kolaylaştırmak için vardır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
26Cevap
+1 yılarkadaşım kayganlaştırıcı kadında klojen sorunu varsa yada adaptasyon sorunu varsa tercih edilir. ilk gecede kız heyecan ve korkudan vajeni nemlenmez klojen salgılayamaz. bazı kadınlar sevişmeyi az yapınca ortama adapte olamaz klojen yetersiz gelir. böylesi durumlarda kullanıır.
ama klojen sorunu olmayan birinin extra bunu kullanası cinsel zevki azaltır. alınacak haz düşer. gerek yok10 YorumlaKayganlastirici ya ters iliskide ya da cok kuruluk yasayan, islanmayan kadinlarda kullanilir. Normal islanmanin yerini hicbirsy tutmaz, kendi islakliginin vermis oldugu hazi kayganlastiricilar vermiyor.
00 YorumlaKayganlaştırıcı cinsel aktiviteyi daha rahat hale getirir. Sürtünme ciltte tahrişe veya ağrıya neden olabilir, dolayısıyla yağlayıcılar cinsel deneyimi daha konforlu hale getirerek bu tür sorunları önleyebilir. Seks sırasında vajinal kuruluk kadınlar için yaygın bir sorun olabilir. :D daha ne diyim
00 Yorumlaerkek aletine sürer. yalnız çok mu dar vajina?
çünkü genelde anal için kullanılır.
vajinaya kadının suyu yeterli zaten.12 Yorumla
Soran+1 yılanal yasamadim darda degil sadece meyveli ya guzel kokar bide daha zevkli olabilir mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel iliskide bir gecede 3. 4. Birlesmeden sonra kuruluk oluyor ve vajinam tahriş almasin diye kullaniyorum. Sanirim anal iliskide de kullaniyorlar denemedigim icin onu tam bilmiyorum.
30 YorumlaKurumadan veya partnerin büyük boyuta sahipse işi kolaylaştırmak yarıyor. Bir çok yerde satılıyor. Eczane VS.
00 Yorumlamigroslarda ve eczanelerde satılıyor diğer marketlerdede olabilir, genelde anal ilişki için kullanıyorlar kadınlar
00 YorumlaMarkası okey olmasında ne olursa olsun belli bir süre sonra formu bozuluyor ve yapış yapış oluyor özellikle nirvana nın
00 YorumlaAçıkcası ben getirden sipariş etmiştim, açıkcası hiçte fena değil, kokusu harika, hala da cekmecem de duruyor :)
00 Yorumla
+1 yıleczaneden alabilirsin , kayganlaştırıyor işte penis daha kolay giriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılMarketlerde var anal sekste kullanılır genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin penisi büyükse ve seini kasların dar ise , acı oluşurşa decvamlı kullanırsın ...
55 Yorumla
Soran+1 yılzevk.icin.kullanilmaz mi
Cevap sahibi+1 yılGEREK YOK Kİ , VAGİNA ZATEN ZEVK SUYU YETER SANA
- +1 yıl
dar kas?
Cevap sahibi+1 yılEE DAR KAS DA YANİ , ÖZÜR YOKKEN KULLANILMAZ O ANLAMDA DEDİM.
ilk gece kullanılabilir sonra çok kaygan oluyo zevk vermiyo kadının sıvısı daha güzel zevk veriyo
ama anal veya oralda kullanımı harika merketlerde bulunuyo oradan temin edilir12 Yorumla
Soran+1 yıloralda neden gusel oluyo ki?
Hayr zevk için kullanılır masaj için herkes kullanabilir marketlerde migrosta vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılzevki almaya bak diğer maddeler seksin sadece objeleri
00 Yorumla
+1 yılKayganlaştırıcı hızağın kaymadığı yere sürüp kayar hale getiriyon çok rahat kayıyor
00 Yorumlamotorun ömürünü uzatıyor pistonların silindir içinde hareketini arttırır ısıyı düşürür servis olarak ben castrol edge pro öneririm
21 Yorumla- +1 yıl
Gülmekten öldüm be 😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba hayir ne alaka herzaman kullanabilirsin rahat olabilmen icin zorlanma olmasin istiyorsan kullan gitsin
00 Yorumlauzun bi ön sevişme güzel bi oral sexten sonra hiç öyle şeylere ihtiyacın olmaz merak etme tak fişi bitir işi yapmayın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sürekli kullanırım. iyi bir olay. kullanınca vajina iyice açılır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 yaş üsütne lazım kayganlaştırıcı senin ihtiyacın yok
00 YorumlaEvet her ikiside kullanabiliyor vajina darlığı varsa acı oluyor bazen ama okeyin kayganlaştırıcısini aldım geçen baya işe yaradı. Tavsiye ederim
17 Yorumla- +1 yıl
Dikkat etmek gerek bazı kayganlaştırıcılar alerji yapabiliyor
- +1 yıl
Peki sen öyle uygun görüyorsan öyledir :)
- +1 yıl
Bazen kalmak zorunda olmayı tercih edebiliyoruz bence
- +1 yıl
Bende sana diliyorum hoşçakal :)
tatlım markette bıle satılıyo sen nerde yaşıyorsun ?
13 Yorumla
Soran+1 yılkoyde:-D:-D
- +1 yıl
Kasabada bile var Zincir marketler
Gizli Üye(36-45)+1 yılDurex'in var. Meyveli falan. İkiniz de kullanabilirsiniz duruma ve isteğe göre.
Adı üzerinde işte kayganlaştırıcı. Sürtünme katsayısını azaltıyor.10 Yorumla
+1 yılvajina genişliği penis genişliğine göre ufaksa her zaman kullanılır
11 Yorumla- +1 yıl
vajina esnek dokudur. her ölçüye uyum sağlar. koca bebek çıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsimden dolayi biz kullaniyoruz hep.
62 Yorumla- +1 yıl
eşinden dolayımı?
ne olmuşki eşine? - +1 yıl
Neden eşinden dolayı
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenisin vajinaya girisini kolaylastirir
40 Yorumla
+1 yılAnal seks de mükemmel bir etken
00 Yorumla
+1 yılKaydırak yap üzerinee kay diye
00 Yorumla
+1 yılÇoğu market ve eczanede bulunur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılanal ilişki mi istiyorsun
10 YorumlaGüzel bir ürün
10 YorumlaBüyük buluş.😂
00 Yorumla
+1 yılŞok markette satılıyor
00 YorumlaCinsel ilişkide
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAlıcam
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakiremisin canım ?
23 Yorumla
Soran+1 yılewet bakireyim de meyvelisi falanda varmis hos kokar bide daha mi zevkli.olur onla
Cevap sahibi+1 yılee yni olur tbi .. iliş ki mi yaşadın , yoksa meraktan mı soruyon ?
Soran+1 yılmraktn
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler