Askerdeki sevgilim durmadan seni istiyorum, hadi hayal et diyip duruyor?

Hep durmadan seni istiyorum olayi oluyor. Asker adam diyip hep dogal karsiliyorum ama bu sefer ciddi anlamda bu olay cigirindan cikti gibi bisey oldu. Lutfen dalga gecmeden yorum yaparsaniz sevinirim. Adam gibi sorunumu anlaticam size. 9 aydir neredeyse birlikteligimiz var cocuk askerde 33 gunu kalmis filan. Bugunde arkadaslariyla beraber icmisler ot gibi bsey. Azicik filan ictm dedi. Konusmasindan anlar gibi oldum ilkden o. Hani zor anliyor gibiydi ya da dedigim seylere cok gec cevap veriyordu. Basim cok agriyor cok midem bulaniyor dedi. Kafam şu an cok iyi yeride diyip duruyor ama bilmiyorum degisik geldi ya da bana oyle geldi bir an. Onceden icmisligi varmis ama uzun zaman olmus neyse bu durmadan seni istiyorum diyip duruyor hadi hayal et yanima gel soyun filan filan bende tikaniyorum bu konularda hic sevmiyorum yapamiyorum donup kaliuorum oda biliyor ama tututurdu bir kere telefonu kapatmak istesem de kapatmiyor. Sonra hafi anlat yanlis anlamicak diyince ben bir dakika cinsel bir birlikteligi mi anlatcam onun gibi bisey mi dedim evet dedi. Oha ben anlatamam yapamam boyle bisey yapim degil dedim yok mok dedim sert bir sekilde. Oda oyle mi dedi evet dedim. Kapatti yuzume. Ben tekrar aradm niye kapattin yuzume dedim. Diyo bir daha senin istedigin biseyi anami bacimi sey yapsinlar yine yapmicam diyop sert cikisti. Sen bisey istersin filan ama ben gelince yapmicam alttarafi bisey istedim insan sevdigi insanin her dedigi seyi yapar dedi. Bende baskalarindan isterim dedi. Ne yani beni mi aldaticaksin dedim ne anlarsan o dedi. Bu konuyu bir daha acmicam dedi. İyi sen bilirsin dedim. İnsan sevdigi insani bekler filan dedim o da ben bekleyemem ben simdinolsun istiyorum evlenmeden once dedi. Bende olmaz dedim. Beni cok seviyor bunu biliyorum ama eskiden hic boyle degildi eyvallah asker masker dedik ama tepeme de cikti. Neyse yarin konsuuruz bu konulari dedim sabah mesaj atarsam konusursuz dedi imali imali atmicam der gibi. Ne yapmam lazim?
Askerdeki sevgilim durmadan seni istiyorum, hadi hayal et diyip duruyor?