Ereksiyon daima istemli oluşur, istemsiz de ereksiyon oluyor musunuz
Ereksiyon istenen her durumda oluyor mu
her durum derken yanımızda kız olmasada düşünerek öyle bir yapımız var erkekler olarak. ama kızları bilemem. :D hele en çok sabah ereksiyonu başımızı yakan olaydır. burada açıkca konuşuyorum.. başıma geldi. okula gderken metroya binmiştam sabah 7.30da ve çok kalabalıktı. önümdede kısacık kot giymiş 2 kız olunca bakmamak elde değil hemen çadır kurulu verdi :D ( bu arada akrep burcuyum onunda etkisi büyük. sapık değilim ama elde değil napayım :/ )
İstemsiz ereksiyon sadece uykuda oluşur. Uyanınca farkedilir ve sabah ereksiyonu denir. Bunun dışında oluşan ereksiyonların hepsinin sebebi vardır. Tahrik olunmasına sebep olan durumlar oluşursa yaşanır ama bunu ben istemiyorum kendiliğinden oluyor diyen kendisini kandırır.
istemsiz de olur demiş erkekler:) kendi vücutlarını bu kadar tanımıyorlar işte. bir erkek istediği her an ereksiyon olamaz. bu istemsiz olan bir şeydir.
sen önce istemsiz nedir istemli nedir onu öğren cahil herif. kolunu istemli olarak defalarca indirip kaldırabilirsin ama penisini istediğin her zaman kaldırmazsın. git vücudunu tanı önce
Doğru söylüyor parasempatik sinir sisteminin kapsamında ereksiyon olma orgazm sempatik sinir sistemi kapsamında. Ama bu işi çok katı salt düşünmemek gerek. Mesela kalp atım hızı arada hızlanır arada yavaşlar. Artarken sempatik azalırken parasempatik sinir sistemi devrede olur. Ama tabi soruyu soran kız merak etmiş sormuş bu şekil cevap versen bir şey anlamaz :) Onun merak ettiği bir şey düşününce, bir sey sürtünce serteleşir ya bu tür şeyler olmadan da olabiliyor mu?
Cevap
72Cevap
Ereksiyon cinsellikle ilgili bir şey düşün gör azda olsa olur. Ama hiç bir şey düşünmeden de oluyor bazen. Çişin gelir onla alakalı olabilir. Bir eşya taşırken ereksiyon olabiliyor. Bir yere değerse olabiliyor. Bazen hiç bir şey düşünmediğin, bir yere değmediğin ağırlık kaldırmadığın halde ereksiyon olabiliyor. Bir sevgili yap incele istersen.
Makatla yumurtalık arasındaki dışsal durumlarda uyarılma olabiliyor.
Mesele otobüste giderken tekerlek üstüne oturan erkek, otobüsün yol satıhından kaynaklanan sık zıplamaları neticesinde hiç bir erotik duygu yokken uyarılabilir.
Veya, uyku halinde de.
Yani olabilir.
Tamamen cihazın çalışma gücüne ve faaliyetine bakan bir durumdur ama evet istemli olur irade etmezsen dalga start almaz pipin kalkmaya çalışsa bile sen onay vermezsen iner açıkcası ama sen biriyle ilişkiye girmek amacıyla cinsellik düşünürsen start alır o halde marş almayanlarda sorun olup doktora giden tipler
İstemsiz oluyor. Hiç anlamadığın bir anda bağırıyor "Ağbiiiiiiiiiiiiii , ben buradayım he haberin olsun" diye sen şöyle elinle kenara çekip "Olum şimdi yeri değil l*n sende hep beni utandırıyorsun" diye. Muhabbet bu yani gerektiğinde pısıyordu öğrettik ama her daim canavar artık , pancar motoru gibi tak tak tak.
ereksiyon bir baş belasıdır. istemli de oluşur istemsiz de
hatta tam tersi yaşanan anlar da olur. istemsiz hiç ortam yokken kendi kendine canlanan lanet alet tam sevişme ortamında bazen sertleşmez. böylesi ilginç anlarda yaşanır
gece rüyanda sevişiyorken görürsün kendini o anda istem dışı ereksiyon olursun. bazen yüz üstü yatınca yatağa dayandığı için ister istemez yine kalkar. tahrik edici bir şey gördüğünde yine kalkar. erotik bir görüntüyü hayal etitğinde yine kalkar. kalkar da kalkar yaniii..
Her zaman istemsiz oluşur ereksiyon. Aşağıdaki yorumların hepsi yanlış. Sen kafanı istediğin zaman sola yatırabilirsin ama istediğin zaman ereksiyon olamazsın. Her zaman başka etkenler gerekir uyarılması için.
ereksiyon daha çok penisini karar erdiği bir şey diyeceğim aklı yok ama psikolojimiz ve fiziksel durumumuz etkiliyor mesela spor yapan bir erkek çok daha fazla ereksiyon oluyor.
Eşofman giydiğimde evde otururken kendi haline havalanır benimki :D geçen evde akrabalar vardı ayağa kaldırsalar her şeyim ortadaydı :D iyi ki kaldırmadılar.
İstenen durumlarda olur ama istenmeyen durumlarda daha çok olur :D Bazen insan kendisini bu konuda hakim olamayabilir, hiçbir şey yokken bile ereksiyon olunabilir
Ereksiyon istemsizken de olur. En basit örneği sabah ereksiyonu istem olduğu için değil vücudun idrarın dışarı çıkmasını önlemek için ereksiyon haline getirir. Bu da sağlıkla alakalıdır. Yani istemsizken olma durumu da vardır.
ereksiyon olmaması gereken her yerde olan bir şey :D
Penisin en önemli özelliği bağımsız takılması, kimseyi umursamamasidir. Spontene takilir. bizi çok zor durumda bırakır. Hele ki takım elbise giymissek :) :) :)
Sizin islanmasinin olayida böylemi
Gece uykuda oluşan hariç her zaman zihinen arzu edildiği an ereksiyon olur erkek..
hayır istemsiz de olabilir.
Fakat ereksiyon gereken her durumda ereksiyon oluyorum evet.
Her istediğimizde olmaz ve bazen istem dışı olabiliyor...
İstem dışı. :D
Cani ne zaman isterse o zaman kalkiyo terbiyesiz. benden bagimsiz yasiy bildigin. ozellikle sabahlari saat kurmama gerek yok onun yuzune uyaniyom bende
İstemsizde olusur tamamiyle etkilenmekle alakali 😉
Maalesef hayır. Zor duruma düştüğümüz de oluyor bazen :(
Mesela sabah bizden önce kalkıyor. Çoğu zaman birşey tetikliyor. Yani genelde bir sebep olmalıki ereksiyona geçsin. Ama bazen sebepsizce baş kaldırdığı oluyor.
kişiye yaşa ortama her şeye göre değişir mesela benim için kontrol daima bendedir ortam içinde hiç rezil olmadım olmamda.
Yok onunda kendine göre bir hayatı var karışamam ben ona :D
Cinsellik düşününce ereksiyon oluyoruz işte elleşince felan
sorunu tam anlamadım ama uykudaykende olabılıyor bu olay
Ergenlikte istemsiz, iner kalkar, kafasına göre yani vücudu ele geçirir.
irinden hoşlanıldığı zaman ya da seks isteği zirve yaptığı zaman ereksiyon olur
sabah ereksiyonu diye birşey var istem dışı olan bir olay hormon salgısı ve kan pompalanması ile alakalı anlayacağın istem dışı da oluyor.
istemsiz uykuda olur insan isek irademiz vardır ve herşey kontrol altındadır yerli yerinde
istenen her durumda olur ama bazen de olmadık yerde olabiliyor
evet harika bir soru :) İzmirli olmasan anlatamam :)
kim ister ki bir Avm de kalkmasını :) yani istemsiz birsey önleyemiyorsun yok tabii bilmiyorsun :)
İstemsiz rüyada ereksiyon olur insan durduğu yerde istemeden erkeksiyon olamaz
istemsizde oluşabiliyor cicim hemen hemen her durumda da olabilir
Yok bacım yok... ota boka kalkıyor... herşeyse kabarıyor pantolon... rezil ediyo
bazen sokakta yürürken bile oluyo. fena bir durum :)
Erkek milletin de maalesef farketmiyor..
istemsiz oluşması daha fazla :D
İstemsizde olabiliyor
bazende fallarda çıkar..
erkeklerde bazen istemsizde oluşur
Sertleşme istemsizde olabilir.
Beynine hükmetmene bağlı
İstemsiz de olur daima istemli olmaz...
Bizde patron ne diyorsa o oluyor :)
Ben genellikle istemsiz oluyorum..
Sabah uyandiginda oldugu zaman istemsiz tabi.
bazen istemeden oluyo mesela olmaması gerekenlere
Uykudan kalkinca cozemedim
İstemsiz de olur. Fazla merak etme
İnsanın elinde olan bişey değildir bu
14 dakikada 24 ererkek yorumu. Heyy maşallah :/
GECE UYKUDA OLUR EVET
Komut vermeden kafasini kaldiramaz vurumum :D
sagliklierkek istediginde erekte olabilendir:)
Vücut istesin ki olsun
İstemsiz de oluyor tatlım
istemsiz de olur. hatta genelde
İstenen her durumda derken?
İstemek yeterli bazende istemsiz
İstemsiz de oluşur.
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar