Hiç Erotik Shop'a girdiniz mi?😂😂
Bakmak için, bir şey almak için, tesadüf olarak...
Bakmak için, bir şey almak için, tesadüf olarak...
Ya tesadüfen girmek zorunda kaldım. Bak anlatayım ;
Küçüğüm o zaman. Tabi dersleri sallamıyorum yeni ergenim o zaman tip falan yapıp dışarıya çıkıyorum arkadaşlarla. Bir gün babam geldi "bu düzen nereye kadar gidecek böyle , yarın çaycıda işe başlıyorsun haberin olsun" dedi. E elimiz mahkum he dedik bizde. Yarın geldi sabah üstüme çektim yorganı çıkmak istemiyorum yataktan , içeriden sesler geliyor babam dedi "uyandırdınız mı oğlanı işe bırakacağım onu" diye. İçimi bir ürperti kapladı sonra niye böyle garip davrandığımı sorgulayıp her şeye kaldırdığım gibi bunada baş kaldırdım. Kalkıp giyindim. İş yerine geldik babam benim yerime maaş pazarlığı yaptı zaten ne yapıyorsa 15 yaşında çocuğum daha. Adam gel kardeşim sana çevreyi göstereyim dedi. Yetki alanı baya geniş bunun , bütün sokağa bakıyor o zamanlar (şimdi kapattı iflas etmiş puşt). Dakikalar saat gibi geçiyor , al gülüm ver gülüm derken bir iki saat erittim orada. Sonra biri bağırdı yukarıdan "Shop'a üç çay" diye , istemsizce tamam dedim. İçeri gittim çayı yaptım tepsiye koyup geçtim karşıya merdivenden çıkarken bir abla var küçüklük aşkım kuaförde çalışıyor kendisi adı Necide.(buradan ona selam evlenmediyse buralardayım gelsin konuşalım) Dedim "Necide burada bir Shop varmış nerede biliyor musun (ona hep adıyla hitap ederdim kocam mısın derdi hoşuma giderdi)" dedim."Hahah sen ne yapacaksın orada yakışıklı? Çabuk büyüdün sen , hadi git bir üst katta" dedi. Manyak gibi necideyi düşünerek çıktım yukarıda tabelaya hiç bakmadan içeri girince kırbaç kelepçe şişme bağyanlar , erkekler görünce bir garip oldum. İçeride çalışan abla "Olum sana niye söylettirdiler çayı ver kaç hemen durma burada psikolojin bozulur" dedi gönderdi beni ama ben gördüğümü görmüştüm , çadırlı ve garip bir şekilde çay ocağına geri dönüp istifa ediyorum demiştim. Güzel zamanlardı.
Arkadaşın isteği üzerine kırbaç ve kelepçe aldım. Adresine yolladım. Kendisi çekiniyor ne var ki bunda
Hayır gitmedim hem tesadüf olarak nasıl gidilir onu anlayamadım.
Evet
Cevap
59Cevap
Mersin'de böyle bir firmanın güvenlik kamera işini yapmıştım...
Ekiple epey gülmüştük..
1 kez girmistim meraktan. Sahibi jigolo olarak ise girmemi teklif etti, beynimden vurulmusa döndüm. O günden beri önünden geçmem :D
bakmak için gittim iki dafa birinde arkadaşlarla birinde tek başıma gittim gezdim sadece bir dairenin bir odasına koymuşlar birkaç şeyler. neyi merak ediyorsunki
turkiyede ve yurtdısında gittim. BDSM icin kırbac kelepce gibi seyler aldım. bir de anal plug kız arkadasim icin
@senora metalik:)
geçtimde nünden hiç girmedim nasıl alış veriş yapılır orada acaba ben utanırım fiyatlarını sormaya :D
Önünden sık geçerim de girmek nasip olmadı. Gerçi oraya girmeye ihtiyacımda olmadı. Gerekli ürünler eczane ve marketlerde bulunuyor...
erotik shopa tesadüf olarak gireni de ilk defa duyuyorum :D evet gittim anal kaydırıcı almak için :D akşam akşam güldürdün beni :D
tabi tabi eminim öyledir :D lışlıkla geldim ayağına götürüyorlardır vibratörleri falan sende mi öyle yapıyorsun yoksa ? :DDD
gittim şişme kadın nasıl bişey diye merak ettim gittim
sırf merak için girmiştik arkadaşlarla 20 li yaşlarda.. kapıyı i*ne kılıklı bir adam açtı böyle transparan giymiş bildiğin nonoş :D gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi her yerde vibratör şişme kadınlar... bir 5-10 dk takıldık çıktık hemen :D
Evet girdim, alışverişte yaptım hatta. Normal bir şey?
Girdim, titreşimli vibratör ve anal uyarıcı almıştım.
Gitmedim ama telefonla arayıp ürün siparişi verdim...
Arkadaşla bir kere girdik bide sorduk adam bize anlattı ama bedava verse ordan birşey almam :)
Gittim de cok pahali ya hersey nevar ucuz olsa biraz fiyatlar
Evet girdim. Kırbaç ve pranga aldım. Birde ağı topu. Partnerimin kölesi olacaktımda.
Giyltmedim ama gitmeyi isterim de bizim burada bulamam oyle bir yer tabi
Bir kere yanlışlıkla girmiştim :D sonra tezgahın üstündekileri görünce, ağzıma soksaydın bari dedim ve koşarak kaçtım ordan :D :D
Arkadaşıma doğum günü hediyesi dildo almıştım erkek arkadaşım şakasına bir kerede şişme karı almıştım deneme film çekimi için
bu yaşıma geldim daha gitmedim :) ihtiyaç da duymadım duyanıda zaten görmedim ki söylemezler sanırım :D
Web tasarım yaptığım dönemde girmiştik ekipçe çıkışta pis pis bakıyordu millet
Karşıyakada tabelasına rastlayıp hiç girmediğim mekandır :) .
Avrupada kirtasiyeden çok eroticshop var. girmemek mumkun degil
arkadaşıma iddia sonucu vibratör almak için girdim baya ilgilenmişti orada çalışan adam
Karsiyakada bir binanin 6. Mi 7. Mi katinda isikli tabelasi var. Yanip sonup duruyor. Orda gecerken hep gozum carpar ama hic girmedim :D
hmmm dırek olarak hıc gıtmedım ama cok ınceledıgım bılmek ıstedıgım seyler oldu ınternet uzerınden baktım
bir arkadasimin amcasinin kadikoyde dukkani var, cay icmeye gittim ama :D
Lisede arkadaşa şişme karı almaya gittiydik parası çıkışmayınca ortak girdiydik :/
şimdi iş için gırdım dıyecegım ne iş yapıyorsun dıyeceksın , demiyorum. ama gırdım
sizin oralarda serbesttir burada o iş dikkat çeker
evet ben gırdımm :P tahmın et ne aldım sence :) @steelexx :P
geçen pazar kadıköy deki bütün sexsoplarini hepsine girdim :)
hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum
Valla hep merak etmisimdir ama hic girmedim
merak ettiğim için girdim Almanyada
kiminle gideyim :D tek gidilmez oraya
erotik shop bana girdi :(
Defalarca girdim yurtdisinda.
çok girdim şişme bayan bile aldık
Girmedim hep onunden gectim
Ben bir hatuna vibratör almıştım.
Gitmedin merak ediyorum aslında
Cesaretim yok girmeye :)
Gitmeyi çok isterim ama utanıyorum :)