Yaklaşık 2 pinpon topu kadar. Videolardaki adamların testisleri kocaman. Erkek arkadaşımınki neden küçük?
Normal mi bu?
Normal mi bu?
Sen arkadaşının testislerini soğukta bakmışsın sanırım. Testisler ısıya göre büyür veya küçülür birde sıcak bir ortamda bakmanı tavsiye ederim:)))
sen hayatında pinpon topu gördüğüne emin misin ('.')
Cevap
19Cevap
ne bekliyodunki bowling topumu, bu senin için iyi birşey testis büyük olursa sperm üretimi fazla olur ve tek kadın yetmeyebilir, benim testislerim büyükte ne oluyo duvar deliyorum burda :))
tek kadın yetmeyebilir mi? ne alaka? genelde erkekler kadına yetmez. iyi olur işte, kadını tam bi doyurur
testisi büyük olanlar sperm üretimi çok olduğu için aldatmaya daha meyilli spermlerini cömertçe dağıtmak istiyor yani
e biz kızlar da farklı erkeklerden en iyi spermleri alıp sağlıklı bebekler doğurmak istiyoruz :). herkes içgüdülerine göre davranacaksa işimiz var :)
ona bakarsan izlediğin videolardaki kadınlar da taş gibi ve yılan gibi sevişiyorlar, sen de öyle misin acaba?
ne alaka? neyin kompleksine girdin hemen... normal mi değil mi diye sordum. kendini tehdit altında hissetme, sakin ol ;)
normal laa o, p*rnoya ne bakıyon, oraya normal adam çıkarmazlar
pinpon topu gibi normal, tennis topu gibimi olacak ?
yaşin 19 el alemin dasani masani görüyon birde p*rnoya bakiyormuss akilsizz
Akılsız. Bu zamanda p*rno izlemeyen insan bulamazsın, orasını geç şimdi... Küçük işte ya, pinpon kadar bile yoktur.
sonra büyürr o ama bence evlenmeden önce cinsellik iliski aa uu iste o kisiyle evlenmessen ne oluyon sürtük kusura bakma ama bölge
Onu da sürtük etmiş olurum, evlenmeden penisini gösterdi namıssız :D. sorun yok
durduk yeremi gösterdi ? yaa ben kendime sahsen sayip cikabiliyorum bögle dandik seyler yapmam tanidigim kizlarin arkadaslari yapsa kiz sapittinmi lann falan der ama belki yaniliyorumda ola bilirim, kizin arkadasi ayni apartmanda oturyorsa yüzde yüz birseyler olmustur
sen yurtdışında yaşıyorsun değil mi? berbat türkçen
bildinnn, alkiss
her erkegın kı farklıdır yaşı kac bılemem belkı zamanla buyuye bılırr...benmkıde doğal olarak ürkütücü ve başa bela :D
Videolardaki dediğin p*rnolarda tonlarca ameliyat geçiriyor bazıları fake.Normal olan 2 pinpon boyutunda olan.
evet , normalde Futbol Topu kadar olması lazım...
gerçekten kötü benim bile bowling topu kadar
Bowling topu mu bekliyodun
hayır, sağlık topu
iş goruyorsa gerısını bosver :D
büyük olması daha tercih edilebilir bir şey :D
Prostat'ı olmayacak birde iyi yönden düşün..
normal bişi merak etme :D
testis penis ile orantılı olur
olabilir tesstisler önemli değil
Biraz ağzına alda büyüsün :D
öpersen gecer belki
kader be sister
Hahahahahah:)
tühh ne kdr buyuk bı eksıklık
bir eksiklik olarak sorduğumu nereden çıkardın? normal mi diyorum sadece
kızım bı gt iş bulamadn buna mı taktın kafayı
evet, sabahtan akşama kadar düşünüyorum :D ya bi soru sorduk amma kastınız :D
kafana taktgna gore baya onmlı dmekkı senın ıcın :P