Hayat çok kötü?

sizcede öyle değil mi? bu gökyüzü taş toprak , ve asıl konu ise bu cinsellik , erkekler neden böyle yaratıldı anlamıyorum. biliyorum erkekler cinsellik isterler ama bu yüzden kadınlar cinsel obje olarak görüldü . onca tecavüz , kadına şiddet , erkeklerin p*rno izlemesi. keşke herkes edepli olsa keşke herkes gönülden sevse. tamam cinsellik yaşamayın demiyorum ancak evlenin sonra yaşayın diyorum. bide bunu yapanların çoğu müslüman , ve artık bu yüzden inancımdan soğudum.çünkü diyorum ki bu insanlar müslümanlar ama her türlü kötülüğü yapıyorlar. ve erkekleri allah yarattı belkide allah kadınları köle olarak görüyor diyorum bazen. gerçekten kim ne anlattıysa inancıma geri dönemiyorum bu abazalar yüzünden. kuran okudum fayda etmedi. aradığım cevabı bulamıyorum. eskiden dinime çok bağlıydım ama insanlar yüzünden soğudum. cinsellik inancımı esir aldı sanki. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Güncellemeler
+1 yıl
ben islamı kötülemiyorum. ama bu cinselliği düşünen insanlar ve özellikle çoğu erkek ( hepsi değil ) müslüman olmasın bu tür insanlar. bu sapkınlar cinselliğin kölesi olmuş resmen
Hayat çok kötü?