Eşim prezervatif kullanmak istemiyor. O yüzden sordum bu soruyu
Ayrıntılı olarak bilgi verirseniz sevinirim.
Ayrıntılı olarak bilgi verirseniz sevinirim.
ımplant ıgne hap spıral gıbı cok farklı secneklerın yanında gerı cekılme ve takvım yontemı kazaya acık seylerde mevcut.. buna sız degıl aıle palnalaması merkezındekı hekım karar vermeli.. hıc bır doğum kontrol yontemıde yüzde yuz koruyucu degıldır
Spiral , doğum kontrol hapı, ertesi gün hapi
Eig için teşekkür ederim 😊
Rica ederim :)
geri dönüşü olan ve olmayan korunma yöntemleri ar. Doğum kontrol hapları en sık kullanılan. Spiral var, ria'lar var.. İnternetten araştırıp en uygun olanı seçebilirsin kendin için.
en iyi korunma prezervatif.
doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kalanlar var.
en garanti prezervatif.
Cevap
21Cevap
doğum kontrol hapı var ama sağlığa zararlı. hem sağlık hem de güvenli olması açısından implantı öneriyorum.
Biraz bilgi verir misiniz?
İmplant, deri altına yerleştirilen ve 3 yıl süre ile yüksek oranda doğum kontrolü sağlayan bir çubuktur. 4 cm uzunluğunda ve 0,2 cm çapındadır. Eğitim almış hekim veya hemşire tarafından basit bir yöntemle üst kola yerleştirilir.
Kadının yumurtalıklarında yumurta hücresinin gelişip atılmasını engeller. Rahim ağzındaki salgıyı koyulaştırarak erkek tohum hücrelerinin rahim içine girmesini engeller. Rahim iç tabakasını incelterek gebelik ürününün yerleşmesini engeller.
Gebelikten koruyucu etkisi en yüksek yöntemdir. Kullanılması kolaydır. (3 yılda sadece 1 kez uygulanması yeterlidir) Menarştan menopoza dek her yaşta güvenle kullanılabilir. Hatırlamayı gerektirmez. Cinsel ilişkiden bağımsızdır. Çıkarılınca doğurganlık 3 ay içinde geri döner.
Teşekkürler.. Devlet hastanesi karşılıyor mu?
o konuda hiçbir bilgim yok açıkçası ama fazla maliyetli bir yöntem olmadığını biliyorum. 3 sene de gayet uzun bir süre hani o 3 sene içinde ek hiçbir şey yapmana gerek yok ve eşin içine bile boşalabilir.
Doğum kontrol hapının dezavantajı nedir?
çok sık kullanımda yumurtalıklara doğurganlığa zarar vermesi. bunları internetten de araştırabilirsin detaylı olarak, benim bildiğim bilgiler yüzeysel.
En iyisi cocuk sayisi tamamlanana kadar devam sonra tamam yeter dediginde baglat gitsin.
tipik türk erkegi, ben ne onlem alicam esim alsin kafasinda, tabi malum klasik bahaneler zevk vermiyor
ilaç kullanmayın riskli zaten korumasız şakır şakır dibine bolaşsan bile yumurtlama dönemi değilse hiç bir şey olmaz hamile kalınması o kadar kolay değil..
Doğum kontrol hapı kullanabilirsin. Bunla ilgili çok ayrıntı var ama.
Evlenmeye kadar gelmissin bunlari sana ogretmedilermi
evliysen sadece prezervatif ile korunun, diğer yöntemler rahim tembelliği yapar yarın bir gün çocuk istediğinizde zorlanırsınız
bence de pre. kullanmayın. kocan içindeyken teninin sıcaklıgını kokune kadar hıssetmek ıster. ben boyleyım sahsen
eşin prezervatif kullanmak istemiyorsa bence işiniz zor...
adam haklı sıcak sıcak boşalmak varken prezervatifte ne
sevişmeyi biliyorsunuz ama korunma yöntemlerini mi bilmiyorsunuz?
çocuk istiyor demekki :D
4 aydır geri çekiliyorum sikinti yok ama kendini tutabilmesi lazım
İğne ile korunabilirsin
hap kullanabilirsin spral taktırabilirsin
@Somegirll bakarmsn 1*2 dk rica
bir bakrsmn bisey sordum size ama @Somegirll
Bende hiç kullanmıyorum üstelik evli de değilim
Biz mesigyna iğne kullanıyoruz aylardır.
doğum kontrol hapı kullanabilirsin
haplar kilo aldırır
duyduğum kadarıyla gebe olmak istediğin zamanda sıkıntı çıkarıyormuş haplar.
sende hap kullan ozaman
en yakın sağlık ocağına git
Sprial bir daha cocuk istemiyorsan bağlat
No seks... :)
Hayırdır :)
Spiral
En İyi Cevaplar