Sevgilim daha önce bir kisiyle defalarca ilişkiye girmiş kizlik zarı patlak bana söyledi ve ben onu kabul ettim sevdim ciddi düşünüyorum sizce dogrumu bu arkadaşlar?
Cevabın nedir?
+1 yıl"Kabul ettim sizce doğru mu?" bu senin vereceğin karar. Seviyorsan böyle bişeyi takmana gerek yok. Siz erkeklerde defalarca ilişkiye giriyorsunuz (seni ele alan bir cümle değil geneldi) ama karşınıza temiz biri çıksın istiyorsunuz yok öyle dünya. Sizin birlikte olduklarınızda bir yerlerde birilerinin hayatına giriyor. Birbirinizi kabullenin ve kimin ne dediğini umursamayın. Sende sevdiğin kadına patlak demeyi kes çok çirkin görünüyorsun. Mutluluklar.
13 Yorumla- +1 yıl
O hatayi bir kere yaptim dedi bana sonrasinda defalarca yaptım dedi ben yine sesimi cikarmadim yine kabul ettim sevdim çünki ve ben daha once cok kizla çıktım hicbiriyle bu kadar derin iliskiye girmedim gunah dedim cok empati kurarim ben sadece helalim olan bir kisiyle yaparim yoksa yapmam sence napiyim artemis
- +1 yıl
Eğer onu gerçekten kalbinde beyninde bir şüphe kalmıcaksa ve hazmedebilip seviyorsan aldırma. Ama yok hem kabul edip hem aklında kalacaksa unutamayacaksın bu ilerde sıkıntı olur. En ufak tartışmada istemsiz şekilde ağzından kaçar bu kötü bir ayrılığa sebep olur. Kabulleniyorsan unutacaksın. Unutamıyorsan ayrılacaksın.
En İyi Cevaplar
Bir suru kisiyle 1 kere yatmasindansa 1 kisiyle defalarca yatmasi normal bisey bu 1 kere olucak bir sey degil ki zaten bakireligini vermesini onemsememisken kac kez olduguna cok fazla takilmanin bir anlami yok hem 1 kere olsa onun icin daha anlamli olurdu
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlari o kizdan uzak tutarsan kiz sana daha once hic bir seye baglanmadigi kadar cok baglanip deger verir hareketini cok takdir ediyorum gercekten, onun yaninda ol koru onu bunlar artik onemli ayrintilar degil mesajlara sen cevap ver yazamasinlar, cocuk agir serefsizmis cunku
Dostum.. Tabi ki ikinizi de tanımıyorum ama;
Her birey özgürdür. Saygı duymak zorundayız.
Lakin ben kabul etsem bile her öptüğümde, sarıldıgımda, birlikte oldugumda aklımdan çıkmaz. Bu beni çılgına çevirir. Ben kabul edemem ne yalan söleyeyim. Ama tabi ki kabul etmek doğrusudur.
Hiç birimiz dört dörtlük değiliz.10 Yorumla
Patlak nedir arkadas ya sen sevdiğin kıza patlak mı diyosun şimdi. Seviyorsan önemi yok tabiki kabul ediceksin bu yanlış değil. O da seni seviyorsa bırakma onu
32 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
5Cevap
+1 yılGecmiste bazi hatalar yapmis, eminim simdi cok pismandir. Onu kabul etmekle bence dogru bir karara varmissin, eger seviyorsan bir zar icin onu asla kaybetmemelisin.
Senden once yaptiklari degil, seninle birlikteyken yapacagi seyler onemlidir.
Sen bu hareketinle adamligini gostermissin. Senin kadar anlayisli cok az erkek var, tebrik ediyorum.11 Yorumla- +1 yıl
Konumuzla alaksi yok belki ama kiz daha gelin gelmeden babanin evinin tapusunu kendi üstüne yap diyo babamin ayri isi var babanin islerini takip et aylik 2 bin tl para versin sana diyo babamgil koyde yasiyo senede bir sehire gelse 1 ay bizde kalicaklar dedim ben kabul edemem diyo bana olmaz öyle şey diyo napiyim ben sence sen söyle kardesim
Gizli Üye(30-35)+1 yıldurust oldugu icin sevinmelisin bence bu bir
ikincisi bu konuda dogru senin hislerindir
kendimden dusunursem ben bakireyim, bakire erkek istemekte hakliyim bence. ama ondan daha iyisini bulamicaksam karsilikli sevgi de varsa, bakirmis degilmis onemli olmamali diye dusunuyorum00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana soru cevap şeklinde yanıt vericem.
1) Sen bakir misin? Bakirsen evet sen bakire bir kızı hak ediyorsundur fakat bakir değilsen bu soruyu sorman dahi hata o kızın bekaretini sorgulamaya hakkın yok bakir değilsen.
2) Eğer bakirsen hiç bulaşma bak şöyle düşün bu kız defalarca ilişkiye girmiş bunun başka boyutuda vardır sevgilisinde çıplak fotoları videoları filan vardır kim bilir belki sanal ortamda vardır şu an ya da ileride olacaktır. Bekaretini veren video vs. hayli hayli çektirir.
Kısaca bakir ise n verdiğin karar doğru değil. Sonuçta saklaması gerekirdi dinen günah olduğunu biliyor ailesi uyarıyor ee bahane üretmesine gerek yok yani. Bakirsen terk et kızı. Kız seni saf görmüş olabilir bakire değilim kim alır beni derdine ilk bulduğu erkeğe kaçmak istiyordur.017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence sen daha iyi kızları hak ediyorsun bak şöyle bir tavsiye vereyim. Mesela ben senin sevgilin olan o kızım şimdi ben bekaretimi verdiğim yattığım erkekle kim bilir neler neler etmişimdir daha demi? Mesela onda +18 fotolarım videolarım hatta ilişki esnasında görüntülerim bile vardır. Hadi çektirmemiş olsam bile o tip erkekleri bilirim eve gizli kamera koyup çekerler. Bak yarın öbür gün başın ağrır millet senle dalga geçer sevgilinin bir ifşa arşivi çıkar hem ayrılırsınız hemde sen millete rezil olmakla kalırsın alay konusu olursun. Kız seni boynuzlamış vs. yorumlar alırsın.
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem düzgün bir kız bul bak benim tanıdığım bir abi var şöyle bir sözü vardı bir kızı küçükken kendine bağlayacaksın dedi. Sebebi şu 15-17 den sonra kızlar bozuluyor iyice sevili vs. derken her haltı yiyorlar erkeklerle. Bu yüzden küçük kız bulacaksın 14-15 yaşlarında lise 1-2 ye giden birini. Sebebi şu bu kızlar hem tecrübesizdir çoğunluğu hemde ilkide sen olursun ilişki vs. yaşamamışlardır bu kızlar zaten. Kızların saçma gururu var namusu iki bacak arasında arıyorsunuz aşk sevgi daha önemliymiş. Bak bak. Bir kere o bacak arası diye tabir edilen şey nedir kişinin Ahlakı namusudur zaten. Ee sen orayı vermişsin yani erkeklerle aşna fişne etmişsen daha neyin namus gururunu yapıyorlar ki? Kızlar boşta kalmamak için öyle erkekleri baskı altına almaya çalışırlar yeme sakın. Bunlar zamanında serseri erkeklerle gezer eğlenir her haltı ederler iş ciddiye mi bindi iyi erkek olsun düzgün olsun bu tarz erkek ararlar.
Cevap sahibi+1 yılBak bide şu açıdan düşün sen bu kızla her buluştuğun, her aklına geldiğinde, ileride eğer olurda evlenirseniz her seferinde gelecek aklına. Unutamayacaksın ömür boyu hep sürekli aklına gelecek bu başka erkeğin ona sahip olduğu düşüncesi.
Aşk sevgi bunlar boş iş. Aşk ne biliyor musun? Seksi beleşe getirmek için uydurulan koca bir yalan hatta kapak resmi bile yapmışlardı bununla ilgili. Bu devirde mantık vardır mantık olarak sevgili bulursun ve evlenirsin. Mesela kızlar evlenince neya bakar erkek eve bakabiliyor mu cebinde parası var mı? buna bakar demi. İşte sende bu tarz mantıklı düşünerek hareket et. De mesela ben seks yapmamış kız istiyorum gibi. Yani bide şu var bu kız bir kişi ile ilişkiye girmiş filan bu tarz kızların aldatmaya meyilli olması epey yüksektir. Mesela bu kız tecrübeli ama sen diyorsun seks yapmadım bir kızla olurda seks yaparsanız sen tecrübesiz kalırsın. Kız ise bundan sıkılıp başka arayışlara girer.
Cevap sahibi+1 yılHatta bak inanmayacaksın dün akşam arkadaşın evindeyiz 29 yaşında bir abi vardı 4 kişi maç izliyoruz. Maçtan sonra anlattı bir tane evli barklı 2 çocuk sahibi kadın bizim abiyle ilişkiye girmek için yalvarmış filan inanmadık baştan açtı adam video gösterdi kadını da tanıyoruz yani. Konuşmalarda şunlar geçiyor yatakta seks sonrası konuşurken kocam bile beni böyle s*kemiyor filan öyle diyalogları var yatakta. Yani kadın milletine güven olmaz aldatıverirler.
Düzgün ilişkiye girmemiş namuslu kız bul bence.
Bakire olmayan kızların hangi kesimi haklıdır ve masumdur biliyor musun? Sadece tecavüze uğrayan kısım masumdur çünkü yapacakları bir şey yoktur bir kızın erkeğe karşı koyabilecek gücü yoktur erkeğe karşı koyamaz haliyle tecavüzden kaçamaz he bu kızın namusu sözde kirlenmiştir ama aslında namusludur çünkü tecavüze karşı yapabileceği bir şey yok. He mesela soruda deseydin sevgilim daha önce tecavüze uğramış bakire değil napayım diye. O zaman derdim devam edin sorun yok diye.- +1 yıl
Haklisin abi cok gormussun belliki icimi aydinlattin cok saol ama bide su sorun oldu kiz bana dediki beni istemeye sugun gelin dedi bende anneme babama soyledim kizda babasina söylemiş beni vermezsen kacarim baba diye babasi tamam demiş vericem ama biz ciddi dusunutoduk babam gili cagirdim istemeye gitcez diye biliyolar babam gil kizin babasi demistiki once tanisalim sonra isterler veririm dedi tanismaya gittik tanismadan 3 gun sonra istenicekti snra babasi biz bir dusunelim dedi beni herkese sormus kizin babasi iyi demişler hala neyi dusunuyo babasi anlamadim dusunelim diyo acikcasi kizin babasi kizinin okumasini istiyo benim yasimda 23 kizinki 18 babasi 3 sene filan okusun sonra diyo kiz okumak istemiyo ama hep babasinin sozunu dinliyo babasina kacarim demisti guya versin diye ama blof yapmis kiz kacmayada götü yok benide inandirdi bu yalana bende 3 gun icinde bana kesin birsey soyle dedim
- +1 yıl
Ya babanin sozunu dinler okulunu okur beni terkedersin dedim ya babani ikna edersin dedim ya da 7 ay icinde dugun yapariz dedim buna 3 gun zaman verdim abi tamam dedi bana evimiz var annemin ustune ev daha gelmeden bana diyoki evi sen kendi ustune yaptir diyo abi sence benim malimami gelecek bu kiz yoksa sevgime miben restimi cektim abi 3 gün icinde olur veyaolmaz bana kesin birsey ssöyle dedim
- +1 yıl
Bizim namusu bacak arasinda aramayindan kastettigimiz sey su, kizlar bekaretini vermek disinda her seyi yasiyip ben masumum elime kimsenin eli degmedi ayagina yatiyor ve bu yanlis, sahsen ben bekaretimi sevdigim adama verdim hala da onunla birlikteyim kizlar her seyi yasiyor cunku siz onlara bu sekilde yaklasiyorsunuz onlarla birlikte olanlarda dis dunyadan insanlar degil yine sensin senin arkadasin senin hemcinsin, onemli olan seninle bu kadar ozel bir seyini paylasmis bir insani birakmamak. Oyle bekaret alip kizi ortada birakip sonra kizlar hemen bekaretini veriyor demek kolay peki neden hemcinslerinin sucunu gormuyorsun? Bu guveni kizlara onlar vermiyor mu tamam kizlar saf kabul peki erkekler isteklerini bekaret alarak gidericek kadar aciz mi? Namusu bacak arasinda aramayin diyoruz cunku benim gozumde bir erkekle opusmek bile kirlenmektir senden once o kizi baskasi opmus demektir. Allaha sukur guzelim her seyide sevdigim adamla yasadim yanlis seyleryapip sucu kizlara atmayin lutfen
Cevap sahibi+1 yılDurum anlaşıldı. Bak şimdi bu kız şunu istiyor bekareti gitti ya psikolojisi bozuk evlenemem kimseyle diye düşünce oluşmuş kafasında seni yakalamış şimdi evlenmek istiyor. Babasının düşünelim ayağına yatmasıyla uzatmasının 2 sebebi vardır.
1) Kızının yaşı çok küçük olmasından dolayı üniversite vs. bitmesi beklemek istemesi.
2) Sizi araştıracak nasıl bir aile mal varlığı nasıl vs.
Kızının evi kendi üstüne geçir demesi gayet basit şöyle düşün ev senin üstüne ee evlenince sözleşme imzalanıyor ya hani olurda boşanırsak bana şu kadar mal bırak ayağına bu kadınların büyük kozudur yapmazsan ağzına s*çar o kadın hemen başlar sen bana güvenmiyorsun vb. tarzda trip + kavga + küsme olur aranızda duygu sömürüsü yapıp mal varlığına üstüne geçirir. Sonra bir bakmışsın yarın öbür gün boşandınız ee ne oldu sizin olan ev elin kızına gitti. Bence ayrıl direk.
Cevap sahibi+1 yıl@herares benim dediğimi çok yanlış anlamışsın acaba bak bakalım ilk cümlemde ne demişim. ''Sen bakir misin? Bakirsen evet sen bakire bir kızı hak ediyorsundur fakat bakir değilsen bu soruyu sorman dahi hata o kızın bekaretini sorgulamaya hakkın yok bakir değilsen.'' Dediğin konuyu biliyorum defalarca tartışmasını yaptım çoğu kız beni yanlış anladı. Şimdi namus bacak arasına bakılır bu bir. İkincisi ise öpüşme, elleşme, sürtünme, gösterme, açma, or*l veya an*al yolla ilişki vs. evlilik öncesi kesinlikle önermiyorum bu kızlarda bakireye girmez neden? Çünkü evet sadece bekaretini koruyup namusluyum ayağına yatabilir ama diğer taraflar ne alemde? Kız dediğin dokunulmamış olmalıdır. Dokunulmuş kızın tek şekilde telafisi olur o da yukarıda dediğim gibi tecavüze uğramıştır kızın yapabileceği bir şey yoktur bunu anlayışla karşılayabilirim ama evlilik öncesi yok seviyorum yok sevdiğim erkekle paylaşıyorum bunlar saçmadır.
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün seviyor vs. diyorsun nereden biliyorsun? Yarın öbür gün sıkılıp terk etmeyeceğini? ya da ikinizden birinin başına bir iş gelmeyeceği? Farz et çarptı araba öldü biriniz ee erkek bakir değil kız bakire değil. Dinimizde ne deniyor? Evlilik öncesi ilişkinin günah olduğu söyleniyor demi? Evet öyle. Ee bunu bile bile ilişkiye giriyorsunuz yok seviyoruz ya garantisi var mı? Bana gelirsek benim evlenmek gibi niyetim yok ben seks yapıyorum ama gidip elin kızını kirletmiyorum parayla yapıyorum bunu. Arkadaş çevremden de gördüm senelerdir bu sitede de takılıyorum mantık bile yürüterek bu olayın içinden çıkılır yani.
Ben kızlarla yatıp bu kız bakire değil diye terk eden erkekler masum diye bişey de demedim siz benim laflarımı ya yanlış anladınız ya da çarptırıyorsunuz.- +1 yıl
Benim ailemde öyle diyo valla benim aklima hic gelmemişti ama sinradan ogrendimki mal varligima bakiyo yasi kucuk evet kiz okumak istemiyo babasi okusun 3,4 sene filan diyo sonra düğün olur falan gibisinden yasim 24 kardesim ben beklesem okumasini28 yasina kadarmi beklicem yani isin acigi su bunun babasi cok takintili ve kizin yasi kucuk falan banada vermek istemiyo verse gonulsuz vericek ya birader seven insan kimseyi takmaz kacip gelir mal varligiyla iliski yururmu ne fena insanlar var sevgi bitmisya
- +1 yıl
Kardesim cok saol valla içimi aydinlattin ben herkesi kendim gibi saf temiz gördügüm icin kaybediyorum belkide bilemicem ama ben cevabimi yazdım artik seviyosa kendi bilir ben herseyiyle kabul ettim donerse benim dedigim gibi donsun bana donmezsede olmaz buis derse ben baska kismetlerime bakacam artik cok saol allah razı olsun senden uzunca yazdin icimi aydinlattin sanada zahmet verdim kusura bakma tesekkur ederim ggörmüş bilmiş adamsin allah ne muradin varsa versin artik hayirlisi benim icin
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) Bak bu hayat bana neyi öğretti biliyor musun? Melek yüzlü şeytan insanları, sırtından vuranları, satanları, kuyunu kazanları, çıkarcıları. Zamanla tanıdım ben bunları. İnsanlara güven olmaz güvenilecek olanlar tektüktür. Bak şöyle örnek vereyim lise yıllarımda bir sürü arkadaşım oldu tüm tanıdıklarımı ekliyordum 300-400 küsür arkadaşım oldu neyse hep takıldığım ortamlar filan ben ne zaman yardıma ihtiyaçları olsa giderdim. Ama onlar ne yaptı sattılar. Biri arkadaşın annesine küfür etmiş çocuğu dövecez neyse aa ne oldu bizim arkadaş firar diğerleride yavaş yavaş firar biz kaldık mı 7 kişi arasında 2 kişi. Ne oldu biz sopayı yedik. Sonra paran için takılanlar vs. yıllar geçti anladım bana böyle insanlardan fayda yok az olsun öz olsun. şu an kaç arkadaşım var 4 tane ama onlarada fazla güvenmiyorum kötünün iyisi diyeyim sana. İnsanlara güvenme sır verme, para verme, yardım etme.
Cevap sahibi+1 yılBenim gördüklerim bana önce kendini ve aileni düşünmeyi gösterdi şimdi ki kızlara bakıyorum yok abi evlenilecek adam gibi kız yok. Bana kalırsa o kızla uğraşma ayrıl gitsin başka birine bak. Ayrıca evlilik konusunda sakın acele etme. Bu devirde erken evlenenler çabuk boşanıyor. Sana tavsiye 28-30 a gel o zaman evlen neden mi? Hayat tecrübesi yaşamış olursun daha oturaklı olursun. Evliliği hiç aceleye getirme bu devirde mantıklı düşünen insanlar geç evleniyor zaten. Bu ara aşkmış sevgiymiş bunlar yalan insanlar çıkar peşinde. Tek tük sayılı iyi insan var o da samanlıkta iğne bulmak gibi iyi birini bulunca kaçırmayacaksın.
+1 yılBu soruyu kendine sor eğer senin için sorun olacaksa bırak çünkü en ufak kavganızda bunu dile getirirsen ya da ona Saygın olmazsa hem kıza yazık hem sana Gönlünde Ufacık bile olsa sıkıntı varsa bırak çünkü olmaz benden söylemesi 😊
10 YorumlaSeviyorsan takma bence ama onunda seni sevdiğine emin ol. Artık kızların yarısından çoğu bâkire değil. Erkeklerde aynı durumda bakır değil yani takma kalbini dinle
04 Yorumla- +1 yıl
Ya biz ciddi dusunuyoruz babasi beni herkese sormus iyi demisler tanismaya gittik sonra istenicekti soz Nisan olucakti sonra babasi sozunden döndü bekleyin dusunelim dedi ve kizin yasi kucuk babasi uniyi okusun 4 sene sonra evlenirler dedi kizda okumak istemiyo cok karisik yilan hikayesi gibi birsey benimkisi kardes
Gayet doğru? Erkekler yapinca normal kızlar yapinca mi soru isareti? Üzücü. Takma böyle şeyleri.. seviyorsan senden öncesi önemli olmamalı
19 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum ama bana daha once 1 kere yaptim dedi sonrasinda da defalarca yaptim dedi ben yinede kabul ettim bir kere yaparsin hatadir tamam ama defalarca ne demek oluyo yine sesimi cikarmadim ben ve ben daha once cok kizla ciktim hic biriyle böyle iliskiye girmedim cok empati kurarim günah bana göre sadece helalim olan kişi kimse yaparim diger türlüsu olmaz
- +1 yıl
Tamam senin görüşün de doğru. Ama bilemezsin ki neler olup bittiğini? Belki eski sevgilisi surekli asla ayrilmayacaklarini soyledi belki evlenme bile teklif etti. Yani bir kız güven duygusunu net olarak hissettikten sonra çok düşünmez. Herkesin ihtiyaci var birine güvenmeye. Kötü düşünme bence.. Birde onun acisindan bak. Tabiki o da ilk birlikte oldugu kisi son olsun ister ama belliki hayal kirikligina ugramis. şu an seninle yepyeni bir baslangic yapmaya calisiyor. Ve sende mi onu hayal kirikligina ugratacaksin? Seviyorum dedigin icin bu kadar dil döktüm herhangi biri olsa zaten ayrıl derim
- +1 yıl
Ama kiz bana cok yalan soyledi biz isticektik soz Nisan olucakti sonrasinda da dugun kizin babasi kizinin okumasini istiyo bana vermeye gonulsuz kizini ve bizi kac yere sordular babasi dusunelim dedi biz tanismaya gitmistik sonrasnda soz Nisan olucakti kisacasi kiz babasini dinliyo benim dediklerimi sallamiyo
- +1 yıl
Yahu dur bakalım rest çekmek için erken. Babası kızı icin en iyi olanı ister bak sen simdi boyle yaparsan adam seni damadi olarak gorur mu hic? Sen aksine okumasina destek ol ki babasi sana daha yakin olsun konusmaniza musade etsin hem okusun da ayaklarinin ustunde dursun. Sen ona destek olursan eminim babasi sana karsi olumlu dusunceler besler. Hem okurken de edinebilirsiniz herseyin bir ortasi bulunur
- +1 yıl
Ben bir cozum daha buldum okursan aciktan oku diye kiz tamam dedi babasi uni oku diyo ve su sıkıntı var kizin gidecegi unide 2 tane eski sevgilisi var ayni binada mesele guvenmek degil kizi kacirirlar birsey yaparlar diye korkuyorum bide evli olsak bile o unide yatili kalacagini soyluyo çok karisik yilan hikayesi gibi bisey benimkisi ve daha niceleri kardes
+1 yıldoğru olanı yapmışsın. keşke tüm erkekler senin kadar anlayışlı olsa..
seviyorsan zarın falan önemi yok bence.07 Yorumla- +1 yıl
bence de koca yürekli adam.
- +1 yıl
o kadarını bilemem de, yaptığın büyük bir yürek ister. umarım aranıda hiç sorun olmaz.
- +1 yıl
önemli değil allah yolunu açık etsin
+1 yılGünahkar bir adam günahsız birini istemesi kadar günahkar bir kızın günahsız bir adamı istemesi kadar doğal bir düşünce
01 YorumlaGeçmişin bir önemi yok benim sevgilim öyle dese keşke yapmasaydın derim. Aklıma geldikçe kıskanırımda ama seviyorsam sıkıntı etmem doğru olanı yapmışsın
00 YorumlaKadınlar bakir olmayan erkekleri kabul ettiğine göre normal çünkü zinanın kadını erkeği yok herkese haram
02 YorumlaKeske her adam senin gibi olsa... Bence kendinden süphe etme bunu bir sen birde sevgilin biliyorsunuz.. Seviyorsan gerisi önemsiz..
00 YorumlaBir zar yüzünden mutlulugunu elinin tersiyle itmemekte dogru yapmissin.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal olsun kardes... taktir ettim seni inşallah gönlüne göre olur hersey.. Allah mutlu etsin. ..
01 YorumlaEvet bence ruhu temiz olsun kardeşim onun önemi yokki delikanlı adamsin
03 YorumlaBakir isen şayet, tartışılabilir. Ama değilsen, etmeme gibi bir lüksün olmamalı.
01 Yorumla
+1 yılseviyorsan beyninle seviyorsun, onun vajinasındaki zara göre değil.
04 Yorumla- +1 yıl
korkmuştur
- +1 yıl
vereceğin tepkiden
Neden doğru olmadın önemli olan seni sevmesi ve saygı duyması bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninde olmuşsa olabilir olmamıssa ileride aklına takılır
00 Yorumla
+1 yılSen bakir misin peki, ona göre cevap verecem
11 Yorumla
+1 yılSen sevip kabul ettiysen bize bir laf düşmez.
00 Yorumla
+1 yılSeviyosan doğru olanı yapmışsın
02 Yorumla- +1 yıl
Sahip çıkıp çıkmamak sana kalmış
+1 yılKanka seviyosan bir zarı kafaya takma derim.
011 Yorumla- +1 yıl
Demek ki çocuğu seviyormuş kanka
- +1 yıl
Zaten başkasının geçmişi bence ilgilendirmemeli geleceğe bak kanka ben öyle yapardım
- +1 yıl
Aynen kanka Allah hepimiz için hayırlısını verir zaten, hayırlısı...
- +1 yıl
Ahaha rica ederim kanka yardım edebildiysem ne mutlu bana 😄 sevap point +++
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen seviyorsan ne önemi var ki
00 Yorumla
+1 yılsonuçta bazıları domuz eti yer bazıları yemez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldoğru olabilir ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılLutfetmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir bitin artık
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilimin kizligi bozulmus ve ben onu kabul ettim sizce dogru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler