Mesela opusmek ellesmek vs vs Yoksa sadece 4 5 yillik sevgililer mi yapiyor bunları ben anlamadım burada herkes öyle güya. Etrafımda pek yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖpüşmek olur fazlasını bir Kızın yapmaması Lazım yapan kişiler gözümde basit kalıyor herşeyin bir vakti var evlenene kadar mahremini korumalı namus bekçisi Değilim ama bunu yapan kızlarda var millete sorsan Kezban derler ama emin ol karakteri en düzgün insanlar bunlar ;)
42 Yorumla- +1 yıl
@mavisarı Kesinlikle katılıyorum sana evlenmeden hatta bence el ele de tutuşulmamalı çünkü zinaya yaklaştıran bir hamle bunlar Kur'an da yazıyor Allah zinaya yaklaşmayın diye buyurmuş bize
En İyi Cevaplar
nasıl arz/talep eğrisi varsa bence sevgi/seks eğrisi vardır bir erkeğe göre
şöyleki; erkek seviyosa öyle ilk hedefi öpiym yiyiym olmaz zaten sevdiği için belli süre sonra öpmek dokunmak ister ama sevmiyosa bu süre iyice kısalır mesela 2. günden sürtünmeye çalışanlar mı dersin, tenhaya çekenler mi dersin :D olay bu yani ;)20 Yorumla
+1 yılO taraflara bağlı.4 senelik sevgilimle öpüşmedim bile ben çünkü ufaktık cidden lise 3te ayrılmıştık :) Ve yaşadığımız şehir de ufaktı herkes tanıyordu birbirini. Dediğim gibi o biraz taraflara bağlı. Gerçi günümüzde saf sevgi kaldı mı onu da bilmiyorum.
112 Yorumla
Soran+1 yılPeki ikisi 20 22 yaslarindaysa
- +1 yıl
öpüşme vs olabilir çünkü iki taraf da sevginin getirdiği şekilde birbirini öpmek ister. Bunun dışındaki olaylar tamamen taraflara bağlı. Ama öpüşmek masum duruyor diğerlerine göre :)
Soran+1 yılEn fazla opusmek bence diğerleri fazla ileri olur
- +1 yıl
bence de öyle zaten. Bazı şeyler evlilikten sonraya bırakılmalı ki kıymetli olsun diyorum ben
Soran+1 yılAynen oyle evliliğe bisey kalmaması kotu
- +1 yıl
ama yapanlar da bolca mevcut herkesin bildiği gibi. Güven diyorlar bir de yaptıkları işin adına...
Soran+1 yılTabi canim guvensin kizlar. Bugün yedikleri hurmalar.. :D
- +1 yıl
tırmalıyor işte gün gelince :D hayır adamlar önüne gelen kızla birlikte olmaya çaışıyor evlenme zamanı gelince de bakire kız arıyor haketmediği halde...
Soran+1 yılBakireligi sorun etmeyene bisey demem ama bazıları hakkatten haksız. Kızlar da dürüst olmak yerine ya farklı yoldan ilişkiye giriyor ya da malum diktirmeler.
- +1 yıl
farklı yollardan yapanlar da sırf bozulmadıkları için namuslu diyorlar kendilerine :D
Soran+1 yılDürüst değil insanlar artık.((
- +1 yıl
genelleme yapmıyorum ama çoğu kişi ilişkisne yalan dolan sokuyor malesef
- Cinsellik konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılYani, kimse yeni tanıştığı bir kıza sarılıp kalçalarına dokunacak kadar rahat davranmaz, biraz karşı tarafın tanımasını bekler ama öpüşme, dokunma falan normal şeyler. Yani ilk seferde yapmadıysam ikincisinde öperim bir kızı mesela.
041 Yorumla
Soran+1 yılSeninki çok erken yalnız bir yıl falan bekleniyor bari. Peki kizlar istemezse böyle biseydi ayrılık sebebi mi
- +1 yıl
Bence ayrılık sebebi. Bir yıl nedir be? İlişkinin sebebi iki tarafın karşı cinsten normal arkadaşlıktan daha fazla yakınlık kurmak istemesidir. Sosyal ve fiziksel ihtiyaçların giderilmesidir.
Ben bir yıl boyunca bu kızla ne yapıcam? Hayır onunla yaptığım herşeyi ortalama herhangi bir kadın arkadaşımla da yapabileceksem bu ilişkinin ne anlamı var?
Soran+1 yılTamam haklısın bir yerde ama ayrilinca nefret ettiğin adamın sana dokunduğu aklına gelecek kızın bu kötü bisey. Hemen opusenler 1 yıla kalmadan başka şeyler de yapar
- +1 yıl
Benim zaten bir yıl boyunca sevgili olduğum bir hatunla o kadar sürede yatmamış olmam mümkün değil.
Ki ayrılınca niye illa birinden nefret edeceksin ki?
Sana dokunmuş olsa bile, niye bundan rahatsız olacaksın? Ki üstelik kız da erkeğe dokunuyor, bu tür şeylerde bir tek erkek mi zevk alıyor sanıyorsun?
Soran+1 yılAnladim görüşün bu degistiremem yalnız şunu soyliyim her halit yapınca evlenme kararı aldın diyelim evliliğe hiçbir şey kalmayacak ne heyecan ne bisey onun mahremini biliyosun her yerine dokunmussun özel bisey yok artık. zaten evlilikler çabuk yıpranıyor bide bu olursa ustune?
Ben kinciyimdir o yuzden nefret ederim ve erkekler genelde sevmediği kadınla bile ilişkiye girer ama kizlar sadece sevgiliyle yapmak ister o yuzden kizlar için kötü bir ani olabilir. Opusme vs tabi ki zevk alırız ama bence durum bu- +1 yıl
Ne alakası var allasen? Bu nasıl bir mantık? Evlilik iki insanın hayatlarını tamamiyle resmi olarak birleştirmesidir, evliliğin olayı sevişmekten mi ibaret? Evliliği yıpratan şey iki tarafın birbirinden bıkmasıdır. Benim babam hiç benim gibi görüşleri olmayan bir insan. 30 yılda annemden bıkmış durumda. Evliliğini ayakta tutan tek şey boşanmayı tefe koyan bir zihniyette yetişmiş olması.
Evlendiğim biriyle gider gezerim, Roma'ya falan giderim, beraber çeşitli şeyler yaparım. 'Yav biz bunla zaten seks yapıyorduk' diye soğuyacak değilim.
Evliliği çok yanlış biliyor, çok kelalaka beklentiler içine giriyor bizim millet.
Soran+1 yılTabi ki seksten sevismekten ibaret değil. sadece bazi seyler bana gore evlilige saklanmali. Bu benim gorusum. Ama bekaret toplum için önemli sen 2 yillik sevgilinle ilişkiye girersen bir sure sonra da ayrilirsan ne olacak evlenerek hadi sorun değil. Aslında sorun çünkü kimse haram olduğunu takmıyor. Fazla dinci gibi konuştum belki de ama günah olduğu da bir gercek
Her neyse isteyen istediği gibi ellesir isteyen de sadece opusmekle kalır ben sadece çevrede niye bu kadar fazla diye sormak istedim çünkü ülkede herkes namus bekcisi- +1 yıl
Şimdi uzun ve biraz karışık bir yazı olacak çünkü sorduğun sorunun ekletik bir cevabı olması gerekiyor.
Şöyle bir durum var. Dünya'nın her yerinde olan bişey ama bizde çok bariz etkiliyor toplumu. 80'lerin ikinci yarısı ve 90'ların başında doğmuş nesil oldukça farklı bir genç nüfus oluşturdu tüm Dünya'da.
Artık toplum yapısı eskisi kadar net çizgiler veremiyor bizim nesle, birbirinden cidden farklı, kendine özgülük barındırabilen bir sürü insan çıktı ortaya. 70'lerdeki genç nüfustan Gezi gibi Pkklılar, polisle çatışmayı huy edinmiş solcular katılana kadar cidden akılalmaz derecede etkileyici bir zihniyetle yapılmış bir sivil itaatsizlik örneği çıkmazdı mesela.
Bunu niye anlatıyorum, artık toplumun önceliklerini cidden sorgulayan kalabalık bir kesim de var. Çok sevgili devletimiz ve toplum zihniyetimiz görmemekte diretse de, bu ülkede 'günah' diye bişeyin olmadığına inanan bolca insan var, kafasına göre yaşamak isteyen, tabuya ait hiçbişeyi kabul etmeyen tipler var artık. - +1 yıl
Bunun yanında eski zihniyet de daksille silinmiyor, o yüzden bu kadar kutuplaşmış bir toplum olduk biz. Çünkü bizde sadece dindar/laik milliyetçi/liberal kafalar yok artık, eski ile yeninin komple çatışması var. Hep vardı da şimdi iyice abartı bir kutuplaşmaya evrildi.
Soran+1 yılOyle tabi var. benim şaşırdığım şey sanaldan çok fazla bu durumlara rastlarken çevrede en fazla opusen insanları görüyorum ya da duyuyorum. Kafam karışmıştı bu yüzden. bir öyle bir böyle cnku. yalan mi değil mi diye sormak istedim
- +1 yıl
Ben zaten Ukrayna'da yaşıyorum. Buralarda bunu soran insan bile bulamazsın. 5 yıldır kafam rahat.
Soran+1 yılBelli türkiyede böyle konuşan insanlar pek yok. avrupa amerika vs takmaz zaten bunları
- +1 yıl
burada da var koyu dindar olanlar. Millet sanıyor ki mesela buralarda her hatun 16 yaşında sürekli sevişmeye başlıyor. Öyle bişey de yok. 25 yaşında bakire hatuna da rastlarsın.
Ama takmama değil, hoş görmese bile millete karışmama durumu var. Belli şeyler cidden aşılmış. Millet çocuğunun seks yapmasını değil de, kontrolsüz, korumasız seks yapmasını yadırgıyor.
Soran+1 yılAnladim. Din ve kültürle alakalı biz o seyleri asamayız çoğu aile izin vermez bunlara
- +1 yıl
Adamların dini aslında bizimkinden daha bile sert. Ama zihniyet değişmiş durumda. Bizde aşılması gereken tek şey cahillik. Toplum nasıl olunur, niye karşı tarafa saygı duyulmalıdır zerrece bilmeyen, saçma sapan davranışlarda bulunan cidden hayvan bir kitle var.
Eğitim dışında bir sorunumuz yok bizim. Bir zamanların kültür beşiğinin cahillikle ne kadar iğrenç yerlere dönüştürüldüğünün özetiyiz şu an.
Soran+1 yılBu eğitim sistemi ve yönetimle cook zor. Dinle de alakasi var. carpitanlar kitabı başka yerinden anlayip yorumlayan çok insan var. O yuzden umudum da yok. Eskiden ne kadar iyiysek şimdi de giderek batiyoruz
- +1 yıl
Asıl senin ki nasıl bir mantık? Zaten evlenmeden öpüşmek vs dinimiz tarafından caiz değil. İnsan eşine ilk dokunan olmak ister. Ama düşünsene eşine daha önce bir sürü kişi dokunmuş orasını burasını ellemiş başka eller hoşuna gider mi? Bu nu şöyle düşün ikinci el araba da illaki yıllar dayesinde yıpranıyor araba. Şimdi sen aynı fiyatta bu yılranmış ikinci el arabayı mı almak istersin yoksa sıfır ilk sahibinin sen olacağın bir arabayı mı istersin? Onun için ben evlenmeden öpüşmeye vs pek sıcak bakmiyorum açıkçası
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Kadınlara mal muamelesi yapan sünepe o çocuklarını pek kaale almıyorum. Hayatın boyunca kimse tarafından sevilmeyeceksin haberin olsun.
- +1 yıl
Ne alaka kardeşim? Sırf namusluyum ve dini kurallara uyuyorum diye sevilmiyecem de her gün başkasıyla sevişen sürekli zina yapan onun bunun elini tutan sevilecek öyle mi? Ayrıca ben kadınlara mal muamelesi yapmadım sadece araba üzerinden örnek verdim daha rahat anlaman için ama kıt beyinli olduğun için sanki mal muamelesi yapmişım gibi gördün. Asıl kadınlara mal muamelesi yapan sizsiniz bir gün sevişirsiniz öteki gün ise bırakır gidersiniz. Benim amacım kadınları mal yerine koymak değil sadece örnek vermekti demekki bunu anlamıyacak kadar geri kafalısın. Kadınlarımız benim için çok değerlidir hatta sana şòyle soyliyum bence kadınlar harika canlılar cidden kadınlara çok değer veriyorum.
- +1 yıl
Ayrıca hayatın boyunca kimse tarafından sevilmiyeceksin demişsinde beni seven bir sürü insan oldu? Ve allaha şükürler olsun ki çevrem çok geniş çevremdekiler çok şükür benim nasıl saf ve temiz bir insan olduğumu ve örnek alınması gereken biri olduğumu da biliyorlar. Kıskançlık yapma bari
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Hımbıl, kendi doğası ile çelişen ve böyle anormal davranışlar içinde olmayan kadınları meta olarak gören bir şerefsiz olduğun için öylesin.
Senin gibilerin bir kadınla gerçek bir ilişki kurması mümkün değil. ''İşimi görsün, başkasıyla alakası olmasın'' kafasında, at pazarından eşek alır gibi yaklaşıyorsun kadınlara.
Ve hayır, çevren falan da seni sevmiyor, hımbılın teki olan insan sevilmez senin gibilerin komünitesini biliyoruz alayımız. Bir güruha dahil olduğun için kabul görüyorsun. Senin kişiliğinle bir alakası yok
Zaten o güruhtan çıksan sudan çıkmış balığa döneceğin, kendin gibi olmaan insanlara bakışından belli. Örnek olarak kadınları arabaya benzetmiş, kadının seks yapmasını birinin kadını eskitmesi olarak lanse ediyor , sonra da ''Ehe biz kadınları sever, değer veririz''
desiktirlo! - +1 yıl
Bak kardeşim benim tepemi attırma salak saçma konuşma. Ben sadece araba üzerinden örnek verdim daha rahat anlaman için kadınlara araba benzetmesi yapmadım beyinsiz! Ayrıca ben gayette seviliyorum Allaha şükür beni tanımadan bence böyle önyargılı davranma. Ayrıca benim işimi görsün başkasıyla olmasın diye bir derdim yok. Bende ellemek isterim ben de cinsel ilişkiye girmek isterim ama bu dinimizde nikâh kıyılmadan yapılması yasak birşey ve en büyük günahlardan. Evlenince yaparsın orası ayrı ben de yaparım ve ayrıca ben kadınlara cidden değer veririm ama senin gibi milleti yanlış anlayıp incitip kıran insanlara asla değer vermem! Sen beni yanlış anlamışsın. Kadının cinsel ilişkiye girmesiyle eskimesinin ne alakası var acaba? Ve ya kadınla evlenmenin bir arabayı satın almakla ne alakası var? Ben sadece daha iyi kavraman için arabalardan örnek verdim ki daha kolay bişekilde anla ama şimdi gelmiş suçu bana atıyorsun! Ben daha net kavrarsın diye örnek veriyim dedim arabalar üzerindne gelmiş bana kadınları araba yerine koyuyorsun onları mal olarak görüyorsun diyo. Beyinsiz sen olayı kavrayamadıysan ben napiyim? Benim kadınlara olan saygım sonsuzdur kadınlara el kalkmaz el kaldıranıda çok kötü yaparım. Allaha şükür çevremdeki insanlar beni biliyor. Benim bir kızı nasıl deli gibi sevdiğimi ve ona nasıl değer verdiğimi Allaha şükürler olsun ki çok iyi biliyorlar
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Konuşma la gay, benzetme yapmışmış özrü kabahatinden büyük davarın.
Muhtemelen zaten kadınlara falan pek ilgisi yok bunun üzerinden dindarlık taslıyor. - +1 yıl
Gay mi? Ne gayi lan gay oldam bir kıza nasıl aşık olim veyinsiz güzel kardeşim. Ayrıca dindarlık tasladığımda yok sadece dinimizde yasak olan birşeyi yapmıyorum. Sevdiğim kızla bir ilişkimiz olduğunda da bu kararımı anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 %90 ihtimal boynuzlanacaksın. Artık kızlar da bu hımbıllığa prim vermiyor.
- +1 yıl
Ya kardeşim sen sataşmak için sebep mi arıyosun ya ne hımbıllığı? Bence senin gibi insanlar öküzün önde gideni hiç kusura bakma ama öküzün önde gideni! Hem dinin verdiği emre uymakla hımbıllığın ne alakası var? Niye illa sorun çıkarmaya çalışıyorsun lütfen beni rahat bırak. Benim kötü bir amacım yok ve şuana kadar kimseyede kötü bir şeyim pek dokunmadı beni bilen bilir zaten. Artık beni rahat bırak
- +1 yıl
Ne boynuzlanması ya? Sen neyden bahsediyosun kardeşim?
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Dinin verdiği emirler sana hımbıl, kadınları küçümseyip mal olarak gören bir dallama olmanı salık veriyor.
Kadınları esir edip köle yapıp dilediğince ''kullanmak'' da o dinin verdiği emir bu arada bana o dinin emirleriyle gelme boşuna. - +1 yıl
Lan gerizrkâlı aptal bizim dinimiz öyle bişi demiyor. Kadınlar asla köle yerine kullanılamaz ve kullanılmamalıda. Dinimizde de kaının yeri hep ayrıdır. Boş boş konuşma artık bu saatten sonra seni takmıyorum boş beyinsiz insan. Ha ayrıca asıl hımbılda sensin ben herşeyi araştırıyorum. Ama sen ise araştırmadan dinimizin kadınlara köle muamelesi yaptığını söylüyorsun! Git işine benide rahat bırak artık! HIMBIL
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 inandığını iddia ettiği fini de inkar ediyor münafık
- +1 yıl
Lan ben nerde dinimi inkâr ettim gerizekâlı senin anlama kıtlığın mı var kardeşim ya götünle mi dinliyon sen sana beyin dağıtırlarken şemsiye mi açtın olm sen beni deli mi etmeye çalışıyon yeter bak git başımdan ua YAA SABIIIR
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Dinen caiz olana yok dedin, yaptığın Kuran'a göre bildiğin küfür.
Cehennemde yanacan oğlum işin bitti valla - +1 yıl
Söyle lan hangi ayete yok demişim ben hadi söyle
- +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Nur 33: Nikah (imkanı) bulamayanlar, Allah onları Kendi fazlından zenginleştirinceye kadar iffetli davransınlar. Sağ ellerinizin malik olduğu (köle ve cariyelerden) mükatebe isteyenlere -eğer onlarda bir hayır görüyorsanız- mükatebe yapın. Ve Allah'ın size verdiği malından onlara verin. Dünya hayatının geçici metaını elde etmek için -ırzlarını korumak istiyorlarsa- cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Kim onları (fuhşa) zorlarsa, şüphesiz, onların (fuhşa) zorlanmalarından sonra Allah (onları) bağışlayandır, esirgeyendir.
Irzlarını korumak istiyorlarsa fuhşa zorlamayın falan diyor bu arada ilginç.
Mesela bu ayeti inkar ediyorsun, cariye dediğin de savaşta esir falan edilerek alınıyor İslam'da, ben bunu söylediğimde ''Kuran nerede diyor yok öyle bir şey'' diye reddettin
Gerçi burada da kıvıracak, ahiretini yaktın sen boşver münafık oldun geç bu karı kız işlerini dine dön - +1 yıl
Ya kardeşim sen cidden iyi değilsin ya. Ayette kadınları köle olarak çalıştırın istediğinizi yapın demiyoki ya. Bu ayette kölelere mükatebe yaoın demiş mükatebe yapmak demek ise köle ile sahibi arasında yapılan akiddir. Akid ise borç kaynağı hukukî işlemlerin en önemlisidir. ... İslâm hukukunun ana kaynaklarından biri olan sünnet, "isimli akid"lere ait zengin açıklama ve hükümler getirmiş olmasına rağmen genellikle akid terimini, fert ile fert veya toplum arasındaki himaye ve dayanışma antlaşması için kullanmıştır. Ben birda kadınları köle yapın onları istediğiniz gibi çalıştırın dediğini göremiyorum senin kafan mı iyi? Resmen benle uğraşacak sebep arıyorsun. Ha ayrıca öyle dediğin gibi ayeti reddetmiş olsaydım Allah şüphesiz ki bağışlayan dır ben o ayeti isteyerek reddetmemiş olacaktım çünkü hiç gòrmemiştim yani sen benim ahiret hayatım hakkındada karar veremezsin sen kim oluyorsun ya? Allahın bağışlayan ve affeden olduğunu jnuttun galiba? Bide gelmiş bana Kur'an da kadınları köle gibi çalıştırın onlara istediğinizi yapın yaxıyor dedin. Bende sana ayet varsa at dedim attığın ayet konuyla alakasız. Tamam kölelerle alakalı bir ayet ama içinde 1 tane bile kadın kelimesi geçmiyor. Ayrıca ayette kölelere o kadar yük bindirmemeiz gerektiğide yazıyor yani onları eşşek gibi çalıştırıp işkence yapmamalıyız mesela.
- +1 yıl
Ayrıca ırzlarını korumak için tabii ki fuhşa zorlamayacaklar fuhşa zorlayarak ırz korunmayacağına göre? Ayrıca bana kızları bırak dine dön demişsinde Allaha şükürler olsun ki 5 vakit namazımı kılan, orucumu tutan ve arada Kur'an okuyan biriyim bence önce kendine bak güzel kardeşim benim benlede daha fazla uğraşma yoksa seni Allaha havale edecem
- +1 yıl
Ayrıca dostum eğer ayeti nerden bulduysan ayet değiştirilmiş haberin olsun orda hani ırzı korumak için fuhşa zorlamamak tuhaf dedin ya o aslında namuslu olupta fuhşa zorlananları Allah bağışlar ve affeder olmalı ayetin bazı kısımları değiştirilmiş haberin olsun
- +1 yıl
pardon ayet değiştirilmemiş farklı kelimeler kullanılmış bide ben sana yazmak istiyorum ayeti. Evlenme imkânı bulamayanlar, Allah kendilerine lütfundan bir zenginlik verinceye kadar iffetli kalmaya calışsınlar. Sahibi olduğunuz köle ve cariyelerden, kendi bedellerini ödeyip azat edilmek için anlaşma yapmak isteyenlerle, eğer kendilerinde bir hayır biliyorsanız, hemen yazılı anlaşma yapın ve Allah'ın size verdiği maldan onlara verin. Dünya hayatının geçici varlığını kazanacaksınız diye, namuslu kalmak isteyen cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Her kim de onları fuhşa zorlarsa, şüphesiz ki Qllah, onların zorla bu işe onları fuhşa zorlarsa, şüphesiz ki Allah, onların zorla bu işe sürüklenmesindrn sonra , onları bağışlar, merhamet eder.
Kur'an ın mealinde ne yazıyorsa onu yazdım dostum noktalama işaretine kadar dikkat ettim doğru yazmaya eş anlamlı kelimeler kullanılmış ayet değiştirilmemiş yani yanlış gördüm kusura bakma ama benim yazdığımı daha iyi anlayacağını düşünüyorum çünkü daha da açıklayıcı kelimeler kullanılmış. Neyse hadi kal sağlıcakla - +1 yıl
@Deniz_uysal_67 Kıvırmak, köle var, ayrıca sana herkesin adı gibi bildigi dize karınız cariyeniz helal kılındı ayetini mi getireyim illa?
Ayette ayrıca fuhuşa zorlamayin diyor ama köle rızası varsa fuhuş yaptırmakta sakınca yok gibi bir anlam da çıkar.
Onu da geçtim bu durum cariye ve köleliğin islamda olduğunu kanıtlıyor diye verdim bunu.
Yok diyordun en başta - +1 yıl
Tamam o ayeti de yolla hd bakim
- +1 yıl
Ayrıca maide suresi 89. Ayete bajarsan köleleri özgürlüklerine kavuşturmamız gerektiğinide rahatça kavrayabileceğini umuyorum. O diğer köleyle ilgili ayetler ise cahiliye döneminde bir sürü köleler vardı o köleler için yazılmış ayetler. maide suresi 89. Ayette köleleri özgürlüklerine kavuşturmamız gerektiğini öğrenebilirsin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
İlk 3 ay sakıncalı ama bir erkeğin veya bayanın partnerini arzulaması doğal
35 Yorumla
Soran+1 yılDoğal tabi ama en fazla opusmeliler millet çok ileri gidiyor
Soran+1 yılIpler kızın elinde diyosun anladım
+1 yılİlk Buluşmada Bazı Erkek Arkadaşların Üstün Evleneceğiz İknası İle Kızlığını Verenler Var..
40 YorumlaElleşmek ne iğrenç bir kelimedir ya hele de bir kız kullanınca çok daha iğrenç
15 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeyim dokunmak mi oyle soyleyince de fazla masum oluyor kusura bakma bu benim dilim cinsiyeti takmiyorum
Soran+1 yılOzellikle bana söylenmiş gibi algılanıyor çünkü
Soran+1 yılHı hı
Kizin kalitesine bagli hic yapmayanida var ilk günden yapanida
30 Yorumla
+1 yılBen sevgilimle evlenmeden bırak öpüşmeyi el ele bile tutuşmam. Ne zaman ki evleniriz o zaman öpüşmeler el ele tutuşmalar başlar.
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş gay herhalde.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Kime dedin bana mı?
+1 yıl2 günde birlikte olanda gördüm 4 ay elini sürmeyeni de. Karakter meselesi
20 Yorumlahemen yapılır. mesela 5 yıl dolunca evet artık popomu elleyebilirsin gibi bir ışık yanmıyor.
00 Yorumla
+1 yılYok sadece Cafede buluşup çay içiyorlar 😂😂😂 elini bile 5. Yılda tutuyoruz Yaa tabi kiii😀😀
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıletrafında pek yok diyosunda senin yanoında yapcak değiller ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gün lük ya da 3 yıllık sevgili ol ne fark eder öpüşmek elleşmek ne kadar doğru _?
20 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişir illa 4-5 yıl çıkmana gerek yok
00 Yorumla
+1 yılilk buluşmada direk bacağı okşuyosun artıkkk göğüs felan ikinci buluşmaya kalıyorr
017 Yorumla- +1 yıl
aynen ama hosuna gidiyo insanın
- +1 yıl
@açelyaalmıla düşüncelerini görüş atarak paylaş
- +1 yıl
anlamadım
- +1 yıl
@açelyaalmıla yok bişeyy
- +1 yıl
sence dogrumu yapmöiım
- +1 yıl
@açelyaalmıla neyy
- +1 yıl
dohrumu yapmışım ellemese izin vererek
- +1 yıl
@açelyaalmıla yanlışta milletin sorusunu işgal etmiyelimm
- +1 yıl
bişey olmaz ama hosuma gidiyodu elleyınce
- +1 yıl
@açelyaalmıla at mesaj
- +1 yıl
sen at
- +1 yıl
@açelyaalmıla takip et beni kapalısın benimde kapalıı
- +1 yıl
cıkmıyo bende sen
- +1 yıl
@açelyaalmıla tamam sallaa
- +1 yıl
gizliden kaldırdım at istek
- +1 yıl
@açelyaalmıla yolla mesaj
- +1 yıl
@açelyaalmıla Hoşuna gidiyo gitmesinede yanlış birşey
+1 yılbn 2 yıllık ededıklerını yptım
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ayrilinca nolacak nasil guveniyosunuz hadi opusmek tamam da bir yerlerini ellemesi veya oral falan
- +1 yıl
valla bilmiyom gğsümü götümü amıı bacaklarımı sıktı elledi kucağına ourdum öpüştüm içerden elledi
Soran+1 yılKocan olsa anca o kadar ellerdi masallah
- +1 yıl
valla oyle elledi ama insanın hosuna gidiyo suanda ayrılyız
+1 yıl1 ay yeterli
00 Yorumla
+1 yılburada nasıl
012 Yorumla
Soran+1 yılburada maşallah herkes her şeyi yapmis
- +1 yıl
bewlki de yalan söylüyorlar
Soran+1 yılUmarim oyledir ama bilmiyorum bazi sitelerde de öyle görüyorum nasıl korunuruz vs vs
- +1 yıl
belki de evliler soruyo
Soran+1 yılDikkat çekmek icon sevgiliyiz de diyebilirler doğru. Çok görüyorum bu aralar ondan sordum bana bile normal gelmeye başladı :(
- +1 yıl
haha kanma öyle hemen :))
Soran+1 yıl:D :(
- +1 yıl
asma suratını :D
Soran+1 yılÇabuk etkileniyorum bazı şeylerden.)
- +1 yıl
hayatın sıkıcılığındandır :) umursamicaksın :)
Soran+1 yılDoğru öyle çünkü.)
- +1 yıl
farkına varmak güzel :)))
+1 yılNasıl ya
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!