İntenret öğrendiğim ve büyük ihtimalle doğru olan bir istatistiğe göre Türk erkeklerinin ortalama penis boyu 14 santimetreymiş :(
Kime yeter ya o? Zevk bile vermez.
Sizce yeterli mi?
Kime yeter ya o? Zevk bile vermez.
Sizce yeterli mi?
Mastürbasyon yaparken bir parmak veya iki parmak ile zevk alabiliyor iseniz, her penis size yeterli olmalidir. Nedeni sundandir. Her penis en az iki parmak kalinligindadir. Bir bayanin parmaklari erkeklere göre incedir. Asagi yukari iki parmak kalinligi 3 cm falandir. Vajinanin giris kisminin acikligi, genisligi asagi yukari 2,5 cm dir. Buna göre 3 cm ve yukarisi kalinlik bakimindan her kadin hissetmesi gerekir. Tabiki fazla dogum veya fazla partner ile seks yapmadigi ise yeterli olmayabilir. En ideali bence 4,5 cm ile 5,5 cm kalinliginda bir penisdir. Penisin uzunluguna gelcek olursak, 14 cm lik penis her kadini tatmin eder ve kesinlikle yeterlidir. Yeterli görmeyen kadin görsel olarak büyük penisden hoslanir ve tahrik olur. Ama cinsel iliskide fazla büyük olan penis zevk yerine agri verebilir. Vajinanin anatomik olarak girsinde ilk 5 cm lik alanda sinir vardir. Kadinlar tek bu arada penisi hissedebilirler ve rahim agizina deydiginde agri hissederler. Vajinanin tamaminda sinir olsa idi dogumda kadinlar o agrilara kesinlikle dayanamazdi. Vajinanin uzunlugu asagi yukari 8-12 cm dir ve esnek bir yapiyadadir. Her penisi alacak cekilde genisliye bilir. Her penise uyum sagliyacak yapitadir. Kisacasi 14 cm lik penis kesinlikle her kadini tatmin eder ve zevk verir. Kücük bulan bayanlar görsel olarak 14 cm lik penisten tatmin olmayabilirler. Bu ama cinsel iliski ile alakali degildir. Önemli olan penisin kalinligi ve islevidir, birde ön sevisme. Ön sevismeyi uzun tutarsan, vajinaya kan pompalanir ve vajinanin penisi daha iyi kavramasini saglar. Onun icin lütfen, bana aciklayabilirmisiniz, anatomik olarak 14 cm yeterli olmasi gerekirken sizlerin 20 cm penis sevdaniz niye. Erkekleri niye bunalima sokuyorsunuz? Derdiniz nedir? Adamin 20 cm lik penisi oldugunda aman yavas, fazla itme penisi agiryor falan diyede sikayetci olursunuz. Lütfen gercekci olun.
sen daha büyükleri ile mi tecrübe ettin.
kızım sen fasonsun. sen daha doğru dürüst ilişki yaşamamışsın konuşuyorsun
ben uluslar arası büyük projelerde yönetici olarak çalışna bir mühendisim. gezmediğim ülke kalmadı neredeyse.
yatmadığım ne ırk ne renk kalmadı. hiç kimse bırak şikayetlenmeyi sürekli çağrı oluyor.
akıllı olun biraz okuma araştırma özelliği kazanın. bu iş ölçüyle olmaz.
duşun suyundan boşalan kadının ne işi var ölçüyle. yastığa sürterek boşalan kadının ne işi var ölçüyle.. küçücük parmakla boşalan kadının ne işi var ölçüyle. küçücük dil ucuyla boşalan kadının ne işi var ölçüyle
akıllı olun. önce kendi vücudunuzu araştırın öğreninin. vajina içerisinde zevk almayı sağlayacak hiç bir sinir ağı yok. tüm zevk almanızı sağlayan sitem vücut dışında. merkeziniz klitoris. vajina içinde boşa arayışa girmeyin.. Allah hem cinselliği emredip hem de zevk alınacak yeri derinlere gizleyecek kadar zalim değil. aklınızı kullanın
haaa lütfen daha hiç tecrübe etmemişlerin böyle yorumlara kalkmamasını öneriyorum
@wronghery teşekkür ederim. yazsaydın arkadaşım takviye bilgi olurdu. pekişirdi :)
Kolunu kullanırsa zevk değil acı verir her şey vajinal birleşmeyle olmuyor analdan dene bakalım birde 14 cm neymiş o zaman anlarsın.
İşlevde büyük rol oynuyor.
Tecrubeli insani niye seviyosun diyolar al iste sebebi bu.
Seversen sevilirsin değişikherif teşekkür ettim ;)
Teşekkür ederim ege58 konuya biraz derinlik katmak istedim :) Her şey okuyup bilinçlenmediğimizden ileri geliyor zaten sizi anlayan insanlarla olmanız dileğiyle :)
Geçen yıl bakmıştım yeminle 13tü kanka.
İyi gelişme var ahaha.
Cevap
83Cevap
Hayirda neden genelleme yapiyonki benimki net 17 cm kalin mantar basli ve damarli bir penisim var sallamasyon istatislige bakma sen ayrica 14 cm penisin tadina baktinmi gordunmu dokundunmu deneyim kazan ondan sonra fikirini paylas bence yetermi diyonda sende penis bile hatta penisin p si bile yokki ona kalirsa buna nediyecen ☺
Cahilliğini ve tecrübesizliğini belli etmeseydin iyiydi
Zaten vajinanın derinliği MAX 16 cm oluyorken ne bekliyorsun fil hortumumu?
20 sn de fıslarsa o 20 likler ne anlamı kalır erkek için dez avantaj çünkü kadın vajinasınında kapasitesi var ortalama gayet iyi işlev mühim birde o seks dediğin sırf penis ile olmuyor sevişerek boşlamak çok başka bir boyut daha tecrübesizsin belli çok p. rno izleme sen
bir cetvel acip bakar misin 14 cm neymis diye. Ha hala yetmez diyorsan ya cok p*rno izlemissin ya da cok zenci tanimissin. Eyyorlamam bu kadar.
17 nasıl
ama şaNsına ne çıkarsa
Mesela bir arkadaşınki 7 cm di şimdi evlinmutlu çocuklu
İstatistik bir bilim dalıdır, tabiki sonuçlarıda bilimseldir. Fakat her Türk erkeği ile yatmayacağına göre ne kadar lazımsa ona göre partner seçersin. Sani ne kadarı tatmin eder?
Çok denedin de tecrübe mi edindin nerden bu bilmişlik.
Anlaşılan tecrüben oldukça fazla ki kime yeter diyebiliyorsun. Zira çok kızla birlikte oldum ve çoğu içine almakta zorlandı, köklenmedi bile 14cm uzunluk.
çok ama çok cahilsin be..
kadınların hisli dokuları girişten itibaren 7 cm dir.
normali 14 cm zaten fakat 11 - 12 cm olanlar yüzünden benim gibi 17 cm olanlarda o ortalamaya giriyor.
büyük olsun der durursunuz daha penisin kokusu gelir gelmez çok acıyor diye zırlamaya başlarsınız.
genelde öyle benimde 15 falandı penis büyütmeyi araştırdım denedim şimdi 1 metre bahçe falan suluyorum ayaklarıma doluyorum işime yaradı yani
kadınının genelinin bu kadar aseksüel, kaprisli, bakımsız, yatakta ölü balık, sarkık ve küçük göğüslü olduğu bir ülkede 10 cm bile fazla
normali o manyak mısın sen? Ne sanıyorsun :)) Bu insanlar çıldırmış ya
17 santim, 3 parmak kalınlığında.
5 saat boşalmıyorum ne yaparsan yap, ilişki ya da sakso da. Güç performans ve hız hiç düşmüyor.
sizin vajina derinliğinize göre bizim de penis boyumuz var. önce kendine bak
bu konuda genelleme yapman yanlış, hepsini görmedin sonuçta :D
sera zamanı büyük boy salatalıklar çıkıyor. fazla dert etme yani
en çok kaç cm bir penisi içine aldın da bu havayı yapıyorsun?
İçine soba borusu alacak halin yok.
Az akıl fikir.
valla kız haklı o ne öyle kürdan gibi birsey heralde.
17 cm epey kalın. Almakta zorlanıyorsunuz icraatteyken ama.
Ben de prezervatiflerin Türk penis standartlarına göre üretildiğini okumuştum.. Demek yalanmış mk.
Büyük sıkıntı yaşıyorum bu konuda. Hiç tecrüben olmadığına eminim
Boyu degil islevi hem 18 olsa ince olsa hic vermeyedebilir :) ortasi ideal
sankı sen adamı zevkten uçurdun da o senı zevkten ucurmadı hıhh.. mınaha kyımm
benimki 16 cm bu arada
zevk verir ya o kadar düşük değil 14 cm
benımkı 19 cm ınan ınanma ıstersen resım bıle atarım sorun degıl?
Zencilere git onlar seni inlete inlete öldürür :D :D
O ortalamadır... Ama esasında o bile fazla size.. 8 cm bile yeter önemli olan kalınlığıdır😕
Çok şükür Zaza yim.. 10 tane Türkü topla benim ki kadar yine etmez
Sen esekmissin o zaman 140 cm mantığa göre hermofrodit bile olabilirsin bu mantikla
@MaratoncuPanda Sanaldan bir insanın penisini kıskanacak kadar mı düştünüz anasını satayım. Bu neyin kafası yav
kime mi yeter onun nasıl olduğu değil işlevi önemli tatlı hiç yemedin galiba
doğru soyle bı bamyaya razısın dımı:))
30 olsa ne yazar.. en fazla 15-20 alabiliyonuz zaten!!!
Sana kaç lazımdı ki bacım
Go to the afrıca :D sinem :D
10 cm i içine al dayanabilirsen öyle konuş
Önemli olan işlevi
Sen 14 cmi gercekte gordun mu hic?
Kadinlarin vajinasi cm mis onu öğrendin mi
Benimkisi farkla büyük ortalamadan hihi ^..^
mal karı ya 14ü alacan sanki
Sana kol lazım galiba beybi :/
Bn 23 cm var inanmıyosan canlı gösterim
Çeken bir yap verir mi vermez mi sonra karar ver
İçinize almanız için o boyutlar ideal.
Doymam dersen bir de İskender söyliyim hacı
max. alabileceğin 8 cm
kız her şeyin tamam tek derdin bu mu senin yahu?
Denedinmi de konusyon
Seni zenci keser o zaman.
@Ruzgar_58 Kötü yorum olmuş küçük çocuklara kötü örnek 😂😂
@Ruzgar_58 soru bence gayet bilimsel
😂😂
Desene seçilmiş insanlardanım.
önemli olan işlevi büyük arıyorsan zenciye ver
14 cm olsa sukur benimki 5-6 cm
Sanki kullanmasini biliyorsunuz
Sen ne istiyordun? Fazla film izleme
Ortalama üstüyüm şükür
Yter yeter sikinti etmee