Ben burdaym istekliyim arzuluyum o diger odada bunu yapiyor.. sabahin korunde yakaladim onu.. icimde kizginlik var.. konusmuyorum hala.. utaniyor sanki.. ama niye bunu yapiyorki karisi varken...
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. onu oturup karşılıklı açık seçik dürüstçe konuşmanız gerek.
bakın evlilikte hangi konu olursa olsun açık konuşmak en kısa çözümü getirir. kendi iinize atmak çözüm değildir.
bunu neden yapma ihtiyacı duydu öğrenmeye çalışın. burada aman ha sakın birbirinize hakaret etmeyin. mutlak bir açıklaması vardır sabırla cevabı almayı bekleyin.
ya siz farkında değilsinizdir onun sizinle bir sorunu vardır ya da o bazı şeyleri sizinle çözeceğinin farkında değildir.
açık ve kırmadan sevgi dolu konuşma ile çözeceğinize inanıyorum26 Yorumla
Soran+1 yılYa ben anlamiyorum gercekten.. insanin istekli bir karisi varken neden bunu yapar.. cirkin degilimki ustelik onu memnun etmek icinde ugrasiyorum..
en son onu boyle gordugumde anlattim ben sana doyamam canin istediginde yapabiliriz onu hicbir zaman reddetmedim hic bahane koymadim ortaya..
bu sabah ta boyle yakalayinca aldatilmis gibi hissettim kendimi.. goz yaslarimi tutamadim..
o da utamdi gerci ama benim cok zoruma gitti iste.. bir sogukluk geldi ona karsi.. napcam nasil dusunucem bilmiyorum.. kafam karisik ve kizginim- +1 yıl
@pisherif bak sana insan gibi kardeşim dedim ama sen insanlıktan nasip almamışsın hakaret ediyorsun. terbiyesilik yapma. burada ben kendim fetva uydurmuyorum. verilmiş fetvaları yazıyorum. terbiyesizliğin manası yok.
dinsizsen dinsizliğini bil inanmıyorsan inanma ama insanların inanışı ile dalga geçme. ayrıca haydar dümen kadar olabilseniz keşke
önce bu yaşla gelip hala okuma araştırma alışkanlığı kazanmayıp cahil kalışınızdan utanın. gözünü aç al oku. resme montaj diyeceksindir sitenin adresi resmin üzerinde yazılı gir oku
https://i.hizliresim.com/J45rZQ.jpg
En İyi Cevaplar
valla sende bir sorun dimi. hani temizlik olarak bakım olarak ya da ne biliyim.. evli olmadığım için tam net bişi diyememde hani ne itmiş olabilir onu sorguluyorum sadece
00 Yorumla
Evli de olsa herkes yapıyordur bence bu seni arzulamadığı anlamına gelmez diye düşünüyorum ama tabi yanlış düşünüyor olabilirim evlli değilim
36 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Lutfen yaz snra isterssn engelle
Gizli Üye(30-35)+1 yıleakiden kalma alışkanlığı sanırım bakir miydi evlendiğinizde
27 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. oyleydi
Cevap sahibi+1 yılsanırım sizde öyleydiniz , ne kadar süredir evlisiniz.
Soran+1 yıl4 yildr
Cevap sahibi+1 yılee bayağı olmuş ablam :) erkekn boşlması devam ediyor mu
Soran+1 yılEvet:(
Soran+1 yılVe ben bu erken bosalmalari mastrbasyon yapmasina bagliyorum :(((
Cevap sahibi+1 yılbelli zaten benim sevgilimde öyleydi ama ben bıraktırdım ona zorla sizde zorlayın.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
51Cevap
Çok ayıp etmiş
https://i.hizliresim.com/VLoBnP.jpg33 Yorumla
Soran+1 yılGerzek ya.. ben gercekten soruyorum... trol olan sensin
Soran+1 yılO resim ne oyle o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem masturbasyon yaparken esınızı yalakadınız ben devam edıyım kalan kısmında dıyıp yardımcı olsaydınız esınıze belkı hosuna gıderdı?
14 Yorumla
Soran+1 yılEger obur odada degilde yatakta yapior olsaydi emin ol oyle yapardim.
Cevap sahibi+1 yılOdadada olsa yataktada olsa o senin esın ne olurs olsun yardım etmelıydın bu daha cok hosuna gıderdı en azından onu ne kadar cok dusundugunu anlardı
Soran+1 yılBende merak ediyorum neden obur odada ben uyurken sabahin korunde sirf ben gormiyim diye yapior.. onu oyle gorunce bu aklima geldi ve sinirlendim o an.. iceri bile girmedim kapida onu oyle gorunce oda beni far etti ve hemen toparlandi bende gorur gormez obur odaya gittim tek kelime etmedim..
kizginim ne dicemi bilemiyorum.. oda hic birsey demedi utandi.. hala tek kelime konusmuyoruz..
Cevap sahibi+1 yılBirbirinize karşı anlayışlı olmalısınız neden böyle birşey yapma gereği duyduğunu sor önce birdaha böyle bir durumda yakaladığın zamanda eşini utandırmadan yaklaş yardımcı olmak istediğini söyle emin ol problem yaşamazsınız yoksa bu gizli kaçamaklar artar aranız soğur siz karı kocasınız birbirinizden çekinmemeniz gerekir
+1 yılaldatılmak mı :D çok saçma ya. git söyle onunla yatmak istediğini. adamın elleri boşa nasır tutmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim... ona ragmen bu sabah onu oyle yakalayinca ne kadar zoruma gitti anlatamam
- +1 yıl
afedersin ama mal mı ya. orjinali varken çin malı almak gibi mk.
+1 yılNe salak kocalar var:)) Benim eşim istese sürekli sevşirim...
30 YorumlaKendini aldatılmış hissedeceğine eşine daha renkli bir cinsel hayat yaşat ki evliyken elini kullanmak zorunda kalmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten suc hep kadinda olur...
+1 yılseninle yatakta iyi olsa da olmasa her erkek yapar bunu..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ya.. manyakmisiniz karinizla yapmak varken.. niye boyle birsey yapuonuz
- +1 yıl
ne olursa olsun mast. erkekler için vazgeçilmezdir bir tutkudur. Seninle yine yapmak vardır içinde ama bu da onun için geçmişten gelen bir alışkanlık ve değişiklik..
+1 yılgereksiz bir trip yapmışsın ne olmuş belkide o anda öyle yapmak istemiştir başka birşeye bağlamak zorundamısın. üzerinde durma derim hatta tripleri de uzatma aranızda hiç yoktan sıkıntı başlar benden söylemesi
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılonun yerine kendini koy. farzet ki o seni yakaldı nasıl bir duygu?
empati yeteneğini kullan bakalım nasıl bir sonuç çıkartıcaksın :D02 Yorumla
Soran+1 yılBende yakalansam sucluluk duyardim bnce..
- +1 yıl
aldatmadığı sürece evlilik içinde suçlululk diye bişey yoktur. fazla abartı vardır.
+1 yılalışkanlıktır belki :) sen onu evde tahrik et kendine çekmenın yollarını bul ve unuttur ona.. zamanla seks hayatınız güzelleşecektir.
00 Yorumla
+1 yılAlışıla gelmiş davranıştan vazgeçememektir bence bu
10 Yorumla
+1 yılSorun sende demekki adamı tam tatmin etmiyorsun
Saçma sapan bahanelerle yapmıyormusun veya adamın isteklerine cevapmı vermiyorsun?02 Yorumla
Soran+1 yılsuc bende degil iste o yuzden kizginim...
- +1 yıl
Nerden biliyorsun senden olmadığını adam demekki tatmin olmuyor tam doyırmuyorsun
Yani bana öyke geldi detayı bilmiyorum tabi
+1 yılBen olsam esime kizmam kendimi sorgularim. Benim yerime niye elini tercih ediyor diye..
00 Yorumla
+1 yılsende azcik adamla ilgiken ya vermiyon lavuk elizabet taylor oluyo sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle daha uzun seks yapabilmek için öncelikli mastürbasyon yapıyor olabilir. Bir ik masturbasyondan sonra erkek biraz uzunca geçilerek boşalır.
10 Yorumlaya tut adamın elinden ve ya başka bir yerinden ve atsın şu utangaçlığı iş bellet biraz iş
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne utangaclgi ya 4 senedir evliyiz yemedigimiz nane kalmadi.. daha hala cekiniyorsa oha yani..
Sen ona açık olsan inan yapmaz. duyguları paylaşarak yaşayın.
00 YorumlaBence hatayi kendinde ara birqz neden srn varken elizabeth?
00 Yorumla
+1 yılSen adama arzulu istekli olmassan elizabet takilir adam
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen'de kendini biraz cekici yap ona karsı, seni arzulamasını sagla. Yani yatakta olsun, ic camasiri olsun nebilim yani onu tahrik et, etki gözü disarıda olmasın...
00 Yorumlahadı ya mast mı yapıyodu bı ınsan evlıyken neden mast yapar kı
00 YorumlaHiç kendine sordun mu bunu acaba yetemiyomuyum dedin mi
015 Yorumla
Soran+1 yılBunlardan hic biri degil bence serefsizlikten yapior...
Soran+1 yılYa acik acik soylesene.. bir onerin var mı .. yoksa oyalama
Soran+1 yılIstemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlışmıştır onun için yapıyodur sen çikolatadan vaz geçebilirmisin :) onun gibi düşün
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki soyle desem sag yaninda minik bir cikolata paketi sol yaninda en orjinal lezzetli asla hayir diyemiyecegi kocaman bir paket..
soldaki dururken eski aliskanlik diye sagdakine giderse naparsin allah askina
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin aynı ben. iki aydır bir kere bile yapmadık. 2,5 aylık evliyiz
04 Yorumla
Soran+1 yılEsinle birlikte mi olmuyorsun anlamadim
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle eşimle birlikte olmuyorum ondan gizli masturbasyon yapıyorum.
Soran+1 yılYa ben onu her an arzuluyorum.. gozlerinin icine bakiyorum.. ne zaman istese reddetmiyorum...
neden boyle yapiyor bana
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama ben eşimden çekiniyorum.
Tüfeği yağlıyodur yanlış anlamışsındır sen cınım ;p
00 Yorumla
+1 yılherifteki lüxe bak biz arıyoruz bulamıyoruz adam varlık icinde yokluk cekiyor
00 YorumlaDaha memeler bence kendi performansını gözden gecirmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemekki o anki zevki veremiyosun adama.
sen kendini sorgula bence.
yanlızlığın verdiği hazzı bile erime veremiyorum diye.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbana bulaşma dedi, sonra da geldi yakaladı daha sonra da aferin kendi işini kendin hallet dedi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk defa duydum ya.. bakimsiz ya da yatakta pasif misin acaba
00 YorumlaVe 31 rakamının büyüsü bir kez daha karşımızda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. 31 bir yaşam tarzıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yıl* oyle yasam tarzini..
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen dururken neden yapıyor anlaşılır gibi değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamiyorum ve zoruma gitti cok
- +1 yıl
ne zamandır evlisiniz.
Kaç yıllık evlisin
Yaşlarınız kaç06 Yorumla
Soran+1 yılBen 25 o 35
Soran+1 yıl4 yillik
Soran+1 yılAllah allah neymis
Sıkıcılaşmışsındır tek kelimeyle :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu gurularda kendini bir b*k sanmaya başladı.
00 Yorumlaseni çekici bulmuyodur belki
00 Yorumla
+1 yılÜzüldüm kız :(
20 Yorumla
+1 yılsende problem var. yetersiz geliyorsun adama
00 YorumlaGit bu durumu konuş konusmaman daha büyük sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılOnu tatmin etmedigin icjn
00 Yorumla
+1 yılsenin uyandırmaya kıyamamıstır
02 Yorumla
Soran+1 yılKiysin... oyle onu yakaliycagima kiysin uyandirmaya.. belki bnde istiyorumdur:(
- +1 yıl
sanmam kıyamamıstır uyuyorsun diye
+1 yılBoşan bence. Böyle evlilik olmaz olsun.
00 YorumlaOzlemistir senide uyandirmsk istememiştir
00 YorumlaBosver ya takma bu kadar
00 YorumlaBelkide kocana yeterince çekici gelmiyorsundur
00 Yorumla
+1 yılsen ona fantazi yap monoton olmuş ilişkiniz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelkide tatmin edemiyorsun onu
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki bende tatmin olamiyorumdur.. onun boyle yaptigini gorunce sinirleniyorumdur.. enerjisini neden bana harcamiyo diye
Cevap sahibi+1 yıltiksinede bilir ben eşimden tiksintim 3 ay beraber olmadım ama sonradan oldum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakımsız Pis Gezersen Adam Eline Verir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElizabet yapmak ne demek?
21 Yorumla
Soran+1 yıl31 cekmek istimna yapmak mastrbasyon yapmak bunlarin hepsi ayni seyler
cinsellik olmazsa olacagı bu
00 Yorumla
+1 yılO ne?
11 Yorumla- +1 yıl
mastürbasyon :D
+1 yılAliskanlik bagimlilik derecesinde oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılGercek cinsel iliski daha zevkli degilmi
yani neden 31 cekiyor anlamadim sexden dahami zevkli arkadas ya:((((- +1 yıl
Bagimlilik oldugu icin hayal gucu farkli yerlerde ovunuyor oturup konusamalisin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne var bunda?
00 Yorumlaeski alışkanlıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden tiksinmiştir
00 Yorumla
+1 yıl;)))))
00 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Esimi elizabet yaparken yakaladim kendimi aldatilmis hissediyorum boyle olan varmi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler