Başlık herşeyi anlatıyor sanırım:)
Yinede mast yapmaya çalışıyorum sonra istemiyorum ne yapmalıyım sizce :(
Yinede mast yapmaya çalışıyorum sonra istemiyorum ne yapmalıyım sizce :(
İşimiz zor bizim arkadaşım, ne olacak bu hallerimiz bilinmez. Azınca gözümüz döner, işimiz bittimi süt dökmüş kedi misali mırıl mırıl. Kararsızlıklar denizinde iyi kötü bir karar sandalına atlayıp karaya çıkmK lazım aslında..
:(((
Sizin Yüzünüzden En Son İlk Zili Çalanı Alacağım İçeriye 360 Ay 1560 Hafta 10950 Gün 262980 Saat 15778800 Dakika 946728000 Saniyelik Hasreti Tüm İstanbul'a Opera Konseri Dinleterek Sonlandıracağım !
Benim abim dediğini yapar kaç sen soran :) :)
@_R_E_X_ @NikotinKolik Dağlarda Sevda İle Hayattan Veda İle Sevdalı Sevda İle İşte SerKan1923
... (nokta atış) :) :)
@NikotinKolik Hep İçime Attım Hep.. :)
@_R_E_X_ Son 4 Elma Kaldı Bitti Sayılır Oturuyoruz.. Kızlar Bana Diyor Gözlerin Bir Ayrı Bakıyor :D
@_R_E_X_ Zaten Korkuyorlar Gözlerimden :D
@_R_E_X_ Millet Para Veriyor Lens Alıyor Bizde Orijinali Var. Annem Halen Korkar Geceleri İzinde Evde İken Alışamadı Kimse Bir Babam Rahat :)
@_R_E_X_ :) Benim Alt Komşu Kız Tek Kalıyor 10 Gün Oldu Terastayım (Bizim Evden Çıkılıyor Bana Ait) Aradı Gelebilirmiyim? Pasta Yaptım Çay Yaparız Diye Köpeklerimi Sevecek Felan Neyse İndim Aşağı Kapıyı Bir Açtım Güm Yere Düşürdü Tabakları :D
:))))
@NikotinKolik Armut Budaklanır mı?
Sanmıyorum abi :) :)
@NikotinKolik Bir Gün Çıktım Armuta Zilli Geldi Altına Seçtim Sarılarını Attım Peştemalına..
@_R_E_X_
@NikotinKolik - @_R_E_X_ Armudu Budaklanır mı? Dalları Saklanır mı? Anasının Yanında P*ç'i Kucaklanır mı?
@NikotinKolik - @_R_E_X_ Çıkardım Armuda Keserdim Dallarını O Kendini Sanar İsterdim Kardeşini..
Daha iyi kucaklanır gibi :)
@NikotinKolik Bir P*ç'i Kucağına Aldın mı? 10 Sene İflah Olmazsın.
Birini bul
bul da güvenilir erkek mi var piyasada? şimdiki erkekler mahalle karıları gibi. onur şeref haysiyet yoksunu dedikoduculardan ibaret.
Bu kardeş haklı kimse yok adam gibi
Cevap
67Cevap
Arkadaş bulursun da herkesle olmaz tabiki o arkadaşlık. Samimi ve karakterli birisi olması lazım başta.
Burdan denemeye kalkma hatta öyle bir şey , burada öylesi az ihtimal sonuçta.
Haklısın
Tatlim o zaman durust samimi guvenilir bir erkekle cinselligi doya doya yasa bence. Masturbasyon hicbir zaman ayni zevki vermiyor cunku. Kisa sureli ilişkiler yasayabilirsin
Nerde nasıl kimle
Tatlım burada bile onlarca erkek bulabilirsin kriterlerine uygun. Bulunduğun ilde mutlaka vardir. Ben bircok kiz bulabildigime gore sen haydi haydi bulursun.
Bilmiyorum ki :(
Guvenilir bir partnerle cinselligi yasamak cok keyifli oluyor. Duygusal bag olmadan her turlu fantaziyi yasarsin
valla iki tarafı bklu değnek demişsin. ;) senin canın güzel ateşli bir sevişme istiyo ve bide güzel bir oral... mmmhh... bak yaa...
Bul birini. Erkek mi kalmadı. Ama sen de haklısın güvenebileceğin birini bulmak zor. Ama arayan bulur öyle ya da böyle
troller meydana çıkmaya başladı. Bayramda para topladınız tabi. Neşeniz yerine geldi. burada eğlenin bakalım.
demek ki artık mast kesmiyor seni gerçek seks istiyorsun.
Hani? Nerde? Tamam 1 kaç kişi varda neyse..
al işte karşında adam gibi adam asla ve asla güvenine ihanet etmez şerefsizlik yapmaz. kadınının mutluluğu her şeyden önce gelir
Bilemiyorum
merak etme yemem seni buradan kaç tane özel bayanla özel şeyler yaşadım kimse de hakkımda hain diyemez. öyle bir şerefsiz değilim ben.
Masturbasyon şeklini değiştirip biraz daha renklendirmelisin. Bakire misin?
Değilim
O zaman rahatsın, daha da ileri gidebilirsin. Peki neden masturbasyon yapmak istemiyorsun, seks yapacağın partnerin yok mu?
Yok
Bende mast yapmak istemiyorum ama kadın yok napacaksin yoklukdayiz
Napalm
gonullu olarak ben varim derimde alakasiz olur sevgili yap bari kendine
Sevgili işi yaş
: (
Bayram bayram dinsin biraz su libidonuz ya gidin bir akrabalarinizi faln ziyaret edin yorulun. Boyle seyler akliniza gelmez o zaman
Aslında sadece sesiyle seni boşaltıcak insan lazım benim gibi
O nasıl oluo
Öyle birini bul ki sana ne yakın ne uzak olsun muhabbetiniz olsun en önemlisi güvenilir olsun
Bilemiyorum
Yık tabuları ve yakışıklı erkeklerin koynuna gir. Sırf zevkine. ..
Bana göre değil
belli bir süreden sonra mast kesmiyor insanı gerçek ilişki istiyor bünye
Karşı cins diye birsey yapmışlar böyle şeylerde yaşıyorlarmış
Mastürbasyon istemiyorsan tek çare kendine uygun birisini bulup gece gündüz vuruşmak
Sanal yap supurgeyle yap anal yap sok birseyler alternatif cok
Seks dışında hiçbirşey seks tadını vermiyor. Mast a mahkumsan sanal yapabilirsin sesli denedin mi hiç bilmiyorum. Keyifli olabiliyor çünkü
farklı mastürbasyon yöntemleri dene
mesela titreşimli vibratör kullan
Saclarini bilegine dolayip kalcalarina bes parmaginin izino cikartacak birisini bul ;)
Yas kac yaa kafani baska seye odakla ozmn
23 yaşındaym
güvenebileceğin birileri varsa sanal deneyerek başlayabilirsin. sonra da belki duruma göre iş ilerler.
Seks yap işte biri yoksa burdayız
Evlen , sende kurtul bizde.. 😊
Harun abiyi çağır 🐎🐎
İlişki yaşamadın sanırım hiç?
Yaşadım
istekli olman çok doğal.
Sorunun cevabını biliyorsun. :)
Sana eşlik edecek bir arkadaş bul madem ki
masaj düşünmezmisin :)
Olmaz :)
Masta devam. Only elizabeth. Sağ elinizi sevin :D
senin tene değmen lazım mast sen kesmiyor
Haklısın
sana bu lazım :D
https://www.youtube.com/watch?v=C_fIQLotdbI
Senin kafan karışmış. :/
Ne gibi?
Ne yapmak istiyorsun?
Duşa gir orada masturbasyonunu yap
evlen kocanla hergün yaparsın
o zaman birini buluk seks yap
Ben yaparım yerine =))
kendini balkondan atabilirsin cınım
çok basit ya sevgili bul ya da evlen :)
reel yap ya da vajinanı yalat
Seks yap lanet olası kadın
Seni rahatlatacak birisi yok mu
ben yardımcı olabilirim istersen benim alet 30 cm
Yolda gördüğün birine sevişek mi de.
hemen sana bir koca buluyoruz
sokağa çık ilk gördüğün erkege ver rahatla
Evlen
Özelden ulaş bana
Aynı dert bende de var :/
seks yapmalısın.
helal olsun valla tek cesur sen çıkmışsın şu soruda.
bende çok istiyorum sekssss
sabredeceksin :D
gel ben yapayım
Gel sanal yapalım bende norma mast. sıkıldım...
O zaman seks yap
Sen nirine verer
bana yazabilirsin ;)
sana koca lazım ahah
Bugün boşum :p
Yapiyn mu kii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar