Bunları anaları keranede mi doğurmuş
Sevgilisi olupta sakso çekmeyen kız kalmış mıdır?
Bunları anaları keranede mi doğurmuş
Kadınlara karşı nazik olmaya davet ediyorum seni... ne olurlarsa olsunlar... yüzde elli bizleriz suçlu... bazan bu yüzde bayana ya da erkeğe gider... her hayat kadınınını başında bir ya da birden çok erkek vardır... pez... denir...
Ne olurlarsa olsunlar saygı duyalım... sen namuslu olursan sana kimse dokunamaz... ama içinde varsa...
sen ergenliği geçtin geçeli neler yaptın kimbilir... şimdi yazarsın namus timsali biri olursun sanırım...
küfür hariç ne yazarsan yaz kızmayacağım... yapmacık olmasında...
Beni boşver de nazik felan olmuyorum ne olursa olsun SAYGI duyduğumuz için bu hale geldi yok SAYGI kaşar kaşardır ibine ibinedir
. DD sende benim gibi bıkmışsın insanlardan. bazen diyorum ki bu gune kadar hiç bir kızın ırzına geçmedim kimseyi canım cicim diyerek kandırıp yatağa atmadım duygularıyla oynamadım ADAM gibi yaşadım ama hep mutsuz olan beni ne kadar * evladı varsa güle oynaya yaşıyor. acaba benmi yanlışım onlarmı doğru
Aynen brada insanın zoruna gidiyor ya böylesi denk gelse
Sevgilim elimi tutmaya bile kıyamazdı. Hiç bir şey yaşamadık o yüzden
Sen ayrildin dimi
Hayır o ayrıldı. Ben halimden memnundum. Benden cinsel yönde bir beklentisi olsa ben ayrılırdım
Peki birşey daha soracam tutmasını öpmesini istermiydin
Nişanlandıktan sonra olabilir. Nişanlanırken imam nikahı da kıymayı düşünüyorum şahsen. O yüzden sıkıntı etmezdim.
Imam nikahından sonra ok
Ama öncesi imama giderken bile eline değmeyecek ölçütü kesin olanın hayati netdir
Yine de kutlarım seni 👌
Bu köpekten aşağı olmak mı?
Böyle mi görüyorsunuz siz erkekler?
Ne sanıyordun?
Muhabbetleri kes orn;
Bu kıza çahtım
Inletiyor ortalığı
Çatır çatır sıktım
MK orrospusu
Dayadım Ağzına gırtlağına kadar
Emin ol bu kızlar asla değer Görmez
Şimdi diceksin ki yurt Dışında erkekler boyle değil yurt dışındayım emin ol daha da beterler
Başkasının karısına yaptıklarını anlatıyor
Ve öyle boyle değil analdan çıkarıp Ağzına dayandıklarına kadar
Ağzına boşaldıklarına kadar
Hatta gotunu yalatanı bile var
Şimdi bunları yapan insan olabilir mi?
Köpekten bile aşağı
Ve erkek bu kariları öpmez
Biliyorsa Ağzına aldığını hiç öpmez
Soğuttun beni resmen şu an.
Yemin ediyorum muhabbetler boyle
O Kadınları dışardan görüp değer verdiğimizi sanıyorsunuz
Onlar iğrençliğin ötesi mahlukat emin ol çoğu 5 para etmediğinin farkında
Lakin bir erkek helâlini asla ama asla boyle bir konuma sokmaz anlatmak şöyle dursun Evliyim demeye çekinir
Her zaman derim
Bir Erkeğin herşeyi olamayan
Her Erkeğin hiç birşeyi olur
Onlara yapılan muamele inan bana İsrail'in elinde ki çuval geçirilmiş Filistinliden daha aşağı
Köpeği dudağından öperim boyle bir kadına ayağımı yalatmam
Cevap
7Cevap
Ben yapmıyorum sevgilime. Yakınlaşmalarımız oluyo ama cinsel açıdan tatmin etmiyorum
Sende girmişsin o yolun yolcusu
İnsanın sevgilisini öperek o yolun yolcusu mu oluyo yani yok artık
Evleneceğinin garantisi var mi?
En ufak bir şeyden ayrılırsın sonra bir Ömür geçireceğin adama iğrenç bir herifin her yerinde gezmiş dudakların ve dolayisiyla sevdiğin için yapıyorsun yani ruhunuda veremeyeceksin bir Ömür
Hatta itiraf eden çok kocasıyla ilişki sırasında önceki sevgililerini Düşünen
Bir kadın ruhunda hissetmediği adama elini bile vermez
Ruhun da bozuktur
Bana temizim yok kalbim temiz deme
sakso çeken neden köpekten aşağılık olsun.. o zaman a. m yalayanda domuzdan aşağılık olsun.. zevk meselesi kardeşim kadınları s. k. l. n varlık olarak görüpte aşağılmayın. sen istediğin haltı yerken namus kavramını kendinden uzak tutup kadın kısmını neden bir kalıba sokuyorsunuz.. namus dinimizde var olan bir şeydir. hem erkeğe hem kadına.. ama toplum erkek egemen olduğu için kızlarımız kadınlarımız hep acı çekmiştir. adaletli olun her konuda.. zina herkese haram.
Zevkine sokayım
Beni kendin gibi sanma mezhepsiz
Evlendikten sonra her şeyim olacak kadınla bol bol olur da, evlenmeden yapmam. Ama başkasıyla yapmamışı bulmak mümkün mü ?
Sakso ceken veya cekmeyen kizlar hic biriniz igrenc felan degilsiniz sadece bazi salaklar sizi oyle goruyolar. Kizlar hep birer cicekler. O yuzden duygularnizi yasayin ve hep mutlu olun
Sevgili olmak şart değil. . Sevgili zaten saçma bir kavram. Resmi nikah a kadar her erkek bedavaya fingirdesmek için sevgili oluyor. Is bitince ayrilik
kızda aynısını yaşamıyormu
Bu ne saçma bir bakış açısı ya sevişmek veya cinsellik sadece erkekler için olan bir şey mi erkek arkadaşıyla sevişen kız da zevk almıyo mu bırakın artık şu erkeğin sevgilisiyle bunları yaşamak istediğinde kızı kullanıcak düşüncesini
Kız erkek aynı. . Resmi nikah ve de evlilik sonrası hersey iyi... öncesi kullanmak amaç belli
Tabikide cekmeyen bir suru kiz var
Sana öyle geliyor bende öyle sanıyordum
Olum sevgilin olunca cekmesini istersen ceker seni sevdigi icin.. kiz sonucta o. Olmak istedigi icin yapmiyo tamam oyle yapanlarda var ama geri kalan sevdigi erkegi memnun etmek icin yapiyo
Yaw Yürü git siz nerde buyudunuz
Asil sen nerde buyudun lan? Dagdan bir tane ayi getirsek sende daha genis dusuncelere sahip olur. imam in biri kafana mi sicti? daha kendi ne b*k oldugunu bilmiyo
Hay yolunu zikiyim * git
Ne gereksiz bir insansin ya
Var hocam var
Nah var diyesim geldi
Köpekten aşşağı derken? Ne alaka onu çözemedim
Ilkel kabile reisimisin
Herif konuya uzak
Ne alaka zihin fukarası, oral seks gibi bütün dünyanın kabul ettiği bir ön sevişme yöntemine böyle cahilce yaklaşıp sonra millete kabile reisi diyerek sen acaba kabinenin hangi ahırında büyüdün merak ettim.
Anan seni keranede mi doğurdu ölüm bu nasıl bir pisliktir MK
Yemin ederim acıdım haline..
Bu nasıl bir beyin fukaralığı
Gay olsam yapardım ama değilim, öte yandan şu konuşma şeklini görünce yeminle sana değil seni yetiştirenlere acımaya başladım..
Bu nasıl bir seviyesizlik timsalidir.
Aynı oksijeni tüketiyor olmak bile hakaret resmen..
Olum sen sıçtığım bohdan bile daha iğrençsin daha aşağılıksın
Daha ne diyebilirim bilemedim
Seviyeni belli ettin zaten neyin uğraşı bu daha?
Yok saygılı olayım cidden iğrenç bir oluşumsun senin Türkiye'de doğup büyüdüğüne anlam veremiyorum ailenin ne haltlar yiyen bir aile olduüunu merak ediyorum
Eserleriyle övünüyorlar mi acaba
Yani cidden amip bile senden daha iyi bir varlık dır ya da bakteri
Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun, şimdide aileye geçtin hayranım sana.. Bişey sorucam hangi mağaradan çıktın? Yazık cidden
:) bu ne yaman çelişki böyle
Çelişki yok açık vede net sevgilisi olmuş kızdan tuvalet kağıdı bile olmaz
Herkes o* , yaparsan sende o* olursun :/
Herkes rospu oyleyse
Ewet sende olacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar