Gebelik belirtileri var. Acaba hamile miyim?

ya biz sevgilimle sürtünerek sevişiyoruz ve hiç bi şekilde spermler bana gelmiyo boşaldığı zaman zaten ayrılıyoruz. ben bi haftadır okuldaki yemeklerden tiksinmeye başladım midem bulanıp duruyor ayrıca sık sık idrara çıkmaya başladım bide bir kez iç çamaşırımda adetten sonra kahvrengi bi leke oldu . ha bu arada adet gördüm ve ondan sonrada bir ilişkimiz olmadı sevgilimle ama ben üstüne görme diye bişi de gördüm.yani hamile olmam çok imkansız sürtünüoruz ve çok dikkatliyiz ama hamilelik belirtileri var bende strese girdim. sizce öyle miyim ?
Güncellemeler
+1 yıl
hayır anlamıyorum yaw adam sorumu sacma buluyo yorum yapıyor .ozel hayatımı eleştırıyo yorum yapıyor canı sıkılıyor yorum yapıyor.yanı burda bir korkumu paylaşıyorum önerilerinizi tecrubelerınızı beklıyorum adam gıbı guzel cevap verenlere sözüm yok ama yorum yapmak ıcın yorum yapanların beklentısı ne onu anlamadım?ben buraya kendı namusumu ispatlamak için üye olmadım bılmedıgım konuları ogrenıp sormak yada yardım cı olmak icin uye oldum.bana saglıklı cevap veren herkese tesekkurler.
Gebelik belirtileri var. Acaba hamile miyim?