alışık olduğu belli profil resmine bakılırsa allah günahlarını affetsin ne diyeyim;)
Yüze boşalmak dinimizce günah mı?
alışık olduğu belli profil resmine bakılırsa allah günahlarını affetsin ne diyeyim;)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer azgınlıgın her türlüsü yasak ... düşünsel, göz ,kulak zinaları olarak gecer .. erotık cagrısımlar yapacak muzik.. p*rnografık resim video... yada erotık seyler dusunmek... mezheplere gorede değişir bazılarında abdest bile bozulur olarak kabul eder en ufak bır seyı dahı .. örneğın bır bayanla el sıkısmak bıle kotu nıyet olmasa dahi..."Sizler hayvan gibi cima etmeyin. Daha önce sohbet edin, oynaşın ve öpüşün." diye hadisde vardır... bunları sadece ön bilgi olsun dıye soyluyorum daha detaylı ve dogrusu için bunun için yazılmış kıtaplar var onları oku
İçime boşalamıyorum yavrum kusura bakma bu bir yere akıcak... halıya yazık...asdasdasdasd
-arkadaşım zaten zina yapıpta ardından yok analmış yok oralmış derdine girmek neyin kafası...
ejderha ile ceylan sevişmiş, ceylan o süzgün gözlerle bakıp ne düşünüyorsun sevgilim demiş, ejderha sigaradan bi fırt alıp- züktüm rahatladım ne düşünücem demiş.ohesap.
İslama göre cinsellik diye bir kitap var. Cinselliğin bile detaylandığı tek din İslamiyet. Özetle; anal seks dışında ve evli olmadığın insanlar dışında sekste sınır yok.
teşekkür ederim
Fanteziye açık bi' din yani?
güzel yorum ...
oral?
açtım özür dilerim unutmuşum
kafayı yere koyup burundan salıcaksın. genize değerse caizdir.
güncelleme: <3
Cevap
6Cevap
kur an da gecen eşinize arkadan yaklasmayın olarak yani anal sex haram kılınmıstır ama tabikide cinsellik her boyutuyla anlatılmamıstır göz nurdan yaratılmıstır yüze bosalmak ne kadar zevk verir sana bilemem ama kadınların en zevk aldıgı o sıcaklıgın orgazm olurken icine akmasıdır yüze o anda bosalmak mutluluk hissi versede orgazm ve bosalma sonrası döllerin yüzden akması mıdenı bulandırmıyorsa gözlerine akıtmadan suratına patla...
arkadan birleşme dışında günahın var olduğunu düşünmüyorum
Haram olduğuna yönelik açık bir delil yok, lakin uygun görülmüyor. Bayanın düşüncesine göre ya da isteğine göre olan bir durum. Ben uygun görmüyorum, diğer noktalara boşalmak iyi yüze neden boşalma olsun ki edebe aykırı geliyor
Anal mesela yapan cennete giremezmiş.
tövbe etmez ve gunahından dönmez ise
senin burda ne işin var,sporda bekleniyorsun :))
:D sana o kadar aşinayız ki orda,valla şaşırdım bu kategoride görünce.Bu arada takımdaşımsın
bildiğim kadarıyla değil. oral normalde yüze boşalmakta biraz aşağılamak gibi oluyor sanki
Ali Rıza Demircan - İslam'a göre cinsel hayat
en temizi göbek deliğine boşalmak .
Öyle bir bilgi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar