Eski sevgilimin babasıyla birlikteydim. ?

troll filan değil ciddi ciddi biseyimi paylasicam sonuna kadar okuyun kötü yorumlar da yapmayın ak yeter.

2 sene biriyle çıktım beraber bir sirketin Muhasebesinde calisiyoduk ailelerimiz filan tanisiyotdu. benim ailem bir bunun ailesi ayriydi babası olgun ve karizma bir adam. Halilden daha yakışıklı olduğu kesin yani. çıktığımız süre zarfında babasının mekanına gidiyoduk tanıştık filan babasının hoş nezih bir restoranti var. Beraber yemekler yerdik filan. Halil genel kültürü pek olmayan olsa da sorunlarla ugrasmayan hala çocuk ruhluydu babası ise her şeyi olgunlukla karşılayan oturup sohbet edilebilen biriydi... ben halille zaman gecirmektense babasıyla daha da keyifliydim. adam gözlerimin içine bile başka bakiyodu bir sehvetliydi ama onunla olmazdı yani devam etmezdi. halili de seviyordum. cinsellik kısmını onunla hiç düşünmedim. onunla mutluydum yani 3. seneye girerken bu evlilige hazır değilim dedi daha gencim cart curt olaylarına ayrıldık. 2 ay didime yazlığa gittim unutmak için. İzmire döndüğümde babası aradı onunla buluştum yakınlaştık gece eve bıraktı arabasıyla inerken boynuma küçük bir öpücük, torpidodan çıkardığı bir tane kırmızı gülü uzattı... o günden sonra çok kez buluştuk bir arkadaşının teknesi varmış bir gece yemek yiyelim dedi o gün sabaha kadar birlikte olduk onunla seks çok güzeldi ama bitti. Aradan 8 ay geçti geçenlerde halil özledim diye mesaj atmış konuştuk ben evliliği seninle düşünüyorum dedi... ne dicem anlatayım mi sizce?
Eski sevgilimin babasıyla birlikteydim. ?