Sevgilim hiç durmuyor. Ne yapmalıyım?

Kısa sürede çabucak bağlandık ve uzun süredir konuşuyormuş gibi her şeyi fazla fazla ve çabuk yaşadık. 20gün önce ilişkiye girdik benim için kötü bir anı olarak kaldı ama. Ondan sonra da ne zaman buluşsak bir yolunu bulup ilişkiye giriyoruz. Müsait bulduğumuz neresini görüyorsak dayanamıyor. Ama mesela acıyor desem bile devam ediyor bağırsaklarım ağzıma gelecek sanıyorum o kadar zorluyor. Adet oldum o zmn da bişe olmaz dedi. Hayır falan dedim ama bırakmadı. İlk etaplarda çok zorlanıyorum 2gün sonra falan düzeliyorum. Tatmin mi edemiyorum dicem ama çok hoşuma gidiyor diyor. Doyuramıyormjyum acaba ya hiç doymak bilmiyor. Kendimi kötü hissediyorum bazen. Bazen de ilgisiz olmasından iyidir diyorum haz almaya bakıyorum. Fakat ilişki esnasında da zorlanıyorum çabuk boşalamıyorum erkekler erken boşalıyor ama ben de en uzun sürede boşalıyorum hatta kendi kendimi boşaltıyorum elimle. İlişkide bişe anlamıuorum. Napmalıyım anlamadım bulamadım yolunu
Güncellemeler
+1 yıl
Offf kendimden iğrebdim resmen ya. Bu kadar ilgi göstermesi neden biliyormusunz. Çünkü ben ilk gün kendimden vazgeçtim. Her şeyden geçtim hiç bişe istemiyordum. O böyle olmak zorunda çünkü. Tersi olursa bu ilişki biter. Bitsin istese yürütürmü bu kadar? Erkekler de içindeki tüm iğrençliği döktü. Kızlardan yorum yapan bile yok.
Sevgilim hiç durmuyor. Ne yapmalıyım?