HımM, bakışı bir tuhaftı, tamam dedim getirirİm tabiki .. gocunmam böyle şeyden tabiki.. Dedim.
Suyu verirken imalı bakışları devam etti, suyu alırken de elini elime değdir Di kasıtlı.. Ya normalde bakışları imalı olmasa böyle bir soru sormazdım burada.. Ama sağol... sınavı geçmişim..
Her kadın Biraz Geyşadır. Ona hizmeti zevk alarak yaparsan mutlu bir cinsel hayatınız olabilir. Ama hizmeti abartmadan. Teoene çıkarma erkeği mutlu Edersen oda seni mutlu eder. Emin olabilirsin
Hımm Geyşa meselesi..😀😀 yani cinsellik ve hizmet etmek biraz birbirine bağlı.. Erkeğini memnun etmek Yok merak etme mıy mıy kız değilim.. ayarım var.. Zaten erkekler yeri geldiğinde küçük kedi gibi, yeri geldiğinde dik başlı kız sever..
cinsel kategori avam olmamiş mi sence de, neyse bencesi. bahsi geçen köle ilişkisimi , evinin hanimi çercevesi mi bilemedim. günlük yaptiğiniz faaliyetleri sevgi tartisina koymayin, insan dir yer içer siçar. zeytinyağli yaptim diye serçe parmaklarimi öpecek değil.
Bir üstünlük hakimiyet göstergesidir hizmet sana sahip olduğunu gösterir kendini önemli hissettirir Türk aile yapısında vardır ya aile reisliği nasıl anlatılır duygu bilemedimki işte mutluluğun resmi gbi birşey oldu anlatılmaz yaşanır iyi birşey yani karısı olarak görmek istiyo seni ya da görüyo işte her neyae
En İyi Cevaplar