Annemin arkadaşı bana iş mi atıyor?

Annemin arkadaşı dediğim annemin gittiği bir kuaför sahibi annemle baya arkadaş olmuştu annem çok girişken bu konuda ben tanımadığım insanla muhabbet etmem kolay kolay annem otobüse bir oturur illa birileriyle muhabbet kurar inene kadar otobüsten o muhabbet bitmez

Her neyse sözü uzatmıyım bu kuaför arkadaşı arada bir bize uğruyordu annen gözükmüyor ortalıkta evde mi merak ettim gibisinden genelde dışarda oluyor annem öğlenleri evde tek kalıyorum babam da kahvede oluyor o saatlerde

Dün annem bir poşet verdi bana bunu götür kuaför ablana diye gittim kuaföre oooo görmeyeli değişmişsin baya git gide yakışıklı oluyorsun felan dedi gülüp teşekkür ettim bir farklılık var sende dedi saçı uzatmaya başladım o farklı olabilir dedim o da demez mi oo tam hayalimdeki erkek uzun saçlı yapılı felan ben gene gülüp geçtim

Bunu aslında ciddiye almamıştım fakat daha önce de bu tarz şeyleri olmuştu sürekli bu yaz bizim eve annen nerde diye sormaya geldiğinde daracık taytlar giyip geliyodu tayt dikkatimi çekiyordu :D benim de 20 yıllık bir birikmişliğim var :D o kadın da tuhaf sanmıyorum şuana kadar sevgilisi olduğunu 30 küsürlü yaşlarında kızıl saçlı tuhaf derken tuhaf hareketleri var tuhaf konuşmaları fakat güzel kadın yani idare eder :D fizikte iyi

Bu kadın bana iş atıyor olabilir mi? ben önceki yaptıklarını da hatırlayarak iş atıyordur diye düşünüyorum da ne yapsam karar veremedim taktik verin :D çok iyi bir tecrübe olabilir benim için özgüvenim tavan felan yapar zaten özgüvenim az da olsa var da heralde bu olay ciddiye binip gerçekleşirse tavan yapar özgüven hızımı felan alamam artık :D
Annemin arkadaşı bana iş mi atıyor?