Abimin sözlüsünün ablasıyla beraber oldum?

Merhaba arkadaşlar 19 yaşındayım 1 yıldır şehir dışında üniversite okuyordum haliyle ailemden uzaktım. O sırada abimin uzun süreli bir sevgilisi oldu halada devam ediyorlar. Tabi ben kızı 1-2 defa gördüm ama ablasını hiç görmedim. Geçen gün beraber bişeyler yapalım dedik 4 kız 4 erkek clube eğlenmeye gittik. Daha önce ablasını hiç görmemiştim tabi oda beni. Clubde tanıştık ve bir süre sonra abime benim yaşımı sormuş ve bana söylememsini söylemiş. Abimde 19 yaşında olduğumu söylemiş. Kadın 22 yaşında. Daha sonra beni yanımızdaki diğer kızlarla dans ederken felan kıskandığını uzak durmamı felan söylemiş kardeşine vs. Sonra bana geldi dans ederken ve sen kaç yaşındasın vs. dedi dedim 19 yaşındayım niye 19 yaşındasın ya hiç 19 durmuyosun vs. nasıl olur felan dedi. Sonra her neyse eve geçtik. Ve detaya girmeden kısaca anlatıcam abimin sevgilisinin ablasıyla beraber olduk. Gece alkollüydük biraz. Ama sabah uyandıktan sonra tekrar beraber olduk. Gece bana sürekli seni çok istiyorum öylesin böylesin nasıl bir erkeksin vs. sürekli iltifat etti. Ve söz vermemi istedi bunu kardeşine ve abime veya herhangi bir kişiye söylememem konusunda. Ve ben çıktım erkenden evden işlerim vardı. Bugünde ablası abimden özür dilemiş çok alkollüydüm ben onu kardeşim olarak gördüm o yüzden vakit geçirmek konuşmak istedim sadece felan demiş. bir daha asla öyle bişey olmıcak vs. Şimdi arkadaşlar sorum şu aslında bana kimseye söyleme diye tembih edip kendi niye anlatmış olabilir ve sabah sarhoş felan değildi yine beraber olduk yani ne yapmaya çalışıyor anlamadım.
Abimin sözlüsünün ablasıyla beraber oldum?