Yani klotiris orgazm den fazla mı haraket ediyorlar?
?
?
arkadaşlar vajinal klitorla orgazm yok. hepsi de klitoristendir. bilim dışı uydurma şeyler bunlar. vajina içerisine müdehale etmek vajinadan orgazm olmak değildir. vajinaya gir çık olsa da iç dudaklar bu hareketi klitorise iletir dolaylı yoldan klitoral orgazm olur. kadının zevk merkezi klitoristir.
basit bir olaydan benzetme yapacağım. mutlaka hepimiz bir yerlerimizden özellikle çocukken çok yaralanmışızdır. yara iyleşmeye yakın kaşınır. yara üzerini kaşıyamazdık kenarlarını kaşır kaşıntı duygusunu gidermeye çalışırdık.
işte vajinal orgazm budur. yaranın dışını kaşımaktır. ama yaranın merkezi klitois.
vajina içerisinde zevk almayı sağlayacak herhangi bir sinir ağı yoktur.
bir de uzmanların dediklerine bakın. buyrun
www.uzmantv.com/klitoral-ve-vajinal-orgazmin-farklari-nelerdir
bu arada vajina içerisinde bir şey olmayınca penis ölçüsü hurafesi de boştur. ek bilgi olarak bakın
www.uzmantv.com/cinsel-tatmin-acisindan-penis-boyu-mu-yoksa-kalinligi-mi-onemli
rehber.uzmantv.com/penis-boyu-ile-kadin-orgazmi-arasinda-nasil-bir-iliski-var
Vajinal orgazmi turkiye de 100 kadindan belki 1 i ulasabilir... o da cok cok cok zor.. benim gibi erkekler kizlarin g noktalarını bildiği icin onlar yasati.. bir kızı bir bosalttim aglayarak bosaldi resmen
O 100 kadından 1 i bendim demek ki😂
O an kasıklarında bir baskı oluşuyor, daha fazla zevk almaya başlıyorsun şiddetleniyorsun kasılıp titriyorsun, ve puff. Titreme bittikten sonra da devam ediyor
Cevap
14Cevap
Vajinal orgazmda kadın eğer ayaktaysa dengesini kaybedip düşebilir. Zevk titreme sarhoşluk belirtileri baş gösterir.
Evet fazla hareket oluyor bence ölçmedim gerçi ama öyle yani titreme süresi daha uzun oluyor bende
kadından kadına değişiyor, kimisi klotiris orgazmından, kimisi penisin girmesinden, kimisi parmakla g noktası diye tabir edilen yerin uyarılmasından.
ağlar inler bağırır titrer sıkar kalçalarını kıvırır değişik olur herkeste tırnaklar ısırır
Benim penisim kalın ve tüm vajinayı dolduruyor. Kadınlar çıldırıyor resmen.
Bunu anlatamayız ki, yaşadıkça bilirsin.
Keşke bunu kızlara soraydın
altlarına kaçırıyorlar
Gel sana o duyguyu tattırayım
Cok tatli oluyonuz daha da zikesim geliyor. d
Bunu bilemessin anca yaşayabilirsin
sadece olduğunda anlarsın farkı
Vajinal daha zevkli
yaşadın mı peki
tıtrıyorlar
bekarsın?
Titriyolar
Kaç saniye ':