Zorla seviştik, çok kötü hissediyorum, napıcam?

arkadaşlar berbat durumdayım erkek arkadaşımla uzun zamandır beraberim ama bugun çok kötü hissediyorum. Saçmasapan bir sebepten tartıştık sonra biraz yakınlaştık ve bu birden bire söylediğim ufak bi kelimeye sinirlendi. Bu durum bana kendımı cok kötü hissettirdi. O an bişey yapmak ıstemedıgımı söyledim ve bagırmasıyla aglamaya basladım. Bana ilgi gösterip gönlümü alması gerekirken hem bagırıyor hemde devam etmemi söylüyor ki o ana kadar belli bişey yapmadık ama o andan sonra devam et şunu şunu yapmanı ıstıyorum demesıyle berbat bi sevişme başladı. Duygularım zevkten degersizmi diye düşünüyorum. Ben karşı koymamaya başladım ruh gıbı bu seferde canlı olacaksın diye bagırmaya basladı o kadar ileri gitmemiştik daha önce şimdi ben napıcam ? çok berbat hissediyorum saçlarımı falan çekti canımın acıması umurunda değildi ya o an duygularımın bi hiç oldugunu hissettim bu durum baya devam etti. Ve sonunda bana konu üzerine yorum yapma kapa çeneni dedi ve final seni seviyorum karıcım. Noluyor şimdi napıyım ben oturmuş ağlıyorum iyi düşüncek sebep arıyorum. Psikolojim alt üst napıyım :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ona beni arama desem daha kötü olcakmış gibi hissediyorum çok tuhaf oldu davranısları bu durumdan sonra korkuyorum şuan yalnış bişey yazarsam mazur görün çünkü cidden ağlayarak yazıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
şikayet edicem seni diye mesaj yazdım bu insanla yıllardır beraberim beni yadırgayan insanlar pat diye evine gittiğimi falanmı sanıyorlar ? Herneyse sinirlerim çok bozuk sadece şunu söylim mesajı yazdıktan sonra ben kırıldıgını biliyorum ama kendimi ifade edip özür dileyemedim beni şikayet etmen değil bırakman beni üzer vs gibi şeyler söyledi. Saçma gelicek ama beni bırakma seni çok seviyorum diye ağladı kendimi aptal gibi hissediyorum. Arama dedim kapattım, hayır niye ağlıyorsun?
Zorla seviştik, çok kötü hissediyorum, napıcam?