bahsi geçen kişi için kibar bir dille sorunlu kelimesi kullanmak istemiyorum.
bu durumda sorunlarını çözme yoluna gitmeyi düşünebilirsin. hiçbir şeyi yoluna sokmaya, bir şeyleri değiştirmeye çalışma. yaptığı şey hayvanlıktan başka bir şey değil. bu şahsın terapi almasının bile ideal sevgili ya da koca seviyesine gelmesine yeterli olmayacağına inanmıyorum.
bu olanlara sevgi ya da aşkın göğüs gerebileceğine ihtimal vermiyorum. bunu yapan kişi sevgili de olsa, yaptığı şeyin adı açık ve net, fakat ben seni incitmemek adına kullanmak istemiyorum. ben seni tanımadığım halde, seni incitmemek için o fiili telaffuz bile edemezken, seni seven ve senin sevgine sahip olan birisinin bu fiili eyleme geçirmiş olması akıl alır gibi değil.
yaşadıklarını tekrar dile getirmek manasız ve hatta yersiz olur.
fakat bunları sana yaşatanın bir sevgili ya da koca olma ihtimali sıfır. geçmişinizdeki her şeyi unut. bazen geçen zaman ve yaşananlar sevgimizden (sevdiğimizden değil) vazgeçmeyi zorlaştırır. aslında bize zor gelen şey yeni bir başlangıç değil yaşananları hiçe saymaktır. fakat bu şahıs yaptıklarıyla bu zamana kadar yaşananları silip geçmiş zaten. bence bundan sonra senin yapman gereken tek şey yeni bir başlangıç olmalıdır. neden yaptı, nasıl yaptı gibi sorular sorma sakın kendine. inan bir faydası olmayacaktır. sana yaşattıklarının hiç bir makul açıklaması yok.
sana oturup onun kişilik analizini yapmayacağım. çünkü analiz yapılacak bir kişilik yok ortada. şu sebeple yapmış, bu sebeple yapmış demek yaptıklarına bir kılıf olamaz. sebep ve sonuç ilişkileriyle dönen dünyada bazen sebeplerin bir önemi kalmaz. sonuçlar o kadar baskındır ki, sebep aranmaz. ilk düşünülen şey çözüm olur. senin çözümün ise onu hayatında çıkartmak.
şu an içinde bulunduğun durumda sağlıklı düşünememen gayet normal. henüz daha olayın şokunu üzerinden atamamışsın. yaptığı şeyler belli ki senin korku ve dehşete düşmene neden olmuş. ve bu durumda bunun müsebebbibi olan kişiden korkman da gayet normal. karşı tavır aldığında yaşadıklarının daha fazlasını yaşayacağını düşünüyorsun. çünkü bu yaşadıklarını da sana yaşatan o. daha fazlasını da yapabilir endişesi var içinde. ama emin ol bu sadece şu an içinde bulunduğun şokun etkisi. sana bundan daha büyük bir kötülük yapamaz. onun amacı sana bu korku hissini yaşatmak zaten. belli ki boyun eğmeni istiyor, içinde bir hükmetme eğilimi var. sana bu olanların sonunda ''karıcım'' demesinin nedeni de bu zaten. yerini bilmeni istiyor.
bu (''adam''la demeye dilim varmıyor) kişiyle görüşmeye devam etmen senin açından son derece olumsuz sonuçlar doğuracaktır. bazen yol ayrımlarına geldiğimizde seçim yapmak zorunda kalırız. ya aydınlık olan yolu seçer önümüze bakarız, ya da bilinmezlerle dolu olan karanlık yola girer ve başımıza geleceklere boyun eğeriz. hiç düşünme, daha fazla batmadan bu çamura, kurtar kendini.
hiçbir şeyden korkma, güçlü olmaya çalış.
bugün sana bunları yaşatan adam, karısı olduğunda kim bilir neler yaşatır.
izin verme.
gururlu ol63 Yorumla- +1 yıl
helal be ne iyi insanlar var +1
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılduygusala bağlamanın bir mantığı yok.yap kır dök sonra ağla kafana tak sen bilirsin.Ağlamasının ne önemi var ki insanı kırıp yıktıktan sonra herşeyi yok ettikten sonra geri getirebilir misin geri herşeyi.ha ben tolerans verir duygusallığına üzülürüm diyorsan da senin bileceğin iş.hayat senin hayatın.bugün bunu yapan biri o kadar iyi tanıyordun ya demek ki tanıyamamışsın gerçek yüzünü gizlemiş bir noktada.gerçek yüzünü görmüşsün etmişsin ağlamasına takılıyorsun takılma o sen ağlarken yada canını yakarken üzüldümü yada yanında olabildimi özür dileyebildim i hatasını kapatmak için elinden geleni yaptı mı yok.Ama görünen o ki kırsa döksede onun ağlaması senin için hallen değerli.
00 Yorumla
+1 yılO şahıstan tamamen kurtul.Bu şahsın kendi içinde psikolojik sorunları var muhtemelen ve birden ateşlenmiş olabilir.Benim bir akrabamın herkes tarafından takdir edilen eşi ruh hastası çıkmıştı ve üç ay sonra ayrıldılar birde 4yıldır beraberdi bu insanlar.Telefon numaranı değiştir,facebooktan msnden varsa sil.sana ulaşmasını engelle ve kendini toparlamaya çalış.şikayette bulun demeyeceğim bu senin bileceğin bir iş.ağlamalarına kanma.unutma eşine şiddet uygulayan erkeklerde ağlayıp yalvararak eşleriyle barışırlar ve kötü davranışlarını tekrar ederler.Normal bir insan değil o şahıs
00 Yorumla
Hiç bişey bi defayla kalmaz önce bunu iyi düşün. Bu bi ilkse ki ilkmiş; devamı gelecektir.
Ailenle tanıştırdın eğer yanlış kişi olduğunu onlara söylersen mahçup olacaksın tamam ama bi ömür o adamı çekmekten daha kötü değildir eminim. Eşi olmadığın halde bu kadarına cesaret edebilen adam senin aileni hiçe saymış zaten sen hala neyi düşünüyosun? Böyle bi adamla evlenip aileni de kendini de daha fazla değersiz kılmayı mı?
Eğer annen güçlü biriyse annenle paylaşmanı tavsiye ederim. Yok annem bunu kaldıramaz diyosan bi doktora yada polise git.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılbence hemen yat dinlen kafanı toplamaya çalış... Eminim okuyan herkes üzüldü çünkü gerçekten iç acıtan bir durum.. Ama inşallah izlerini yakında sileceksin bana özeldende yazabilirsin bir dost bir kardeş gibi destek olmak isterim sabah dersim var inşallah güzel haberlerini beklerim. Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun çok saol bende uzanır vazıyetteyım şu an cıkıyorum burdan yarın haber vermeye çalışcam iyiyim uyucak gibiyim zaten kolum kalkmıyor sende dinlen tatlı uykular çok saol
- +1 yıl
Tamam inşallah doğru kararlar almışsındır... Kendini üzmemeye çalış diycem ama
+1 yılşok oldum resmen yaa bu bahsettiğin kişi insan mı? senin sevgilinmi? nasıl olabilir böyle iğrenç birşey resmen hayvan gibi davranmış üzme kendini dicem ama nafile of kötü bir durum malesef allah cezasını versin o mahkulatın sinirlerimi bozdu gece gece
09 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılsadece şunu söylm ben daha cok şok oldm
- +1 yıl
elbetteki yaşayan sensin allah vermesin kimsenin başına böyle bişi resmen tecavüz yani bu .. başka bir açıklaması yok bence kesinlikle uzak dur bu adamdan ileride çok daha kötüleri gelebilir başına
Soran+1 yılhayır düşünüyorum o an duygularım onun zevkinden bu kadar aşağılıkmıydı hiçmi üzülmez düşünmez insanın vicdanı ki bu insanı uzun zamandır tanıyorum of yorumldum
- +1 yıl
düşünme bence .. çünkü o an o sadece tek şeye odaklanmış senin ne durumda olduğunun bir önemi yok
Soran+1 yıltamam :(
- +1 yıl
sosyal güvencen varmı?
Soran+1 yılevet var neden ki
- +1 yıl
psikoloğa gitmelisin bence en azından tanımıyorsun ve güvenmen gerekmez birine anlatıcakmı diye... yardımı dokunur
Bu adam kelimenin tam anlamıyla bir ruh hastası, sapık. Cinsel hayatıyla ilgili geçmişinden gördüğü ya da etkilendiği bir şeyler var belli. Bu adamı hemen hayatından çıkarmalısın. İleriye gidip seni tehdit ederse konuyu ailene aç ve gerekirse savcılığa başvurun kesinlikle, bir daha görüşme bile.
01 Yorumla
bunun adı birzck tecavüz sanki ayrıl gtsn bence öyle bi lavukla ne işin olabilrki hangi kız öyle birini ister onn gbi pçler bile senn gbi saf sevgililer bulrken bn 5 senedr yalnzm ona yanıyrm kafanı kullan hiç bişeyden korkma onunla devam etmekten başka
22 Yorumla
Zorla sevişme ve cinsellik bunun adı tecavüz yapman gereken belli şikayetçi olman lazım . Bu tip insanlar böyle şeylerden ceza almadikca daha da cesaretleniyor sen buna sessiz kalırsan yarın öbür gün tanışacağı sevgilisi olmasa bile selam verdiği kıza bile aynısını yapmaya kalkar ve böyle hayvan gibi yaşamaya devam eder. Elbette birgün birisi onu aynı şekilde kullanır ama ondan da şüphen olmasın.
00 YorumlaYa sen bıraksana bu çocuğu! Bundan adam olmaz.. Yıllardır tanıdıgını sanmıssın demekki. Bir insan kendini saklayabilir.. kimisi bunu 10 günde anlar kimisi 10 yılda.. bu adam ruh hastası.. şu an gördüğün tacizden baska bisey degil. karısını dövüp sonra özür dilerim bana yemek yap ama diyen iğrenç bir adamdan farkı yok bunun.. bırak. kendi iyiligin için.
00 Yorumlabuna tecavüz denir korkutarak senle birlikte olmus seni sindirmiş ve bu diger görüşmelerinizde de böyle olucaktır bence psikolojin düzelsin isityorsan kötü olmadan ayrıl derim bu tiplerin sagı solu pek belli olmaz çünki çok damara basmadan ayrılmak lazım...
00 Yorumlaİnan ki okuyunca yüreğim burkuldu.
Eger korkun,
1. Birlikte yattığımızı, beni afişe edicek herkese söyleyecek beni küçük duruma düşürcek.
2. Aileme söyler,kapıma gelir şerefsizlik yapar,
3. Bana kötü davranır, şiddet uygular.
gibi korkuların varsa, bi kaç tavsiyede buluncam. Ama öyle bir korkum yok diyorsan, güle güle demek için daha ne bekliyorsun!110 Yorumla- +1 yıl
bence güle güle denilecek bir durum değil... Adam kızla zorla anal ilişki yaşamış cezasını bulmalı
Soran+1 yılnedir tavsiyelerin yazmamışsın
Soran+1 yılbaşkaları duymasın bide daha fazla böyle bi durum yaşatmasın korkum bu
- +1 yıl
İlişkiye senin odanda, evinde girdiyseniz çarşafı topla. ayrıca o an kullandığın iş çamaşırlarını kullandığın peçete mendil,prezervatif gibi aklına gelen şeyleri steril bir şekilde ayrı ayrı yerlere muhafaza et.
olduğun yere o geldiyse, apt girişi,asonsor,kapı yurt girişlerinde kamera varmı tespit,
olayı an ve an unutmaman ses kaydına veya kagıta tum ayrıntılarıyla yaz. Bunlar ileride problem yaşarsan delil olarak kullancağın meteryaller.
devamını yazıcam ama karaktere yetmiyor.
- +1 yıl
1-2 gün evden okuldan ve gözden uzak ol. kendinden emin telefon aç affet diyemeyeceği bir sebeb bul buraya kadar de. Seni tehdit ederse
senin spermlerinin olduğu çamaşır flan olduğunu söyle, bana tecavuz ettin diye savcılığa gideceğini söyle bunuda harbiden etkili bi şekilde yap tırsmıyacak erkek tanımıyorum.
Soran+1 yılbu dediklerinin hiç biri yok böyle bi imkada yok
- +1 yıl
Benimde hem ablam hem kız kardeşim var. Teline zarar gelsin istemem. Eger durum ileride vahim olursa kardeşine abine güvendiğin birine söylemekten sakın çekinme.
ama ne yaparsan yap tepkisiz kalma, bunu yapan ilerde daha kötüsünü de yapar.
Eger ki gerçekten çok çaresiz kalırsam en son ihtimal, elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.Alah yardımcın olsun...
Soran+1 yılvaybe senin gibi insanlarda varmı çok sağol teşekkür edebiliyorum ancak
+1 yılErkek arkadasım dıyorsun bir de.. Ne kadar özel olursa olsun hayatından cikart..
Sevginle onun duygulari arasında cok fark var.. Boyle kendini ezdirmekten baska birsey olmayacak.. Hayatından çıkartman zorsa yaptığının anlamsız bencilce bir his oldugunu söyle. Dikkatli ol.. Seninle zorla beraber olmuş.03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın umurunda olmadım
- +1 yıl
Erkeğin kendi karısı olsa bile rızası dısında berabe olması tecavüz olarak bakiliyor..
Boyle davranan birinden hicbirsey olmaz.. İyi düşünmen lazım
hemen uzaklaşmalısın bu kişiden daha ne yapmasını bekliyorsun.ufak bir kelimeye karşılık insan bunları yapıyorsa aklı dengesi insanın yerinde değildir.ucuz atlatmışsın .canını da sıkma senin tek suçun yanlış tanımak olmuş bu kişiyi .
09 Yorumla
Soran+1 yılbeni aradı yarın bana hatırlat bilmem kaçta şu işim var bak unutma sakın tamam mı dedi tamam dedim iyi hadi uyu sende oyalanma dedi cici bici konuşuyordu bunu yapınca böyle konuştu bende kırgınlıgımdan tamam tamam tamam demekle yetındım hadi seni seviyorum öpüyorum dedi kapattık kendimi çok garip hissediyorum bi hap falan bulsam uyku ilacı içcm
- +1 yıl
gerçekten sen kendi ağırlığını koymak istemiyorsan onun sna yapacaklarada göz yummuş oluyorsun.Bitecek bitsin Tanrı değil ya korkasın.Yalnız değilsindir herhalde çevrende koruyacak kimse yok mu eğer tek başına üstesinden gelecek türde değilse duyulmasın diyorsan .Bana istedigini yapabilir diyorsan yanlış yapıyorsun bunun farkına var..Birine karşı şiddet kullanmak neyin gösterisi sence ?Yarın yada başka zamanda sana istediğimi yaparım değil mi ?
Soran+1 yılevet ama korkuyorum belkide şuan sağlam düşünemiyorum ama korkmakla beraber aşırı kırgın bitkin hissediyorum yani şaşırdıgım şey onun canımın acımasına üzülmemesi :((
- +1 yıl
bence sen ailenin duymasından korkuyorsun ama korkma... Ailen sen çamura düşsende ordan çıkartır yıkar paklar seni yine bağrına basar
Soran+1 yılege güzeli çok iyi birisin çok teşekkür ederim gerçekten şuan üzülmene dahi üzülüyorum
- +1 yıl
ben iyi biriyim yada kötü biriyim ama en önemlisi duyarlı biriyim ve keşke yakınımda olsan inan elinden tutar direk polise götürür seninle beraber suç duyursunda bulunurdum bu adam insan değil allah öylesinin canını alsın aminnnnnnnnnnnnnnn
Soran+1 yılege güzeli elimi tuttuğunu hissedebiliyorum burda hangi isim oldugumu hangi üye oldugumu bilseydin çok şaşırırdın şu gizli kutucuğuna bi tıklasam site birbirine girer ama inan o eli yüreğimde hissediyorum tamam sen buraları okuma artık ben senin üzülmene şuan dayanamıyorum sebebide çok derin hissetmen daha çok üzülüyorum okuma artık tamam mı ciddiyim başka konulara bak ben çok üzülüyorum senin üzülmene şuan daha kötü olcm bak
- +1 yıl
Canının acımasına üzülmüyor bir tepki vermiyorsa yaşamıyordur herhalde artık gördüklerin karşısında.Yok oluyor demektir sende oluşturmuş olduğu profili kaybediyordur.Bunda kendini hırpalamana ve üzülmene gerek yok senin yapmış olduğun tek kötü eylem duyulmasından dolayı huzursuz hissetmek kendini.kendince haklı olabilirsin ama kendi iyiliğin için önlemini hayatının sınırlarından uzaklaştırarak almalısın bu kişiyi.canını sıkacak biri de değil gibi senin durumun için birşey demiyor bile.
Soran+1 yılbirşey demiyor derken ne dicekki kapa çeneni seni öldürürm mü dicek biliyoki onu ailemle tanıştırmıştım ve biliyoki söylemicem ama bişiler yapıcam onu biliyorum bi şekilde sadece defol git demicem bilmiyorum ama daha ne demesi gerekiyor onu düşünüyorum telefon açıp bana bak beni şu saatte ara şunu hatırlat tamam mı yat uyu oyalanma en sonundada öpüyorumu niye ekliyorsa emirler sert diller veriliyor düz bir ifadeyle değil ama korkutcam mesajla korkutcam sikayet etcem dicem cevabını buraya yazarım
+1 yılsen o kişiye hala erkek arkadaşım diyebiliyorsan bende sana helal derim!..
seni yargılamıyorum ama hala o kişiyle birlikte olman çok saçma ..
bence ayrılıp kendi toplamaya bakmalısın..
bugün bunu senden zorla yapmanı isteyen .. kim bilir yarın neleri zorla yaptırmaya çalışır..
bulunmaz hint kumaşı değil yha canım bence sen onu bırakta kendini toparla
umarım en kısa zaman da toparlarsın kendini..00 Yorumlagönder gitsin sevişmeyi falan geç sana el kaldırması bile yeter bence ve hatta zorla sevişiyo tecavüzden başka bişey degil belki sen seviyosun onu ama öyle olsa bile senin bunu hak etmedigini düşünüyorum bi kadının bunu hak etmedigini düşünüyorum. şunu da söylemek istiyorum ne kadar seversen sev kaç yıllık ilişki olursa olsun ama zorla bi kadına sahip olmak çok kötü bişey iki evli çift bile bunu yapmaz
00 Yorumlabu adam hasta tek kelimeyle...
ailene bile söyleyebilirsin bu adamdan her şeyi beklerim ben tedbir alın...
takıntılı biri ruh hastası..ayrılsan yine takabilir dikkatli ol lütfen ve suç duyurusunda da bulunabilirsin..04 Yorumla
Soran+1 yılokulum var benim ya bide onu düşünüyorum ben dondursam mı dondurmasam mı bilmyrm
Soran+1 yılnasıl neden ki
+1 yılCanım sen ağlama işlerini geç sakın kanma onlar onun timsah gözyaşları şimdi kıçı tutuştu şikayet edersen hapise gireceğini biliyor ... O seni düşünseydi zaten sana o kötülüğü yapmazdı
10 Yorumla
+1 yılPsikopat erkeklerde oluyor böyle
O an kızında cinsel duyguları tavan yapıyor artık senden bunu hep istiyecek
Uzaklasabilirsen uzaklas
Ölmüyorsa araya biraz süre koy00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılAğlama artık olan olmuş ... İlk kez birlikte olmadınız demi? Yoksa ilk mi... Bu çok önemli?
15 Yorumla
Soran+1 yılilk ve bu birliktelik bekareti almadı ters ilişki evet biliyorum yuh dıyorsun içinden ama benim kadar şaşıran yoktur eminim buna en çok ben şaşırıyorum hala yazıyorum ve güçlü olmaya çalışıyorum
- +1 yıl
ya inanmıyorum sana yaaa of ya lütfen susma bu durumu içine atmaaaa ya lütfen diyorum lütfen eğer 18 yaşından küçüksen hemen polis merkezine git 18 den büyüksende git :( bende ağlıyacağım ya bu berbat bişey gerçekten rezalet allah korusun:(
Soran+1 yılAmin tamam üzülmeyin ya ben kimseyi üzmek için yazmadım daha kötü oluyorum
- +1 yıl
ya sen bizim üzülmemizi boşver.. BeN tabiki çok üzüldüm ve içim acıdı senin için.. Allah korusun çok kötü bir durum bak mantıklı düşün şimdi kapat bilgisayarı ve uzan düşün bu adam sana aynı şeyi tekrar yapabilir daha iğrenç şeylerde yapabilir ilerisini düşün :(
- +1 yıl
son bi soru seni sıkmak istemem ama anal ilişki ilk kez mi lütfen samimi cevap ver?
nerden buldun bu nevrotik vakayı. aşağıda yazılanları gördün. iyice sahiplenmiş gibi seni hem de kötü şekilde. peki şimdi sen ne düşünüyorsun.
00 YorumlaGorusme onunla ya ne is sadece kendini dusunen insandan hayir gelmez guzelim sil goz yaslarini sen daha iyi insanlara layiksin kendini kucuk dusurme o mesajida yaz bence..
01 Yorumla
Soran+1 yılyazıcam onu evet :(
Bunlar hep böyledir. Sakın inanıpta affetme. Bugün onu affedersin yarın daha beterini yapar. Yol hala yakın bence. Kurtul ondan. Hatta şikayet etmekten vazgeçme.
00 Yorumlanerden buluyorsunuz böyle ruh hastası erkekleri :S ya hiç mi flört etmedin hiç mi tanımadın da gittin böyle bir öküzü sevdin. Zararın neresinden dönülürse kârdır unutma
11 Yorumla
+1 yılbi de şöyle bir şey ver bu tarz adamlar olay bitip sakinleştikten sonra kuzu gibi olurlar duygusal olurlar acındırma haline girerler kanma sakın.
13 Yorumla
Soran+1 yılkarmakarısık bı laf soyluyor bı canım dıyor anormal bu
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şikayet edicem dedin ama bence şikayet etmeyeceksin ve onu affediceksin şikayet edicek olsan şikayet edicem diye mesaj atmadan evvel gider şikayet ederdin.
00 YorumlaAklın varsa uzak dur hiçmi kendine değerin saygın yok canım bırak gitsin ne hali varsa görsün.
00 YorumlaMake-up seks olayında senkron olamamışsınız gibi geldi bana.
00 Yorumlaayy bırak gözyaşlarına bile inanmıyorum sakın kanma canım benim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı. Evli olmayan insanların her sizi seni seviyorum diye hayatınıza giren insanlara kocanızmış muamelesini gösterirseniz böyle olur.
35 Yorumla- +1 yıl
+1 ve her sevgilim dediğininde evine gitmemek gerek...
Soran+1 yılsaçma kimseye koca muamelesi göstermedim yıllardır beraberim ailemle tanıştı lönk diye gitmedim evine sen bu muameleyi her gelene gösterdiysen orasını bilemem antremanlımısın
+1 yılbu yazdıklarını ve bizlerin cevabını ona okutursan bir etkisi olur mu, yine hayvanlaşır mı ?
08 Yorumla
Soran+1 yılnasıl anlamadım hiçbişey
- +1 yıl
anladığım kadarıyla sen ona bu durumu/rahatsızlığını anlatamamışsın ve hala olayın etkisinde olduğunu erkek arkadaşın bilmiyor, bişey olmaz gönlünü alırım der ama senin isteğin bir daha yapmasındır. tüm bunlara dayanarak, kendisine direk anlatamadığını bizlere anlatmışsın, Ben de diyorum ki ara kendisini linki at ve bu yazılanları okumasını sağla. (benim fikrim bu, diğer arkadaşlar da onaylarsa ne mutlu...
Soran+1 yılbunu nasıl anlamıyor ben ağlaya ağlaya istemiyorum dedim o bunu şaka mı sandı ben bu yazdıklarımızı söylersem ya daha beter olursa o zaman napıyım sen doğru konuşuyorsun ona bi lafım yok ama ben şuan ipteki canbaz gibiyim sağım solum boşluk bunu nasıl anlatıcam size onuda bilmiyorum sizide yoruyorum işin içinden çıkamıyorum :(
- +1 yıl
yormak ne kelime, keşke daha vaslasını yapabilseydim. ortak bir arkadaşınız varsa derdini ona açsan (çok samimi arkadaş ) ama kimse duymasın demişsin bir ihtimal hatırlatmak istedim. Şunu teklif edicem, bilgisayarla ne derece ilgili bilemiyorum, anlaşılır bir yazı, durumu açıklayacak bir şeyler yaz ve kendisine mail at, sen yanında değilken hata yaptığını anlar belki de... offf zor bir durum
Soran+1 yılsanırım yarına kadar hiçbirşey yapmıcam size yazıcam burda düşünmeden yazabiliyorum başka birşey yapmaya gucum yok tamam ya üzülmeyin sorduguma üzüldüm yemin ederim insanların üzüldüğünü görmek şuan beni delirtiyor
- +1 yıl
eşin mi sevgilin mi gecici biri mi ?
Soran+1 yılsevgilim yıllardır ailemle tanıştırdım
Soran+1 yıldaha dogrusu tanıstırmıstım sürekli evlenicez evlenicez işte şu zamanda bu zamanda der ailemde öyle biliyor ya aşırrı sinirli olması haricinde bi problemimiz yoktu bizim ben anlamıyorum
hiçbirşey senden kendinden önemli değil.. çevreyi etrafındakileri düşünerek aleyhine kararlar alma..
00 YorumlaBundan sonra fazla fevri içten bak. Bana kalırsa salla gitsin..
00 Yorumla
+1 yılneden iyi olucağına dair sebep arıyosun kendine gel o kişi resmen tecavüz etmiş sana nasıl hala iyi olabilicek birşey arıyorsun onu hayatından çıkart
00 Yorumlahayvanlık ya sen bu adamı bu olaya kdar tanımadın mı ya geçmiş olsun ne deyım
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır böyle bişey hiç hissetmedim
Soran+1 yılinş teşekkür ederim :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de başıma gelmişti bu..Bişey yapmadım,i sadece unuttum.. ters ilişkiye zorladı.. ben ileri gitmeden sevişmek isterdim halbuki ama olan oldu. onu bir daha da görmedim. korkmadan asla arama beni dedim.
03 Yorumla
Soran+1 yılunuttunmu peki yani sana bağırdımı ne bilim saçını falan çekip adice hareketler yaptımı yoksa sadece sevişme sırasında zorladımı çünkü bana istemiyorum dedikçe otur kalk şöyle yap böyle yap konuşma döverim falan diyordu aslında şuan kendimi nötr hissetmeye başladım bitkin
Soran+1 yılya bide bu psikolojini etkilemedimi yani unutman kolay oldumu nasıl unutmayı başardın şiddet kullandımı eğer anlatmak istemiyorsan zorlamak ıstmyorum ama sorma ihtiacı duydm
- +1 yıl
bunları yapan erkeklere aynısını kendi kız kardeşlerine yaşatmak lazım zorla tecavüz etmiş aslında adın çıkmasa polise şikayet etmen lazım iyi bir dayak hapise girer
sen uzaklaşmazsan yakında bağlayıp tecavüzde eder tavrını koy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir daha görüşme onunla. gerekirse güvediğin birinden yardım iste.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım artık kimseye güvenmiyorum
Savcılığa suç duyurusunda bulun .
18 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar duymasın kimse duymasın bunu yapamam
Soran+1 yılbunu denicem mesaj yazıp söylicem
Soran+1 yılkafamı toplıyım yazcam ne tepkı verdiğğinide yazarım
+1 yılresmen tecavüz etmiş...
16 Yorumla
Soran+1 yılya hayır beni tanıyor bende onu bu kadar degersız baktıgını dusunmedim kıskanclık etti tartıstık sonrada birden bire farklılaştı. Kıskançlık sebebide Ben eğlence yerlerini nerden biliyormuşum ya ömrümde doğru düzgün eğlence yerine gitmedim yerlerini biliyorum bazen önünden geçiyorum insanım baştaki tartışma sebebi bu yani şuan odama kapanmış durumdayım
- +1 yıl
tamamda bağıra bağıra şunu yap bunu yap dedi diyorsun... Zorla sevişti diyosunnn saçımı çekti canım acıdı diyorsun sadizm hoşuna gidiyorsa tamam tecavüz değil okşamış
Soran+1 yılhayır senin dediğinin tersini söylemedim zaten onun yaptıgı saçmalığı anlattım sana o kadar fikrine katılıyorum sadece adını söylemıyorum zorla dıyorum da çok tuhaf davranıyor beni arama uzak dur dersem sanki daha beter olcakmış gibi geliyor
- +1 yıl
bence bi süre sen arama yaptığı hayvanlığı anlasın;)
Soran+1 yılo aradı emirler verdi beni şu saate ara şunu hatırlat vs vs sonrada öpüyorum uyu falan dedi o kırgınlıkta insan tamam tamam tamam diyor başka bişey demiyor
- +1 yıl
ya bişey sordum sana İlk kez mi birlikte oldunuz?
cok ariyormusunuz bu tip kisilikleri :)))
22 Yorumlaharbi ya bu tipleri çok arıyor musunuz?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 317 cevap paylaştı. oha olaya bak
çok aradınmı bu adamı?19 Yorumla
Soran+1 yıluf böyle yazmayın ya benim suçum ne nerden biliyim ben :(
Soran+1 yılhayır olmadı sevişme ötesine geçmedi bu ilk
Soran+1 yıltepki veremedim ki ters ilişki bu bunu nasıl kanıtlarki insan bekareti bozmadı tepki nasıl vericem ki eve bıraktı ailemden kaçtım odama kapandım bir defa aradı defol git diyecek güçte değildim
Soran+1 yılyok eve gelince annem sen üşüdünmü ağladınmı dedi biraz üşüdüm dedim odama gelmeyin dinlencem dedim onlardan kaçıp odama kapandım büyük şehirde oturuyorum sadece bunu yazmak istiyorum annem hala merak ediyor kapıyı çalıyor uyandırmayın diyorum
Soran+1 yılşuan söyleyemiyrm sabaha kadar düşüncem şuan bişi yapamıyrom
ayyyy iğrenç bi durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgeçmiş olsunnn bir daha görüşmee istersennnn
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın mı kocan mı önce buna karar ver:)
02 Yorumla
Soran+1 yılbunu karıcım demesinden dolayı soruyorsan o sadece bir söz onun söylediği o anlık
- +1 yıl
evet o yüzden sordum.
+1 yılkusura bakma ama kafan hiç çalışmıyormuş
00 Yorumlasepetle gitsin o adiyi...
10 Yorumlatecavüze ugramissin normaldir.
00 Yorumlaçüş diyorum ne diyim.
00 Yorumlaseni sex kolesı olarak kullanmıs ıste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru polise git. Rapor al ve savcılığa ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılama kahlo ya ailem duycak ben utanıyorum bu durumdan olmasın böyle :(
- +1 yıl
Ailen duyacak diye korkuyorsun korkma ya korkma ben sana yukarda bir yazı yazdım .. İnan bana ailen sen çamurun içine düşsen bile seni ordan alır temizler paklar yine bağrına basar.. Of gizli kullanıcı zorla diyorsun ve anal ilişki diyorsun ya bu nasıl bir vahşet nasıl bir ruh hastası bu adam allah korusun sana daha neler yapabilir hemen bişeyler yapmalısın
Cevap sahibi+1 yılUtanması gereken biri varsa o da erkek arkadaşın. Sen değilsin. Şu an bunu yaptın yaptın. Bir daha kimseye bunu ispatlayamazsın ve bu erkek başka canları da yakmaya devam eder. Ve bu yarayı ömürboyu taşırsın. Ege güzelinin dediği gibi ailen senin yanında olacaktır. Belki ilk başta kızarlar ama inan ceza alması gerekiyor.
- +1 yıl
Ailene zorla yaptığını söylediğin taktirde kızacakları bişey yok insan olanın başına iş gelir demiş atalarımız boşa dememiş.. Bu allah korusun her genç kızın başına gelebilir. Kahlo doğru söylüyor şuan yaptın yaptın yapmadın iş işten geçer iki gün sonra tektit etmeye başlar tekrar zorla yapar kendine saygını inancını güvencini kaybedersin.. Erkek spermi insan vücudunda belli süre canlılığını koruyor hemen polis merkezine gidip suç duyurusunda bulunursan hastanede yapılan incelemede ortaya çıkac
Soran+1 yılya tamamda ben aileme onu tanıştırmıstım evlencez falan diye şimdi bunu söylicek gücüm yok yarına kadar düşünmem lazım en azından zaten şuan bir iş yapmaya kalksam düşerim o derece kendimi güçsüz hissediyorum aklıma çok başka şeyler geliyor inancım var işte yoksa
- +1 yıl
sayın gizli kullanıcı aileni tanıştırdın evlenicek damat diye. Bu kişi ile ömrünün sonuna kadar mutlu olucağının garantiisni veremiyorsun ki çok tuhafıma gidiyor yanlış anlamayın gizili kullanıcı bir mal almıyoruz ki neticede garantisi olsun garanti sürei ömür boyu yada sınırlıdır diye.Kişinin gerçek yüzünü gördükten sonra anlattıktan sonra ailenin sana sırt çeviriceğini düşünmüyorum.Senin yanında olucaklarının düşüncesindeyim.kendini bu kadar yalnız hissetme onlar senin yanındadır...
harbi odunmuş ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltecavüz etmiş resmen
21 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım