Sevgilimle yaşadığım olayları ilişkimizi anlatıcam sevgilime söylediğim yalanlar akla ihtiyacım var?

Gelecei Allahtan başka kimse bilemez bana bunu hatırlatmayın biliyorum ama olasılıklara göre gördüklerinize göre akıl verirmisiniz. Şuanki sevgilimle ilk başlarda pek iyi anlaşamıyoduk herşeyde kavga çıkartıyodu ilgilenmiyodu gün geçtikçe ilgilenmeye sevmeye başşladı sonra bana yalan söyleme hiçbi zaman dedi ilk olarak biriyle öpüştünmü dedi tamam bunlar basit şeyler ama o çok önem veryodu ben hayır dedim mesajlarımı tesadüfen okudu ve eski sevgilimle öpüştüğümü öğrendi affetti çok sinirlenmesine rağmen biz birbirimize söz verdik ayrılmam felan dedi biz bunla ilişkiye girdik bakireydim bozuldu kan geldi bana çok güvendi ailesiyle tanıstırdı felan herşey çok iyi sonra biriyle seviştinmi daha fazlası oldumu dedi bende hayır dedim yeminler ettim ama daha sonra vicdanım rahat etmedi 6 aydan sonra anlattım ama hepsni değil mesela eski sevgilim göğüslerimi öpmüştü bunu söylemedim sadece dokundu dedim baya bağırdı bana kendine iyi bak yolun açık olsun gibi şeyler söyledi ben dayanamam dedim ağladım telefonda u ağlamama dayanamadı yine affeti * ayrılmamıza ramak kalmıstı 1 ay sonra ben yine daynamadım göğüslerimi öptüğünü eski sevgilimin cinsel organına dokundugumuda söyledim bu sefer ciddi ciddi ayrıldı yemin etti arama beni felan dedi ağlmaktan gözlerim kızardı bu halime dayanamadı barıştık bu çocuk şimdi 9. ayımızdayız eskiden çok daha iyi anlaşıyoruz çok ilgileniyo bana çok güveniyo seviyoda belli ailelerimiz tanıştı çok ciddiyim diyo yeminler ediyo bence seviyo herkes öyle diyo yoksa ailesiyle tanıstırmazdı diye düşünüyorum sadece beni tanıstırmıs simdiye kadar benim hakkımda ne düşünüyo bu çocuk ayrılırsak dayanamam çok korkuyorum ayrılırsak diye artık bakirede değilim beni istemiycek diye depresyona girdim hep bu konuyu düşünüyorum sevgilime konusunu açtgımda saçmalama ben herşeyi unuttum ayrılmak aklımın ucundan geçmiyo diyo ama bilmiyorum :( bana ilgisi hiç değişmedi gün geçtikçe artıyor koruyo tam sahiplenen erkek 8 ay oldu bu yazdıklarımı ona anlttıgımda bir saat ayrılmam çok seviyorum konuşması yapıyor.
Sevgilimle yaşadığım olayları ilişkimizi anlatıcam sevgilime söylediğim yalanlar akla ihtiyacım var?