Dün gece dokuz gibi eve geldim koltukta oturmuş tv izliyordu bende elimi yıkamaya gidicektim yanıma gelip bluzumun ense kısmından kendine çekti nerdeydin l. n or. O dedi şok geçirdim kufur etmeye bir karısına o. p diyo ne diyorsun dedim benden başka kime si. tirdin kendini dedi. Alip yere carpti trl u cikardi fotograf gosterdi alıp duvara carpti tel u ama calistigim magazada musteri ve hani vok iyi biri hep de kendisine bahsettim yani ve hani mağazanın daimi musteri ve herkesle samimi sadece öyle yakınlaşma falan da yok yanımda başka calisan bir kiz vardı niye indirim yapmıyorsun güzel kardeşim diye elime boynuma attı babam ayında ki o fotoğraf n alaka nerden onun tel ba geldi. Çok kotu dövdü bugüne kadar anne babam fiske bile vurmadı. Kemerle dövdü ciğerlerini çıkar gibi tekme attı yumruk tokat atti bay olacak gibiydim sadece çantamı alıp çıkmak istedim kapıyı kilitleyip o adamın altına mi gidiyon diye daha çok dövdü ki artık kan çıkarmaya başlayınca durdu. S. ktir git odana yoksa elimden kaza çıkacak dedi odama kapattım kendimi sonra goruncem le kayinvalide geldi sesler geldi kayın validen bu kan ne bu saç ne dedi oda o pro.. n saçı falan dedi agladi k ayinvalidem tokat atti galiba San sutumu helal etmiyorum baskadinin lafina anlamadan bilmeden karina mi vurdun baban yaşasaydı senden utandırdı dedi sonraoamin kapısına gelip aç kızım falan dedi ama açmadım zaten kendimi zor la yatağa attim su an ise her yerim kan toplamış ve ağrıyı. O da gelip kapıyı çaldı aç yalvaririm av diye hiç bişey demedim açmadım da hic birşey de yemedim sadece onun çantasında birşey vardı oda artık dayanamadigimdan yedim ağlaya ağlaya. Ne yapmalıyım? Odadan çıkıncam âmâ salon kapinin onunde sureli sesi geliyoher yerim hala agriyo uyuyamiuorum bile
Cevabın nedir?
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun öncelikle samimi olarak söylüyorum eğer uzak bir şehirde degilsen şahsi olarak ben eğer uzak san mutlaka bir dost size yardımcı olabilir bunu belirtmek isterim. Bizler insanligimizi kkaybetmicez inşallah. Yalnız değilsin bunu Bilmeni isterim ki eminim benim gibi düşünen bir çok insan evladı çıkacaktır burdan. ikinci olarak verebileceğim tavsiye acil olarak o evi terk etmen. anladığım kadarıyla eşinin annesi olayın gerçekten aslını biliyor ve iyi bir insan onu arayıp gelio seni o evden çıkarmasını iste. en azından sana yardımcı olabilcek kişileri o ev dışında bekle. İkinci anladığım şey ise aranıza birileri nifak sokmaya çalışmış ve basarmista bu kişinin kim olduğunu bulmaya çalış biraz toparlaninca. esinle ilgili duruma hemen karar verme olayı iyice olc hiç tart kizginlikla yapma belli ki esinde fena dolduruşa gelmiş gizli hasimlariniza sevinme fırsatı verme. Yapabileceğimiz bir şey olursa da gerçekten hiç çekinmeden soyle dua etmeyi unutma Allah her daim yanında.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılpolisi ara. olayı anlat. tekrar saldırır korkumdan odamdan çıkamıyorum gelip beni kurtarırmısınız de. kocandan şikayetçi ol.1 gece nezarethanede kalsın düşünecek vakti olsun orada. sende ailene haber ver ve ailenin evine git. bir sürede dönme eve kafanı topla.. tabi olayı hangi boyutlara taşıyacağına sen karar vereceksin. bu benim görüşüm. senin yerinde ben olsam böyle yapardım...
geçmiş olsun üzüldüm senin adına. kendi adımada utandım kocanla aynı cinsiyette olduğumdan...14 Yorumla
Soran+1 yılKardesimi aricam gelip alsin beni
- +1 yıl
kardeşin erkek mi ve kocanla baş edebilir mi? kardeşini görünce tekrar hırçınlaşırsa kocanı yere indirebilecek birisini çağır derim...
Soran+1 yılErkek
- +1 yıl
anladım. kocamla baş edebilir diyorsun. lakin sana şunu diyeyim kardeşini aradığında olaydan bahsetme. rahatsız olduğunu eşinin müsait olmadığını gelemeyeceğini ve bize gelmesi gerektiği gibi bir şeyler uydur. olayı anlatırsan evden size gelene kadar kendini kurar ve geldiği gibi kocana saldırır arbede çıkar. geldiğinde görürse şok olur ve bu şoku kullanarak kavga gürültü çıkmadan evden çıkabilirsin kardeşinide çıkartabilirsin..
+1 yılelbette bir laf var... bekara karı boşamak kolay... diye. büyükler atalar boşa konuşmamış. bazıları atmış tutmuş bol keseden. boşa deyince boşanmıyor işte öyle hemen. çevresel ailesel faktörler var. ha bir de burada kocan kadar suçlu biri daha var, hatta en şerefsizi... fotoğrafı kocana gönderen yaratık. yaratık diyorum çünkü insan olamaz. neden dersen kocan bence bir fotoğrafa tav olacak adam değildir ama tek aptallığı fotoğrafı gönderen namus ve şeref yoksunu yaratık artık nasıl anlattıysa olayı dolduruşa gelmesi. bir de erkek adam karın şöyle böyle yapıyor diye efelenme cahilliği işte... artık durumun neyi gerektiriyorsa onu yap, çevreni maddi durumunu sosyal ortamlarını bilmeden yorum yapamayız, akıl veremeyiz ama mutlaka darp raporu al dursun kenarda. lazım olur sana ve o fotoğrafı göndereni tespit et ve iftira atmaktan dava bile açabilir. maddi manevi tazminat hem de...
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanicam ama ondan tek bir kuruş bile almicam ona kalsin herseyi
Cinsellik konusunda 413 cevap paylaştı. Of ya cok cok uzuldum. Anneni cagirabilir misin? Kayinvalden kapiya gelince annemi cagirin de. Lutfen ailene soyle bebegim git onlarda kal bir sure. O pislik heriften uzak durman lazim. Lutfen ailen gelsin cama cikar bagiririm polisi cagiririm ailem gelecek de onlar gelsin oyle cik odadan.
O p**evenk utancindan ölsün gebersin. Cok uzuldum ya olur mu oyle. Kim yollamis ona o fotoyu acaba... neyse bunlar sonraki mesele. Lutfen kirciceem ailen gelsin ne olacaksa olsun. Bu yaptiklari yanina kalmasin.33 Yorumla
Soran+1 yılAnne babam cok yasli kardesim bakiyo ve aradigim anda aglicam biliyorum onlarada birsey olucak kesn o yuzden viraz sakinlesip onun evdeolmadigi anda kardesimi arayıp gel al beni burdan diyicem
- +1 yıl
Tatlım şu an ananı babanı düşünmen gereken zaman değil. O evde bir dakika daha kalma ara kardeşini kimseye söyleme al beni de madem. Gidince anlatırsın. Hemen hastaneden rapor alman lazım. Acı ve zor bir durum ama darp raporunu al. İstemezsen kullanmazsın ama elinde bulunsun. Lütfen gecikme kırçiçeem. Öyle dayak yedim dediğinde mahkeme seni kaile almaz. Ama raporunu gösterdiğinde ciddiye almak zorunda olacak.
Soran+1 yılAricam
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
49Cevap
Herkes demiş ayrıl bence bir düşün adamcıga hak vermiyorum yaptıgı çok kötü iğrenç bir şey lakin hemen fevri davranıp ayrılma bir iki gün geçsin sakinleşin oturup konuşun böyle birşey yok yanlış anladın gibisinden oda anlarsa hata yaptığını düzelir özürdiler birazda onun çercevesinden bak aynısı onun başına gelse nasıl tepki verirdin taman dövemezdin ama hep şüphe olurdu içinde kesinlikle şiddete karşıyım unutma aile kurmak aile olmak zordur bir sıkıya zorluğa geldim mi ben gidiyorum demek zor gelmeli
10 Yorumla
+1 yılNerelisin bacim İNŞALLAH izmirlisindir gözünü seveyim söyle şu erkek bozuntusunu bütün ofkemi alana kadar doveyim merak etme yolda bir yerde niye bakıyon der yine de doverim L*N O KADAR KISKANIYORSA CALISTIRMIYCAK ÖNÜNDE PENISI VAR DIYE KENDINI PADISAH MI SANIYO P*C :O
10 YorumlaGecmis olsun oncelikle , kocanin yaptigi cokkk buyuk bir hata suphelendin madem takibe al iyice netlestir ogren ondan sonra tepkini koy bence dinirliyfi ustune o olunca hincini senden cikarmis gibi yapabilecegin pekde bir sey yok etraf sakinlessin gozune gozukme az zaman gecsin bir arkin akraban annen varsaa git uzun sure yanlarinda kal falan
02 Yorumla
Soran+1 yılGidicem artık nefret ediyorum. Adam babam yaşında hep kardeşim kızım diye hitap eder herkese ki kaç defa anlattım ona adamı
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. O hayvanla yaşamak zorunda değilsin artık o evilikte ne saygı nede güven kalmış.. Boşanacaksın.
160 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVucudunda izler varken derhal git sikayetci ol sonra da bosa onu ! Asla affedip dönme. Yine döver. Gecmis olsun col uzuldum bir kadin olarak kendimi senin yerinde hissetim. Ne yap ne et, sikayetci il lutfen. Ondanda ayril derhal. Gucu sana mi yetmis. Kendine gel derhal ve sikayetci il. Sonra taşın yeni bir hayat kur kendine. Kim ne der deme kaç.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarar vermeden önce git biraz kafanı dinle tek başına ne ailenin nede birnin yanına işinden izin al kimseyle 1-2 gün görüşme herşeyi koy önüne düşün 2 seçimin var ya kocaö beni çok kıskanıyor böyle bileye tahamülü yok diyip siğneye çekeceksin ya da elaleme güveni beni dinlemeden dövüyorsa ki bence insan seviyorsa dövmez en azından böyle dövmez gidip darp raporu alıp boşanacaksın
00 YorumlaKeşke elini atmasaydı o adam ya fotoyu kim çekti ki kocana atmış. Ayrıca elleri kırılsın o nasıl dövmek öyle hadi bir sinir ani itilir laf söylenir de kemerle dövmek allah kahretsin
14 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi geçtim onca kufur hakaret adam babam arasında v tüm işçilere karşı öyle ve babam yaşında zaten ona da anlattım adamı kaç kere
Soran+1 yılBende bilmiyorum
+1 yılBence evi terk et ailenin yanına git. Ailenin yanına gittiğinde senden özür dilerse ve seviyosan affet ama bence ilk önce seni dövdüğüne pişman olmalı. Gitmezsen sana fazla şiddet uygular.
02 Yorumla- +1 yıl
Barıştığınız halde sonradan aynı sorunlar olursa bu sefer tek çare boşanmak.
Soran+1 yılArtık nefret ediyorum
+1 yılSakın cocuk yapma
Cocugun olursa elin kolun baglanir
Tartismalar vs olur evlilikte ama bunu savunacak bir tarafı yok haramzade cocugunun..
Direk ayril.10 YorumlaCinsellik konusunda 678 cevap paylaştı. bence acıl boşan bu hayvan demıyorum hayvan bıle bundan ustun ınan bana eger afferdersen bu alışkanlık yapar eger cocugunda yoksa bu adama hıc acıma bence
01 Yorumla
+1 yılOha benim eşim görünümlü p•zevenk bana öyle yapsa babam yaşatmaz o saniye de o ölüdür. Kadın aldatsa da dövülmez. Adam olun az ul•n #kadınaşiddettehayır!
00 YorumlaBoşan. adam değil o.
Durum anlattığın gibiyse tabi,
Ama konu her ne olursa olsun kadın şiddeti haketmez. bu böyledir10 Yorumla
+1 yılŞerefsiz resmen ya madem ağırına gidiyor calistirmasin eşini nefissiz vicdansız ya ALLAH kkorkusundan yoksun pislik!!! Bu saatten sonra yara almış bir ruhla olayı unutamazsin ki her baktığında o an gelir aklına boşanmak en hayırlısı
00 Yorumla
+1 yıldurumuna çok üzüldüm fakat burada elimizden hiç bir şey gelmez bence mantıklı düşünüp doğru kararı vermek gerekir.
boşanmayı düşünüyorsan durma ayrıl Ailenden destek al onlar sana yardım edeceklerdir.
Memleket neresi ve yaş kaç?00 Yorumla
+1 yıldoktordan darp raporu al. polise şikayet et ve hemen bir boşanma davası aç. senin ölüm haberini almak istemiyoruz burada. bunları yaparsan alabiliriz ama.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOffffff çok kötü bir durum. bu kolay kplay affedilmez
seviyormusun04 Yorumla
Soran+1 yılArtık degil
- +1 yıl
Hayata devam etmek için ona ihtiyacın olup olmadığını önce düşün derim.
Sıcağı sıcağına karar verme. Önce düşün ve oyke katar ver. Kocan böyle biri miydi yoksa birkez mi oldu
Soran+1 yılHayir değildi tv izlerken insan nasıl sevdiğine el kaldırır falan derdi. Ama bosanicam böyle birine ihtiyacım yok benim
- +1 yıl
Bu kadar dan sonra gayet normal
bir kez yapan birkez daha yapabilir
O zaman hastaneye git rapor al ve kendini tedavı erttir
ayril ya da hayir diye cevap verilcek bir soru değil evlilikler kolay olmuyor kimse de ayni esle evlilik devamnetsin aileler uzilmesin duye omur boyi izdirap cekmeye mecnir değil zaman kosul neyi gerektiriyorsa o yapilmali
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUlen ne şerefsizler var şu dünya da. Allah yardımcın olsun zor bir durum.
10 Yorumla
+1 yılDayağa kesinlikle karşıyım ama hem karınız bu sitede takılacak hem müşterinin boynuna omzuna el kol atacak erkekler hanginiz normal karşılar bunu dövme olmasa da aranız açılır yani, kızım sen ilk önce kendi hareketlerine dikkat etmelisin
00 Yorumla
+1 yılannen baban yok mu senin ya da abin kuzenin vesaire
04 Yorumla
Soran+1 yılKardesmi aricam bugun anne babam yasli kardesimin yaninda kaliyor zaten
- +1 yıl
bence de ara kardeşini gelsin alsın seni sonra direk hastaneye git darp raporu al ardından direk mahkeme hiç bekleme bence
Soran+1 yılAradım ama ne olur olmaz yanına (amca oglum) var oda gelsin dedim çünkü bu adam beni dovduyse Onu öldürebilir en azından iki kişi olduğunu görse çekinip karışmaz belki
- +1 yıl
kesinlikle en doğrusu
Cinsellik konusunda 424 cevap paylaştı. Küfretmicemm.. Küfretmicemmmmm zor tutuyorum kendimi erkek ya kendi eziyo seni l*n Allah belalarini versin böyle... .. ... Pislikler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis çağır darp raporu için hastaneye götürsünler şikayetçi olmayacaksan bile kesinlikle darp raporu al kayıtlara geçsin ileride ihtiyacın olacak çünki
00 Yorumla
+1 yılkardeşim soru bir yıl önce sorulmuş ama bana yazar mısın son durumu
00 Yorumla
+1 yılBunlar oluyor ve sen oturmuş KS de anlatiyomusun? Troll
01 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi inanmak zorunda degilsn ikincisi kimse boyle bir sey i yalani soylemez ucuncusu dun gece diyorum anne babam burada degil konusamiyorum bile zaten konussam sesinden anlar bir sey olduğunu mutlaka. Yani hemen gelip burada yazmadım kimseye anlatamadim ve dört duvar arkasındayım başına gelmediği için anlamiyorsun
Neden böyle bir karaktersizle evlendinki? Boşanma davası aç ve tazminat iste !
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle değildi kufur ettiğini bil duymadm
Soran+1 yılHayir sigarası bile yok
+1 yılİlk kez mi oldu bu? İlk kez olduysa boşver biraz ders verirsin geçer de sürekli böyleyse boşan.
06 Yorumla
Soran+1 yılIlk jez oldu sas falan vevermicem
- +1 yıl
Ne kadardır evlisiniz
Soran+1 yılBir yil
- +1 yıl
Hmm kocanı seviyor musun
Soran+1 yılArtık degil
- +1 yıl
Boşan dicem de bekara eş boşamak kolay :/
Kocan çok kiskanc ya bir daha suphelendirmeyeceksin ya da çalışmayacan kocan hep seni evde güvende bilecek ya da bosayacan
04 Yorumla
Soran+1 yılBosaicam
Soran+1 yılÇocuk yok iyikide yok
+1 yılKadına şiddete hayır, gerek sözlü gerekse fiziksel olarak hiç bir kadına baskı kurulamaz!
Gerekli mercilere şikayet et sürünsün.00 Yorumladövmesi çok yanlış. keşke sende ona elini atmasına müsade etmeseydin. ama kocan çok yanlış yapmış çok...
00 YorumlaHiç kimseye bir zorundaligin yok o evde kalma bir süre daha sonrasını düşünürsün inşaallah her şey hayrina olur
00 Yorumla
+1 yılBir kadın kocası gelmeden evinde olmalı yemeği hazır olmalı.
08 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni ıslah etsn
- +1 yıl
Hadi ablacım bak işine gücüne sen olayın ciddiyetini kavrayamamışsın
- +1 yıl
sen olayı kavrada ben iğrenç olayım, problem değil.
- +1 yıl
Geri kafali misin arkadasim sen nasıl dusunuyorsan öyle biriyle ol kimseye karisamazsin ayrıca karisini evde isteyen erkeklerle muhatap olmasini istemeyen p**evenk calistirmayacak o zaman en azından erkegin olabilecegi bir yerde !
- +1 yıl
adamsin knk katiliyorum kadin dedigin erkegine hizmet eder
- +1 yıl
zoruna mı gitti @yanlız1adam?
- +1 yıl
Seninkide bir evlilik hikayesi, aşapıdaki linkte bahsi geçen de bir evlilik hikayesi hemde çocuklarının gözünden.
Aradaki farkı anlayabileceğini sanmıyorum ama işte "bir umut" yinede paylaşıyorum.
Kızmana gerek yok herkes hata yapabilir.
https://eksisozluk.com/entry/54569000
+1 yılüzücü bir durum bence o fotoyu kendi mi çekmiş acaba başkası mı vermiş... durumu polise aktar en doğrusu bu. ama gerçi ülkemizde kadınlara pek değer verilmiyor nedense. Allah yardımcın olsun kardeşim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok uzuldum Allah yardimcin olsun okurkene ben kötü oldum
şu an neyapmayi dusunuyosun bosanmayi falan dusunuyor musun00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun 😔 yaptirma bunlari kendine. Ayril öyle bir hayvandan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru niye cinsel yasamda paylaşılıyor anlamış değilim
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok yardımcı olan oldu diye ki olmuyormus
Cevap sahibi+1 yılAbla Allah Aşkına yapmayın boyle şeyler illaki evden dışarıya çıkacaksın polise git
buraya yazacak vaktin var ama bir polisi araamıyorsun dimi
Böle tiplerin gücü anca kadınlara yeter zaten mk korkak p**evenkler
00 YorumlaAllah yardımcın olsun , gerçekten üzücü bir olay.
00 Yorumla:S:S:S Çok üzüldüm l*n böyle erkek olmasın ya !!'!! Allah nasip etmesin böyle birşeyi :S:S
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGozlerim doldu. Yazarken nasi telasla yazdiysan o ani yasadim sanki. Allah yardimci olsun baska bisey diyemiyorum.
10 Yorumla
+1 yılAile, Kadın ve Sosyal Politikalar bakanlığı : ALO 183
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılo özür diler sarılır felan unutursun, tüm kadınlar böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılA sad addaafgafagagga bide buna ciddi ciddi cevap verenler var ya çılıdırıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMahmekeye git dava aç böyle koca olmaz allah belasini verain or. ospu coc. ugu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktordan darp raporu al kocanı mahkemeye ver aklı başına gelir küfür etmicem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir tiple yaşamayı düşün müyorsun sanırım bundan sonra?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
boşan gitsin terbiyesizden ama olayı kanıtla anlattığın polis kaydına geçsin en azıdan.
+1 yılyarin gel samanyolu tv de işe başla
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVe sen hala o adamla mısın?
00 Yorumla
+1 yılbosan serefsizden baska secenek mi var
00 YorumlaHastaneye git darp raporu al ilerde lazım olucak
20 Yorumla
+1 yılYarın ilk iş ailenin yanına gitmek
01 Yorumla- +1 yıl
darp raporu al hatta dursun şikayet etmek istersen ki etmelisin.
+1 yılNe yaptın sonuç ne üzerinden 10 saat geçmiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılHala oradayım oda arada bir gelip sesleniyo
- +1 yıl
Aç susuz
Soran+1 yılHayir onun çantasından birşeyler alıp yedim mecburen
- +1 yıl
Büyük hata yapmış erkek adam kadına el kaldırmaz kıyamaz
+1 yılBöyle dövme şeklimi var
02 Yorumla
Soran+1 yılDemekki varmış
- +1 yıl
Git polise şikayet et ibnenin cocugunu
+1 yılBu nasil bir insanliktir ya !
00 Yorumla
+1 yılDirek git darp raporu al sonra mahkemeye.
00 YorumlaEvden kaçmaya bak babanın kendi ailenin evine git.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne babam erek kardesimin yaninda yaslilar zaten vebaşka şehirde. eğer ararsam ki konuştuğum anda aglicam biliyorum ve onlara birsey olacak diye korkuyorum biraz sakinlesip erkek kardeşimi aricam
kapıyı kıtle uyu yarın da aılenın yanına gıt
00 YorumlaGecmiş olsun polise gidin :(
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu senaryo film olursa tutar gibi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılIğrenç bir insansin
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler
Mutlu olacagın şeyleri yap
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılkarışık bir durum sizinki geçmiş olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026