Kocam öldüresiye dovdu?

Dün gece dokuz gibi eve geldim koltukta oturmuş tv izliyordu bende elimi yıkamaya gidicektim yanıma gelip bluzumun ense kısmından kendine çekti nerdeydin l. n or. O dedi şok geçirdim kufur etmeye bir karısına o. p diyo ne diyorsun dedim benden başka kime si. tirdin kendini dedi. Alip yere carpti trl u cikardi fotograf gosterdi alıp duvara carpti tel u ama calistigim magazada musteri ve hani vok iyi biri hep de kendisine bahsettim yani ve hani mağazanın daimi musteri ve herkesle samimi sadece öyle yakınlaşma falan da yok yanımda başka calisan bir kiz vardı niye indirim yapmıyorsun güzel kardeşim diye elime boynuma attı babam ayında ki o fotoğraf n alaka nerden onun tel ba geldi. Çok kotu dövdü bugüne kadar anne babam fiske bile vurmadı. Kemerle dövdü ciğerlerini çıkar gibi tekme attı yumruk tokat atti bay olacak gibiydim sadece çantamı alıp çıkmak istedim kapıyı kilitleyip o adamın altına mi gidiyon diye daha çok dövdü ki artık kan çıkarmaya başlayınca durdu. S. ktir git odana yoksa elimden kaza çıkacak dedi odama kapattım kendimi sonra goruncem le kayinvalide geldi sesler geldi kayın validen bu kan ne bu saç ne dedi oda o pro.. n saçı falan dedi agladi k ayinvalidem tokat atti galiba San sutumu helal etmiyorum baskadinin lafina anlamadan bilmeden karina mi vurdun baban yaşasaydı senden utandırdı dedi sonraoamin kapısına gelip aç kızım falan dedi ama açmadım zaten kendimi zor la yatağa attim su an ise her yerim kan toplamış ve ağrıyı. O da gelip kapıyı çaldı aç yalvaririm av diye hiç bişey demedim açmadım da hic birşey de yemedim sadece onun çantasında birşey vardı oda artık dayanamadigimdan yedim ağlaya ağlaya. Ne yapmalıyım? Odadan çıkıncam âmâ salon kapinin onunde sureli sesi geliyoher yerim hala agriyo uyuyamiuorum bile
Kocam öldüresiye dovdu?