Biri var diyelim, bakire. emin olduk diyelim. peki ya bu işin b.. k yolu nasıl olcak?
yemiş mi yememiş mi nasıl belli olur
dışardan?
yemiş mi yememiş mi nasıl belli olur
dışardan?
Mangalda kül bırakmamak sözünü biliyorsunuzdur? Bu tabirin ilk çıkışı bildiğim kadarıyla şu şekildeymiş:
yeni içeri ocağına yeni asker alırlarken, erkek erkeğe ilişkiye girmiş mi diye kontrol ederlermiş.
sıcak mangala doğru domaltıp ossuruğu gelince salsın diye beklerlermiş
eğer ossuruk mangaldaki bütün külleri kaldırıyorsa daha önce arkadan yediği kanısına varılırmış :)
hikaye bir yana.. sen girdiğinde arkadan tık demiyorsa almıştır daha önce. bak arka deliğine geniş mi çatlaklar var mı çok meraklıysan
dar ve sımsıkıysa yapmamıştır.
çokpisherifsin abi tamam dediğini uygularım.
Onun için hep diyorum, bekaret çok önemli bir şey değil. Önemli olan ruhu kirli olmasın. Ben orspu tanıyorum, arkadan yap aşkım kendimi evleneceğim adama saklıyorum diyen...
İşte mesele orda abi, önünü kocasına saklayıp, arkasını müzayedeye açan insanlara denk gelmiyelim.
Arkası, deliği geniş bir bayan sevişme anında belli olur. köpek pozisyonunda yaparken, deliği açılacak gibi oluyorsa, anla ki yemiş. her zaman sımsıkıysa sorun yoktur. önden yaparken arkada açılmaya başlar, yapanların..
Evet o zaman içe doğru yumuk olucak, sımsıkı.
sEN işi çözdün :D
Evett bence bu iş tamamdır, artık hangisinin yemiş yememiş
sıfır km olduğunu anlarım :D
Çoğu kızlar anala karşıdır mesela ben evlensem bile denemicem derim surekli. Benim kadar karsı oldugundan sözlerinden anlarsın heralde
Önceden yapmış, sonradan karşı olmak biraz ilginç olur.
yapmadım, dese.. daha önceden kesinlikle yapmamış olması nasıl anlaşılır.
güven nasıl olur. evet yapmamış demek sonucuna nasıl varılır. gözlem yaparak.
Valla karşındakine güvennekten baska çaren yok bu konuda. Bu kadar şüpheli olma anal seks kızların ihtiyacı degildir. Bizde istek önden gelir yani :)
İşte önü korudum, ama arkadan yaptım yinede zevk aldım ayaklarına yatmak olur diye..
Arkadan zevk alınmaz
nasıl alınmaz yapanlar alıyor ama. ayrıca, evlilikte belli olmaz diye önü koruyup arkadan yapıyorlarmış.
Ben yapmam valla.
tercih meselesi. işte, öyle ufak bişise zaten olmaz, kocamanlardan korkacaksın derler.
Benim popom büyük duruyor ama hic yapmadım. Ne sacmalıyon sen
yav bazıları işte diyor büyütmek istiyorum filan ya elletiyorlar ya da yaptırıyorlar ordan büyüyor gelişiyormuş hızlıca.
Benim doğustan büyük ama kimse dokunmadı
dokunmak mı? yoksa yapmak mı?
hiçmi dokunulmadı.
Hic dokunulmadım tabiki. Ben tamamen bakireyim. Hic öpüsmedim bile :( ama istiyorum tabi.
yav işte isteme heralde önün verdiği bir haz, ama bu arka işi moral bozucu
yapmam yapamam diyenden korkucan sevdiğinin heyecanına yenilir yapar.
Valla analı kocam bile isteyemiyicek hemen reddedicem cok karşıyım. Mesele önümü dizginlemek bakire kalmak çok zor :(
yapmam deme bu kadar emin olma , o an heyecana yenilip yapabilrsn.
Ben eminim neyse iyi geceler
işte hep kuşku canım ya, elde değil. anla.
Senin neden bu kadar kuşkulu olduğunu biliyorum. Bakir değilsin hatta birçok kızla anal yaptın. Evlenirken tamamen bakire istiyorsun ama bekleme bosuna. Herkesin hak ettigi çıkıcak karşısına. Bende tamamen bakireyim mesela bakir iatiyorum evlenirken. Çünkü benim hak ettigim bakir !
aslaaa hiç yaşamadım daha ön sevişme oldu sadece orall bile olmadı emin ol.
cok hassasım ben bakiir gidicem, oda öyle gelsin istiyorm.
birbirimizin olallm.
Ciddi misin
yemin ederim.
Peki sen bakirligini nasıl ispat ediceksin. Evlenicegin kızın sana inanması güvenmesi lazım. Aynı şekilde seninde ona. Karşılıklı güvenin olmadığı iliskide mutsuzluk vardıe. Demek istedigim bu
haklısın, nasılki onun arkadan yapmışlığı ispatlanamassa benimde bir yerlere girmediğim ispatlanamaz işte ben burada karşılıklı konusup tam emin olmak icin elimden geleni yapıyorm. yeterki oda en net ve sadık olsun.
Dürüstlük güvenilirlik çok önemli yaa. Nasıl önü bakire ama arkadan yapan ikiyüzlü kızlar varsa, her önüne gelen kızla yatıp sonrada evlenirken bakire isterim diye tutturan ikiyüzlü erkekler var. Allah onlardan korusun bizi
Evet anlatmak istediğimde o işte, önünü evlendiğinde kocasına saklayan ama arkadan yemediği kalmayan biri olsun istemiyorum.
Aynen
Sen neden gizlisin peki.
Sen neden gizliysen ondan
ben bu konuyu açıktan yazamadım ondan :)) çıksana gizlden 2dk
Ben çıkamam valla. Ayrıca mslascak birini aramıyorum benden bisey bekleme
ille bişi değil sadece bu konuda detayy yazışma maansında dedim.
? ee neden cıkmıyon.
korktun heralde ya :D
Bazı kızlar analdan zevk alır diye duymuştum
Kizlarin ihtiyaci degil ama erkekleri eldet tutmak icin apiyorlar
Cevap
10Cevap
sen konuyu bu tür ifadelerle "bok yolu vs" sordugun sürece seni her kadın kandırabilir bence. Once konuya yetişkin acıdan bakarsak, anal seks dersek (Arkadan yemiş mi demek yerine) vs. bu bizim bir duruşumuzu, olgunlugumuzu ifade eder, ve olgun saygılı bir erkege de bir kız guvenir, güvenince de ne yasadıysa güvenerek soyler saklamadan. Saygılı bir erkege rastlamazsa da , güvenmez, ve güvenmedigi adama da herseyini soylemez diye düsünyüorum nacizane.
Bile bile öyle sordum patron, çünki biri yapmışsa ya da yapmamışsa, bunun argoca ya da düzenli bir dil ile peşine düşmenin bir faydası olmayacağı görüşündeyim.
yemiş mi yememiş mi, argoca bir ifade evet ama kesin bir dil ile soruş tarzıdır bu. bunda bir yanlışlık göremiyorum.
yanlıs demedim. sana dair bir sey soylemedim. guven dolu bir ilişkiniz olursa, saygı olursa gizlemez boyle birseyi. ve erkek de boyle bir süpheye düsmez
Abi devir kötü, iyi dil ile yaklaşım, ya da şiddet ile yaklaşım artık farketmiyor.
güveni suistimal edebilirliği yüksek bir şekildeyiz.. diyebilirsin madem öyle ne işin olur öyle olacak biriyle, işte bilemiyorsun. bana ben yapmadım dese, ilerde bunun olduğunun farkına varırsam
çok kötü olur.
emin ol bir kadının soylemedigi bir sürü seyle karsılasacaksin ileride...:)
anal seksi soylemis olsa bile baska bir sey soylememis olacak
sonra ileride agzından kacıracak ya da bir sekilde ogrenceksin ve ona sordugunda: "aa cok onemsememistim, unutmustum soylemeyi falan" diyecek:))) alış bu kadın gercegine:)))) Senin onemsediklerinle onların anımsadıkları hep aynı olmuyor.. fakrlıyız kadınla erkek
Onu anlayacak adamın alnını karışlarım.. Belki bir gastrolog veya genel cerrah çok sıkı muayene sonucu anlayabilir..
Al bendende okadar kimse anlayamaz
Ama rahat alan cok yapmistir algisi cok dogru yanlis bilmem
Inan onu bende bilmiyorum sevgilim vardi ilki bendim sevisirken eliyle gtne soktu hic acimadigi birde zevkten inledi kimi diyor isteyerek verdigi icin acisada sana belli etmedi kimisi diyor 10 .15 defa yemese oyle rahat alamaz bende ayrildim
Ortaokullar da devam ediyor mu ya "gotu buyuk kesin yemistir" muhabbeti?
2 üniv bitirdim ağbi, bu konuda malım
kusura bakma.
sürekli anal seks yapmıyosa veya çok yakın zamanda yapmamışsa anlayamazsın
Başka yolu yok demek.
Sorarak. Gozlerinden belli olur yalan ya da olmadigi.
Beden dili tecrüben sıfır.
Tamam
Pardon Tecrübem Olacaktı.
O zaman isin zor yani ne diyim oyle acip bakmakla kolay kolay anlasilmaz. Anus vucudumuzun cok esnek bir bölumu. En iyisi karsindakine guvenmek.
Kontrol ettir güvememiyosan
gel oranı kontrol ettirelim diyemez insan dimi.
ön sağlam, orada anlaştık ve kesin diyelim
arkadan nasıl emin olcaz
görüntü belli olmazmı.
Tabiki belli olmaz öyle
yürüyüş, büyüklük , eğrilik filan?
Yo yo hayır asla öyle şeylerle anlaşılmaz hataya düşersin
Bence en iyisi oradan yaparak öğren ilkinde bagirrinis ama bu belkide acıyo seven biridir o zaman zevk alır bağırmaz belli olmaz yani
bilmemki, gerçi devamlı yapıyorsa , acımaz dediğin gibi rahatlıkla alabilir.
ben ordan istemem diyorrr.
O zaman güven istemiyorsa acır diye kprkuyodur zaten daha önce yapmiyan istemez
şüpheleniyor insan işte baya büyük ve irii.
Saçmalama benim ablam erkeklerle işi olmayan biri onunkide büyük ve iri... Böyle şeye dayanarak diyemezsin cok ironik
ama erkekler arasında bazen oluyor işte şuna bak yürüyüşe nasıl sallıyor
yemiş kesin, yiye yiye nasıl olmuş diye laflar geçiyor.
Onlar hurafe ne derler hani gece sakız cigneme ölü eti çignersin gibi bişey bu da
yok ya :)) ama bazılarına bakıyosun cok iri ve aşırı sallanıyor gelde yemediğine inan.
bazılarıda iri dolgun ama normal gibi, sanki el değmemiş.
Sen böyle devam et ya... Ne kadar ön yargılısınız
ya önyargı değil, yanlış anlaama ama işte kuşku teretttür v. s
sen nasıl bakıyosn bu konuya.
görüntü ile belli olmassa nasıl olur.
Asla belli olmaz ki hep yanlış tahmin olur bu söylediklerimizle sen ya tamamen güven ya da unut
direkte soramam ki karşımdakine.. of ya çıkmazz bir durum. desene.
Ablamın poposu büyük mesela ve eğri ama bunlarla asla alakası yok
işte insan alakası yok diyemiyor, ve acaabalar geliyor akla. hiç olmassa önden yapılmışsa kan gelmiyor
arkada oda yok.
Off sen bu kafanla paranoklanla biriyle ciddi düşğnme Allah aşkuna
kızma lütfen ya, benim beraber olmak istediğim önde arkada el değmemiş olmalı bu konuda baya hassasım hak ver bana.
Hayır sen cok paranoyaksın
bilmiyorum erkek olsan anlardın ben temiz olsun isterim. eğer istiyosa benle yapsın yok demem ama benden öncesi el vurmamalı.
O zaman bir yolunu bul ben oldam doktors götürürdüm
nasıl götürmeli akıl ver. detaylı.
? yok mu detay.
Nerede nasıl kontrol ettirecem
Valla aynı evde olduğumuzdan kıza bazen analdan 2-3 kez yapıp boşaldığım oluyor. 2yıldır beraberiz ben bile anlamıyorum. Takma bu kadar anal yapan kızın değerini bil.
bence bu gibi sorular yasaklanmalı...
Teşekkürler.
Anlaşılır dikkatli bakarsan
Bakınca anlaşılır.
Nasıl bakınca :((
Anlıyamadım ama neyse.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar