25 yaşındayım bakireyim. Cinsel ilişkiyi çok merak ediyorum ama kızlık kavramına önem verilir bizde bu yüzden evlilik dışı bir ilişki yaşamak istemiyorum. Hayatımda da hiç kimse yok. Evlenene kadar ne yapacağım ben. 😔
Cevabın nedir?
+1 yılÖnemli olan isteyip istememen. hayatında biri olsa ve ciddi olsa istermiydin cinsellik yasamak? Nasıl bir duygu kısmına gelince tarif edilemeyecek kadar güzel uçmak kadar mükemmel. ve bunu insan yasamali yani insaniz biz anatomimizde var bu. biz bile bu şekilde dünyaya geldik. kültür gelenek cevre etkisi buna engel olmamalı yasamalisin dünyaya bir daha gelmiceksin.25 yasindasin ve bu yasada bir daha gelmiceksin. her yasin ayrı güzelliği vardır insan zamanında yasamalı herşeyi sen şu an çok geç kalmissin ömrünün yarısı gitti düşün.
610 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama böyle düşünen erkek sayısı yok denilecek kadar az günümüzde. Hemen kötü gözle bakılıp adını çıkarırlar o yüzden evlenmek istiyorum ama aksi gibi erkeklerden yana yüzüm gülmüyor ne yazık ki! 😔
- +1 yıl
İnsanin bedeni değil karakteri kişiliği ruhu sağlam olsun önemli olan bu. gerisi ihtiyaçtır kız erkek ayrım olmaz ikiside insan ve değer ayrımı olamaz insani değerlerimiz önemli bizim gerisi bos. artik bir çok erkeğin boyle düşündüğünü biliyorum dusunmeyenler ise hala gözünü açmamış gerçekleri göremeyen dar dusuncelerdir
Soran+1 yılBen hiç senin gibi düşünenine denk gelmedim böyle söyleyen birine bile sorsan içten içe kendiside temiz bir kızla evlenmek ister buna defalarca Şahit oldum diyebilirim.
- +1 yıl
Bende defalarca benim dediğime şahit oldum. insan ilişkiye girince kirlenmiyor arkadaş artik görelim bunları lütfen ya. bir kıza ne kadar temiz ki diyen erkek önce kendini sorgulasin ben ne kadar temizim diye.. Haksizmiyim ya
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle ben toplum olarak bu ön yargılarımız ortadan kalksın istiyorum. Bu yüzden gelişemiyoruz aksine daha çok geriliyoruz.
- +1 yıl
Ozaman on yargılardan kurtulup hem toplumun dar görüşünü degistrmeliyiz hemde güzellikleri yeri ve zamanında yazımızda yasamaliyiz. bir kız bir erkekle birlikte oluyorsa bu onun özgür iradesi onun görüşü onun kararı bizde saygı duymak düşer. haa her gün biriyle yatanada kasar derler bu da dogrudur
Soran+1 yılDemek istediğim bu iste. Ben bir kere evlilik dışı böyle bir şey yaşarsam arkasını alamam ve pişmanlığını yaşarım.
- +1 yıl
Her gün biriyle değilde süreklilik göster sabit bir sevgilin olsun onunla yap bunu
En İyi Cevaplar
+1 yılTadını alınca bırakamayacaksın ama sevdiğin insanla olursa 5 le çarp
44 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim bile yok ki 😔
- +1 yıl
tanış o zaman birileriyle
Soran+1 yılÖyle oluyor ama evlilik düşünen erkek nadir bulunuyor. Herkes gündelik ilişki peşinde.
- +1 yıl
en mantıklısını düşünüyorsun kirlenmiş hissedersin kendini
Sana şunu söyleyeyim dünyanın en değişik ve bağımlılık yapan duygusuymuş. Hayır değil saniyeler süren bir zevk ve öncesinde şeytani bir şekilde uyarılış.
Aseksüelim bu arada.40 Yorumla
bizdensin kenks bekliyoruz bu gidişile kızkurusu kalcez :)
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen banada öyle geliyor ☺️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
+1 yılbir girsen sürekli istersin.
Mesela senin o elinle yaptığın gibi asla olmaz başkasının seni okşayarak öperek konuşarak koklayarak ıslatıp zevke getirmesi var. Eğerki partnerin iyiyse sexin tadını hiçbirswyde bulam az sın siz kadınlar biz erkeklerden daha cok zevk alırsınız o kasar ki göz bebekleriniz geriye kayar ne konuştu g unuzu bilmez Hale gelirsiniz ama bian önce evlen ve bu zevkin sahibi ol56 Yorumla
Soran+1 yılBu yazıdan sonra içimdeki istek bin kat daha arttı diyebilirim. 😃
- +1 yıl
Dahada ballı yazardım bilseydim
ama insanın helaline kendini saklaması kadar güzel bişey yok bu kadın erkek fark etmez
Soran+1 yılBak sonuç yine aynı Kapıya evliliğe çıkıyor ☺️
- +1 yıl
Evlen o zaman
Soran+1 yılEvlenilecek adam olsa bir dakika durmam ki ☺️
- +1 yıl
Ben de öyle diyom ve 30 oldum
+1 yılİlk öncelikle, bu işte duygu diye bir şey olmaması gerekiyor, yani merak edebileceğin bu işe ileride duygularınla yaklaşırsan bu ne kötü duyguymuş dersin ama çokta zevk alacağına emin olabilirsin.
İkincisi durumun adına gerçekten üzüldüm ve bir kez daha, bu ülkede kız olmadığım için mutluyum sanırım. İyi geceler.32 Yorumla
Soran+1 yılInan bende erkek olmayı çok isterdim
- +1 yıl
:( Düşüncelerin içinde kalmakta gerçekten zor bir durum ve bazen istediğimiz şeyler olmuyor işte tam o sırada yapmamız gereken şey daha geniş düşünmek.
+1 yılTatlım bu yasa kadar koruman takdir edilecwk birsey ama cok guzel duygulardan da mahrum kalmissin. Vajinal iliski disinda cinselligi belli bir yere kadar yasayabilirsin. En azinda oral seks yapar ve yaptirirsin. Masturbasyondan aldigin hazdan cok daha farkli oldunu o zaman goreceksin
20 YorumlaG noktalarini elleyerek iliskiye girmiş kadar haz alabilirsin. . ama bizim turk kizlari bosalmayi bile beceremes o yüzden asiri cani ister ve zinaya kadar yolu var.. srnde öylesin kesin sulaniyon ama bosalamiyon?
32 Yorumla
Soran+1 yılHayır kendimi son derece iyi tatmin edebiliyorum. Bu duygular bende aşırı fazla var sıkıntım yok o konuda. O sebeple evlenip bir an önce ilişki yaşamak istiyorum. Ve haklısın kimi kıza sorsan boşalma ne desen işemek der 😂
Cinsellik konusunda 889 cevap paylaştı. Apla yaş olmuş 25 senin zar yakın da zarlıktan çıkar Ağaç kabuğuna döner. Matkapla zorlasan açılmaz sonra.
102 Yorumla
Soran+1 yılAbartmaz mısın 😂
Evleneceğin erkek senden önce kim bilir kaç kızla yatmış olacak, sen neden bakire kalmak için uğraşıyorsun ki?
42 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama kimse erkek 100 kişiyle iliskiye girdi diye laf etmez ama biz bayanlar Şanslı değiliz ne yazık ki bu konuda.
+1 yılSadece zevkli taki boşalan a kadar sonra si normal birşey sevdiğin biriyle yapılırsa harika birşey ama normal biriyle yapilan sa aynı değil.. Canım çekti bak bu soruyu görünce
32 Yorumla
Soran+1 yılOhh beter ol 😂
- +1 yıl
Gıcık tip😵😵sende kudur böyle kudur
Zaten ne gelirse ya meraktan ya.. Sabret bence. O kadar beklemişsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel bişey istersen deneyelim :)
önce usulune göre seni isteriz düğün dernek yapar hayatımızı bakarız :)25 Yorumla
Soran+1 yılOldu gel hemen 😃
Cevap sahibi+1 yılcanım benim hemen adres ver tel ver geleyim
sonra gelir isteriz bir yüzsük takarız ertesi günde nikah günü alırız en kısa ve en güzel güne sonra ev eşyalarını almaya gideriz begendiğim eve dayar döşeriz sonra gelinlik damatlık kınalık şeklinde alınması gerekenleri alırız davetiye bastırırız istediğin en güzelinden sonra yüzsüzklerini altınlarını takılarını almaya gideriz unuttuğumuz bişey var ailene hediyeler alırız onlarıda ayrı bir gün sırt onlara hediyeler alırız başka bişey varsa sizin adetinize göre onlarıda yaparız düğün yeri olarak güzel bir mekan olacak böle klasik düğün salonu değil gösterişli olacak gelinliğin fazla açık olmasını istemem evleneceğim kişiyi millete gösterecek değilim ona göre güzel bişey bakarız bitanem :) sonra gelsin nikah günü ve düğün günü :)
eh geriside bizde kalsın :) balayını unuttum sanma bitanem :)
Soran+1 yılHahahah 😂 yok artık sen üşenmeyip bunları yazdın mı cidden 😂
Cevap sahibi+1 yılyazdım bitanem başka yolu var mı :)
Cevap sahibi+1 yıl2 yaşı sorun etmezsen sıkıntı yok bitanem :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için sadece can yakan bir şey. Zevkli tarafını görmedim
25 Yorumla
Soran+1 yılAaa niye ki?
Cevap sahibi+1 yılKöle gibi kullanıldığım içindir sadece @husso
Soran+1 yılCiddi misin öyle tipler var mı hala 😔
Cevap sahibi+1 yılKölelik derken sadece kendi zevkini düşünenleri kastettim
+1 yılgüzel sakın evlenmeden böyle bir hata yapma sakın birlikte olma zina yapma
43 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten öyle bir şey yapmam olursa evlendikten sonra olur. Ama erkeklerden yana şansım yok güzel bir kızım hemen niyeti bozuyorlar bende soğuyorum. Evlilik dışı bana göre değil cinsel birliktelik.
- +1 yıl
güzel insan anlıyorum seni bu ülkede bayan olmak cidden cok zor helede evlilik cagına gelmis biri icin her disiyi potansiyel iliskiye gircekmis gibi görüyoruz sonumuz hayır olsun
Soran+1 yılÂmin inşallah tek temennimiz o gerçekten zor bu ülkede bayan olmak.😔
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. tam evlenmeliksin aslında. iyi kötü fiziiğinde warsa evlenırsın de. evlenenekadar bu sitede takıl:D
40 YorumlaCinsellik konusunda 313 cevap paylaştı. Zamanı gelince nasıl bişe OLDUĞUNU öğrenirsin şu an hiç takma kafana
43 Yorumla
Soran+1 yılO zaman gelsin artık ☺️
Cinsellik konusunda 573 cevap paylaştı. Kızgın kumdan serin suyalara dalmak gibi.. insanın içini gıdıklıyor.. :)
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSen de sınırında bir şeyler yaşa artık. Tamam kızlığa dokunma ama bak yaş geldi geçiyor en güzel yaşların.
20 Yorumla Ben 19 yaşındayım bende bakirim kesinlikle eşimden başkasıyla olmaz o yüzden onu bekliycemde şu an öğrenciyim ne işim ne param ne de evlenecek bir kız var of of
40 Yorumla
+1 yılşuana kadr sadce mast. yaparak yetindin bu şuna benzer hava çok sıcak çok az bir suyla serinlemeye çalışıyosun ilişkiye girmekse o sıcak havadan bunalıp gidip denize dalmak gibidir:)
20 YorumlaAnlatılmaz yaşanır derler ya hani; yaşadım anlatırım ;);)
21 Yorumla
Soran+1 yılTabi erkeksiniz ya yaparsınız nispet 😔
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. bu yaştan sonra girmeyede gerek yok zaten için yarasalar cıkar heralde.
22 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaş bir kız için ideal bir yaş evlilik seks için vs. Ki beni gören 25 yaşında bile demiyor neyse ki genç gösteriyorum ☺️
Anlatılmaz yaşanır daha özel bir şey için kapım açık bir adımda sen at kapıyı çal ne dersin?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşında bir hatun ile evlendim, o da çok istekli ve doyumsuz. İlk zamanlar onun açısından çok zor geçsede şimdi daha zevkliii.
10 Yorumla
+1 yılNiye çaresiz olasın kız, az sabret ya da bul birini evlen yaşın müsait ondan sonra bıl bol vaktin olacak istediğini yapmak için :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabirla bekleyeceksin. Cok fazla mast yapma. O iştahı iyice artırıyor. Haftada ortalama 2 yeter
14 Yorumla
Soran+1 yılAksine akrep burcuyum günde 4 kez yaptığım oluyor 😔 neden biz kızlarda erkekler kadar Şanslı değiliz bu konularda acaba.
Cevap sahibi+1 yılKalin dudakli balik etlisin yani vaybe.
Sana bir aslan ya da koç lazim o zaman 😀 bence bir an once evlenmeye bak. Bilirim akrep burcunu atesiniz fazla oluyor 😊
Soran+1 yılBende evlenmek istiyorum zaten umarım olur bir an önce 😃
Cevap sahibi+1 yılİnşallah olur 👍
Evlenmeye bak biran önce... Saygı duyman çok hoş bakireliği ama hayatın en güzel zevkinden de mahrum omak kötü...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluçuk bir duygu canım , kanatlanıyorsun bir nevi :)
30 YorumlaAslinda en dogrusunu yapiyorsun keske butun kizlar senin gibi olsa !!!
11 YorumlaSıcak havada buz gibi havuza atmalak kadar rahatlatıcı, yaz yağmurunda ıslanmak kadar güzel
10 Yorumlayadırgama kendini ama dildo kullanabilirsin idare eder belki seni :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence öl bunları dusnuyorsan seks beyınlı olmayın artık ya
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılgıt ver dıyorum ver
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşında bakir bir erkek olarak ben de hiç dayanamıyorum eğer evlenecek birini bulamazsam yakında zina yaparım gibime geliyor çok zor dayanmak.
10 Yorumla
+1 yılÇok iseyesin gelip isediginde ki hissin genele yayılıp bin kat fazla zevk alman gibi bisi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kalmanın ayıp olduğunu yer ettirmeye çalışanlar var şeytanın vesveseleri bunlar kardeş sen bildiğin yoldan şaşma
10 YorumlaBende merak edıyorum acaba nasıl bırsey
21 Yorumla- +1 yıl
girmeden anlayamacağın bir duygu bekle gör :)
+1 yılAcaba nasil harbiden. heyecandan yapilamazsa ya
12 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncesi bile beni heyecanlandırıyor doğrusu 😃
- +1 yıl
Dokunmak ellemek nasil hissederiz
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Masturbasyon
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama o da yetmiyor artık insan bir şeyler olsun istiyor 😃
Soran+1 yılYok alamam öyle bir sorumluluk o yüzden bu çaresiz bekleyişim ☺️
p*rnosu filmi izlicen başka secenek var mı
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu an yok zaten 😔
Soran+1 yılEminim öyledir 😂
+1 yılGörülen o ki enişte adayı bile yok
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyeceksin tatlım bizler gibi :(
20 Yorumla Sanal , ya da yüzeysel yaşayabilirsin
10 Yorumla5 dakikalik zevkler iste nesini merak ediyorsun
10 YorumlaBeklemeye devam bende merak edıyorum ama zina
20 YorumlaSıcak fırın gibi bişeye giriyorsun
10 YorumlaOy kıyamam. İşte Türkiye gerçeği
10 YorumlaHerkes ne yapıyorsa sende onu veya gir babana söyle o anlatsın sana ne yapacağıni
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar alakasız bir yorum 😃
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke bbenimle evlensen :)
10 Yorumla
+1 yılDenemek lazimm
13 Yorumla- +1 yıl
Deneyecek kimse yoksa evlenmen gerekkk
Soran+1 yılYok ama olsada bu kadar zaman bekledim bundan sonra Evliliği beklerim gibime geliyor.
- +1 yıl
İyi yaparsın bu arada özelden yazar msin
+1 yılmerak duygu demekki
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhataya düşme ablacım
21 Yorumla
Soran+1 yılDüşmem o yüzden bekliyorum ☺️
+1 yılsanal seks yap :)
10 Yorumla
+1 yılMasta devam :D
10 Yorumlaele devam :D
20 YorumlaDişini sikacaksın gizlicim
00 Yorumla
+1 yılBuzdolabına sürtün
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar bu gibi sorular sormayacaksin.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılidare etcen işte
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yıltarif edilemez
10 Yorumla Cok guzel :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsabretmeye devam
10 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!