Öncelikle İyi Günler. Bundan 10 gün önce Üniversite'de tanıştıgım Sırımsıklam aşık oldugum eşimle evlendik. ardından o gece yani gerdek gecesi saat 3 gibi balayına tatile gidecegimiz için birşey yaşamadık kısa bir uyku uyuduk sadece. Şuanda balayındayız ve yarın istanbula dönecegiz. Cinsel olarak'da gerçekten çok güzel bir çift oldugumuzda söylenebilir. Eşimin ailesinde şöyle bir adet varmış Şimdi biz onların ellerini öpmeye gittigimizde Eşimin annesi ve Kız kardeşleri beni bir odaya çekip Gerdek gecesi (Geceleri) hakkında soru soracaklarmış. Eşimin dedigine göre bunu her aile yapar diyor ama bana mantıksız geldi şimdi ben kayınvalideme ve görümcelerime ne söyleyecegim gerçekten çok stres yaptım?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle şunu söyliyim bazı adetler vrdır işte çarsaf gösterme gibi ama öyle bişy isterlerse sakın kabul etme evde skalıyosanda at veya yıka çnkü dinimizde o senin kanlı çarşafını herhngi biri görürse bu kardeşinde dahil onu gören gözler cennete giremez. ailesi böyle bişy isterlerse sakın kabul etme merak etme kulaktan dolma bir bilgi değil. eger sadece soru sorarlarsa soğukkanlı ol fazla cıvık olmaki bu tarz konularda ilerde yüzgöz olma. bana kalırsa ayrıntısınıda anlatma iyi geçti de kapat bu konuları konuşmayı pek sevmem de eger kan aktımı diye terbiyeszce i soru sorarlarsada biraz tepkini göster açıkcası ne yani bu nasıl soru istersenz çarşıfada gösterym inanmadgnz içinmi soruysnz diye hafif bir tepki göster ki bidaha başka konularda böyle yapamazsınlr
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten evde degildik oteldeydik çarşaf sıkıntım olmaz
Cevap sahibi+1 yılvalla canım dediğim gibi yap o zaman diğerlerinide
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam edimde utaniyorsa ne diycegini bilmiyorsa kayinvaliden le otur konus. Bakalim ne sorcak? Eger bakire miydin deyil miydin diye sorarsa yuzune karsi hakaret gibi birsey oldugunu soyle gelenegi sacma buldugunu belirt ve duymak istediklerini soyle hee bakireydim falan gibi. Eger sert cikisirsan bu kez bak bakire deyildi der yillarca mutluluk vermez sana diycem bu kez burdan taviz verdigin icin hep basina kalka bilir. Ilk gece cok hasas bir konu belki hani sorun var mi? Bir sıkkintin var mı diyede sorula bilir yani eski devirde KS yoktu gidip soru sora bilcegin. Empati kur eger tutucu bir aile olsaydi o gece ne yapip eder o carsafi isterdi otele gelme pahasinada olsa
00 Yorumla
+1 yılOğlunuz beni bir mikti bir mikti sabah kadar öldürdü beni de :D bu ne kadar aşağılıkça aptalca salakca birsey ya.. ilk cumlem için kusura bakma sinirlendim. tabiki de konuşmamalısın onlarla. Onlar ne karışır ya senin yatak odana. kendine gel ve dik dur!
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekürler
Orasi hangi memleket hangi dunya var mı ya karimi yaptigim seyi sorulacak anlatacak hemi hepsini yakarim ya ben gelsin bari izlesinler ya da videoya cekeyim izlesinler oldu olacak ters teperdim ben hangi turden insanlik bu acaba 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
37Cevap
+1 yılCok sacma birsey, bunu asla yapma, adetmis bilmem neymis cok sacma, dinimizde yok böyle birsey, aile mahremiyeti diye birsey var. Hersey normaldi dersin gecersin. Aciklama yapmana gerek yok. Kari ile Kocanin arasinda olan aralarinda kalir. Hem ben hic böyle birsey duymadim. Dedigim gibi hersey normaldi deyip gec. Israr ederlerse kari koca mahremiyeti diye birsey var, herhalde kayinvaliden veya görümcen kendi gerdek gecelerini sana anlatmazlar, sen niye anlatacaksin. Sorarlarsa bile isine geleni cevaplarsin, kisa cevaplar verirsin ayrintiya gerek yok.
10 Yorumla
+1 yılÜniversite mezunu insanlarınız. Sana böyle bir şey sorulduğunda uygun dille biraz da sert bir tavırla ( çünkü hak ediyorlar). Cevap veremeyeceğini onları hiç ilgilendirmediğini mahrem bir konu olduğunu söyle. Yıl olmuş 2020 hala böyle saçma adetler var ve hem de Çanakkale de üstelik okumuş insanlarsınız senin böyle bir şeye fırsat vermemen gerekir. Dinen de uygun değil. Bana sorulsa çok sinirlenirdim.
00 Yorumla
+1 yıluygulamalı gösteryım istersenız der utandırırım onları..
Edepsizlik bu12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklımdan öyle fikirler var'da olayın içinde olunca degişiyor işte
Video'ya çekip gösteresim var anlatılmaz yaşanır diye- +1 yıl
Vala ben patavatsız bı ınsanım yaparım :))
ayıptır yahu özeliniz o sizin
+1 yılKaynana gelin kardiş toplu mast yapacaklar aboo.. oyle gelenek mi olurmus yav ben de ilk kez duyuyorum :)) Haydar dumenlik soru bu :))
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu nasıl bir adettir be. Eşinle odanızda yaşadığınız sizin aranızdadır istediği kadar ailesi olsun, mahremdir mahremiyet ise kimseyi ilgilendirmez. Sonucta sen o gece eşinden bile utanıyorsun, gidip birde annesine mi cevap vereceksin. işlerine baksınlar, sizene der çekilirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence onlari bir güzel utandir...
siz ne biçim insanlarsiniz , ayip diye bir sey var falan de.
Valla o kadar sacma ki, ben bile sinir oldum yaa , ben olsam rezil ederdim bosver kız cazgır ol cazgır11 Yorumla
Soran+1 yılyeni gelin olacagım yüz göz olmayayım aramızda iyi
+1 yılVar böyle adetler bazı ailelerde ne sorulursa cevaplamak zorunda degilsin. Bir kaç önemli sorularını cevapla sonrasında istemediklerini söyleme utancını belirt onlarda üstelemezler.
00 Yorumlasenden gıcıklığına yüzlerinin kızarmasını sağla biraz abart adet neymiş görsünler iştahları çeksin batsın böyle adet özel gün anlatılır mı kelepçeden gir kırbaç dan çık üstlü altlı de her türlü de kamasutra de de ki dinlediklerine pişman et açıkcası
00 Yorumlaoha mk ayıp ayıp o nasıl bişi yha allah allah şaka yapıodur belki eşin
08 Yorumla
SoranKeşke ama ben önceden de duymuştum seninde başına gelebilir
Soran+1 yılÇok büyük sıkıntıdayım hayatımdaki tek sorun bu galiba
Soran+1 yılinşallah ama şaka değil galiba ben öncedende duymuştum bunu
Soran+1 yılPolis Sorgusu gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok yok öyle bişey ben duymadım şimdiye kadar öyle şey sacmalamis
04 Yorumla
Soran+1 yılBen duymuştum aslında önceden ama başıma geldi offf
- +1 yıl
Boşveer anlatmazsın bişey sende
Soran+1 yılUmarım öyle olur
- +1 yıl
Öyle zaten kimse bişeyi bilecek diye bişey yok sanmam öyle şey olacağını olursada anlatma bişey umursama
+1 yılkisa basit seyler sole gitsin teferruata girmeden. yok yoksa aran acilacak gibi baksana garip adetler yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun Basiti Ne olabilir ki
- +1 yıl
hicbi fikrim yok sacmalik ya
+1 yılkandırıyo seni öyle bişey olabilir mi yaa. kaçıncı yüzyıl yaniiii?
01 Yorumla
Soran+1 yılvar malesef
Ben olsam sizene derdim, öyle salakça adet mi olurmuş? Saçma salak şeyler üretmesinler ya valla tiksiniyorum insanlardan.
00 Yorumlaiçinden geldiği gibi davran korkma ahiret sorusu sormazlar herkesde yapmaz bu davranısı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe Diyecegim ki Çok Saçma Ya
Evet bende duydum öyle bişey ama eskidenmiş hatta beyaz çarsaf serilip :) kızın kanına bakarlarmıs kızın annesıyle cocuğun annesi ama saçma
06 Yorumla
Soran+1 yılBelki Balayına gitmeseydik bizim çarşafada bakarlardı.
Ufff yaaaaaaa :(
Soran+1 yılNasıl Söyleyecegim Ki El Öpmeden sonra hemen bir odaya çekiyorlarmış
Soran+1 yılAranmaz Bence ayıp olur
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVereceğin cevaplar 1. Sanane ya da size ne kardeşim?
2. Merak ediyorsanız gelin seyredin diyeceksin ki ağızları kapansın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDürüst ol herseyi, tüm gecmisini, cinsellik kiminle neler yasadigini hepsini anlat, ne var bunda...
Kimseyi kandirma, yalan söyleme, bakire olarak evlenmediysen söyle ne olacak..00 YorumlaDaha ilk sizden duyuyorum.
Cok gereksiz islama aykiri bir adet.
Bir kari koca arasinda gecenler sadece kari koca arasinda kalir dinimizce10 Yorumlaolay kocanda biter, konuşsun biz bu adeti yapmıyoz desin
00 YorumlaSende onlar kadar insansin degilmi niye cekineceksinki bide ballandira ballandira sonuca varmadan uzun uzun anlatki onlar cekinsin:)))
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha Neler
+1 yılHiçbirşey söylemeyeceksin ve sizi ilgilendirmez diyeceksin kibarca.
00 Yorumla
+1 yılgömün beni o ne la herkes yapıyosa ben evlenmeyecem
03 Yorumla
Soran+1 yılönceden başkasındanda duymuştum
- +1 yıl
tamam talipleri iptal edelim ahu hanım toplantıları da ben yakışıklı çocuklara internetten bakmaya devam edecem :'(
Soran+1 yıl:) :) :) :) :)
+1 yılMey Biter Saki Kalır,
Her Renk Solar Haki Kalır,
Diploma İnsanın Cehlini Alsada;
Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır..00 YorumlaEsin icin alttan alip hizlica konuyu kapatacagin sekilde cevap ver degistir
Tersleme derim00 Yorumla
+1 yılhayatımda bukadar saçma bişey duymadım. kimsenin özel hayatına saygı kalmamış
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılFatih Terimin röportajlarını oku bir kaç tane. Random söylersin işte.
00 YorumlaÇok mu merak ettim sayın kayınvalidem ve sayın görümcem kendi gerdek geçeni hatırla.
02 Yorumla
Soran+1 yılsanırım onlara sormuşlar zamanında
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel olarak ilk deneyim yaşandı bundan nasıl çok güzel çiftiz çıkarımında bulundun ki:)
ilk deneyim acılıdır.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim karima benden baska kimse bu konularda soru sorumaz kendi ailem dahil bu ne l*n
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa de ki canım yanmadı sorun yok. Sonrada çek git. Çok merak ediyorlarsa oğullarına sorsunlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım okadar basit kurtulurum
verdim olunuza beni becerdi merak etmeyin dersin soran lar utanır
00 Yorumlaaslında bunun gerdekten önce yapmaları lazımdı. olan olmuş ki.
00 Yorumla
+1 yılolan biteni anlat bacım şu pozisyon şu muamelerl falan filan merakları gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz ya
- +1 yıl
istiyorlarsa olur yırtık ol onlar utanmıyorsa sende utanma
- Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yıl> hayatımda böyle saçma bir adet duymadım
11 Yorumla
Soran+1 yılBende Yaaa Offff
+1 yılverdim işte daha ne soruyorsunuz de:) konuyu kapa
30 Yorumla
+1 yılNe saçma ya nereli eşin nerdeymiş bu saçma adet
07 Yorumla
Soran+1 yılÇanakkale'li
- +1 yıl
Ben senin yerinde olsam bu konuyu eşime söylerdim. Oda annesine söylesin karımı rahat bırakın saçma şeyler sormayın diye. Tabi bunu yapacak erkekde nadir hele yeni evliysen zor
Soran+1 yılBaşka birşey olsa söyler yani söyletirim'de oda utanıyor
- +1 yıl
Babasına söylesin o zaman onun ki utançda senin ki değil mi
- +1 yıl
boşuna çanakkale geçilmez demiyorlar :))
Soran+1 yıl@KaRa-MaSKe1 Güldürdün
- +1 yıl
napım valla aklıma sadece o geldi :))
+1 yılKocan ailesini ikna etsin saçmalık bu
04 Yorumla
Soran+1 yıloda utanıyor
- +1 yıl
Ailesiyle konuşsun, aşiret filan mı bunlar
Soran+1 yılYok ya aşiret falan degil Çanakkaleliler
- +1 yıl
İş kocanda bitiyor, ailesine söyleyecek iş bitecek
bence saçma bir adet. yatak odası özeldir
015 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Soran+1 yılPatavatsızlık yapıp video çekip gösteresim var anlatılmaz yaşanır diye ama olmaz yapamam
Soran+1 yılaynen ama yüz göz olmak istemiyorum
Soran+1 yılBurdan Söyle
Soran+1 yılSöyle Birşey olmaz
Soran+1 yılMalesef özelden olmaz
Soran+1 yılMerak ettiriyosun burdan söyle işte
ahahaha eşiniz size şaka yapmış bence asdkjaş :D
00 Yorumlauyuduk hep de.
bu rezil yobazlık son bulmalı00 Yorumlailk defa duydum ve çok saçmaymış
00 Yorumla
+1 yılanlatılmaz yaşanır de çık işin içinden:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma birşey.
10 Yorumla oğlunuz tırt çıktı de :D yerin dibine sok onları
00 Yorumla
+1 yıloglunuz muhtesem yapıyor de
00 Yorumlao neymiş yaa o sizin özeliniz kime ne
00 Yorumlanasıl yani yok artık
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen yok artık
+1 yılİlk defa duydum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSacma ve alakasiz
01 Yorumla