Neden gelir arkadaşlar, fikniz varmı, kız arkadaşım şu an böyle bir sorunla karşılaştığını söyledi. pazartesi doktora götüreceğim ama bu arada nedeninide öğrenmek istioyrum
Cevabın nedir?
+1 yılsüt kesiği gibi kitleli akıntı ve pis kokulu ise vajenit olmuştur mikrop almıştır. koku yoksa ve adet yakınsa yada adetten çıkmışsa rahim tıpası denen şey adet öncesi ve sonrası sıvı hale gelir akar sorun yoktur. bir jinekologa gitsin. koku varsa hemen gitsin. enfeksiyon var
04 Yorumla
Soran+1 yılevet arkadaşım yorumun doğru kız arkadaşımın anlatığıyla ayna, koku var
- +1 yıl
o zaman vajenit olmuş. yani mikrop almış. hemen doktora gitsin. bakire ise antibiotik verir değilse fitil. bir kaç gün içerisinde geçer. şu sıra ilişkiye girmeyin sen de mikrop alırsın. bundan sonra temizliğine dikkat etsin. bir kız normalde tuvalete girerken bile elini yıkayıp girmeli vajinasını temiz elle yıkamalı. mast yapacağında temiz elle yapmalı. sen bile elle okşayacağında elin temiz olmalı böyle sorun yaşamamak için. hassatır.
Soran+1 yılsaol hocam bilgini paylaştığın için
- +1 yıl
sende sağol
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeyaz akıntı mantar belirtisidir genelde.Kaşıntı var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılyok hocam kaşıntı mantar olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Beyaz akıntı mantardır genelde bakirelerde özellikle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınların rahatlaması için oturum mast.. na ihtiyac duymaz yolda yürürken dahi düşünceleri yeterlidir..onunkide o dur.. daha önce çok araştırmıştım sebebini taaa lise yıllarında :) tam olarak rahatlayamadığın zaman sonrasında da gelir o sıvı.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaftada en az 3 kere rahatlatıyorum ama :)
Cevap sahibi+1 yılTamam rahatıyor olabilirsin ama sıvı demek ki tam olarak akmıyor...hiç sorun etmeye gerek yok doktor yolunu tutcağına gidin bi kahvaltı edin :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılYumurtalik döneminde böyle akintilar olur,normaldir.
03 Yorumla
Soran+1 yılama şey var ilk defa olduğunu söyledi kız arkadaşım
Cevap sahibi+1 yılDoktor bizden farkli birsey demiyecektir,eger adet olmadan kan gelirse ozaman kötü.ama senin dedigin normaldir
Soran+1 yıladet dönemi bittikten sonra geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
üşütmeden kaynaklı olabilir. cinsell yolla bulaşan hastalıklardan olabilir. yumurtalıklardan kaynaklanan bi durum olabilir. her türlü durumda bi tane ilaç yazıyor onu içiyor ve düzeliyor.
00 YorumlaNormal bir akıntı..Adet öncesi çok az geliyor..bir kaç gün içinde adet başlıyuor..doktorluk bir olay yok..ağrı sancı pis koku varsa doktora gidin. Şu an gereksiz..
00 Yorumla
+1 yılAkıntının rengi fizyolojisinin farkı ya da vajinadaki doğal flora yapısının mantar benzeri oluşum nedeniyle bozulmasından kaynaklanabilir. Doktora gidilip fikir alınmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsağlık bölümünde sor bunu abi. daha çok yardımcı olurlar. burda genelde dalgaya alırlar soruları
01 Yorumla
Soran+1 yılvalla millet cinsellik bölümünde onun için daha hızlı cevap geliyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bir akıntıdır. Günlük ped kullanmalı.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler