Sevgilimle 1,5 haftalık ilişkimiz var ama ayrı şehirlerdeyiz. Ben daha önce kimseyle el ele bile tutuşmadım. Kendisi çok kızla birlikte olmuş. Ben ciddi ilişki istiyorum diyodu. Öyle olmasa taa kilometrelerce uzaktaki biriyle neden çıkayım diyodu. Cinsellikle ilgili konu açmıyo. Sadece öperim yerim falan diyo ki onları bende diyorum. Birkaç gün önce şu konuşmalar geçti aramızda :
Kalpten sonra kalbini yediğim yazdı.
Dün de bu konuşmalar geçti aramızda : 3 yıl sonra evleniriz diyodu. Ben o güne kadar bişey yaşamayız dedim. Seviyosan beklersin dedim. Seviyoruz diye işkence çektirilmez ki dedi. Son tm mesajımdan sonra yazmadı. Sizce amacı ne olabilir ? Ben mi kötü düşünüyorum acaba ? Kıskanıyor, hesap soruyor, hesap veriyor, sevdiğini hissettiriyo. Ama bu düşünce korkutuyor beni 😞
Sadece cinsellik amaçlı mı benimle ya 😞😞 ( Resimli ) ?
Kusura bakma açık ve küfürlü konuşcam istersen cevabımı okumayabilirsin. Birincisi 1.5 haftada bu kadar ileriye gidiyosa gozu gotunden baskasını gormuyodur. İkincisi söylediği sözler ile önce kendine aşık ettircek sonra istediğini yaptırcak yol yakınken dönmen lazım yoksa ilerliyen zamanlarda bağlancaksın ve istediğini yaptırmış olcaksın.
5
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
İstediği hiçbir zaman olmicak. Ben 3 yıllık ilişkimde bile bişey yaşamadım. Bunda mı yaşiycam. Aşık olsam bile bitiririm ilişkimi.
Bitirebilyosun ne mutlu. Ama 1.5 haftada bir erkek bu noktaya geliyosa durum içler acısındanda beter. En azından 1 yıl geçse anlarım ama 1.5 hafta nedir yaaaaa. şu an üzülüyorum sana tanımamama rağmen seni... Çünkü haketmedini düşündüm böyle bir ilişkiyi...
Niyeti gerçekten oysa değil o. Yanlış anlama zekana laf etmek istemiyom ama burada 100 kişiye sorsan o mesajlaşmadan sonra niyeti o değil derse ben direk onun zekasından şüphe ederim... Adam bildiğin yapmak istiyom evlenene kadar demiş mesajda ap açık ortada değil mi göz var nizan var?
En guzelini yapiyorsun. Yarin seni terketse ne olacak namusun ne olacak, kizligin elden gitti ne olacak. Ilerde baska biriyle nisanlandiginda bakire olmadigini nasil soyleyeceksin hadi sakladin diyelim evlendiginde nasil saklayacaksin.
Tatlım daha 1,5 haftalık bir ilişkide bunlar düşünülmemeli amacını sorgulamak gerek niyeti belli gibi görünüyor. ilerleyen zamanlarda yani bağlandıktan sonra ayrılıp acı cekmektense başta bitirmek en doğrusu gibi
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende öyle düşünüyorum. O yüzden mi benimlesin diye sormuştum geçen gün. Saçmalama dedi istesem burada bir sürü kız var dedi. Eski sevgilisi bile beni takip etmeye başladı.
İlk güzel sözlerle gözünü boyamış bir sevindirmiş sonra niyeti belli etmiş evlenmez bu istediğini aldıktan sonra. Ciddi düşünseydi senin düşüncene saygı duyup konuyu kapatırdı.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dimi ya. Bugün konuşunca bakalım neler olacak. Niyeti gerçekten oysa ayrılırım.
Bir buçuk haftadır çıkıyorsunuz ne evlenmesi. Ne bu hayal kurmalar. Biraz gerçekçi ol. İlişki 1 yıl falan olsun birbirinizi tam tanıyın sonra evlilik de.
Ciddi ilişki istiyorum diyodu. Kızlardan sıkıldım diyodu. Herşeyi yaşadım sorumluluk almak istiyorum diyodu. Ben bitti demeden bitmez diyo. Bana bulaştın kurtulamazsın diyo.
Arkadaşım bak. Belli ki daha önce ilişkin olmamış. Masum bir birliktelik istiyorsun. Ama daha önce herkesle yatan şahıs ben sorumluluk almak istiyorum diye değişmez..
Sanal ilişkiye karşı değilimdir. Ama sende 1 2 haftadır çıktığın kişiyle evlilik hayali kuracak kadar saf olma.
Senle yatmak isteyecek işte. Sevişmek isteyecek. Bunlar olağan şeyler. Bende sevgililerimle isterim. Ama sen madem evlenmeden olmaz diyorsun boşu boşuna çocuğa bağlanma.. Sonra başına bela olur.
Benimle ilgili sorular sordu. Ailemle ilgili de sordu. Hoşlandığım şeyleri de biraz konuştuk. Böcekten ve karanlıktan korktuğumu söyledim. Evlenince seni korkutucam hahaha falan diyodu. Sevdiğimiz yemekleri konuştuk. Bana haftada 2-3 kez sevdiğim yemeği yap diyodu. Evlenince yanımda çalış hem bana sahip çıkarsın diyodu. Çok kıskanıyo
abla bırak onu geç olmadan seni kendine bağlayıp istediğini yaptırmaya çalışcak çok geç olmadan bitir ilişkiyi abla seni kullanıyor çıkarı var yapmacık davranıyor inşallah gönlünce birisini bulursun mutlu olursun.
En İyi Cevaplar