18 yaşındaydım. pekte tanımadığım. bir kaç defa gördüğüm kızın biri öpmüştü. şaşırmıştım, heyecanlanmıştım. birde üstümde şort vardı, anında çadırı dikmiştim, saklamaya çalışmıştım ama zor olmuştu :) iyi ki dışarda değildik ev ortamındaydık. sonradan öğrendim ki önüne gelenle yatan biriymiş. öpücük bekaretimi kaşarın birine kaptırmışım :)
bilerek isteyerek ve haz alarak öptüğüm ve çok heyecanlandığım kadın ise hala hayatımda. ben ilk gerçek öpüşmemi onunla yaşamış gibi hissediyorum.21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılilk geçen gün öpüştüm fıstık gibi bi hatundu sarısın uzun boylu böyle bi cafede arkadas vesilesiyle tanıstık neyse sonra geçtik bize yalnızdık benim evimde ortamı falan kurdum yemeği yedik sonra ben ilk öpüşme deneyimimi yaşadım kalbim küt küt atıyodu ilk önce el ele tutustuk göz göze geldik sonra offff beni tutkulu bi şekilde öptü.. tam o sırada saat çaldı kalktım işe gittim ..
814 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
asfsdşlfksj
- +1 yıl
4 ay oncesıne goturdun bizi eygidi günler :( ...
- +1 yıl
;)
panpan nerde kız senın hıc gozukmuyuo yok ne zamandır - +1 yıl
bak hemende sattın kızı yaw :)
en ıyı cevaptakı panpan deılmı kız - +1 yıl
aynen bayadır yok noldu acaba neyse geldımı goruruz artık ;)
- +1 yıl
ey gidi günler :(
ilk öpüsmemde 20 yasindaydim
vedalasmak icin sariliyorduk, bi anda sevgilim öpmeye baslamisti
cok utanmistim hele birde pek beceremeyince, sevgilimde utandinmi sen oldugu kadar iste demisti ve daha sIkI sarilmisti :)
(hala ayni sevgilim ile birlikteyim)82 Yorumla- +1 yıl
verdm şukunu gardaş
hmmm ben 17 yasindaydim...ilk askimdi ilk kez bi ortak arkadasimizin gece kinasinda opmustu beni :)) cok heycanliycimm :))
225 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Hortlatma üzerine geldim :D
Komşunun oğlu Eren var : / 5 yaşındayken bisiklete biniyoduk sitenin bahçesinde beni itti düşürdü ayı.. Sonra gönlümü almak için dudagımdam öptü... Isırmıştım bende duduğını :)27 Yorumla- +1 yıl
hoş geldin:D
- +1 yıl
hakat ya her sabah salya içinde uyanıyo bende acıdım garibime:D
- +1 yıl
ne ayaksınız siz ya =/
geçmiş sorulara cevap veriosunuz, bende sizin samimiyetinize güvenerekten soru ne zaman sorulmuş diye bakmıyorum..
Coni beni engelledi soyleyin acsinnn su dengesiz sizler hakkinizda neler dedi bi bilseniz
319 Yorumla- +1 yıl
Keyfin bilir kizim bende yalan yok ben hemcinslerime neden yalan soyliyim bu adamda var bi durimlar da hadi hayirlisi sor bakalim dogruluk payi olsa bu diyalaglara girmiyomus ya niye engellemis beni aman alin coniyi tepe tepe kullanin bana ne ondan sanal daki adama guvencek degilim
+1 yıl5-6 yaşlarındayken komşu kızını merdiven altında öpmüştüm..
33 Yorumlabalımmmm :)
sorunu hortlatmaya geldik gidiyorum hemen :)23 Yorumla- +1 yıl
hortlattık kaçalım:D
aaaaaaa
hiç unutmam komşu kızını
daha 13 yaşındaydım bizim evde
oyun oynarken öpmüştüm
o öpüş herhalde o anı unutamamışım:))))))))117 Yorumla18 yasimda evlendikden sonra esimle... cici kizdim ben :)
15 Yorumla
+1 yılkendimi bildim bileli her sabah yastığımı öpüyorum böcük 5yıldız:D
12 Yorumla
+1 yılbu akımın öncüsü benim mimar benim hacı derdin varsa muhattabın benim bana söle hortlatmacı başı benim sitede kjndkfjnbdfb:D
120 Yorumla- +1 yıl
işyerinde yaptığım işsizlikten türettim keşfettim valla:D burada bir arkadaşıma diyorum mesela.bi kelime söle.kelimeyi arama bölümüne giriyorum.oradan bir soruyu cevaplıyoruz:D sonra sıra diğerine geçiyo diğeri kelime söylüyor sonra onu cevaplıyoruz:D site çorba oluyor kısaca:D bu oyunu ben buldum patladı gitti sdjkvnfdkjnbfd:D
- +1 yıl
ya o benim gerçek fotoğrafım.yeğenim üye buraya ben onun bilgisayarındayım.o gelince koyar kendi fotoğrafını.vücudum güzel diye fotoğrafımı koydum beğenmediniz mi:(
- +1 yıl
aaaa senmisin buuuu biz senle aynı köydeniz beya atice inge tanımadın mı beni sülman ben sülman bak fotoğrafıma:D
- +1 yıl
sen bizim köyden atice inge işte:D:D(trakyaca hatice yenge demek istiyorum bilmem anlatabildim mi:D)
- +1 yıl
kim ne yaptı sana anlat merak ettim:D
- +1 yıl
ooo kısmetlerimizde baya açıkmış desene:D
anlamadım neyi kaldırıcan listenden:\ - +1 yıl
gerekçeleri neymiş onu anlamadım neden çıkartıyolarmış seni arkadaşlıktan:\
- +1 yıl
benide aksine beğenip ekliyorlar sürekli baksana adonisim yeter beyaa dfkjvnjkfdb:D
- +1 yıl
dimi yüzde yüz doğal baksana:D
Çok çakaldım 8 yaşında öpüştüydüm komşumuzun oğluyla :))))
25 Yorumla- +1 yıl
kestm pampa inceyi :)
Geçen yıl 18 Mayısta öpüştüm sevgilimle, ilk değildi ama dehşetti için kıpırdadı bi an. İlkini sorarsan Temmuz 2008 :)))
02 Yorumla
+1 yılbilinçsiz olarak öpüşme anaokulunda olmuştu.. ufak olduğun için bişey anlamıyosun tv'den izlediklerini yapmaya çalışıosun falan..
hissederek ilk orta okulda olmuştu, sanırsam..12 Yorumla- +1 yıl
o dönemlerde beyin ile ürolojik bölge yer değiştirdiğinden dolayı düşünceler hep aynıdır..
+1 yıltam anlamıyla öpüşmek dersek 24 yaşımdaydım sahilde güzel bir duyguydu
20 Yorumla
+1 yıldaha öpüşmedim böcüğüm :D
33 Yorumla- +1 yıl
evlendiğimde öpüşcem :/ veya nişanlandığımda
öyle arada söz falan olmadan kimseyle öpüşmem :&
+1 yılG.Antep- Papirus cafe vardı o zamanlarİ... 16-17 lerdeydim sanırım... Ne Kızın ismini hatırlıyorum ne de antep niçin gittiğimi...:((
00 Yorumladaha minicik bi çocukken anasınıfında bi kız öptüydü dudağımdan:D
12 Yorumla17-18 falandım.çok yapışkanlı değişik bir duyguydu.
02 Yorumlamezarlığın yanından geçerken öpüştüm hissettiğim birşey yoktu iğrenç gelmişti
12 Yorumla- +1 yıl
gezi parkına döndürdüm burayı herkes doluyo buraya daha bekliyoruz yokmu gelen
- +1 yıl
bu benim gerçek fotoğrafım:\ arkadaş çekti yeni uyanmıştım giyinemedim:(
ama bunu söyleyen 7. kızsın:D değiştiricem akşama:D
Hiç öpüşmedim ben bilmiyorum :)
32 Yorumla- +1 yıl
bizde yedik:D
+1 yıl14 yaşında evde kız arkadaşımı öptüm Çok güzel bir andı.Oan seks falan aklıma bile gelmedi zaten olmazdıda o ortamda
01 Yorumla23 yasındaydım :)kısacık bı opüşmeydı 2006 yılındaa:)
00 Yorumla
+1 yılLisede nöbetçi kulübesinde . Çok güzeldi , masumcaydı , sex istercesine değil aşkı ortaya tüm bedeninle ortaya koyarcasınaydı . Bambaşkaydı ...
10 Yorumladoğarken hemşireyi öpmüştüm :D
33 Yorumla
+1 yıl18 yasimda dügün vardi firsattan istifade kimse yokken onlarin kapisinin arkasinda öpüsmüstük
11 Yorumla17 yaşımda kız arkadaşımla sinemada öpüşmüştük :) ilki tuhaftı, heyecanlıydı ama sonrakiler daha harikaydı.
00 Yorumla7. sınıftaydım komşunun kızını ne bitiriyordum hey gidi heey :D
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl16 yasındaydım amca oglu keraneye götürmüştü ordaki kadın öptü
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılConi tecevuzcuu kizlara kacin ondannn ;)))
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahaha ;))))) hemen veriyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle simgeye yaptgi terbiyeszligi gormuyomusun ayip karsisandaki bi bayan sonucta biraz daha kibar olablr isone gelmeyince insanlari enggelleyip _ veriyo bak bama bile vermis
Cevap sahibi+1 yıl:)))
Cevap sahibi+1 yılYa coni yorumlariii okudum ona gore yaptm yorumumu herkes oyle dedgne gore haklilar demekki tecevzcu değilsin tamam ama sapiksin belli
Cevap sahibi+1 yılHahahaha delisin sen ya ;) iyi bosver ozman isini yap gec
+1 yılsen hala yere iniş yapmadınmı bulutlar ustü hoşuna gitdi galiba ne zaman kavuşuyorsunuz?
05 Yorumla- +1 yıl
sevindim senin adına... sorularını yakından izliyorum çok aşk rahabetindesin melonkolik sorular hepsi
- +1 yıl
eminim senin gibi yapar... pozitif olman hoşuma gidiyor
iğrenç bişi öpüşmek yapmaam asla :)
117 Yorumla- +1 yıl
evcilik oynuyoruz ayağına götürüyodum kızı yaş 6 daha:D
- +1 yıl
çaktırma moruk :D
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
olayın baş kahramanı olarak soru sahibinin tepkilerini dinliyorum moruk:D
- +1 yıl
moruk tipimi gördün işte spora başladım daha bir karizma olmuşum ama dimi:D
böcükte mi bizden:D
15 yaşımda benden 3 yaş büyük Almanya'dan kesin dönüş yapmış bi ailenin kızıyla, aklım başımdan gitmişti
08 Yorumla- +1 yıl
o teşvik etmişti, bi gün eve dönerken motosikletle yanımdan geciyodu, durdu bırakayım ablası dedi iyi dedim. bindim motosiklete ama motosiklet bu bi yere tutunman lazım , dokunmamaya calısıyorum ama ister istemez benim kasıklar kalcalarına dayandı. geri cekiyorum kendimi olmuyo .. neyse guzel bi hatıra sonucta
- +1 yıl
yani :) ilginc bisey de var; evlendi İstanbul a gitti aradan yıllar gecmisti tabii. ben de İstanbul a dayımın yanına gidiyodum yazları. bu kızla Bostancı sabit pazarında karsılastık, kocası vardı yanında. o da ben de cok şaşırdık. aaa Savas deyip boynuma sarıldı, kocası kim bu genc diye sordu memleketten komsunun oğluy dedi. bi daha da gormedim :))
+1 yıl17 yaşımda vapurda iş yerinden bir kızla cok ateşliydi :P
00 Yorumlailk kez bir cafede opustum tam anlamıyla,20 yaslarındaydım ve opusmenin ne kadar özel bir sey olduğunu o gun anlamıstım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşımda öpüştüm hemde evliydi çok aşıktım o zamanlar o an çok heyecanlandım çok tarifsiz bir zevki var ilk öpüşmenin cidden
00 Yorumla
+1 yılNisanda reşit oluyorum. Hiç öpüşmedim.
42 Yorumla- +1 yıl
afern sana
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaşında sevgilimle , çok güzeldi içim kaynamıştı anlatılmaz. :D
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltek erkekle ve hala devam ediyor , ya sizin..
Cevap sahibi+1 yılee yni öyle olmalı , bekaret sağlamsa sorun yok :D
Cevap sahibi+1 yılaynen öpşme olblrr blkide ileri gtmemek şrtyle blki sorun olmaz..
Cevap sahibi+1 yılevlilik var mı ufukta yaş kaç bu arada :))
Cevap sahibi+1 yılbnde 24 yni t ilkiiz birbi. seneye evlilik diyoruz baaklım
Cevap sahibi+1 yılsizinde abla dyim artık :D
Cevap sahibi+1 yılhaha hortlamışşş :D
Cevap sahibi+1 yılhehe :) ee ne alemlerdesiniz birliktelik ne durumda :))
Cevap sahibi+1 yılhaha galiba hatırladım .D ark. ekliyim müsade ederseniz :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıl17 yaşında lisede alt sınıftan bi kızla öpüştüm ama ben öpmedim kızı.o öptü beni:)))
00 Yorumla40 yaşima merdiven dayadım halen hatırlamıyom...:D :D
06 YorumlaDış güçler faaliyette sanırım :)
19 YorumlaIlk Mertle öpüstüm, hala opüsüyoruz. Tiii'mmmmmmm
112 Yorumla
+1 yıl6 yaşındayken öpüştüm komşu kızı bitli zeyneple.
317 Yorumla- +1 yıl
bu benim gerçek fotoğrafım niye dalga geçiosunuz ayıp değilmi:(
- +1 yıl
ben herkesçiklerlen tanışmadık grubun gizli üyelerindenim ben dkjvndkbnfbn:D
- +1 yıl
teşekkür ediyom ya yakuşuklu bulunduğum için:D
:))))))))))))))))))))))))))
18 Yorumla
+1 yılhiç öpüşmedim dolayısıyla bişey hissetmedim -_-
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. ilk ve son cindy bebekleydi sayılırmı:/
41 Yorumla
+1 yılöptüm yada öpüldüğüm zaman söylesem olur mu? :D
20 Yorumla
+1 yılilk okulda çocukça bir öpüşme
10 YorumlaHenüz o şerefi yaşayamadım :-(
30 YorumlaHortlamaya geldik
11 YorumlaHiç öpüşmedim :(
Peki sen ?07 Yorumlayatakta hepsı bır arada oldu:)
12 YorumlaTam bir fiyaskoydu :(
02 Yorumlahiç öpüşmedim malesef :D :D
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bir şey olmadı daha
20 Yorumlailk öpüştüğümde çok heyecanlanmıştım :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yaşında sinemada :D
20 Yorumlasarhoştumm hatırlamıyorum kanka ;))
068 Yorumla
+1 yılLisede Kızlar tuvaletinde ve de zorla öpüldüm ıyy
07 Yorumla- +1 yıl
Efet sevgili olma kararını vermiştikte bu da sevinç gösterisi gibi birşey oldu .. Allah'tan kızın bir dakka önce ağzında ahududu lu lolipop vardı:)ha ha
- +1 yıl
Eh ortaya karışık birşey çıktı ışte :)
- +1 yıl
Hi :):)bende
Hiç öpüşmedim ki ,kahrolsun cisellik muhaahhaha
00 Yorumlaküçükken öpülenler sayılıyor mu :D
014 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl17 yaşımdayekn sevgiliml e :)
00 Yorumla
+1 yılhm zor soru kolay cevap hiç :)
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler