Cok igrenc ya tiksindim?

Arkadaslar biri ile tanistim dini imani yerinde kitap siir seven iyi insan gibi gorunen biri ve 1 ay dir konusuyoruz genellikle geceleri sesli konusuyoruz telefondan ve fisildayarak konusuyoruz sonucta aileler duymasin daha tanisma asamasindayiz diye neyse ben sordum ona bigun beraber evli olsak simdi ne yapmak isterdin diye... sonra konusmamiz cinsellik uzerine devam etti okadar igrenc konustuki midem bulandi ama yuzune kapatmadim iyi bir dille uyarmaya calistim bana artik devam konusalim bir kere konustuk dedi fisildamalar onu daha cok tahrik ettigini soyledi... neyse 2. gun konustugumuzda cinsellik hakkinda sorular sordu devam konusmak istedi hatta dahada ilerletti ve benden cinsel bolgemin fotografini istedi kendisi daha hic bir cinsel munasebette bulunmamis... yazarken bile igrendim... su an ara verdim konusmaya istemedim onla konusmak sizce bundan sonra napayim? ayrilayimmi yoksa normal ve dogalmi boyle birinin boyle konusmasi gercekden hayal edemedim onu oyle ve tiksindim beni sevdiginide sanmiyorum ayrica.. sizce?
Cok igrenc ya tiksindim?