Fuckbuddy'mden hamile kaldım. Daha yeni 18 oldum. Bebek 2 aylık. İntihar etmeyi düşünüyorum. Artık babasıyla da görüşmüyoruz. Sahip çıkmıyor yani. Aileme söylersem beni öldürürler. Ne yapayım ikimizi de öldürmek istiyorum. Kimse öğrenmeden bu işi halledeyim. Bu arada lise son sınıfım. Yargılamayın demiyorum, bu topluma göre doğru değil yaptığım farkındayım. Ama şu anda cidden zor durumdayım ve yardıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Cevabın nedir?
+1 yılBak canım kardeşim toplumu ve herkesi * et... Doğru olmamasının Sebebi ALLAH'ın bize zarar verdiğini bildiği birşeyi yasaklamasından dolayıdır... İnsanlık razelet bir durumda hayvanlar gibi çiftleşmekte ve bunu ihtiyaç sanmakta , kafalarının içindeki beyine hakaret edip kullanmamakta direnmekte... En büyük hatan böyle birşeye kalkışırken olabilecek sonuçları düşünmemen ve ileriye bakmamandan kaynaklanıyor. Sadece bu konu da değil hayatının her noktasında birşeyi yaparken doğuracağı sonuçları gözönüne almazsan her zaman üzülürsün ve bu duruma düşersin. Bu hayattaki tek arkadaşın ve sana destek çıkacak tek insan annen baban... Anne babadan başka kimse sana çıkar olmadan yardım etmez. Dünya yaşanması güzel bir yer doğru yaşarsak zaten kısa dünya hepimiz yakında öleceğiz 40-50 yıl içerisinde... Git ailene anlat bir halt yedin sonuçlarına katlan hiçbirşey ölmeyi gerektirmiyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2012 den beri sitedeyim. Herşeyi varım ki bu soru Troll...
Bari cevap kalkmasin.. Bebeği aldırma kendini aldır151 Yorumla
Soran+1 yılKeşke troll olsaydı
Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Çok ůzüldm.. zor durum..
Intihar asla olmaz.
Çözům değil..
Kendi bedeninizin katili olmak demek.
Katilin hůkmů dinimizde nettir.
Censze namazıdahi klnmyor bunu yapanlarn.
Bu tercih olmasn sakn..
Konuşup uzlaşacağnz illKi ortak bir nokta bulunur.
Hata yapmışsnz fakat bu ölümle kotarlmaz. Her şeyin bir çözümü vardr..
Kabul etmiyor mu babası? Evetse neden gůvenmiyor mu başka gerekçeler mi?05 Yorumla
Soran+1 yılDini inancım yok. Kabul etmiyor derken şöyle, ben uğraşamam diyor
- +1 yıl
Tamam ateist misiniz deist mi?
Diyelim ateistsiniz ve allah kavramı ypk sizde..
Bu boyutundan důşnsek bile, insani yøn- vicdan var her insanda- canlıda.
O bebegi katl etmek hangi değerler dizgesiyle örtüşür?
Bu can size ilaho bir gůç tarafndan verilmiş her ne kadar inanmasanzda.
Sizde bunun adï doğadr belji ama sonç değişmiyor
Kendiniz akmamanz konusnda..
ölům kaçş değil
Her şeyin çaresi bulunur.
Henůz öğrencisin.
Önünde inş güzel uzun bir gelecek var..
Yapma..
SIl şu düşnceleri aklndan.
Bunlar vesvese..
Çare değil..
Soran+1 yılBulabilirsem başka çare..
+1 yılbebek 2 aylıksa aldırabilirsin hala 2 haftan var bunun için. hayatından vazgeçmeye değmez çok küçüksün. devlet hastanesinde reşit olduğun ve evli de olmadığın için kimsenin iznini almadan halledebilirsin bu işi. sadece 2 haftan var acele etmeni öneririm.
01 Yorumla
Soran+1 yılYasak değil ml yani?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
59
Cevap
114Cevap
bu olacakları daha önce düşünecektin. bizler sana nasıl yardımcı olacağız.
sen kendini öldürünce gizli mi kalacak sanki. ya annen baban kardeşlerin ne olacak. kızı kahpeymiş kırığından hamile kalmış gebermiş diyecekler.
aileni utandırmaya hakkın yoktu.
yahu cinsellik denen şu lanet sabredilemeyecek kadar zor ve zaruri değil ya. nasıl bu kadar sabırsız iradesiz oluyorsunuz. afrikadakiler açlığa dayanıyor siz amunuza zikinize sahip çıkamıyorsunuz. biraz sabır ya.
5 dk lık zevk için kendini heba ettin. günaha girdin yetmedi ailenin başını yere çaldın40 YorumlaGeçmiş mi olsun yoksa allah analı babalı mı büyütsün ne diyeyim bilemedim ama rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin. Öncelikle erkek arkadaşın ile konuş eğer bu çocuğu kabul etmeyecekse,aradan daha zaman geçmeden gidip çocuğu aldırın. 10 Hafta ya kadar yasal sınır var,bu zaman içerisinde güvenilir bir kürtaj merkezinde mahremiyetin gizliliğinden alıyorlar ve kimsenin haberi olmuyor. Fakat 10 ay geçtikten yani 2,5 aylık olduktan sonra anneye de zararı olacağı için almıyorlar,tabi parası ile onu da yaparlar. Bence daha fazla vakit kaybetme ve erkek arkadaşın ile konuşup bir karar alın ve biran önce ne yapacaksanız yapın. Eğer aldıracaksanız da çok geç kalmayın,daha çabuk bir ve acısız bir şekilde hallederler. 45 dakika yatıp,sonrasında evine rahatlıkla gidebilirsin. Geçmiş olsun
10 Yorumlasiz kızlar degerinizi bilmiyosunuz valla illa kusura bakma aklınızın başına gelmesi için bir darbemi yemeniz lazım alıp başını gitse adam ne yapcan çocugun kimligi yok kimie baba dicek annenler kabul edermi sosyal çevren artı aldırmaya kalkma sakın en büyük günah ha bir kişiyi öldürmüşşün ha bir bebegi karnından aldırmıssın resmen paramparça canlı olan bişeyi kesiyolar kimin yüregi dayanır baştan korunacaktın .ilerde terk edilirsen canına felan da kıyım deme bence o çocukla evlen yemiş bir halt üstesinden gelicek bir kaç dakkalık zevk meselesi degil bu
00 Yorumla18 yasında üniversite ögrencisisin ilginc sen bu sezon gittin okula vakit gecirmeden birini buldun eve cıktın hamile kaldın eger bu kadar hızlıysan sen ailene anlat bence sorun cıkarmazlar lisede sen neler yaşamışındır dusunemıyorum ... yazdıklarına benı ınandırman ıcın matematiğide kullanmanı öneririm sana ...
10 YorumlaBravo aferin git aldır demicem 1 buçuk aylıksa şurda 2 haftan varmıs 2 ay olmasına 2 aydan sonra aldırmak yasak bildigim kadarıyla bebegin 6.cı 7.ci haftasında kalp olusması baslıyormus bende kıyma aldırma erkek arkadasının ılımlı yaklaşmasını sagla:(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. 17 yaşındaki kız fkbuddy tutmuş, gençliğine gelmeden vermişler eline. Kusura bakma ama sana da senin gibilere de müstehak hepiniz bu durumda olun başkaları ibret alsın. Allahın laneti.. neyse vereceği belayı vermiş zaten, bazen mucizesini bela olarak verir anlamazsın
20 YorumlaAldırmanızdan başka bir çare yok gibi görünüyor. İstatistikler, böyle bir durumda evlenilse dahi mutlu olunmadığını ve yakın gelecekte boşanmaların olduğunu gösteriyor. Kaldı ki erkek arkadaşınız şimdiden tam emin değil. Kişisel görüşüm, her ikiniz de hayatın başındayken, hem ikinizin, hem de dünyaya gelecek olan çocuğunuz da hayatı kararmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl18 yaşındayken değil fuckbody yle yaşamak ben sevgilimin elini yeni tutmuş ve garip olmuştum :/ 25 im şu an ama hala karşıyım böyle şeylere ne biçim isimler koyuyorsunuz yaşadığınız illişkilere yahuu neyse artık olan olmuş kürtajdan başka yolun yok gibi
30 Yorumla
+1 yılYeterince zor bir durumdasın zaten kötü şeyler söylemek istemiyorum o yüzden. Bu çocuk tek başına olmadı sonuçta o yüzden elini taşın altına sokacak partnerin. Bana bu konuda birşey yazma dedi demişsin. Tehdit edilmek istiyor resmen, tek başına üstlenme bu sorunu.
00 Yorumla
+1 yılDüşmez merak etme. Yaşın bir bebek için küçük olsa bile seninde üreme özelliğin var hem 3 aylık bebek daha düşmez merak etme. Kaçma bence ailelerinize anlatmaya çalışın. Kaçarsanız sizi silerler ama anlatmayı denerseniz belki bir ihtimal torunları için mutlu olurlar bence anlatmayı deneyin 😞
015 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇok teşekkür ederim dedigin çok daha mantıklı geliyor...
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim ☺😅 ailen onlar senin merak etme 😘
Gizli Soran+1 yılUmarım her sey duzene girer 😊
- +1 yıl
Ha birde minişin cinsiyeti belli mi valla çok merak ettim 😝😅
Gizli Soran+1 yılYok daha uc aylik ama erken ogrenebilirsem yazarim buraya 😊😊😊 cok tesekkurler moralim yerinde su an gercekten
Gizli Soran+1 yılYazacagim cinsiyetini ogrendigimde 😉
- +1 yıl
Peki :) eminim annesi gibi iyi biri olur 😘
Gizli Soran+1 yılAy canim çok teşekkür ederim için kipir kipir oldu annesi dedin ya 😄 Çok degisik bir duygu Allah herkese nasip etsin ama benim durumum gibi değil tabi😊 Tesekkurler bu arada sende çok iyi birisin ☺ Seni bulabilirsem yazacağım cinsiyetini
Gizli Soran+1 yılYa da belki buradan yazarim
- +1 yıl
Peki çok sağol zaten 3 - 3.5 ayda açıklanıyor cinsiyet. Birde duyduğum kadarıyla devlet hastanelerinde babaya mesaj gidiyormuş galiba tebrikler torununuz oldu diye dikkat et öyle öğrenirse babalar biraz sinirlenebilir
Gizli Soran+1 yılAyyy çok tesekkurler birkaç gün sonra giderim belki kontrole yine doktorla goruseyim de bir söylerim ay Allah korusun aman gitmesin mesaj falan... Hem gittigimde cinsiyetini de ogrenebiliyor muyum diye sorarim ogrenirsem söylerim buradan canim çok saol 😊
- +1 yıl
Kızz merak ettim 😇😅 ne oldu öğrendinmi aileler falan? 😇
Gizli Soran+1 yılEvleniyorum bu sene yazın haziranda 😄 Bebegimin cinsiyeti kız ❤🙈
- +1 yıl
Ayy yerim onu ben 💙 aileler kabul etti yani ☺ tebrikler o zaman sizee 😘
Gizli Soran+1 yılTeşekkürler şükürler olsun 😄
+1 yıl3 aylık çocuğu düşürmek cinayettir korkunun ecele faydası yok bunu yaparken düşünecektiniz mecbur o çocuk için evleneceksiniz önce sevgilinin ailesine açıklayın durumu sonra da onların ailesiyle birlikte kendi ailene açıklayın ilk başta kızsalar da delirseler de mecbur kabullenecekler.
18 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInşallah. Tesekkurler ya gercekten
- +1 yıl
ahhh işte ahhh fikriniz var aklınız yok. seks yapmayı biliyorsunuz ama korunmak aklınıza bile gelmiyor.
Gizli Soran+1 yılYa ne yapayim yaptık bir hata derman bulmaya calisiyoruz...
- +1 yıl
hata dediğin şeyde dünyaya yeni bir insan geliyor.
Gizli Soran+1 yılAynen oyle
- +1 yıl
sevgilin biliyor mu peki baba olacağını?
Gizli Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
niye?
+1 yılDaha hayatına başlamadan kendine büyük bir kazık atmışsın.Git bunu ailenle paylaş bir çözüm arayın yoksa kendi kendine çözmeye kalkma o ev arkadaşında senin yaşından kaynaklanan acemiliyinle seni kullanmış.Aklını başına topla ve kendini kullandırtma zararın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumlasevgilinin yaşı kaç? bu önemli bir faktör.öğrenci mi? öğrenciyse o bebek doğduktan sonra okula nasıl gidilicek.kim kalıp bakacak.öyle anlık mantıklı bakmalarla,bakamazsınız o bebeğe.kaç yıldır berabersiniz? ayrılık kategorisinde yazanları bir oku,3 yıl sevgiliydik,5 yıl sevgiliydik bitti,gitti yorumlarını oku.sizin artınız ne? neye güveniyorsunuz?
01 Yorumla
+1 yılİnançsızlık, zina, cinayet ve intihar. Bu kombinasyon senin için hiç iyi görünmüyor.
Senin fuckbuddy seni fucked up yapmış buddy...40 Yorumla
+1 yılYa kızım senin neyine fuckbuddy. Efendi gibi otur evinde daha yaşın 18 olmamış başına iş alıyorsun. 2 aylıksa aldır kendini öldürsen ne olacak sanki hayat devam edecek bugüne kadar hatalar yaparak geldin hala burnun yanmamış gibi intihar edecem diyip bir hatanın daha peşinden koşuyorsun. Öldükten sonra kurtulacağını falan mı zannediyorsun sen? ne yap ne et aldır. Saçmalamayın ya intihar edicem ne?
00 Yorumlaolmuş bitmiş artık geri dönüşü yok ölüm intihar en son düşünülecek şeyler senin önce terapiste gitmen daha sonrada ailene bu durumu doğru dille anlatman lazım kendini üzme karnında bir can taşıyorsun daha el kadar bir bebek ismi konulmamış koşup düşmemiş sevilip okşanmamış anne sevgisi almamış bir yavrucak sen sakin ol sen kendinide üzme o çocuğada kıyma nolur
04 Yorumla
Soran+1 yılAileme anlatırsam beni zaten öldürecekler. En azından ben kendi kendime öleyim
Soran+1 yılHenüz görmedim onu
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok talihsiz bir durum :( Ne yapacağını bilemediğinden ötürü en kolay yol gibi görünen ancak kaçmak ibaret olan intiharı düşünmüşsün, sakın ha. İleti gönderir misin, bu konu üzerinde söyleşi yapalım dilersen.
08 Yorumla
Soran+1 yılEn kolay olduğu doğru. Ama yasa dışı yollarla onu aldıracak kadar param yok. Ayrıca bunun için para bulsam bile steril bir ortam olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılHiçbir şey değişmez konuşmakla.
Soran+1 yılHer şey bitecek işte
Soran+1 yılHayır
+1 yılkendini korumak zorundaydın sana müstahak, o erkek diyemediğim kazmaya da ne desem az gelir. kredi falan çek borç al arkadaşlarından falan aldır bebeği. yapma bir daha böyle akılsızca şeyler. o beyin size kullanasınız diye verildi, yük niyetine değil. size derken sen ve o kazmaya
00 YorumlaAilene soyle sana kizarlar ama elbet sahip cikarlar o eski sevgilin olcak serefzin allah belasini versin bende senin durmunu yasamadim ama eski sevgilim tarafindan taciz ugradim cehenme direk olsunlar ins
00 Yorumlafuckbuddy'in salakmış. korunmayı becerememişki. aldır ya da ailenden uzaklaş. seç birini.
10 Yorumlayaparken bunun olacagını bilmiyor muydun.. :/ 18 yaşındasın birinin altına yatabiliyorsan bunun bilincinde olman gerekirdi.. Düşürmenin yollarını aramalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor bir türlü.
+1 yılAbi bu sorulardan artık öylesine midem bulanıyor ki yemin ederim tiksinir seviyeye geldim. Allah'ım inşaallah troll sorudur yoksa yazık senin şu haline. En önemlisi o bebeye.
13 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa size ne duzgun cevap verin moralimi daha çok bozacaginiza nesine yazikmis bebegimi seviyorum ve aldırmayı da düşünmüyorum.
- +1 yıl
Bebeğini seviyorsan neden soruyorsun hem neden bize ya sizene diyorsun? neden sordun o zaman bu soruyu ben anlamadım.
Gizli Soran+1 yılYa dusurmekten korkuyorum ne yapmaliyim ve de ailem bu yaşta evlenmeme izin vermez ne yapacagim diye sordum ama siz öğüt vereceginize karnimdaki bebeğe yorum yapmaya yelteniyorsunuz yazık ya asıl size yazık...
+1 yılGerizekalı.
Neyinize güveniyorsunuz anlamıyorum ki.Pis ergen.Git evlen şimdi.Güzelim gençliğini evde bebek bakarak geçireceksin,aferin sana.61 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Tecavüz etti söyleyemedim de mahkemeye git. Şuanki yaşına değil, o dönemki yaşına bakarlar içeri girsin şerefsiz.
012 Yorumla
Soran+1 yılİftira olur ama bu
- +1 yıl
katıldım bu görüşe
- +1 yıl
Ben erkeği savunmuyorum ki, o da bulsun belasını. Sadece kız iftira atarsa tecavüz etti bana diye, onu yanlış karşıladım ben. Bir erkek "tecavüz" suçuyla içeri girerse biter, içerden çıkınca zaten bitiktir. İş vermezler, memuriyet olmaz, evlenemez kız vermezler vs.. Bu kızın iftirasıyla hayatını karartamazsınız
- +1 yıl
Ailesine diyemeyeceği şeyler yapmasaydı Pentin Hanım... Belki diğer çocuk serseri diyelim, geleceği olmayan bir çocuk. Bu ikisinin zaten parlak bir ilişkisi olamaz. Çocuk müebbet de yatsa, bu kız kendini de assa yine olan yine bu genç çocuklara ve ailelerine olacak. En çok da kızının intihar haberini alan anayla babaya üzülürüm, bu kıza gram üzülmem.
Neyse teşekkür ederim fikir alışverişi için, biraz zamanınızı çaldım kusura bakmayın. Geceniz güzel olsun.
+1 yılCanisi, biz bu yasta bu topa girmekten korkuyoruz :( sen... nasil yardim edilebilirki iki aylikta olmus. Senin partnerinin geliri varsa ozel hastaneye git aldir.
12 Yorumla
Soran+1 yılGeliri var ama bana bu konuda daha bir şey yazma dedi. Daha sonra hiç konuşmadık. Yani ondan bir şey istesem de yapmaz. Benim de imkanım yok bunun için :(
- +1 yıl
Bilmiyorum o vakit ne desek bos :)
bence intihar etme sakın. eğer çocuk ortaya çıkarsa doğurursan onu hapse sokacağını söyle.18 yeni olduysan kanunen onun cidden başı belaya girecektir demekki. onu biraz zorla sana yardım etmesi konusunda
016 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda hastaneye gidersem beni polis alıyormuş ve zorla olduğunu söylersem onu içeriye bana da bakıyorlarmış. Ama zorla değil ve ben yalan söyleyemem
Soran+1 yılTehdit ederek bir şey yaptırmam asla.
Soran+1 yılEvet ama hayatım zaten hep berbattı. Yıllardır ölmek istiyordum ve bu da üstüne gelince kesin gibi oldu
Soran+1 yılAynı şeyleri yaşamamış kişilerin hayat yaşamaya değer demesi hiç inandırıcı gelmiyor inan
Soran+1 yılDertleşmek konuşmak vs çözüm değil. Ben ya intihar edeceğim ya bunu aldıracağım ya da babası olacak herif sahip çıkacak. Başka bir seçeneğim yok. Ve sadece bir tanesi mümkün
Soran+1 yılAldırmak benim yapabileceğim bir şey değil. Ne maddi olarak ne de psikolojik olarak bunun altından kalkamam
Soran+1 yılHayır tek başımayım tamamen
Soran+1 yılBunu konuşmak bile içimi daraltıyor. Buraya yazarken bile kötü hissettim
Güvenmeden tanımadan ve evlilik dışı ilişkilerrr keşke bilinçli olsaydın be kzuum :(
30 YorumlaKadın sığınma evine sığınabilirsin. Adresini gizli tutuyorlar, üstelik çocuğunuda okutuyolar, harçlığını felanda veriyorlar. Ayrıca çok lüx merkezleri var, annem uzun süre kaldı ordan biliyorum. Devletin, 0 ücret yani
03 Yorumla
Soran+1 yılEvden kaçacağım yani?
+1 yılNe yapın edin evlenin. Burda bas bas bağırıyoruz yapmayın etmeyin diye. Söyleyince kötü oluyoruz. Buyrun size durum... Acil evlenin...
40 Yorumla
+1 yıl17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOf insallah çok istiyorum ama korkuyorum iste dusurmekten yaşım daha gencmis hamilelige gore doktorum soyledi ama sağlıklı beslenir ve kendimi bir duzene sokarsam ihtimal dusebilirmis...
- +1 yıl
Onu boşverde ailen?
Gizli Soran+1 yılOf ya evet aileeemmm...
- +1 yıl
Nikah yaptınız mı?
Gizli Soran+1 yılIşte onu demeye calisiyorum annemler izin vermezler bu yaşta evlenmeme...
- +1 yıl
ALLAH Yardımcın Olsun. Ailenede Sabır Versin..
Gizli Soran+1 yılÇok tesekkurler amin 😔
ay inanamıyorum ya, nasıl böyle bir hata yapabilirsin? bu yaşta evlenecek değilsin git aldır geç olmadan .. okulu yarım bırakma sakın
03 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAldırma fırsatın varsa aldır. Normalde bebeği aldırma derdim ama senden anne olmaz.
20 YorumlaInşallah trolldur.
Ne olursa olsun hayatını bitirmeye değecek kadar ağır birşey değil bu yaşadığın. Belki de senin için bir şanstır.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptıgından pısmansan ve hatanın farkındaysan ne olumu dusun nede baska bıseyı cocugu aldırmaya bak aılen öldurmez merak etme kızarlar belkıde dıslarlar ama onune bak kendıne yenı bır hayat kurmaya bak
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce bir erkeğin elini tuttum diye babam öyle bir dövmüştü ki anlatamam. Günlerce dışarı çıkmadım arkadaşlarım görmesin diye.
Cevap sahibi+1 yılSen bu baskıdan dolayı emınım fuckbuddy tercıhını yonlenmıssın bu baabnın sucu noluorsa hep bu baskılardan oluor
Ne Yaptın sen kzm bir saflık yapmışsın hamile kalmışsın bir hata daha yapma annenle Konuş madem seçiyonuz evlendirainler sizi zaten başka yapacak birşey yok hata hatayı doğurur dikkat et kaçma kimseyle
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAnnem sert kadın ya...
aile büyüklerin ile muhabbetin olsun.. sana yardımcı olurlar..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. umarım gerçek değil dir bu cahil nedir anne olacak insan bir haber dünyadan o insan nasıl cocuk yetiştirebilir ki sonra topluma bir faydası olsun
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılÇocuk düşerse senin yüzünden dusecek amca... Moralimi alt üst ettin.
evlenmelisiniz bence cocugu aldirirsan cocuk katili olursun buyuk gunah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 572 cevap paylaştı. karşındaki seni yalnız bırakmıcaksa korkmana gerek yokki
eğer öyle yapmıcağını düşünüyosan günler geçmeden çaresine bak10 Yorumla
+1 yılHayat senin hayatın senin seçimlerin, nasıl istiyorsan öyle yaşa , tekrarı yok unutma.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk düşmez yani dikkat et kendine bir şeyler olmaz inşallah. Ailevi durumu bilemem ama yanlış şeyler yapma, bence ailene anlat ve onların rızasını al.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTamam tesekkurler
+1 yılEn değerli hazineni çalarak ihtirasının kurbanı oldun...
ne kadar marjinal bir aile nin evladı olduğun belli
sana yardım etmiyorum git doktora alsın sende katil ol00 Yorumlalink bu mu aldırmak mı düşün?
00 Yorumlamuhtemel nereye gömerleer seni , neyse gıyabında okuruz fatihayı :D
20 Yorumla
+1 yılYasm kücük ailem evlendirmez diyorsunda hamile oldugunu duyunca haftaya hemen dügün yaparlar bence
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInsallah
+1 yılbizim yan sınıfta 17 yaşında hamile bir kız vardı düşürmedi.
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl yani doğum yaptı mi?
- +1 yıl
evet.
acil gidip evlenin karnın çkmadan. kızım korunsaydınız ya
33 Yorumlacanım aldırman için az zaman kalmış ya bildiğin paralı birine kendini satacaksın ya da o şerefsizi polise vereceksin başka yolu yok aldırman için
00 Yorumlabir can veremezsin iki cana birden kiymayi
Düşünürsünüz peki doğmamış bebeğin suçu ne?12 Yorumla
Soran+1 yılOnun suçu yok tüm suç bende.
o çocuğa yazık değil mi nasıl böyle birşey yaparsınız o çocuk ne sıkıntılarla büyüyecek 18 yaşında çocuk nedirya ergenliği üstünden atmamışsındır daha
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa ne yapayim babasına aşığım ilişkide de korunamadim ayrıca evlenmek istiyoruz ama annemler izin vermez bu yaşta evlenmeme ne yapacagim iste onu soruyorum bende ve de çocuğu düşürmekten korkuyorum yaş erkenliginden dolayı hamilelik...
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntihat falan etme canım çocuğu aldırmaktan başka çaren yok üzüldüm :(
11 Yorumla
Soran+1 yılAldıracak maddi imkanlarım yok. Ayrıca nasıl olur bu işler hiç bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılbebeği düşürmek için bazı ilaçlar vardı onları içsen?
02 Yorumla
Soran+1 yılKargoyla sipariş veremem annem evde. Yasa dışı olduğu için de satan bir yer olamaz.
Cevap sahibi+1 yıldoğal bişeylerde olması gerek:(
olmadı bir arkadaşının evine sipariş versen olmaz mı?
+1 yılFuckbuddy jigolu yok seks partneri diye seks delisi olursan 18 yaşında olacağı budur inşallah ailen öğrenirde onlar öldürür seni
10 YorumlaBebegi aldırcaksın mecbur ama Allahın azabı çok büyüktür
12 Yorumla
Soran+1 yılDini inancım yok. Ama ona kıydıktan sonra yaşayamam ben. O yüzden en iyisi ikimiz birden ölelim.
bide üniversteye hazırlanıyormuşsun bak.. ailenin başını yakıcaksın yazık ettin kendine inşallah bu yazdığın doğru değildir
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDoğru. Evet hamile kaldim. Ama ne yapayim Allah vergisi. Evet suç işlemiş olabilirim. Tabiki okulumu okuyacagim. Korkuyorum. Caresizim. Kimse de beni anlamıyor diye buraya yazdım ama pisman oldum dogrusu
Gizli Soran+1 yılEvet hata yaptım ama caresizim ne yapayim hiç kimsenin suçu yok... Bende isteyerek yapmadim herhalde...
k.bakmada senin zevkinin keyfi sonucunda olusan seylerin sonucuna biz burada çözüm bulacak değiliz anlatabildmmi?
00 Yorumla
+1 yılsakin ole bir delilik yapma ikinizede yazik olur
Kendine acimazsan cocugun aci bir seneryom var aslinda
sizi kurtarabilir. Olayi dogru lanse etmelisin topluma pazarlama:)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini öldüreceğine söylede hamile olduğunu onlar öldürsün zaten öldürmezlerde onlar seni bebeğe kıyamazlar ya :)
10 Yorumlahelal olsun nasıl becerdiniz
şimdi o adam seninle evlenmicek
sen çoçukla başbaşa yaşamayı öyren
bir işin ilerisini düşünmezsen
sonra çözümsüz kalırsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılümit besenin nikah masası parçasını dinle :) allah kolaylık versin kızım sana aklın başına gelmiştir şimdi
10 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem