Hiç yaşamadığım için sormak istiyorum , ne hissettiniz baylar bayanlar ?
Sizce yapmalı mıyım ?
Sizce yapmalı mıyım ?
Harikaydı denemelisin.
Deneme boşver sevdiğine sakla.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu aleme düsersen dulu evliside cikar karsina kadinlarda diskinirsin
üc bes kadindasonra hepsi ayni gelir genc yasta hayata sogacaksin
birine sakla kendini diyer erkeklere bakarsan onlar zate yolda cikmis
o tür erkekler de bayanlarda ask bile olmiyo bin kisiyle olsalarda
Hiç yapmadım. Evlenmeyi bekliyorum. Sen de yapma. Senin gibilerden az kaldı.
Haklısın renktaş ama nefis öyle birşey ki birden herşeyi unutuyorsun dayanamıyorsun çok direkten döndüm çoook
Hacı hiç yapamadım hatta sevgililerimden bitanesi bakire bile değildi ama olmadı yapıcak bişe yok bu yaştan sonra da evlenmeden bacak arası peşinde koşacak kadar düşmedim :D
Çok yaptım. Evlenmeyi beklemiyorum. Sen de yap. Senin gibilerden çok var.
yapsam yapardım şimdiye kadar ama bu kesin obi şekilde yapmayacağım anlamına gelmiyor...Evlenme işim uzun sürerse yaparım.
Cevap
6Cevap
yapma , pis bir iş ve günah karının bakire olmasını isityorsan yapma ...
yapmadıysan yapma derim arkadasım.
Eyvallah.
Sakın zinakar bir erkek olma.
ama bazı kadınları düşlerken hatta yolda seksi kıyafetleriyle yürüyen güzel bayanları görünce kendimi sapık hissediyorum ve mast. yapıyorum hergün , bu da zina kadar günah oluyor mudur acaba , yani yapıp kurtulsam mı bilemiyorum.
yaparsan asla gerçekten bakire bir eşin olmayacak
kendimi dışardan göremiyorum insanların düşünceleri benim için çok önemli , sağol.
Yapma! bi daha kadınlara safça hayaller kurarak bakamıyosun..gözünü kıçlarından ayıramıyosun..yatağa atmak için öyle şebeklikler yapıosun ki kendini tanıyamıyosun..sen sen ol milli olma ;)))
bence yap.çünkü evleneceğin kız yüksekmi bi oranla bakire olmıcak.sonra çok pişman olursun.ama evlendikten sonra yapma.eşine sadık kal.
Bakire kız bulurum , köyde olsun çevremde olsun var yani.
Milli olup ülkeni yurtdışında temsil etmek müthiş bir his olsa gerek.Gurur verir insana.Bknz:milli futbolcu,basketbolcu vs. :p
la milli olmak bayanlara mı sorulur. ilahi.
Ne alaka onların ilki olunca noluyo , toplumun getirdiği tabirler sadece erkekler için değil.
onların ilk olunca Kadın oluyor milli değil. sen öncesinde de erkeksin sonrasında da. ama iyisimi evlenmeden önce yapmamak.
Kadınlık bence 250 grama göre değerlendirilmemeli...eyv.
250gr derken. hım pardon senin kafanın çalışma yönüyle alakalı olsa gerek.
Bu benim görüşüm saygılı ol.
Geç bile kalmışsın hacım :D
sok kurtull
ekle kurtulim :P
her zaman harika olmuyo değişken ama denemelisin;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar