bir kız ve bir erkek aynı oda da kardeş gibi uyuyabilir mi 4 gün
bişey olmadan aynı o da da
erkek dayanabilir mi merak ettim
merak ediyorum
bişey olmadan aynı o da da
erkek dayanabilir mi merak ettim
merak ediyorum
Üniversite zamanımda bir hafta kız dostumun evinde kalmisimdir daha fazla belki ne aklımdan bisi geçti nede öyle bir düşünceye kapıldım aynı şekilde Arkadasimda öyle yani aradaki bağa bağlı ben onu kardeşim gibu o beni kardeşi gibi gördüğü için böyleydi ama normal bir durumda taabiki kalamaz. Kalsa bile akıldan neler neler geçer icraat olmasa da. yukardaki bahsettiğim normal durumdan kastım arkadaşlık dostluk bağı bulunmayan kişiler ya da sıradan arkadaşlıklar. Benim durumum bambaşkaydı.
Bir kadın ile bir erkek arkadaş olarak kalamaz bu çok çok düşük bir ihtimal. Bir süre sonra belirli şeyler görür tahrik olurlar. En kötü hayal ederler
Kişiden kişiye değişir ama bizim erkeklerin çoğu öküz olduğu için :D Bilemiyorum yani.. Her an herşey olabilir :D
Mümkün
Onlarin düsüncelerine nefsine bagli bisey
Bende bir erkekle ayni oda da kaldim bisey olmadan
Cevap
52Cevap
dayanır. sen dıkkat et. yuz verme. ve tabı erkekte adam gıbı adamsa. yoksa cukebılır :)
Yas. 30/35 dıyor sence kalabılır mi? Yavrum o iş Yaş
Ben şahsen uyuyamam. Öyle olunca uyutmam da. Elim dilim rahat durmaz :)
He tabii dayanması gereken sadece erkek zaten. Ben dayanırım, asıl kadın kendini tutsun.
her şeye niye cinsel bakıyorsunuz anlamıyorum ki iki insan yan yana niye uyumasın beyni yok mu bunların
kalır da erkeğin cinsel organı patlamalı bir volkan gibi olabilir çünkü gözü kaçar tahrik olur beyinde bunu kaydeder sen gör o zaman çümbüşü
Ilk gun sakin gecse de sonraki gun ayni yatakta uyurlar
ben uyurum ne var bunda? bu kadarmı iradesiz siniz?
ama geçen gün öyle uyuyup kalmadın banyoya kilitledimde evde rahatça uyudum :D
@burçinnilay ya arada olur herzaman uslu cocuk olmayiz yaramazlikta gerek 😄
nedense aklından hiç çıkmıyor yaramazlık :D
kız güzel ise şahsen kardeş gibi sarırlarak uyuyamam
öperim, okşarım, ellerim..
kız çirkinz zayıf kara
erkek de çirkin
bilmem ama erkek deler geçerrr
aradaki elektiriğe bağlı diycem ama o anki ruh haline göre değişebilir hemen her daim cinsellik olacak diye bir şey yok yani iki taraf içinde geçerli nihayetinde her kuşun eti yenmez her gördüne de y r k kalkmaz
Ben uyurum. Ama tabi kız açık giyinir rahat yapan bit tip ise mesala üzerinde yorgan vs. yokken kalçasını dışa cıkarıp o pozisyonda falan yatarsa zor dayanırım sanırım :)
olmaz o iş dayanamaz ne kadar da sabırlı olsa patlar bir gün
Kız vermezse zorlana ırzına mı geçecek.. mecbur dayanacak hatta yokmuş gibi bile davranabilirim
evliyim ve yanımda bayan çalışıyor oda evli ama gerçekten istemeden bazen bişeyler yaşıyoruz
Kendisiyle baya bir mücadele etmesi lazım
Ateşle barut neticede
Hayır Simdi burada kalırım diyen. Eli seyinden inmeyen abazalar hikaye anlatirda neyse kendi payima kalamam.
ekip arkadaşlarımla aynı yatakta hatta çadırda bile kalıyoruz
Kardeş fetishim var derim gerekirse yinede o 4 günü boş geçirmem
beğenmiyorsam kadını dayanacak bir şey yok demektir zaten ortada :)
4 gün mümkün değil üstünü giycen cikarcan rahat şeyler giycen odada mutlaka olur bişeyler
kesinlikle kalamaz ön sevişme falan oluyor kendini tutarsan bu kadarlıkla kalıyor bişz öyle yapmıştık
karakterlerine bağlı capkın yavşak ya da azgın biri için zor kıziçinde aynı
Hayır uyuyamazlar çünkü üçüncü kişi şeytan olur o odada ve nefislerine uyarlar mecburen.
yok ya zor biraz geçen amcamın baldızıyla 10 dk oturduk yalnız dayanamadım yapıştım hatuna ama geri çekti kendini sürtük
Kızına bağlı ve kızın hareketlerine bağlı
Nefsle alakalı bir şey mümkün tabi
Ben olsam hiç bir sorun olmazdı
Dene cevabini bizede soyle
Yaşamamaları lazım S:
Ateşle barut bir arada kalmaz :D
Ateşle barut maazallah
valla ben s. ker atarım açıkcası banane
Biz kaldık birşey olmadi
Dayanabilir taabiki neden dayanmasın
sence? tabiki kalamaz
ateşle barut yan yana durursa onlarda durabilir
Birbirlerini ne olarak gördüğüne bağlı.
yok erkek kesin saldırır.
Kız dayandığı sürece erkek bir b*k yiyemez :D
ben çok kaldımmmmm ellemedim bile.
kalabilirrr anı yaşatcan kıza o analrda.)
sonuç belli kalır tabi
ateşle barut yan yana durmaz
olur neden olmasın ki
vallaha bişey olmadı yeminle...
Gece yalanarak uyanın şahsen öyle yaparım
Yaşlar kaç?
ikiside 26
Problem olmaz. 18lik 2 genç olsa havada seks kokusu olurdu.
ama kız erkege deli gibi aşık sürekli yapışık doşalıyorlar ama yalnızken aynı odada ne olur acaba
Seks.
zor bence
4 gün dayanılır ama uzarsa iş sıkıntı :D
ben uyuyamam :D
neden? yaramazlık yapasın gelir :)
@siyahcorap korkudan :D
kendine sahip çıkamıcan için mi korukuyorsun :D Erkek ima edebilir ama kadın istemezse hiç birşey yapamaz.
@siyahcorap senin ima ettiğin gibi mi :D
aynen tam olarak öyle ima derken, çok güzelsin gibi iltifattan bahsediyorum, ama o kişiyi tanıyorsan hayvan değilse bakışlarından anlarsın :)
Kiz dayansa erkek dayanmaz
Dayan - ır.
çok zor çokk
Dayanir
ha şey ettir l*n
Dayanamaz.
kardeş kardeş.
Risk ytenmemeli.
ben bile dayanamam
Kalamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar