+1 yılasosyalliyin başka boyutu siz şimdi sanal çocukta yaparsınız sanal öpüşme falanda vardır sizde :D bu ne l*n dangoz salak öyle ilişkimi olur ya kendini kandırmaktan başka birşey degil pis şişko biri belki karşındaki resim atmıyor sadece kafasını atıyor sende ok diyosn belkide sen şişkosun ya da kötüsün fizigin berabat ama yüzünü allayıp pullayıp atıyosn sonra gerçek buluşmada hayal kırıklıgı bana göre aptallık ve salaklık sanal ilişki asosyallerin uydurdugu kendini avutma yöntemi burada tanışırsın reelde buluşursun o ayrı o zaman yürür ama sadece sanal ilişki aptallık hatta ruh hastalıgı bence
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Wi-Fi veya mobil internet paketine bağlı aşklar yürümez.
82 Yorumla
Soran+1 yılHhahhaa :)
+1 yılYürümez. Bir kere birbirinizi görmemişsiniz. Karşındakini sadece kendini sana anlattığı kadarıyla bilirsin. Seni etkilenk için kendine yakıştırmadığı mesajlar atar. Gönül eğlendirir. Seni yargılayamayacak biriyle konuşmak gayet rahattır çünkü. Fakat bir süre sonra senden sıkılır. Artık başka bir insanla mesajlaşmaya başlar. Senin mesajlarına cevap vermez. Salak gibi kalırsın ortada. Ona ulaşabileceğin başka bir çözümde yoktur elinde. Sana tavsiyen biriyle sanalda konuş ben de konuşuyorum ve açıkçası eğlenceli oluyor. Ama aranıza duygusal bir bağ koymanız çok yalnış.
21 Yorumla- +1 yıl
çok doğru söylüyorsun ve ben şimdi sanaldan konuştuğum kişiyle kalbi kırılmasın diye sevgili oldum ne yapabilirim ayrılmak istiyorum nasıl bir ayrılma mesajı yazabilirim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez çünkü sen onu tam tanıyamazsin o seni sadece onun soylediklerine inanmak zorundasın. Doğru olup olmadığını bilmeyeceksin karşındaki evli , nişanlı bile çıkabilir. Onun çevresini arkadaş ortamini bilmeyeceksin... o yüzden gerçek hayat daha iyi... sanal bir hayal dünyası. ..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
yürür: nasıl yürür kişiyi tatmin etme açısından kişilerin hayallerini süsleyerek yürür. reelde görüşme başlar el ele göz göze bakılır doğru yol bulunur
yürümez.. nasıl yürümez yalan dolan ile başlar ise amaç sadece sapıklık ve sapkınlık için ise yalan ile başlar ve bir gün mutlaka biter50 YorumlaYürümez arka planda her türlü bokluk yapılıyor mesela sana şunu diyecek işte ben uyuyorum veya ders yapıyorum ordan bir yalan çevirecek fakat başka uygulamalara girip takıldığını farketmiceksin bile güven sorunu bunlar hep eğer canım mal değilse ciddi anlamda seviyosa karşılığını verin
00 Yorumla
+1 yılBenim sanal ilişkim vardı yaklaşık 3 ay kadar yürüttük bir kere ara verdik bunaldini söyledi ve ara verdi gerçekten çok bunaltici bı durum bende anlayış gösterdim sonrasın da 6 gün geçti aradan ve tekrar konuşmaya başladık gerçekten özlediğini hissettim ama görüntülü konuşma birbirimizi arama vs bunlar oluyordu sadece ben üniversteyi bekliyodum ona gidebilmek için son senemdi zaten 6 ay yürütmedik o üniversteye başladı bizim iliskisimiz sarsıldı belki de yeni birjni buldum bilmiyorum ama ayrılırken güzel ayrıldık ve ilerde tekrar bisiler olsun istiyodu şimdi üniversteyi bekliyoruz bakalım nasip dicegim şu ki sanal ilişki tavsiye etmiyorum kesinlikle hele benim gibi bağlanıp sevmeyin tecrübeye sabit gerçekten zor ve üzücü bı durum hala üzülüyorum sanal ilişki yapicaksaniz 10 kere de 40 kere de düşünün :)
10 Yorumla
+1 yılYürümez, Ne yaptığını bilmiyorsun facede ne boklar yiyo görmüyorsun bir süre sonra elini tutmak gözüne bakmak yanaklarını okşamak isticeksin yazacaksın yok arayacaksın açmayacak ulaşamıcaksın sinir krizine gireceksin internet sıkıntı söylemiş olayım
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende oldu hatta bir birimizi sevdik. Ben fazlasıyla ona sadıkdım. Ondan başka kızlarla sanalda ve reelde ilişkimi kesmişdim. Ama sonda yürütemedik. Bende şüpheler yaranmaga başlamıştı. Şüphem dogruda çıktı. Kaç aydır unutamıyorum hala seviyorum. 2 ay sonra ben oldugum şehre gelicek sadece bir birimizi görmek için arkadaşca görüşmeyi pilanlıyoruz. O zaman ne olucak bilmiyorum. Ama onun bana karşı bir hissi kalmadığını düşünyorum. Benim sadıklılğıma karşı haksızlık etdigini biliyor ve pişman ama birlikte olmak istemiyor. Görüşmem mantıklı mı bilmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılHani romantizm? Nerede paylaşmak? Güven nasıl oluşur? Özleyeceğin kahkahaları olmayacak. Ağladığı zaman nasıl omuz vereceksin? Erkekler ağlamaz diyorsan, nelere duygulanip nelerden aci çektiğini nasıl bileceksin? Ötesi olmaz. Böyle ilişkilerin ötesinde yalnızca seks vardır.
10 Yorumlaİstersen, yürütebilirsin ama yaşayamadığın bişeyi hissedemezsin. Problemler doğduğunda bunun çözmesi kolay olmaz. Ne romantik anlar ne de cinsel anlar yaşayamazsın. Öyle boş bir ilişki olur.. Ama varlığı mutlu ediyorsa ve seviyorsan sabredeceksin mücade edeleceksin :)
10 YorumlaYürümez çünkü.. Benım gerçek hayatta sevdıgım oldu yürümedı sanalda olsa onu nasıl takıp edecen nasıl güvenecen hep oyalar bügün yorgunum yarın konuruz geçıstırır. bü yüzden sanaldan ilişkı yapmak pek doğru değil sanalda arkadaşlık kurmak zaten zorken sevgılı yapmak ıntıhar bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBndede sanalda tanıştığım bir ilişki var şu an mutluyuz. Mesafe var ancak hiç birşey sevgiye engel olamaz. Bazıları sevmiyosa aynı şehirde olsanda birşey uydurur sevgi çok önemlidir yürümez diye bir şey söz konusu olamaz. Yürür güvende önemlidir gerçekten sevmekte bunu unutma çıkmak için çıkanlarda var gerçekten sevip ne olursa olsun bırakmayanda bazısı sudan sebeplerle ayrılır oysaki
51 Yorumla- +1 yıl
Hala dewam ediyor mu peki
+1 yılsadece sanaldan yürümez bence. çok hayali olur. bir de bir insanla karşılıklı oturup konuşmak farklı bişey. belki hoşuna gitmeyen bir şeyini görüp hemen soğursun. gerçekten buluşup konuşana kadar gerçek iliki olmaz bana göre
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanaldan biriyle tanıştın, konuştun baktın iyi hoş. Sonra gerçek hayatta tanıştın bu kişiyle. biraz zaman sonra hoşlanabilirsin de hoşlanmayabilirsin de.
Ama 3-5 kb lık yazılara aşık olmak saçmalıktır. Evet fikirler cve sözler cezbedici olabilir. Aşık olmak farklıdır. Sırf duygusal açlığı doyurmak için böyle işlere girenler mevcut.00 YorumlaNe kadar sevsende yürümez. Mantıklı olmak gerek, sevdiğin kişi yanında olmalı. Aranız bozulduğunda gidip sarılabilmelisin, derdinde yanında olmalısın. Yani sanal olmaz bu işler, seversin o ayrı ama ilişkiyi yürütemezsin.
00 Yorumlaİlişkilerde duyguları ayakta tutan konu temastır. Gerek tenini gerek kokusunu hissetmek gerekir. Bu sebeple sanal ilişkilerin ne istikrarı olur ne samimiyeti olur. Yakınlaşması ne kadar kolay oluyorsa, ayrılması da o kadar kolay olur bence.
211 Yorumla- +1 yıl
profösör konuştu :D bu dalda mastır yapmış kendisi :D
- +1 yıl
@Teqila1 :D
- +1 yıl
@çayvariçersen hahha :D :D
Hiç sanal yaşamadım kız. Böyle bir yakınlaşma olduğunda reele dökme taraftarıyım.
Ne zaman çayını içicem hala söylemedin :D :D - +1 yıl
aha ortaam sanalı reele dökme peşinde :D
- +1 yıl
@çayvariçersen Çokmu belli oldu :D
- +1 yıl
cok nan :D
- +1 yıl
@çayvariçersen Deve kuşu misali benimki de :D :D
- +1 yıl
devekuşuna razıydım :D
- +1 yıl
@çayvariçersen Olsun utanmıyom bu hareketimden ;)
- +1 yıl
boyun devrilsin emi :D
- +1 yıl
@çayvariçersen töbe de nen. 1.50 olaydım dahamı iyi olurdu..
şimdi bu ikinize de bağlı. eğer gerçekten de işte bu benim gerçek askim falan diyebiliosanız yürür. benim ilişkim 4 ay oldu sanaldan. hani kavga olmuyor değil elbet her ilişkide olduğu gibi var çünkü yanında değil hani sonuç olarak kıskanabiliolar. sana tavsiyem kavgalarda alttan al haklı olduğunu falan söyle veya trip at abartma sdhshajskhsd. fazla kavga ilişkiye de zarar verio çünkü. yani istersen nie yürümesin ki :)
00 Yorumla
+1 yılYürümez Çünkü;
Uzaktan kumanda bile 8 metreden sonrasını çekmiyor...
Yürümez Çünkü;
Gerçekten karşındakini tanımıyorsun...
Yürümez Çünkü;
2 Emoji ile aşk anlatılmaz !10 Yorumla
+1 yılBen internetten ilişkiye inanmıyorum. Muhabbeti iyi olabilir konuşmak hoşunuza gidebilir evet ama bu ilişki düzeyinde olmaz. Bu yüzden bana göre bu sadece samimi arkadaslık olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğru aslında :/
+1 yılBiz karadan gemi yurutmus insaniz koyarmi sandin bize sanaldan iliskiler
31 Yorumla- +1 yıl
Hahh 😀😀😊
yürür ama kafana göre birini bulursan bazıları öylesine oluyor. Ama iyi oluyo sanalda arkadaş edinmek.
00 YorumlaMesafe varken sanaldan bir ilişkiyi onaylamıyorum en güvendiğini bile tanıyamıyor insan bazen, yapmadım mı yaptım evet bir daha yapar mıyım büyük konuşmak gibi olmasın yapmam hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 aydir sevgiliyiz burada tanistik 1 kez gormedim camera 3g goruntusu hic bir sey yok telefon mesaj o kadar ve cok seviyorum cok sukur. Guvenmek gerek ben hic pisman olmadim ondan yana yine olsa yine tercih ederim onu
01 Yorumla
+1 yıl:) Bu göreceli bir soru aslında.
Kişilere göre değişir bu...
Ama istatistik bir cevap istersen kesinlikle yürümez.
(Gönül görmek ister konuşmak ister bakmak ister elini tutmak ister. Anılar ister paylaşmak ister Sanalda hiçbiri olmaz)00 Yorumla
+1 yılSevgi varsa çıkar yoksa yürür çok şahit oldum evli mutlu çocuklu ama toplumumuzda bir mantık var sanal oldumu akıllarına se. xx ten başka birşey gelmiyor eglenmelik diyorlar hep bu yüzden yürümez diyorlar
10 YorumlaYürümez, sanaldan seni sever, reelde başkasını götürür...
20 Yorumla
+1 yılYabancı ülkelerde yürüyor fakat burada yürümez, herkes kendini farklı gösteriyor yalandan davranışlar sergiliyor. (Yaşadım)
00 Yorumla
+1 yılbence yürür güven sadakat olduğu sürece yürür
ve sanal sadece bir araçtır
sonuçta iki kalp bir bütün oluyor
ve adı aşk oluyor
olunuyor arkadaşım00 Yorumla
+1 yılYürümez çünkü bir zaman sonra görmek istiyorsunuz elini tutup gözlerine bakıp saatlerce bir birinize bakıp yürümek istiyorsunuz vs vs. bir çok şey o yüzden sanal ilişkiye karşıyım.
00 Yorumlayürümez bnce çünkü onu daha iyi tanıman lazım sanaldan hem mesafe uzak oluyor hemde nebiliyim bazı gerçelkler söylenmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılSanaldan tanisir, ordan devam edersen olmaz vakit kaybedersin. Sanalda kalmazsa ancak gercek bir iliski olur
00 Yorumla
+1 yılYürümez çünki asla sana tam olarak güvenmiyor.
Yürür çünki mesafeler aradaki özlemi haliyle sevgiyi de artırıyor.
Yani yine kararsızım😣00 Yorumla
+1 yılYürümüyor ya o orada neler yapıyor emin olamıyorsun çevrendekiler belkide yalan söylüyor diye aklını karıştırıyor
00 Yorumla
+1 yılBir arkadaş olabilirsin, muhabbeti sever sürdürebilirsin fakat aşk-meşk işleri hikaye be güzel kardeşim. Olmaz yani, saçma.
10 YorumlaYuruyor valla bir sene oldu tabi gorusmek sart sadrce sanaldan yurumez.
02 Yorumla
Soran+1 yılBuluşulmadan olmaz diyorsun yani?
Yürür her türlü arada aşk varsa mesafeler faso fiso belki dip dibe değiliz ama araya özlem girince herşey daha güzel zaten sürekli görüşüyoruz her gün dibdive mıç mıç oşmaktan daha iyi
00 Yorumlayürümez 1 sebeb güven sana yazan herkese yazıyo die bir şüphe var 2 sebeb mesafe 3 sebeb gelecek kaygısı yürüsede seviyodur abi bana güvenmedi herif yürümedi :D
00 Yorumlayürür çünki
tanışma vesilesisidir
her kez bir şekilde tanışır
yolda durakta otabüste parkta
bu da öyle bir şey02 Yorumla
Soran+1 yılBuluşma yok ama
+1 yılyürümez çünkü internetle bağlantın gittiği anda ilişkiniz kesilir
00 Yorumlatecrübe ettim canım açıkçası dürüst olan nadir insan var sanal ortam sonuçta yüz yüze değilsin sana çoğu konuda dürüst davranmayabilir, o yüzden ben pek tavsiye etmiyorum yaşayan biri olarak tabi yine karar senin :)
10 Yorumla
+1 yılHayir yurumuz gozden irak olan gonuldende irak olur
00 Yorumlao yürütebiliyorsa sende yurutebiliyorsan olur. ama sonunu bir yere baglarsanız yoksa hayal kırıklıgı hüzün
00 Yorumla
+1 yılYürür hemde çok iyi yürürde güvenmek gerekir dürüst olmak gerekir insan olmak gerekir menfaat olursa ortada yürümez..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürümez çünkü, seninle konuşurken aynı anda birkaç insanla konuşup konuşmadığını asla bilemezsin.
20 Yorumla
+1 yılYürümez çünkü bir zaman sonra şüphe oluyor. Benden söylemesi varsa yapan sabretsin. Kesin buluşun ama. Yoksa yürümez.
00 Yorumla
+1 yılYürür eğer birbirine yeterince değeri verirlerse ve gerçekten AŞK varsa her türlü yürür... En önemlisi Yalan'ın beyazı bile olmicak
00 Yorumla
+1 yılYürüyebilir yani vardır yürütenler ama yürümezsede ona ihtiyacın olduğunda sarılamaman falan kötü olabilir, yanında olması her zaman daha iyidir sonuçta, kararsızım 😕
00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılEğer yakın sürede görüşme imkanı varsa yürür ama görüştükten sonra bilinmez.
00 Yorumla
+1 yılSanaldan ilişkiler koşuyor resmen ne diyorsun sen :D
01 Yorumla- +1 yıl
Koptum buna ya😂😂
+1 yılYürümez çünkü dokunmadan elini tutmadan hiç birşey olmaz..
00 Yorumla
+1 yılReeelde evliliğe yürümesi çok zor
f*ck budy vb ilişki yürüt00 Yorumla
+1 yılhayır ya saçmalamayınn görmeden sarılmadan öpmeden vakit geçirmeden kısacaaaaaa ilişki yürümez!!!
00 Yorumlayürür çünkü olay tamamen kısılerın kontrolunde. bırbırınıze guvenıyosanız gerısı traşşş
00 Yorumla5 sene yürütenler var , ben de arkdasımdan biliyorum şu an sözlüler
00 Yorumla
+1 yılReele donme ihtimali oldugu icin sabreder ve yalanlardan uzak durursaniz sikinti olmaz
00 Yorumlayurumez...
cunku vazgecemedikleri coktur. yalniz degilsin unutma00 Yorumla
+1 yılyürümez sevdiğinle yan yana olmadıktan sarılamadıktan sonra ilişkinin ne anlamı var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyürür çünkü konuşmalardan etkilenmişsindir ve daha önce sana bu kadar nazik davranan biri daha olmamıştır. yardım lazımmı...
00 Yorumla
+1 yılALLAH KADERİNİZİ HEP KAPI KOMŞUNUZ OLARAK ÇIKARMAZ SEVİYORSANIZ PEŞİNDEN GİDİN
10 Yorumlatanışırsın da gidiip en az bir kez canlı görmek lazım ya.
00 Yorumla
+1 yılSanaldan ilişki yürür de tarafların belirli bir geçmişi olması gerekiyor.
00 YorumlaYürür neden yürümesin saygılı ve dürüst olun yeter 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne