ben kimseyle ilişkiye girmedim.
kadınlar boşalıyormuş. kadının boşalması nasıl oluyor. bilmiyorum
aslında kadın cinselliği karışık bir konu.Mesela çok ümit bağlanan G noktasından artık otörler pek bahsetmiyorlar,muhtemelen öyle bir nokta yok.Kadınların iki çeşit orgazm olduğu söylenir.Klitoral ve vajinal orgazm.Klitoris erkekteki penişin karşılığı ve aslında miniminnacık bir penis sadece ucunda deliği yok.Kadınların hemen hepsi klitorislerini okşayarak orgazm olmayı bilirler.Vajinal orgazm ise daha derindengelen daha yoğun bir boşalma olarak tariflenir.Ama son zamanalrda vajinal orgazmda da aslında içerden klitorisin ve benzer erektil dokuların uyarılmasına bağlı olduğu ve iki çeşit orgazm olmadığı söyleniyor.Ne olursa olsun vajinal orgazm yaşamak için önce kendini tanıman lazım,kendi cinselliğini ve bedenini,partnerini tanıman lazım.Partner de çok önemlidir orgazm için ama her şey değildir unutma.Orgazmı yaşayan senin beynin ve eğer sen buna hazır değilsen dünyanın en yakışıklı,seksi vs.adamıyla da beraber olsan orgazm olamayabilirsin.
G noktası nasıl olmaz tabikide var yeride bellidir ancak bazı kişilerde olağan üstü zevk verirken bazı kişilerdede nahoş bir duygu yaratır.
Parmağı vajinaya soktuktan sonra yavaşça geriye çekerken hafif kubbeli bir doku var işte tam orası G Noktası okşarken ayarını bilmekde önemli tabi sinir uçları ve damar uçları orada olduğu için çok hassas dokunuşlar yapmak lazım.
dostum bilmiyorum bu konularda mı eğitim aldın?ben doktorum ve cinsel sorunlar alanında Kadın Doğum ve psikiyatri alanlarında yetkin hocalarla çalıştım.isimlerini özelden verebilirim istersen.öncelikle damar ucu diye bir tabir yoktur tıpta ve damarlar kati suretle his almazlar.bunu yapan sinir ucudur.ayrıca kadın vajinasından binlerce kez biyopsi alındı ve G noktası olabilecek diğer yerlerden farklı histolojik özellikler gösteren bir yer bulunamadı.
kadınlarda erkeklergibi boşalma denilen olay gercekleşmez . bir kere bu yanlış bir bilgi . erkeklerde mni denilen sıvı yaradılış itibariyle özel bir kesede testislerde üretilerek bol miktarda daının vajinasına atılmak için dir . . kadında sadece ilşki esanısnda ve başlangıcında hazır oldugu zaman kaygan bir sıvı . ilşikiyi kolaylaştırmak içindir . bu salgılanır . kadında boşalma . zevk ve hazzın en zirve yaptıgı . noktadır .bu esnada salgı maddesi biraz fazla olabilir . agız içindeki tükrükle agız boşlugunun ıslanması misali verilebilir .
evlimisinki bosalma degil bosalma olmuyo kadinda orgazim olur
her kadin cinselikte orgazim olmaz bazilari mastürbasyon esnasinda olur bazilarida erkek partnerinin isi bilmesiyle bazilarida hic olmaz doyuma ulasmaz sen zevkine bak sevdigin erkegi öp oda güzel takma kafaya
Cevap
8Cevap
birde şu varki ! sana burada kimse boşalmayı anlatamaz . nasıl sen bir yerindeki sancıyı agrıyı birine tarif edemezsen . kimsede sana boşalmanın nasıl bir tarif oldugunu acıklayamaz sende anlıyamazsın . takiiii biri seni birgün boşaltıncaya kadar . ozaman ne kadar güzel tarif edilemiyecek kadar hoş bir duygu oldugunu naladıgın zamanda bunca yıl neden geş kaldım demeyesin :D
orgazm olmadır boşalma. aslında birşeyin boşalması gibi algılanmamalı. ruhen ve bedenen rahatlamadır.
hadi ya sen sandıktamı buyudun... eminim seni leylekler getirdiğine inanıyorsundur. hakketen bilmiyormusun kadın boşalmasını. yaşın kaç?
kadınlar boşalıyor onu duydum ama ne oldugunu bilmiyorum. yemin ederim
burda söyleyemem
Bende girmedim kimseyle ilişkiye, kadının orgazma ulaşması sırasında idrarın kontrolsüzce dışarı atılması
cahaliyet böyle bir şey işte :D
hangi bilimsel kaynakmış bu çok merak ettim benim bedenimi benden daha iyi biliyor.
boşalma bu değil. bilmeden insanları yanlış yönlendirmeyin. idrar kaçırma farklı bir durum. çok nadir bazı kadınlarda görülür. doğum yapmış kadınlarda bazen idrar kesesi sarkması vardır. orgazm anındaki kasılma nedeni ile idrar kaçırabilir. ama orgazm bu değil. illaki sıvı boşalması olmak zorunda değil. klojenden başka kadında sıvı olmaz. klojen yetersizse hiç sıvı akmadan da orgazm olabilir
Boşalma olmayabilir çok zevk alırsa sıvı zevk suyu akar
ksdında başka su yok zaten. hep yanlış biliniyor. erkekte iki sıvı var. bir önceden gelen mezi diğeri orgazm anındaki sperm. ama kadında tek sıvı var. klojen. normalde kadının her anında vajeni nemli tutan bu sıvı zevk başlayınca artar. kanal içinde bir kısmı birikir. orgazm anında kasılan vajina bu biriken klojeni dışa atar. hepsi bu
:D vay vay , başka şimdi omest. yaparken bizim boşaldığımız sıvıyla , orgazm sıvısı aynı mı ;)
ne nedr sorun daha açıklayıcı olsa iyi olur :)
mast. damı yapmadın hiç orgazım da mı olmadın ?
yapmadım mast
yap canım sende öğren yaşın gelmiş gibi bilmiyorsan google ye sor sana detayına akdar bilgi verir yiende takıldığın yerler olursa dön bana :)
hiç olmadı mı sen de?
olmadı . gerçi oldummu onuda bilmiyorum. ne oldugunu bile bilmiyorum
Doyuma ulaştığın noktada bir vucut titremesi falan gelir, çok zevk alırsın, ilişki sırasında yaşanır bu yada masturbasyon yaparsan tatlım :)
oksarsın asırı sıvı cıkısı varsa bosalma olmustur
boşalma sıvı çıkışı değildir. zaten baştan sıvı çıkışı başlıyor. kadında tek sıvı vardır o da klojen. o da kadında normal haldede vardır. sadece cinsel dürtü başladığında artar. orgazm apayrı bir olay. klojen akışı durup orgazm olan da var. ona boşalmadı mı diyeceğiz
olması gerek normalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar