Meğer benden sakladığı ne çok şey varmış....

eşim duygularını gösteren,sıkıntılarını paylaşan biri değildir.hiçbir zaman benimle bişey paylaşmadı.tabi ona karşı soğumam bir yana fakat sorun etmiyorum şimdilik.özel bir münasebet anında onu konuşturdum resmen.itirafını dinledim.meğer ne çok şey varmış.birgün ben dışardayken uzaktan görmüş eşim.arkamdan gelen 2 kişinin konuşmalarını duymuş.'off kadındaki yürümeye bak kalçalara bak,1 gecem bununla olsa neler yapardım' gibisinden daha bir sürü laf.eşim bu lafı duyup tepkisiz kalması beni çok korkuttu.çok kızdım fakat belli etmedim.çünkü daha konuşturmaya niyetliydim.komşum ve arkadaşım olan bayanın kalçalarını fantazi yapmış kendine.şok üstüne şok.yine başka bir komşum ve arkadaşım ahlaksızın önde gideniymiş meğer eşime göz koymuş.'yanıyorum seni istiyorum' demiş.eşime dedimki 'söndürseydin madem niye yapmadın' dedim.'yok olmaz'demiş.ama kadını ellemeye kadar vardırmış.bunları bana anlatıyor ama ne anlattığının farkında bile değil.sonra 'ileriye gitmedinmi 'dedim.'yok' dedi.sizce inanmalımıyım.

aklıma geldikçe sinirden ölüyorum.niye tepkisiz kaldın demeyin.amacım sakinliğimi koruyup onu konuşturmaktı.

ve bu arada o kadına öyle bişey yapmalıyımki aklı başına gelsin?

siz ne dersiniz bu durumlara.eşim ne yapmaya çalışıyor?
Meğer benden sakladığı ne çok şey varmış....