bittikten sonra neler hissettiniz
soru açık alalım cevaplarınızı
soru açık alalım cevaplarınızı
Geçen sene annem annesine gitmişti. Evde yalnız kaldım bir kız arkadaşımı çağırdım. Oyun oynadık , film izledik , sonra birden öptüm onu. Tokadı yedim ama yine öptüm bu sefer karşılık aldım. Soyunma... Nefes nefeseydik. İkimizde bunu yapmamalıydık dedik. İkimizim ilkiydi. Acaip iyiydi. Tutku , heyecan vb. hepsi vardı. 😂
İlk ilişkim paralı yabancı bir kadın ile oldu. Arkadaşın evinde. İlk olduğu için heycanlanmıştım. Kısa sürdü. Sonrasında hissettiğim sanki çok büyük bir bokmuş gibi erkeksi tavırlar ve kendi kendimi pohpohlamak. Ama anladım ki ileride gerçek seks, arzunun, sevginin, şehvetin olduğu seksmiş..
Olmadi hic
Cevap
22Cevap
ilk kez parkta öpmüştüm ve güzel bir histi. bir anlık şaşkınlıkla tokat yemiştim :D ilk dokunma da güzel bir histi. parkta 17 yaşlarındaydık. özel bir duyguydu
ilk tecrübem elimle oldu hayla elimle idare ediyorum kendimi şanslı olan eşime saklıyorum <3
dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyorsun bittikten sonra
Kiz arkadasimin evinde oldu ilkim. Ben uzandim o bana ogretti :D
Hic sorma yaa evde çekyat ya yapıyorduk bir turlu deliği bulamadım hep başka yerlere zorladım :) ya sen?
üst kat komşumun geliniyle yatak odasııında :D duldu kendisi :D
para karşılığı oldu
ilk tecrübe de sayılmaz zaten
Otelde bir kizla olmuştu tum gece göğüslerini eme eme mum ışığı altında yağmur eşliğinde sevistik.
Yurtdışında üniversitede okurken 18
oldukça aptalcaydı ama oldu işte :)
kız açıısından zor geçti ikimiiznde ilkiydi.
Olmadı, biz görmedik öyle şeyler :)
Birak buda bizde kalsin,
fil tarihinde. hatırlamıyorum
üni yıllarında sahildeydik
12 yaşında komşu kızı ile
Bakirim hala tecrübem yok.
eşimle balayında.
sonra devam ettimi o tempo da
deneysel...
arabada süper oldu.
henüz olmadı
daha olmadı