boşalmadan kasıt orgazm olma... boşaldın mı diye soranlar herhangi bir sıvı cıkısından bahsetmiyorlar.. mesela bir erkek seks esnasında kadına sorar:) aşkım boşaldın mı?
yani orgazm oldun mu? yoksa sıvı fışkırttın mı anlamında bir boşaldın mı demek değil..
cinsel gerilimin azaldı mı orgazm olarak...
bayağı bilgi eksikliğin var...
kadınlar orgazm esnasında sıvı salgılamaz... bazen bazı kadınlardan orgazm kasılmasıyla birlikte cinsel uyarılmayla salgısı artmış vajinal sıvı dısarı bir mıktar süzülebilir bu boşalma değil aşırı uyarılmayla ıslaklığın artıp vajinadan dışarı süüzlmesidir...
cınsel ilşki sırasında 2. bir sıvı salgılamasıda g noktasının uyarılmasıyla olan orgazmlarda görülür.. ingilizcede squirting diye geçer... bu bildiğimiz idrardır... g noktası idrar kesesiyle bağlantılı olduğu için g noktasının uyarılmasıyla çok güçlü bir orgazm kasılması yasanır. bu o kadar güçlüdür ki idrar kesesinde ki idrar tazikli bir şekilde dısarı fırlar...
olay budur... kadının erkek gibi sıvı atımı diye tabir edeceğimiz bir boşalması yoktur.. orgazm vardır...
2011 yılında okullarda cinsel eğitim verilecekti ancak Okullardaki cinsel eğitim çocuk ruh sağlığına zarar veriyor düşüncesiyle vazgeçilmişti diye hatırlıyorum. Bunu annene sorabilirsin ama sanırım biraz utangaçsın..
Şöyle yardımcı olalım sana; Sürtünme yerine vajinanın üst kısmında olan klitoris (ufak yuvarlak bölge) oraya elini dokundurduğun da ve parmaklarınla yukarı aşağı hareket ettirdiğin de sana zevk verir Klitoris, kadınların en hassas bölgesidir. Damar ve sinirlerden oldukça zengin bir yapıdır. Yaklaşık 8000 sinir lifi bulunur. Bu lif yoğunluğu peniste bulunanın yaklaşık iki katıdır. Kısacası erkeklerde bulunan penis başının tam karşılığıdır.
Bir zaman sonra ıslaklık oluşur sonra vücudunda bacaklarında kasıklarında titireme oluşur ve asıl boşalma (erkeklerin spermi gibi bir akıntı gelir bazen fışkırarak bazen de akarak boşalırsınız) v. s. böyle bir haz alma duygusudur.
Dikkat et bakire olduğun için elini parmaklarını içine sokma!
Not : Bu bir eğitim yazısıdır ; başka anlam çıkarmayın!
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
@ryuzakj arkadaşın verdiği bilgi tamamen yanlış, bilgi eksikliğinden bahsetmesi abes olmuş o yüzden. Squrting vardır, gerçektir, idrarla alakalı bir durum değildir zaten alakalı olanın direk kendi ismi vardır golden shower diye. Kadınlarda prostata benzeyen skene bezi bulunur. Tıpkı prostatın meni sıvısı üretmesi gibi, bu bezlerde kadın boşalması sırasında çıkan sıvıyı üretirler. O boşalmalarda ortaya çıkan sıvı idrar değil bir çeşit PSA'dır, zaten koku, kimya vs. olarak idrarla alakası olmadığı kanıtlanmıştır. Buarada o meşhur g noktası da aslında skene bezidir. Klitoris gibi kolay erişilebilen bir noktada olmadığı için kendi kendine uyarmakta zorlanırsın.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
mastürbasyon esnasında kasılma oluyorsa, zevk alıyorsan, hafiften başlayan bir titreme oluyorsa ve vajinanda ıslaklık oluyorsa boşalıyorsun
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boşalmak erkeklere mahsus bişeydir. Kızlarda orgazm denir. Aslında erkeklerdekinede orgazm denir ama kızlarla erkekler arasındaki tek farkı erkeklerde sperm fışkırır dıları o yüzden boşalma derler. Kızlarla fırkırma durumu olmaz. Orgazm anında kalp atışların hızlanır, klitoris bölgende de kalp atışlarını zonklamaları hissedersin kalçaların vajina için dudakları kalsılır bacakların gerilir titrer göğüs uçların kasılır sanki içerden bişey onları içeri doğru çekiyor gibi hissedersin ve bunlar sana zevk hşssettiriri
Kız arkadaşım 'Vücudumu hissetmiyorum, her ber yanım tarif edilemez bir zevkle doluyor, bir an için uçuyor gibi oluyorum ve hiç kontrol falan kalmıyor vücudumda, anlatması çok zor' diye anlatmıştı.
Mastürbasyon bile yapmıyorsan nasıl anlatalım sana bunu?
Kadınlar da boşalma yok arkadaşlar. Orgazm olma vardır.. Vücudunun titremesi, aldığın zevkin giderek artması, istemsizce güçlü bir şekil de kasılması ve sonuç olarakta vajinanın ıslanmasıdır.
Vajina iç duvarına ve G noktası diye belirtilen noktaya parmak penis veya başka bir cisimle temaz ile sürtünme yapmak ve bunun sonucunda kafanda kurduğun bazı hayaller ile birlikte zevk alarak titremeler ile birlikte vajınandan beyaz bir sıvı dışarı akmasıyla bütün vucudunu rahatlaması ve deşarj olmaya genel olarak boşalma diye tanımlanılıyor
Bak bebeğim şimdi boşalana kadar zevk ve istek devam eder sürtünürken sonra zevkin en doruk noktasına ulaştığında zaten bedenin kendiliğinden devam etmeyi keser. OKEY?
En İyi Cevaplar