Penisinizin kalınlığını neye benzetiyorsunuz?
İdeal penis ne kadar kalınlıktadır yani benzetme yaparsanız sevinirim :)
İdeal penis ne kadar kalınlıktadır yani benzetme yaparsanız sevinirim :)
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ideal penis yua da ideal vajina var mı. bunu hiç araştırdınız mı. böyle kavram var mı.
malesef yok. neden çünkü bu cahillik görselcilik ölçme biçme sadece türkiyede var. elin adamnları göklerde uöarken sizler ölçüyle uğraşın durun
ondan sonra salak salak yok rus kızları böyle yok italyan erkeleri böylşe diyorsunuz yazık szin gibi gençliğe
çevresi damacana şişenin kapagını aç içine girmiyor ideal ölcü bu degil ama kesinlikle bir avcu doldurması kâfi benim görüşüm fazlası kesinlikle iyi bişey degil cogu zaman tabiri caizse hayat kadınları bile dışlıyor bidaha gelme diyor..
Penisimin kalınlığına benzetiyorum. Ne boyunu ne çevresini hiç ölçme ihtiyacı duymadım. Duyacağımı da sanmıyorum. :D
normal avcunla kavradıgın zaman elını doldurmalı bence. d
Uzunluk net 24 cm kalınlıgı tam bilmiyorum fakat benzetme yapmak gerekirse rakı bardağı diyebiliriz.
16 uzunluk 5 genişlik.
Kalınlık için benzetme yapacak olursam; 3 tane klasik beyaz mum'un üçgen bir halde, yan yana getirilmesi diyebilirim.
4-5 cm normal. Benimki biraz kalın kağıt havlu rulosunun içine sığmıyor..
175 mm paslanmaz cubuk kadarı ideal.
Çılgın ergenler iş başında..
Ölçmedim gerek de duymadım. Kalın diyeyim olsun bitsin.
İdealini bilmiyorum ama benimki biraz kalınca. Hani normal standartta bir kondom kullanamıyorum. Şu okeyin büyük başlı olanları ancak kesiyor..
İdeali kullanan bilir, bizim sadece taşıma ruhsatımız var. Kağıt havlu rulosu senin için yeterlimidir?
İdeali bilmem de benim aşırı kalın ve çok sorun yaşıyorum ilişkide. Sanırım çaresi de yok çok feci bir durum.
boyunu olctum kalınlığını olcmedim. Ama partnerlerim hep kalın buyuk oldugunu soyle içine girerkende yavaşşş yavaşşş lütfen der tabi sonrasında hızlı diyorlar bu kadınlarıda anlamak zor :) :P
TSE ye bir sormak gerekir ya da isveçli bilim insanlarına onlar herşeyi bilir..
20cm uzunluk 6 cm kalınlhk
zayıf ınsanların bıleklerıne benzıyorm-
Tuvalet kağıdı içine sığmayacak kadar geniş
Zorla giriyo yani
Bunu bize değil kadınlara sorman lazım sonuçta alan onlar (:
Kalın Deodorant kutuları var aynı o kadar.
ben mezura ile ölçtüm kalınlığı 12,5 cm çıktı
12 cm civarı falan mutlu eder
Sen onu yiyenlere sor
deneyerek öğrenebilirsin
penisimizin kalınlığı:)
Ideali bilim cevrelerince kabul gormusu 3.14 :p
Kürdan kadar Ühhhhüüü oldu mu Mutlu oldun mu.
bilmem idealı yok bunun
seni benzetirsem daha iyi anlarsın
Tutup cisimi yapsam yeter.
Patlican salatalik muz aklina nasil geliyorsa
Tuvalet kağıdı rulosunun ortasındaki boşluk
16 lik pımas boru :))
3 parmak kalınlığında benimki
En İyi Cevaplar