Evet tam ciktiniz ve bosaliyorsunuz en uzak nereye kadar bosaldiniz :)))
Saymim siz yazin ;)
Saymim siz yazin ;)
bademli_magnumm sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sence en uzağa boşalmak bir yetenek mi? o pozisyonda boşalabileceğin en uzak yer bence kızın çenesi. Biz erkekler olarak da öyle bir şey yapmak istemediğimiz için (yada ben) çıktığımız zaman biraz eğim ile kasığa boşalmak daha uygun. Sonuçta sevdiğim kızı düşünürüm.
Göbeğine ya da göğüslerine fışkırtmak isterim kabul etmezse aşırı zevk aldıysam baya uzağı fırlatırım. Mesela serenay sar4kaya ile ya da tuğçe özbudak ile yapsam aşırı zevk'den 10 metre uzağa fırlatırım kendimden geçerim onlarla :D
Ahahaha kisiye gore demek:) ama biraz abarttin bence adriana ile yapsan bile 10 metre gitmez serenay kim :))
Manyak'mısın onun bembeyaz sarı vücudu kuku'sunun sarı sarı kılları öldürürür adamı zevk'den ya da tğçe özbudak.
10 metre diyosun:)
Peki seni beceren kişi içinden çıkıp en fazla nereye attırır? Ne kadar zevk alır daha doğrusu?
Yataktan karsi duvara kadar :p
Duvar olmasa karsi sokak kaldirimina kadar giderdi senin mantiginla :))
Vajinam baldan datlıdır diyon yani :P
1,5 Metre kadar yanda ki duvara gitti ilk iki atımı.. Ancak misyoner pozisyonun da değil kucak pozisyonda..
Misyoneri ozellikle ornek verdim ;)
Anladim ;)
misyoner değilde bir keresinde 3 metre atmştm ya off cokciddiyim bu konuda kızı ilk vajinadan yapıyodum bosalmaya gelince soyle dedi söyledim hemen eliyle bir mast yaptı 3 metre öteye fişkırdıya muhtesemdi :)
Hahaha mumkun tabi :)
Yuzune kadar fiskiriyor bazen. Eger birkac gun bosalmadiysam. Ama cogunlukla goguslerine rahat ulasiyor bosaldigimda.
Guzel:)
O degilde sırt üstü yatmıstım tutmadım bir bez falan normalde nereye gidecek diye yüzüme fıskırdı normalde 4-5 gün yaomayım menxil bayaa bir uzadı
Haha normal sen yuzune gelecegini tahmin etmedinmi :)
Yok yaaa bilemedim bide baktım ki fıck diye yüzüm hep sperm oldu. Yine neyseki bana ait :)
De mi? O gün çırılçıplak doyunmuştum ve yorgan falanda yoktu bez olmazsa yapmazdım ama çok istiyodum rahatlamayı artık dik durmaktan agrılar giriyodu ama havan topu gibi şappp diye bir düştü yüzüme anammm dedim ya yok gülme krizine girmiştim..
Ya cok kotu bisey degil cilde iyi bile geliyor surseydin krem gibi 3 dk sonra yika pamuk gibi oluyor bak saka degil ciddiyim ;)
Dogru hatta protein ve kalsiyum deposuymuş
Aynen E vitamini zaten.. mesela kremlere bak hep e vitamini icerir ;)
2 km ileriye filan fışkırıyor magnum hanım hemen önümüzde 30 santim 20 santim ilerliyor ancak fışkırır ama velakin biz gene böyle yapmıyoruz kondom takıyoruz Kondom kendisi zaten uçuyor hiçbir yere fırlamıyor
Hic sevmem et ete degecek mantigindayim :))
Magnum hanım et ete 55 dakika dedikten sonra son 3 dakika deymezse ne yazar ki
Tabii ki ben de aynı mantıktayım 55 dakika 1 saat normal devam ettikten sonra ^ yi takıyorum
Olmaz ben istemiyorum asil ozaman takilmamali ama tabi hamilelik riski ve sizler icin bilmediginiz kadinlarla birlikte olma durumlarina karsi gerekli bende oyle bir sorun yok ;)
Hem magnum senden bize de lazım diyoruz gelmiyorsun
Benimkiler çok fırlamalar yaa... :D
Hiç belli olmuyor... :D
Ahahahaha:))
Hahaha :D :D
Ben bu soruyu boş bırakıyorum :/ Durum şu :S
Hahaha
Bak ne kadar uzağa gidiyor diye ölçmeseydik böyle mahsul alırdık :/
Ahahah:))
Yalan mı canım? <3
Gögüs uçlarına kadar gitmişti ama en güzeli partnerimin ben sırt üstü yatarken beni eliyle boşaltması ama tam gaza getirmesi lazım o zaman fıskiye oluyor
El vajinadan daha mi keyif veriyor sana?
Farketmez istiyosan gir :)
Anliyorum ama hic bir el oralin ve vajinanin sicakligini hissettitemez ve zevkini veremez bir erkege mantiken ;)
Onun cozumu zor o kadinin icinden gelecek misyonerden doggy ye gecince niye kuruyorlar ya da bir kere orgazm olunca? gercekten ben bu tur seyler duyunca sasiriyorum ama illa bir cozum istiyorsan kurudugunda ya oral yapacsksin ya da tekrar islatmak icin yeniden seviseceksin.. onun zevk noktalarini dilinle dudaginla uyarip tekrar islanmasini saglicaksin.. ayrica niye gir ciktan yoruldugunu anladim :)) oyle biriyle sevisiyorsan tabi yorulursun :))
Penis boyun kac?
Hayir o açidan sormadim bacak omuza da pek hissetmiyorum zevk alamiyorum dedigin icin sordum
Benim menim çok yoğun (koyu ve pütürlü) geldiği için öyle çok uzaklara bir anlık fışkırmasını pek yaşamadım bu yüzden böyle bir yarışda olamıcam.
Tam boşalırken öyle bir geldiki duvarda sivrisineği vurmuşum sen düşün artık :)))))))
Nokta atisi mi yaptin :))))
:)) tam nokta atışı olmuş bilmeyerek :)))
abinin biride beğenmemiş eksilemiş..
Kadınlar ortalık batar diye dışarılara boşalınmasını istemiyor.
Ölçmedim ama 1.5 metreyi geçer diye tahmin ediyorum. Tahrik olma dereceme bağlı.
Ortalik batmaz ki vucuduna bosaliyorsun:)
Boşalırken yanımda mıydın? Nereden biliyorsun diye sorarlar adama :)
Tahmin;)
Boşaldığında nereye gideceğini ben bile tahmin edemezken sendeki bu vizyona hayran kaldım. :)
Yani cikardiginda ga ya da sola fiskiracak hali yok penisin ne yone bakiyosa oraya dogru bosalacak:)))
O da doğru bir tespit. Doğru kıvamda üzerine baş harfleri yazabilirsin. Örn: A&B gibi :) Kavun ananas yenilince kıvam değişiyor sanırım.
Ahahaha:))) adini yazarsan tamamdir zaten:p
Hammadde yetişmez ona :)
Hiç misyoner pozisyonunda boşalmadım, doggy yaparken saçına gelmişti.
Doggyciler :))
Bence hepsinin ayri ayri zevkleri var pozisyon zenginligini kisitlamamak gerek ;)
Simdi oldu ;
Boyun bölgesine kadar gelir tabiki iki gün ilişki yaşamamış olmak gerekir yoksa Tanzik biraz düşük olur :)
Bide seksin atesine bagli ;)
Oyle deme atesli seks baskadir :))
Hm simdi oldu ;) katiliyorum cunku opusmenin bile atesli olani daha zevkli :)
Tabiii dill calismali delice ;)
Tabiii dil ayni dil heryerde calisir:)
bunun yarışını yapmam ama izin verirse göbeğine ve göğüslerine boşalmak isterim. zaten daha da uzağa gitmemesi için elimle müdahalede bulunurum.
Yaris icin demedim zaten baska bir sebebi var ;)
Neden gitmesin
sonlara bak :D
Puhahahaha koptummm bunun cevabi demekko tavana kadar olacakmis :)))))) hatta kadini tavana yapistiririm olacamis :p
Ahahaha cok komikti ya :)) bide orman bicme kismi ;p
Ahaha aynen ya komple bombaymis bu video saol guldurdun valla beni ;D
Bide gozlugu takiyor ya testereden once ona koptum ;p
Birde kiz adim ne boby diyor tokat atiyor ya orda boby nin hali cok komik hahaha:)))
Niye kiz napiyoki onun yerinde olmak istesinler eksta bir ozelligi yok:)
Önemli olan en uzağa değil gögüsler ve yüze kadar gelmesi, onların tadına baktıracaksın hiç harekete kere kalmadan :)
@bademli_magnumm bu soruların yüzünden seni bir gün tenhada kıstırcam :D :D
sorunun cevabına gelince, çok azmışsam ve ilkse yüzüne saçına arkasındaki birşeye, bir kez alttayken kendi gözüme :) , bazen de memelere kadar anca.
Bulamazsin iste sorun orda ;)
belki buluruz :p
Heralde o an dışarı çıkmak en kötü şey olurdu. Üzerinde inleye inleye en derine fışkırtmak daha hoş bence ;-)
Ya o ayri zaten ama icine olamiyorsan cikartacaksin mecbur :)
Heralde o azimle dışarı çıksam yüzünden ileri olurdu eminim
Bu durum ne zaman en son seks yaptiginiz bagli yani eger uzun zaman bosalmadiysam yuzune kadar bosalitim ;)
En uzak nereye diye sordum zaten ;)
Tamam canım anladim yani misyonerden ciktigimda yuzune kadar sicrar onu diom metre olarak mi soruyon sen
Yok metre olarak degil yeterli:)
Yeterlimi senin için peki Tatlım :)
göğüslerin hafif üstü gibi bir yer rekorum. tabi düz yüzeyde :D @bademli_magnumm
:))) iyi yer secmissin
yüzünü nişanlamak gerek :D tutturabilrisem denerim @bademli_magnumm gerçi yüzde sperm pek sevmiyonuz siz kızlar
O benim icin gecerli degil hic problem degil bizde boyle seyler ;)
@bademli_magnumm adamsın. ya da dur olmadı. kadınsın. en hasısın. ne diyim. candır ya.
Hahaha adan degil de kadinin hası oldu bak ;) saol
@bademli_magnumm yüzüne sperm seven kadın daha neleri neleri seviyordur. :)
Tahmin edilir artik ;)
Neyse allah sahibine bağışlasın. öylesi bana kısmet olmadı şimdiye kadar :(
attırmaya mı diyon sen :) boynuna kadardı ama o zman çok istekliydom azgındım
Simdi?
utandırma beni :)
fazla uzağa gitmesini etrafı batırmamak için engellerim en fazla göğüs ve boynuna kadar.
Guzel:)
Göbeğine ama bu normal hali sıkarak tanzik yapmasını sağlarsam daha farklı olabilir
ne bileyim ben yahu, bir dahakine soylerim... 10 yil sonra filan
:)))
Sen ne sapık bir insan oldun 😄Bişey sorucam senin için evden bakkala diyorlar doğru mu? 😂
O ne demek ya kim ne diyor?
Benim icin kimse bise diyemez cunku bu koca sitede kimse beni tanimaz bilmez :))
tanıyorlarmış ;)
Walla bir attırırım sen de Amarıkaya kadar ben diyim Aya Kadar fırlattırırm tohumcukları.
Aha aha ha ha
saclarına kadar gıttı bır anda tutmadım ılk fıskırma saclarıan gıttı :)
Gider :)
bir gün birinin bunu yarıştıracağı hiç aklıma gelmezdi :)
Yaristirmiyorum soruyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar