sekse aşırı düşkünüm kendimi zaptedemiyorum aşırı uygunsuz cinsel yönden baştan çıkarıcı davranışlar sergiliyorum istemdışı biçok kez tek gecelik ilişki yaşadım şu an hayatımda çok ama çok sevdiğim birisi var cinsel hayatımızda iyi ama benim canım bazen başkalarınıda çekiyo özellikle eskilerden biri varki beni uçuruyodu onu aramamak için zor tutuyorum sizce psikoloğa mı gitmeliyim?
Cevabın nedir?
+1 yılSenin piskoloğun bu saatten sonra yanlızca ALLAH olur tabi ki dilersen... ALLAH'ın Kur-anda yasakladığı ve şeytanın bizi yoldan saptırdığı '' 19 '' NEfsimizin şerri var ve Eğer biz bunlardan kaçınmazsak kulu ve köpeği oluyoruz ve asla bu 19 şer basit bir seviyede kalmıyor... Mesele Bir örnek vvereyim Tayyip... Şöhret aşkı ne kadar tavan yaptı görebiliyor musun? Sürekli artıyor sende böyle olma en büyük zararı kendine veriyorsun en iyisi bütün cinselliği hayatından çıkar benim gibi hayat bu şekilde çok daha güzel.
10 Yorumla
hayır bence çok istekli ve sağlıklısın tek şey seni uçuranı bırakma ve uç
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek eşlikik bu yüzden önemli işte. Neden evlilik öncesi cinsellik yaşanmamalı buda bir ispat işte. Sen herkesle yatarsan sonun çok kötü. Allah ıslah etsin !
50 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKuruntu edecek bir şey yok. Her açıdan sağlıklı bir kadınsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Aha soruyu soranın ruh ikizi!..
Soran+1 yılhaklısın belkide..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
52Cevap
+1 yılinsanlar bazen böyle durumlar yaşarlar fakat insan hayatını nasıl reklendirirse öyle yaşamaya devam eder sende tam bu noktadasın şu anda doğru kararlar vermen gerekiyor.
ya düzenli hayat yaşayacaksın ya da hatının içine edeceksin.
Karar senin.13 Yorumla
Soran+1 yılBunu eig yapmalıydım
- +1 yıl
teşekkür ederim beğenerek +1 verebilirsin
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
psikoloğa ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, daha çok gerçekten doğru kişi ile mi yoksa doğru olan kişi ile mi olup olmadığına karar vermen gerektiğini sanıyorum. Cinsel yaşamın her ne kadar iyi olsa da eski ilişkin hala aklından çıkmamış, demek ki doğru kişi ile değilsin. yani sen öncelikle bir süre yalnız kalıp kafanı toparlamalısın.
00 YorumlaBu soruyu cevaplamaya gerek bile yok verdiğin eigi gördükten sonra da neyse. Seviyor olsaydın böyle bir arzun olmazdı. Sevmiyorsun, ne kendin vakit kaybet, ne de çocuğu oyala. Dön eskisine bak keyfine.
10 Yorumla
+1 yıl"Tek gecelik"lere devam edersin. Ve bir gün, "tek gecede" hayatın mahvolur.
11 Yorumla
Soran+1 yılhayır tek gecelik yapmıyorum artık
- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılYoo bence normal bir durum. Tadını almışsın bu işin. Bırakamazsın. Bir kişiyle beraber olsan olurdu da. Deneyimin fazla. Kıyaslıyorsun ve daha iyisini, ya da farklısını istiyorsun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılNemfomanyak olabilirsin benim bir arkadaşım var, sevgilisi bir hafta şehir dışına gitse 'canım seks istiyor' diyerek üçüncü günde aldatıyor mesela.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. düşüncen yanlış içinde böyle düşünceler arzular varsa ilişki içinde olmaman gerek gerekirse kendini tatmin etmen için tek gecelik ilişkiler yaşa.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnan anlattıklarını birebir yaşıyorum artik kendimle kavga etmeye başladım üstelik daha önce grup deneyimim olduğu icin bire bir ilişkiler doyurmuyor ne yapacaz bilemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcaz:(
- +1 yıl
Belki inanmayacaksin kendim saglikciyim psikologa gittim defalarca hormon testleri yaptırdım hatta sosyal hayatımı etkiledi bu durum ama ne yaptiysam değişen birşey olmadi
çok merak ettim seni yaa :( acayip merak ettim vücut hatlarını falan kesin seksi birisindir. bence psikoloğa gitme. bana gel. bende psikolog gibiyim yani o yüzden ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sen onunla bununla ilişki yaşadığın için en iyisi en kötüsü diye seçenek yapmışsın kendince ya şimdikiyle bağlarını koparıp daha iyi olanı bulursun belki ondan da sıkılırsın senim işin zor ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTek geceliklere endesklenmişsin. Bırakamazsın. İlla yaşayacaksın. Tecrübe edilmiştir.
00 Yorumla
+1 yılPsikolog ne yapsin sana ara eskiden olani ucursun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanı bız erkekler nasıl ıstıyorsak arzuluysak sende oylesın dogal bu hakım olamama konusunda bence kendını uzun soluklu bırını bul hem yatakta hemde genel olarak hayatta senı menun edebılcek bırını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı. Senin gibiler beni niye bulmaz. grup yapmalıksın burcun ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılKoç burcuyum
Geçici olarak unutabilirsin unutamazsın istek gitmez ne yazık ki
00 Yorumlaevlensende sen cuckold bir koca bulmalısın kendine :) ancak öyle rahat yaparsın baskaları ile :)
12 Yorumla- +1 yıl
mantıklı biz çözüm olabilir
- +1 yıl
@KumruSahin bencede
Gizli Üye(30-35)+1 yılTokatla onu uslu dur diyte n$ :D aldatma kimseyi aldatmayi dusunuyorsan ayril :)
00 Yorumlapiskoloğa gerek yok çok fazla yapmalısın ki bıkasın bence
00 Yorumlabence sevgiline taktik verip onu endi kriterlerine çıkarmayı denemelisin
00 Yorumlasenin sorunun şu an ki sevgilin seni tatmin edememsi eger tatmin etseydi boyle olmazdin bence
00 Yorumlabu iş yürümez seni doyurana gideceksin
boşunada cocugu üzme derim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır gitme.
Ara ve isteğin kişiyle seks yap mutlu ol.00 Yorumla
+1 yılpsikoloğa gidecegine kendine gel
31 Yorumla
+1 yılevet tedavı olmalısın
00 Yorumla
+1 yılniye kurtulacaksınki doyana kadar yap dur yap dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbuldaysan yardımcı olabilirim.
00 Yorumla
+1 yılGit ona buna vurdur rahatlarsin
00 Yorumlaevet kesınlıkle pskıyatrıye gıt hatta
10 Yorumlabende aynı durumdayım bazen :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRedbull reklamı sandım :D
00 Yorumla
+1 yılbnı tanı bnle knus bırakırsın :D
00 Yorumlaneler yapıyosun mesela
00 Yorumla
+1 yılYok canım bana gel yardmci olaym
00 Yorumla
+1 yılEninde sonunda onun yanına gideceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne anlıyorsunuz şu cinsellikten ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGit de meseleyi nasil anlatican psikologa
00 Yorumla
+1 yılreel sexe alıstıysan durulman zor
02 Yorumla
Soranalıştım maalesef
- +1 yıl
zor kurtulman belki iyi bir es bunu azaltabilir
+1 yılBıkana kadar devam.. Ben de senin gibiyim
00 Yorumla
+1 yılBir kere cukun tadini almissin.. birakamazsin:)
00 YorumlaKurtulamazsın
00 Yorumlahatuna bak be vuuu ateşli :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılzihniyetini s... senin
00 Yorumla
+1 yılGit rahat ol bedenini doyur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Psikoloğa ver... pardon git demek istedim
00 YorumlaBununlada dene uçmayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana gel ben ıyılesdırırm seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke ölsen pislik troll seni
01 Yorumla
Soran+1 yılne saçmalıyosun ya ne troll
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe psikologu ya ne guzel serefsizim:)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbelki, ama hormon testi yaptırsan daha iyi
00 Yorumlageber *
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen adfdfg
+1 yılMaşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGel ben seni tedavi ederim
00 YorumlaDildo al a. mina sok
00 Yorumla
+1 yılBence beni de dene
00 Yorumlainancını kuvetlendir